s_evelin Δημ. May 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 Πολύ καλός ο Αρκτικός Κύκλος. Το διάβασα πριν λίγες μέρες και είναι όντως πολύ καλό!!! γενικά διάβασα όλα του Dan Brown και είναι όλα φοβερά...:up: Παράθεση http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1310/1310135q5fto1gp1w.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 Ενα πολυ καλο βιβλιο για μενα ειναι το Logicomix. Εχει κανενα 6μηνο που κυκλοφορησε νομιζω. Ειναι απο ελληνες και εχουν κανει τρομερη δουλεια. Ξεκινουσα το διαβασμα και δεν καταλαβαινα ποτε περνουσε η ωρα Παράθεση Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 Ενα πολυ καλο βιβλιο για μενα ειναι το Logicomix. Εχει κανενα 6μηνο που κυκλοφορησε νομιζω. Ειναι απο ελληνες και εχουν κανει τρομερη δουλεια. Ξεκινουσα το διαβασμα και δεν καταλαβαινα ποτε περνουσε η ωρα Περι τίνος εχει αναφορά; Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athina_kara Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 Τα ''ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΒΑΛΤΟΥ'' της Πηνελοπης Δ το εχετε διαβασει.Φοβερο βιβλιο!Στην αρχη ισως δυσκολευτειτε να το διαβασετε λογω της καθαρευουσας αλλα η ολη πλοκη θα σας κανει να το ξεπερασετε.Επισης θα μαθετε και πολλα απο την ιστορια μας σχετικα με τους Βαλκανικους πολεμους.Διαβαστε το και πειτε μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 ας ρωτήσω εδώ που το βλέπουν περισσότεροι βιβλιοφάγοι..:O θέλω να αγοράσω ένα βιβλίο (από internet μάλλον ) ιατρικής και συγκεκριμένα το ICU του Marino http://www.amazon.co.uk/ICU-Book-Paul-L-Marino/dp/078174802X/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=books&qid=1242059656&sr=1-1 ερωτώ αν έχει κανείς να προτείνει κανένα καλο,δοκιμασμένο ιντερνετικό βιβλιομάγαζο...:) (μπας και γλυτώσω το new acount στο amazon..:O ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaeSaR Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 Έχω παραγείλει αρκετές φορές από εδώ, χωρίς κανένα πρόβλημα! http://www.bookdepository.co.uk/book/9780781748025/The-ICU-Book Παράθεση Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them. Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 thanks mate...αν και ελάχιστα πιο ακριβό, το παρήγγειλα τελικά από το bookdepository, μιας και το paypal με βόλεψε αφάνταστα ,χωρίς να χρειάζεται να κάνω για άλλη μια φορά register στο site..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guliver21 Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 κατι σε science fiction εχετε να προτεινετε? ευχαριστω Παράθεση 1,2Tbytes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guitarist4u Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 κατι σε science fiction εχετε να προτεινετε? ευχαριστω Audrey Niffenegger-The Time Traveler's Wife αρκετα καλο θα μπορουσα να πω... δες το παντως γιατι για να βρεις βιβλιο επιστημονικης φαντασιας που να σου αρεσει, θελει αρκετο ψαξιμο...:) Παράθεση The music mixing device. Youtube Channel Blog Check it out. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 Εξαιρετικό το Ντουμα Κη του St.King. Οι πρώτες 100 σελίδες είναι καταπληκτικές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 Εξαιρετικό το Ντουμα Κη του St.King. Οι πρώτες 100 σελίδες είναι καταπληκτικές. Απίθανο βιβλίο μέχρι στιγμής (είμαι στην 500η σελίδα). Ο King στα καλύτερα του.Έπος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 Απίθανο βιβλίο μέχρι στιγμής (είμαι στην 500η σελίδα). Ο King στα καλύτερα του.Έπος. Το τελείωσα.Αριστούργημα.Σίγουρα στο τοπ10 του King. Προτείνεται ανεπιφύλακτα. Ο King με το Liseys Story και το Duma Key(ειδικά με αυτό) δίνει και πάλι ρέστα.(μετά τον επικό Σκοτεινό Πύργο) Ετοιμάζει και νέο βιβλίο :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haldir Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 Μου το έκαναν δώρο το duma key στα αγγλικά, έχω διαβάσει το πρώτο κεφάλαιο και μέχρι στιγμής φαίνεται ενδιαφέρον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 Μου το έκαναν δώρο το duma key στα αγγλικά, έχω διαβάσει το πρώτο κεφάλαιο και μέχρι στιγμής φαίνεται ενδιαφέρον. Γίνεται ακόμα καλύτερο στην συνέχεια. Εξαιρετική γραφή, δουλεμένοι χαρακτήρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 Εμενα πως μου εχει ξεφυγει τοσο καιρο;Για να λετε τοσο καλα λογια μαλλον θα ειναι στην ελιτ των βιβλιων του "Βασιλια" οποτε θα το χτυπησω μολις το βρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 Εμενα πως μου εχει ξεφυγει τοσο καιρο;Για να λετε τοσο καλα λογια μαλλον θα ειναι στην ελιτ των βιβλιων του "Βασιλια" οποτε θα το χτυπησω μολις το βρω. Καινούργιο είναι (το τελευταίο βιβλίο που έχει βγάλει εώς τώρα):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jesus Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 Μου άρεσε απίστευτα το βιβλίο του Bach, οι ψευδαισθήσεις!!! Παράθεση Siemens M55, Siemens CX75, Mitsubishi M342i,Sony Ericsson P910i, Sony Ericsson W950i, Sony Ericsson P1i, Sony Ericsson W960i, Samsung Omnia i900 16gb, Samsung innov8, Motorola Milestone, Motorola Atrix, Motorola RAZR MAXX, Samsung Note II, Samsung Note III, Samsung Note IV, Samsung A8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. June 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2009 Καλησπέρα. Ξέρει κανείς μέχρι πότε είναι η έκθεση βιβλίου στην Θεσσαλονίκη; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. June 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2009 Καλησπέρα. Ξέρει κανείς μέχρι πότε είναι η έκθεση βιβλίου στην Θεσσαλονίκη; Ευχαριστώ Γιατι εχω την εντυπωση οτι ηταν το μαιο;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. June 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2009 Καλησπέρα. Ξέρει κανείς μέχρι πότε είναι η έκθεση βιβλίου στην Θεσσαλονίκη; Ευχαριστώ Μεχρι 21 Ιουνιου (18:30-23:00). :) Γιατι εχω την εντυπωση οτι ηταν το μαιο;; Εσυ μιλας για τη Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης που εγινε 28-31 Μαιου στην Helexpo. ;) Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 Μεχρι 21 Ιουνιου (18:30-23:00). :) Ευχαριστώ πολύ :) Περιμένω το νέο βιβλίο του Dan Brown.Για να δούμε τι ψάρια θα πιάσει.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 Κανείς που να έχει διαβάσει αυτό; http://www.livanis.gr/ViewShopProduct.aspx?Id=354705 Θα κοιτούσα και αυτό http://www.livanis.gr/ViewShopProduct.aspx?Id=273153 αλλά πρέπει να ξαναθυμηθω το Οχτώ της ιδιας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 Το Οχτώ σου άρεσε δηλαδή; Κλαίω τα λεφτά μου και το χρόνο μου (γιατί δε μπορώ να διαβάσω όλα τα βιβλία που θέλω και έχασα χρόνο με αυτό). Μόλις ξεκίνησα τη Φόρμουλα του Θεού, του Πορτογάλου συγγραφέα Ζοζέ Ροντρίγκες Ντος Σάντος και είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domenico Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 "Να ζεις, να αγαπάς, και να μαθαίνεις" του Λ. ΜΠΟΥΣΚΑΛΙΑ... Είναι ένα φοβερό βιβλίο που σου μαθαίνει πολλά πράγματα για το πως πρέπει να βλέπεις τις καταστάσεις γύρω σου... Σου μαθαίνει πως πρέπει να σκέφτεσαι... Ειλικρινά δεν είναι χάσιμο χρόνου... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 "Να ζεις, να αγαπάς, και να μαθαίνεις" του Λ. ΜΠΟΥΣΚΑΛΙΑ... Είναι ένα φοβερό βιβλίο που σου μαθαίνει πολλά πράγματα για το πως πρέπει να βλέπεις τις καταστάσεις γύρω σου... Σου μαθαίνει πως πρέπει να σκέφτεσαι... Ειλικρινά δεν είναι χάσιμο χρόνου... ;) Καπου το ειχα δει,,,λεω να το αγορασω.:) Ελπιζω να αξιζει... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts