viktoria Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 ..τελικα δεν υπαρχει κανενα κεντρο στην Ελλαδα που να κραταει εσωτερικα τα ατομα αυτα.?? μιλαμε για μια οικεγονεια που ζει σε ενα χωριο στο Πυργο..και μεσα εκει υπαρχει και ενα παιδακι 6 ετων που βλεπει και ζει τα απιστευτα.. [sIGPIC][/sIGPIC] Δεν υπαρχει δυσκολος στοχος .. υπαρχει δυνατη θεληση!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 Oσο πιο μακρια απο τα ναρκοτικα τοσο πιο καλα ;) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undertow Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 Παντως στο κεντρο ,οπου προσωρινα διαμενω, η κατασταση εχει ξεπερασει καθε οριο.Το βραδυ βγαινουν σα σαλλιγκαρια μετα τη βροχη. Προχτες καθως εβγαινα απ'την πολυκατοικια μπηκε ενας τετοιος .Φαινοταν 60 χρονων , ηταν 25.Μου φανηκε υποπτος και πηγα πισω για να δω σε ποιον οροφο θα παει.Ανεβαινω και τον βλεπω να κραταει μια στοιβαδα κλειδια!Ειχε μπει για να κλεψει !!τον κατεβασα κατω και τον εβγαλα εξω αλλα δεν τον πηγα στην αστυνομια.....σου λεει πρεζονι ειμαι ό,τι θελω κανω!!αυτο με ενοχλει αφανταστα. Να ξερετε οτι η συντριπτικη πλειοψηφια ειναι τοξικομανεις απο την επαρχια , που τους διωχνουν οι γονεις τους και ερχονται εδω στην Αθηνα και τους "τρωμε στη μουρη" εμεις.Καμια λυπηση .Η καλυτερη συμπεριφορα ενωπιον τους πιστευω ειναι η απαθεια, εννοειται οτι δεν δινουμε ποτε χρηματα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 Ρε παιδιά ας βοηθήσουμε και την κόπελα. Λοιπόν viktoria ζήτησα και έμαθα γι αυτό http://www.gec.gr/filimon/index.htm Ελπίζω ειλικρινά να βοήθησα. Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viktoria Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 Σε ευχαριστω παρα παρα πολυ .. και εγω να βοηθησω προσπαθω... [sIGPIC][/sIGPIC] Δεν υπαρχει δυσκολος στοχος .. υπαρχει δυνατη θεληση!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Burger_queen Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 Διαφωνώ κάθετα με την άποψη ότι ο καθένας μας θα μπορούσε να είναι στη θέση αυτών των ανθρώπων....Συνήθως κρύβεται ένα είδος ματαιοδοξίας πίσω από τέτοιες περιπτώσεις.Ετυχε στο παρελθόν να κάνω αρκετή παρέα με τέτοια άτομα (προσπαθώντας να τους υποστηρίξω) και διαπίστωσα ότι και αυτοί, όπως όλοι μας έχουν κάνει τις επιλογές τους και δυστυχώς μπορούν να υποστηριχθούν μόνο από ειδικούς. Είναι απίστευτα τα κόμπλεξ που έχουν αυτά τα άτομα-κόμπλεξ που βγαίνουν στην επιφάνεια λόγω των ουσιών,για να μην παρεξηγηθώ. Πάντως δύσκολα θα συναναστρεφόμουν ξανά με εθισμένα άτομα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 Μια από τις θλιβερές πρωτιές στην Ευρώπη κατέχει η χώρα μας. Σύμφωνα με τα στοιχεία της ετήσιας έκθεσης (2006) του Ευρωπαϊκού Κέντρου Παρακολούθησης Ναρκωτικών και Τοξικομανίας, οι θάνατοι από τα ναρκωτικά των ατόμων κάτω των 25 ετών άγγιξαν το 38% των συνολικών θανάτων σε αυτές τις ηλικίες. Η Ελλάδα περιλαμβάνεται στις πέντε χώρες οι οποίες βρίσκονται στην κορυφή του ευρωπαϊκού καταλόγου με τα ποσοστά θανάτων από ναρκωτικά νέων ανθρώπων. Επίσης, οι σχετιζόμενοι με τα ναρκωτικά αιφνίδιοι θάνατοι αποτελούν το 7% των θανάτων σε Έλληνες ηλικίας 15-39 ετών, έναντι 3% στην ΕΕ. Από την άλλη πλευρά όμως στην ερώτηση «κάνετε χρήση ναρκωτικών ουσιών όπως κάνναβη και κοκαΐνη;» οι περισσότεροι Έλληνες απαντούν αρνητικά, με αποτέλεσμα να κατατάσσονται στις τελευταίες θέσεις μεταξύ των εταίρων τους στην ΕΕ. Πάντως, στη λίστα αναμονής του ΟΚΑΝΑ είναι καταχωρισμένοι 3.800 χρήστες και ο μέσος χρόνος αναμονής μπορεί να φτάσει και τα τέσσερα χρόνια. Όπως αναφέρουν Τα Νέα, σύμφωνα με τα συμπεράσματα της έκθεσης, τα οποία παρουσιάστηκαν την Πέμπτη σε συνέντευξη Τύπου από τον εκπρόσωπο του ευρωπαϊκού Παρατηρητηρίου στην Ελλάδα κΑλ.Γκούσντιλ και τον πρόεδρο του OΚΑΝΑ Κ.Μπάλλα, η χρήση ναρκωτικών στην Ευρώπη παρουσιάζει ραγδαία αύξηση τα τελευταία δύο χρόνια. Είναι χαρακτηριστικό ότι παρατηρήθηκε αύξηση των κατασχεμένων ποσοτήτων ναρκωτικών και σημαντική μείωση της προσφερόμενης τιμής. Η πλέον «δημοφιλής» ουσία είναι η κάνναβη με 65 εκατομμύρια χρήστες, ακολουθεί το Ecstasy με 8,5 εκατ. χρήστες, η κοκαΐνη με 3,5 εκατ. χρήστες και οι αμφεταμίνες με 2 εκατομμύρια χρήστες. Το αποτέλεσμα είναι κάθε χρόνο να αναφέρονται 7.000-8.000 θάνατοι από ναρκωτικά στην Ευρώπη, αριθμός που αντιστοιχεί στο 3% των θανάτων των ενηλίκων κάτω των 40 ετών. Σχετικές έρευνες μάλιστα έδειξαν ότι οι θαμώνες νυχτερινών κέντρων διασκέδασης έχουν δεκαπλάσιες πιθανότητες να δοκιμάσουν ναρκωτικές ουσίες. Αλλωστε τα 2/3 αυτής της ομάδας ανέφεραν ότι έχουν κάνει χρήση τουλάχιστον μία φορά στη ζωή τους. Σε ό,τι αφορά τη διακίνηση των ναρκωτικών, τα χάπια Ecstasy είναι το πλέον διαδεδομένο ναρκωτικό στη Δυτική Ευρώπη, καθώς μόνο το 2004 κατασχέθηκαν 28,3 εκατ. χάπια, ενώ σε παγκόσμιο επίπεδο την πρωτιά κατέχει η ηρωίνη αφού οι κατασχέσεις το 2004 έφθασαν τους 59,2 τόνους, το 40% των οποίων βρέθηκε στην Ευρώπη. Τέλος, ιδιαίτερη αναφορά γίνεται και στους κινδύνους που ελλοχεύουν από τη χρήση ηρωίνης και ενέσιμων ναρκωτικών λόγω και της μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών όπως το AIDS και η ηπατίτιδα. Τα μέτρα πρόληψης για αυτές τις ασθένειες έχουν αυξηθεί, ωστόσο διαπιστώθηκε έλλειψη σχετικών κέντρων απεξάρτησης για γυναίκες- χρήστες που έχουν ανήλικα παιδιά. news.in.gr "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 viktoria για μένα δεν ήταν κάθόλου κόπος, πες μας τι έγινε τελικά με το παιδί.. Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 ναι για πες μας κανενα νεο. Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. November 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 Διαφωνώ κάθετα με την άποψη ότι ο καθένας μας θα μπορούσε να είναι στη θέση αυτών των ανθρώπων....Συνήθως κρύβεται ένα είδος ματαιοδοξίας πίσω από τέτοιες περιπτώσεις.Ετυχε στο παρελθόν να κάνω αρκετή παρέα με τέτοια άτομα (προσπαθώντας να τους υποστηρίξω) και διαπίστωσα ότι και αυτοί, όπως όλοι μας έχουν κάνει τις επιλογές τους και δυστυχώς μπορούν να υποστηριχθούν μόνο από ειδικούς. Είναι απίστευτα τα κόμπλεξ που έχουν αυτά τα άτομα-κόμπλεξ που βγαίνουν στην επιφάνεια λόγω των ουσιών,για να μην παρεξηγηθώ. Πάντως δύσκολα θα συναναστρεφόμουν ξανά με εθισμένα άτομα δεκτη και σεβαστη η αποψη σου... ως προς απαντηση σε καποια απο τα λεγομενα σου,λεω οτι: με την αποκλήρωση τους και την μη συναναστροφη μαζι τους πρωτοι ΕΜΕΙΣ τους ωθούμε περισσοτερο... ο ''ναρκωμανης'' νιωθει ΜΟΝΟΣ-ΑΠΟΚΛΗΡΟΣ-και ναι ισως και ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ οπως λες.. η επιλογη ηταν αρχικη συμφωνω...μετα γινεται ΕΞΑΡΤΗΣΗ και η εξαρτηση φιλε μου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. November 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 Άλλο κακό κι αυτό. Στο χωριό μου υπάρχει ένας που βγαίνει στους δρόμους γυμνός και βρίζει.Καλά τι θα απογίνουν αυτοί οι άνθρωποι; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pelek81 Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 einai to sovarotero provlima stis hmeres mas megale.. ayth h arostia einai xeiroterh apo ypatitides kai aids k.a gnomi mou einai oti an se pairnei ennoite,na voithas tetoia atoma.. os ena simio vevea... kai sto kato kato ayta einai epiloges tou kathenos..:( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 δεν το ειχα ξαναδει το θεμα, αλλα αφου το ειδα, ηθελα να μοιραστω κι εγω μαζι σας μερικα πραγματα, γιατι το θεμα με ευαισθητοποιει πολυ. παντοτε ακουγα για ναρκωτικα, τι κανουν, τι ειναι, πως, που, ποτε κτλ... ποτε ομως δεν ειχα ακουσει ιστοριες ανθρωπων που εχουν μπλεξει με αυτα κι εχουν διαθεση να μοιραστουν τις τραγικες εμπειριες τους. εψαξα ομως και βρηκα ενα βιβλιο που το διαβασα οταν ημουν ακομα στο σχολειο, πριν 5 περιπου χρόνια... για οποιον ενδιαφερεται λεγεται "Με λένε Κώστα και είμαι ναρκομανής σε ανάρρωση". Το βρήκα ψάχνοντας σε βιβλιοπωλεία και ο μόνος λόγος που το αναφέρω είναι γιατι πραγματικά μέσα από αυτό το βιβλίο έμαθα πολλά... το βιβλίο είναι μεγάλο και παχύ, δεν εχει καμια φωτογραφία ή είκονα, είναι μονάχα κείμενο, γεματες σελίδες με ιστοριες ανθρωπων που αποφασισαν να παλεψουν για την ζωη τους και να βαλουν ενα τελος σε αυτο τον εφιαλτη που ζουν. αυτό που με ανατριχιαζει στις αφηγησεις τους είναι η αμεσοτητα τους, το ποσο απλα και δυσκολα καμια φορα μιλουν, και το οτι αυτό που λενε ολοι τους ειναι οτι αυτο που εχουν ειναι αρρωστια. δεν ειναι πολυτελεια, δεν ειναι απλως μια εξαρτηση, ειναι μια αρρωστια στο μυαλο τους, εκει εχουν μπει πια οι ουσιες. εχουν μολυνει το κεφαλι τους και οχι μονο το σωμα τους. θα ηθελα πολυ να αντιγραψω φρασεις που μεσα στην απλοτητα τους με ανατριχιασαν, αλλα νομιζω οτι ειναι πλεονασμος και το φορουμ δεν ειναι προσωπικο μου ιστολογιο. γενικα πιστευω οτι αυτοι οι ανθρωποι ειναι αρρωστοι κι ως τετοιοι πρεπει να αντιμετωπιζονται... το κακο ειναι οτι οι ουσιες αυτες τους αλλοιωνουν και την ψυχη και γινονται απιστευτα κυνικοι, ετοιμοι για ολα, ικανοι να χρησιμοποιουν καθε τροπο που εχουν προκειμενου να χειραγωγησουν τους αλλους και να αποσπασουν χρηματα... δυστυχως... αλλα ας θυμομαστε καθε φορα που μας πλησιαζουν οτι ειναι αρρωστοι κι εχουν αναγκη την βοηθεια μας... πολλοι λενε οτι ειναι δικο τους προβλημα, αυτοι το δημιουργησαν, αυτοι ας το λυσουν και απο τη μερια τους εχουν δικιο. γι αυτον ακριβως το λογο ομως προσωπικα τους θεωρω τους πιο τραγικους ανθρωπους στον κοσμο... γιατι προσπαθησαν μονοι τους να βλαψουν τον εαυτο τους. και νομιζω πως γι αυτο θελουν ακομα περισσοτερο την αγαπη μας! και στην τελικη ρε παιδια, τι πρεπει να γινει; να "αρρωστησει" ενας δικος μας ανθρωπος για να νοιαστουμε πραγματικα και να τους συμπονεσουμε;;; ας θυμομαστε οτι μπορει η ιδια αρρωστια να χτυπησει και το δικο μας σπιτι και τοτε δεν θα θελουμε να μας φτυνουν ολοι και να μας κοιτουν με οικτο ή με θυμο για τις επιλογες μας! κατι διαβασα για την μεθαδονη σε προηγουμενο ποστ και θα σας δωσω μονο ενα λινκ απο ενα βιντεο που εχει προσωπα πριν και μετα τη χρηση μεθαδονης... απλως τραγικο, με πονεσε η ψυχη μου που εβλεπα αυτους τους ανθρωπους ετσι. προσεξτε την αλλαγη στο βλεμμα τους, ποσο φοβισμενοι δειχνουν, ανθρωποι που εχουν χασει το κουραγιο τους, ανρθωποι που δειχνουν να πονανε καθε μερα και περισσοτερο... αν καποιος υπευθυνος θεωρει ακαταλληλη την παρουσια του εδω ας αφαιρεθει... δεν ξερω αν υπαρχει κατι χειροτερο απο την (κρυσταλλικη) μεθαδονη τελικα... και υποτιθεται οτι το δινουν για αποτοξινωση, φανταστειτε... http://www.youtube.com/watch?v=zmmBwUUPVd8 [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pelek81 Δημ. May 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2008 δεκτη και σεβαστη η αποψη σου... ως προς απαντηση σε καποια απο τα λεγομενα σου,λεω οτι: με την αποκλήρωση τους και την μη συναναστροφη μαζι τους πρωτοι ΕΜΕΙΣ τους ωθούμε περισσοτερο... ο ''ναρκωμανης'' νιωθει ΜΟΝΟΣ-ΑΠΟΚΛΗΡΟΣ-και ναι ισως και ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ οπως λες.. η επιλογη ηταν αρχικη συμφωνω...μετα γινεται ΕΞΑΡΤΗΣΗ και η εξαρτηση φιλε μου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ! exeis dikio filos kai na xserete oti ayto to terastio provlima mporei na xtypisei thn porta tou kathenos.. kai synythos aytoi pou milane etsi gia ayta ta atoma to (louzonte) arga h grigora... tromeri arostia einai touto.. exoun fygei poloi gnostoi kai filoi apo ayto edo to skato:mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikgreek Δημ. May 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2008 δλδ σαν τι πρεπει να κανουμε? ειχα πολλες φορες επαφες με ναρκομανεις ο ενας μια φορα ηθελε να με κλεψει εχοντας μια συριγγα στο χερι και να μου λεει οτι εχει ηπατιτιδα κ ειτζ μπροστα στο σπιτι μου..φυσικα εκανα το σαινη "εμπρος εμπρος καλα μου ποδαρακια" μετα απο 3 μερες τον ξαναβρηκα και εφαγε πολλες μα πολλες κλωτσιες με αρβυλα ΕΣ ο δευτερος ειναι της γειτονιας αλλα εχει σπασει ολα τα αμαξια της γειτονιας για να κλεψει και αυτον τον ξερω διοτι ηταν πρωην συμμαθητης...η μαμα του και ο μπαμπας του δεν ξερουν τι εχουν..μοναχοπαιδι και αυτος ετρεχε με τα πιο ωραια ρουχα,κινητα κλπ και φυσικα κλασσικη αληταρια...τωρα τον βλεπω νταγκλα που και που ομονοια σπαει και κανα αμαξι..η αστυνομια τον μαζευει που και που...πολυ λυπηση το ατομο ναι ναι:mad: ενα τριτο παλι ηθελε το 98 να μου κλεψει το κινητο ενα νοκια τουβλε...φυσικα του το εδωσα καμια 3 φορες αλλα ηταν νυχτα και δεν εβλεπα και ολο στο κεφαλι του επεφτε..μετα οταν επεσε κατω προσπαθουσα με τα ποδια να δω που ειναι καποια στιγμη βαρεθηκα και εφυγα ο τεταρτος εκλεψε την τσαντα της τοτε κοπελιας μου και τρεχει εγω απο πισω,τον εβαλα σε ενα στενο και εφαγε ...καμποσες ο πεμπτος εφαγε ξυλο απο συναδελφο του πατερα μου την ωρα που εψαχνε το αμαξι του και προσπαθουσε να ξηλωσει το κασετοφωνο...1 χρονο στα δικαστηρια η μανα του τζανκι και στο τελος δικασανε τον συναδελφο του πατερα μου επομενως τι λυπηση να εχω για τετοια "ζωα" μπορειτε να μου πειτε?μου ζηταν λεφτα στο δρομο και τις περισοτερες φορες τρωνε σφαλιαρα...και λεφτα που τους δινετε πανε για τη νταγκλα..πχ ενας εδω μεσα του αγορασε σουβλακια αλλα δεν τα εφαγε. σχεδον ολοι εδω μεσα εχουν πιει μαριχουανα αν ηταν ολοι ετσι γιατι δεν εχουμε το μισο πλυθησμο ναρκομανη? ναρκομανεις γινονται οι λεγομενοι μαγκες του σχολειου,κακομαθημενα παιδια που στη ζωη τους δεν τους εχει λειψει τπτ και τωρα τους βλεπεις μυξοκλαιγονται αλλα παλι στην παραμυθα γυρνανε....ξυλο ξυλο κ μακαρι να παρουν κανα OD και ξεβρωμισει ο τοπος...ο απλος ο κοσμος βαρεθηκε...λες και τους εβαλε καποιος στο χερι τη συριγγα η το χαπακι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. May 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2008 Για να είμαι ειλικρινής αποφεύγω περιοχές που κυκλοφορούν διότι συνήθως παρουσιάζονται προβλήματα μαζί τους, όπως αυτά που ανέφερε ο nikgreek. Από εκεί και πέρα, αν διαγνώσω πως κάποιος είναι ή έχει πολλές πιθανότητες να είναι χρήστης, από το περιβάλλον όπου δραστηριοποιούμαι, τον αντιμετωπίζω όπως κάθε άλλον άνθρωπο αλλά διακριτικά αποφεύγω να θίξω κάποια "κακός - κείμενα" που θα μπορούσαν να τον προσβάλλουν, εκτός και αν μου κάνει ο ίδιος συζήτηση -γενικά κρατώ μια φιλική απόσταση από τον ίδιο / ίδια (δεν θεωρώ πως χρειάζεται να γινόμαστε μέρος του προβλήματος ή κηδεμόνες τους). Τέλος, έχω συναντήσει περιπτώσεις ναρκομανών που δεν ήταν από βολεμένες οικογένειες, ήταν παιδιά μη προνομιούχα, βιοπαλαιστές κτλ. οπότε συμπέρανα ότι το φαινόμενο δεν κάνει ιδιαίτερες κοινωνικές διακρίσεις -- εκτός του ότι τις περισσότερες φορές (αλλά οπωσδήποτε όχι όλες) αυτά τα παιδιά σχετίζονται / σχετίζονταν ή είναι / ήταν "οι σκληροί" του σχολείου. Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikgreek Δημ. May 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2008 εμεις στο δικο μας σχολειο μονο ενα τυπα θυμαμαι που ηταν βιοπαλαιστης και ναρκομανης μαζι...ναρκομανης σε εισαγωγικα διοτι το παιδι τοτε και σημερα ενα μπαφο χτυπαει με παρεα και αυτο ειναι...ναι , δεχομαι την αποψη σου αλλα πολυ σπανιο αυτο που ειπες αλλα ναι υπαρχει... ο φιλικος μου κυκλος δεν περιλαμβανει τετοια ατομα αλλα στη θεση σου θα εκοβα επαφες...και εγω βιοπαλαιστη πατερα και μανα εχω..δεν μπορω να πω οτι στερηθηκα οσο μεγαλωνα αλλα καταλαβαινα τον πατερα μου που μεχρι σημερα φευγει απο τις 5 το πρωι εως τις 11 το βραδι για δουλεια..μικρος δουλευα για να μπορω να παρω ενα μαουντεν μπαικ η ενα κασετοφονο με σιντι...μια φορα στα 16 με επιασε ο πατερας μου με τσιγαρα μαρλμπορο και με επιασαν με τη μανα μου στη συζητηση...μηπως εχω κανα ντερτι,καμια απογοητευση κλπ λες και με επιασαν με μαυρο :lol: οταν εμαθε ο πατερας μου οτι το εκανα απο μαγκια μου ειπε τοτε το χαρακτηριστικο "ελα να δεις πως βγαινουν οι 400 δραχμες που εδωσες για να αγορασεις τσιγαρα και να μου πεις μετα τι ειναι μαγκια" πρωινα στις 5 εγερτηριο δουλεια στου πατερα κλπ...εγω γιατι δεν κατεφυγα στο μαυρο? ακομα και το τσιγαρο που εκανα τοτε ρουφαγα στο στομα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panikk Δημ. May 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2008 Τον άλλο τον *******ο τον είδατε που σκότωσε τον ανθρωπάκο πάνω στην δουλειά του !!!!!! :mad::mad::mad::) Κρέμασμα θέλουν ολοι .... !!! Δεν τους λυπάμαι καθόλου αυτούς ... γιατί οι ίδιοι έβαλαν τα χέρια τους και έβγαλαν τα μάτια τους !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. May 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2008 επομενως τι λυπηση να εχω για τετοια "ζωα" μπορειτε να μου πειτε?μου ζηταν λεφτα στο δρομο και τις περισοτερες φορες τρωνε σφαλιαρα...και λεφτα που τους δινετε πανε για τη νταγκλα..πχ ενας εδω μεσα του αγορασε σουβλακια αλλα δεν τα εφαγε. δεν θα σχολιασω ολο το υπολοιπο... "ζωα";;;; τι να πω... ειναι απιστευτο το που μπορει να οδηγησει ενας ανθρωπος τον εαυτο του... μακαρι φιλε μου ποτε να μην παθει καποιος δικος σου κατι παρομοιο ή ακομα κι εσυ ο ιδιος, γιατι τοτε θα ειναι πολυ αργα να μετανιωνεις για τα σκληρα λογια που χρησιμοποιεις τωρα. συμφωνω οτι ολα ειναι θεμα επιλογων, αλλα ανθρωποι ειμαστε και δεν κανουμε παντα τις σωστες επιλογες. εκτος κι αν εσυ ποτε σου δεν εκανες λαθη... το να μην θες να τους βοηθησεις είναι αναφαιρετο δικαιωμα σου, πραγματικα, και ισως ειναι και καλυτερα καμια φορα, αλλα το να τους αποκαλεις "ζωα" και να τους χτυπας, τι να πω... καμια φορα πραγματικα ντρεπομαι που ειμαι ανθρωπος, αν ετσι φερονται οι υγιεις και πολιτισμενοι ανθρωποι σημερα...;););););) αα! κι ετσι για το ****το, αν διαβασα καλα το ποστ στο οποιο αναφερεσαι, ο ναρκομανης τα εφαγε τα σουβλακια και την μπυρα και του ειπε και ευχαριστω του φιλου μας που του τα προσεφερε... αλλα μαλλον διαβαζουμε ο,τι μας συμφερει ή ο,τι θελουμε να διαβασουμε...;);););) [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2008 Εγω πιστευω πως δεν ειναι θεμα μονο επιλογων των ατομωμ αυτων... εχει να κανει και με τα ψυχολογικα τους προβληματα και κατα ποσο δυνατοι χαρακτηρες ειναι,,,το βρισκουν ως ευκολη λυση. [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. May 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2008 εμεις στο δικο μας σχολειο μονο ενα τυπα θυμαμαι που ηταν βιοπαλαιστης και ναρκομανης μαζι...ναρκομανης σε εισαγωγικα διοτι το παιδι τοτε και σημερα ενα μπαφο χτυπαει με παρεα και αυτο ειναι...ναι , δεχομαι την αποψη σου αλλα πολυ σπανιο αυτο που ειπες αλλα ναι υπαρχει... ο φιλικος μου κυκλος δεν περιλαμβανει τετοια ατομα αλλα στη θεση σου θα εκοβα επαφες...και εγω βιοπαλαιστη πατερα και μανα εχω..δεν μπορω να πω οτι στερηθηκα οσο μεγαλωνα αλλα καταλαβαινα τον πατερα μου που μεχρι σημερα φευγει απο τις 5 το πρωι εως τις 11 το βραδι για δουλεια..μικρος δουλευα για να μπορω να παρω ενα μαουντεν μπαικ η ενα κασετοφονο με σιντι...μια φορα στα 16 με επιασε ο πατερας μου με τσιγαρα μαρλμπορο και με επιασαν με τη μανα μου στη συζητηση...μηπως εχω κανα ντερτι,καμια απογοητευση κλπ λες και με επιασαν με μαυρο :lol: οταν εμαθε ο πατερας μου οτι το εκανα απο μαγκια μου ειπε τοτε το χαρακτηριστικο "ελα να δεις πως βγαινουν οι 400 δραχμες που εδωσες για να αγορασεις τσιγαρα και να μου πεις μετα τι ειναι μαγκια" πρωινα στις 5 εγερτηριο δουλεια στου πατερα κλπ...εγω γιατι δεν κατεφυγα στο μαυρο? ακομα και το τσιγαρο που εκανα τοτε ρουφαγα στο στομα... Άλλο εσύ - άλλο ο άλλος κτλ. Έχω περιπτώσεις όπως είπα και των δυο κοινωνικών τάξεων (υψηλή & χαμηλή) που έμπλεξαν με ναρκωτικές ουσίες - μην το ψάχνεις λοιπόν, όπως είπα, με αυτά που έχω υπόψη μου, μιας και σχετίζομαι με πολύ κόσμο διαφόρων κοινωνικών ομάδων, καταλήγω στο ότι, τα ναρκωτικά δεν κάνουν διακρίσεις, είναι καθαρά θέμα ψυχοσύνθεσης του κάθε ανθρώπου (άλλος διότι έχει χρήμα για πέταμα, άλλος διότι δεν έχει χρήμα για πέταμα! άλλος γιατί έχει προβλήματα άλλος γιατί δεν έχει προβλήματα - δεν βρίσκεις ποτέ άκρη για το "γιατί" πέφτουν εκεί) -- anyway, sad but true. Υ.Γ. 1. Όπως είπα, τους αντιμετωπίζω με ευγένεια αλλά από απόσταση -- το τι κάνει ο καθένας στην ζωή του και πως την καταστρέφει, δεδομένου ότι πρόκειται για ενήλικες δεν με αφορά. 2. Και το "μπάφο", ναρκωτικό είναι κατά την γνώμη μου - προθάλαμος (παγίδα) για ισχυρότερες ουσίες. Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. May 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2008 δεν θα σχολιασω ολο το υπολοιπο... "ζωα";;;; τι να πω... ειναι απιστευτο το που μπορει να οδηγησει ενας ανθρωπος τον εαυτο του... μακαρι φιλε μου ποτε να μην παθει καποιος δικος σου κατι παρομοιο ή ακομα κι εσυ ο ιδιος, γιατι τοτε θα ειναι πολυ αργα να μετανιωνεις για τα σκληρα λογια που χρησιμοποιεις τωρα. συμφωνω οτι ολα ειναι θεμα επιλογων, αλλα ανθρωποι ειμαστε και δεν κανουμε παντα τις σωστες επιλογες. εκτος κι αν εσυ ποτε σου δεν εκανες λαθη... το να μην θες να τους βοηθησεις είναι αναφαιρετο δικαιωμα σου, πραγματικα, και ισως ειναι και καλυτερα καμια φορα, αλλα το να τους αποκαλεις "ζωα" και να τους χτυπας, τι να πω... καμια φορα πραγματικα ντρεπομαι που ειμαι ανθρωπος, αν ετσι φερονται οι υγιεις και πολιτισμενοι ανθρωποι σημερα...;););););) Συγγνώμη, αλλά άλλο πράγμα να κάνεις λάθος επιλογή και να βιώνεις τα αποτελέσματα επάνω σου ΜΟΝΟ ΕΣΥ και άλλο να την πληρώνουν άλλοι. Όλοι έχουν δικαίωμα στο λάθος, μέχρι το σημείο κατά το οποίο αρχίζουν να βλάπτουν τους άλλους. Από εκεί και πέρα, δεν φταίω σε τίποτα εγώ, εσύ ή ο καθένας μας να κινδυνέψει η ακεραιότητά του και η περιουσία του επειδή το junkie θέλει την δόση του. Ό,τι πρόβλημα και αν έχει ο καθένας, δεν έχει καμμία δικαιολογία να προκαλεί προβλήματα στους άλλους. Κάποτε πρέπει να γίνουμε λιγότερα politically correct και να σταματήσουμε να δραματοποιούμε τα πάντα. Εμένα μου έχει βγάλει σουγιά πρεζάκιας, τι έπρεπε να κάνω; Να πω «το καημένο το παιδί, το αδίκησε η ζωή / είναι ευαίσθητο / έχει προβλήματα / whatever», να επιδείξω «ανωτερότητα» και να κάτσω να με γαμ....σει κιόλας; Συμφωνώ με τους υπόλοιπους, καμμία λύπηση για όλους αυτούς. Εκείνοι δημιούργησαν το πρόβλημα, εκείνοι και θα το λύσουν, εάν θέλουν. Ας αναλάβουν τις ευθύνες τους. Κατά τ'άλλα, ας κάνουν στον εαυτό τους ό,τι γουστάρουν, αρκεί να μην με ενοχλούν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. May 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2008 Υ.Γ. 1. Όπως είπα, τους αντιμετωπίζω με ευγένεια αλλά από απόσταση -- το τι κάνει ο καθένας στην ζωή του και πως την καταστρέφει, δεδομένου ότι πρόκειται για ενήλικες δεν με αφορά. [/i] υπαρχει μια φραση που λεει: "καμια φορα ειναι καλυτερα να κρατηθεις και να μην δωσεις" (κι εννοει αγαπη). συμφωνω λοιπον πολυ με αυτο. δεν μπορουμε να βοηθησουμε ολοι ολους. γι αυτο καμια φορα ο τροπος μας να βοηθησουμε ειναι να ειμαστε σε αποσταση. απολυτα σωστο και σεβαστο κατα τη γνωμη μου! :) Συγγνώμη, αλλά άλλο πράγμα να κάνεις λάθος επιλογή και να βιώνεις τα αποτελέσματα επάνω σου ΜΟΝΟ ΕΣΥ και άλλο να την πληρώνουν άλλοι. Όλοι έχουν δικαίωμα στο λάθος, μέχρι το σημείο κατά το οποίο αρχίζουν να βλάπτουν τους άλλους. Από εκεί και πέρα, δεν φταίω σε τίποτα εγώ, εσύ ή ο καθένας μας να κινδυνέψει η ακεραιότητά του και η περιουσία του επειδή το junkie θέλει την δόση του. Ό,τι πρόβλημα και αν έχει ο καθένας, δεν έχει καμμία δικαιολογία να προκαλεί προβλήματα στους άλλους. Κάποτε πρέπει να γίνουμε λιγότερα politically correct και να σταματήσουμε να δραματοποιούμε τα πάντα. Εμένα μου έχει βγάλει σουγιά πρεζάκιας, τι έπρεπε να κάνω; Να πω «το καημένο το παιδί, το αδίκησε η ζωή / είναι ευαίσθητο / έχει προβλήματα / whatever», να επιδείξω «ανωτερότητα» και να κάτσω να με γαμ....σει κιόλας; Συμφωνώ με τους υπόλοιπους, καμμία λύπηση για όλους αυτούς. Εκείνοι δημιούργησαν το πρόβλημα, εκείνοι και θα το λύσουν, εάν θέλουν. Ας αναλάβουν τις ευθύνες τους. Κατά τ'άλλα, ας κάνουν στον εαυτό τους ό,τι γουστάρουν, αρκεί να μην με ενοχλούν. σιγουρα δεν θα κατσεις να σε σκοτωσει καποιος οταν σε απειλει, σιγουρα δεν εχει δικιο οταν το κανει αυτο, αλλα απο το απλως να τρεξεις και να φυγεις ή να βαλεις τις φωνες για να σε βοηθησει καποιος, μεχρι του να αποκαλεις εναν συνανθρωπο σου "ζωο" και να τον ξυλοφορτωνεις δινοντας του μια κλοτσια να παει ακομα πιο κατω, υπαρχει νομιζω μεγαλη διαφορά!!!! και λυπαμαι, αλλα δεν νομιζω οτι δραματοποιω κατι, η κατασταση ειναι δραματικη απο μόνη της... δεν θελω να ξαναγραφω τα ιδια, απλως νομιζω οτι λιγο λιγοτερη σκληροτητα θα μας εκανε καλυτερους ανθρωπους( και βαζω και τον εαυτο μου μεσα). πραγματικα ευχομαι να μην τυχει σε κανενας σας αυτη η "αρρωστια", σε οσους εχετε αυτη τη γνωμη για τους ναρκομανεις, οτι ειναι επιλογη τους κι ας τα λουστουν! γιατι αν καποτε ερθει στο δικο μας σπιτι, κι "αρρωστησει" ο αδελφος μου ας πουμε, δεν θα κατσω να του πω, μονος σου τα εκανες, μονος σου βγαλτα περα τωρα... μαλλον θα προσπαθησω να τον βοηθησω...;);) αλλά και πάλι ο καθένας μας έχει διαφορετική αντιμετώπιση στα πράγματα! και να θυμησω οτι δεν εχουμε πει τιποτα για τις οικογενειες των ανθρωπων αυτων που περνουν τον δικο τους γολγοθα, οσοι εξ αυτων επιλεγουν να μην εθελοτυφλουν και να αντιμετωπισουν την κατασταση....;) [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. May 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2008 σιγουρα δεν θα κατσεις να σε σκοτωσει καποιος οταν σε απειλει, σιγουρα δεν εχει δικιο οταν το κανει αυτο, αλλα απο το απλως να τρεξεις και να φυγεις ή να βαλεις τις φωνες για να σε βοηθησει καποιος, μεχρι του να αποκαλεις εναν συνανθρωπο σου "ζωο" και να τον ξυλοφορτωνεις δινοντας του μια κλοτσια να παει ακομα πιο κατω, υπαρχει νομιζω μεγαλη διαφορά!!!! και λυπαμαι, αλλα δεν νομιζω οτι δραματοποιω κατι, η κατασταση ειναι δραματικη απο μόνη της... Περιστατικό: Χρόνια πριν, βράδυ, κοντά στο Άλσος Νέας Σμύρνης. Περπατάω με έναν κολλητό, σκάνε μύτη 2 τύποι, εμφανώς πρεζάκηδες. «Έχετε κανά ψιλό;» «Όχι» «Τι μ@λ@κίες μας λέτε, θα σας γ@μήσουμε *******ια!», και ο ένας βγάζει σουγιά. Σε μία κατάσταση σαν αυτή, ούτε φωνές θα βάλεις, ούτε θα τρέξεις γιατί πολύ απλά ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΟ να κάνεις τα ανωτέρω, ούτε να σκεφτείς λογικά, ανθρωπιστικά ή οτιδήποτε άλλο θέλεις. Ή σπας στο ξύλο τον άλλο ή πας αδιάβαστος. Τύπους σαν αυτούς και εγώ θα τους αποκαλέσω «ΖΩΑ» και δεν θα τους λυπηθώ καθόλου. Δεν είπα να βαράμε αδιάκριτα τα πρεζόνια, λέω όμως ότι όταν με απειλήσει τότε ναι, θα αντιδράσω όπως πρέπει. Και συμφωνώ, η κατάσταση είναι δραματική, αλλά περισσότερο δραματικό είναι να απειλείται κάποιος που δεν φταίει σε τίποτα, παρά ο Χ που καταστρέφει μόνος του τον εαυτό του. δεν θελω να ξαναγραφω τα ιδια, απλως νομιζω οτι λιγο λιγοτερη σκληροτητα θα μας εκανε καλυτερους ανθρωπους( και βαζω και τον εαυτο μου μεσα). πραγματικα ευχομαι να μην τυχει σε κανενας σας αυτη η "αρρωστια", σε οσους εχετε αυτη τη γνωμη για τους ναρκομανεις, οτι ειναι επιλογη τους κι ας τα λουστουν! γιατι αν καποτε ερθει στο δικο μας σπιτι, κι "αρρωστησει" ο αδελφος μου ας πουμε, δεν θα κατσω να του πω, μονος σου τα εκανες, μονος σου βγαλτα περα τωρα... μαλλον θα προσπαθησω να τον βοηθησω...;);) αλλά και πάλι ο καθένας μας έχει διαφορετική αντιμετώπιση στα πράγματα! και να θυμησω οτι δεν εχουμε πει τιποτα για τις οικογενειες των ανθρωπων αυτων που περνουν τον δικο τους γολγοθα, οσοι εξ αυτων επιλεγουν να μην εθελοτυφλουν και να αντιμετωπισουν την κατασταση....;) Καμμία σκληρότητα από μέρους μου. Απλώς διαχωρίζω τα πράγματα σύμφωνα με την αντίληψή μου. Και ναι, να βοηθήσουμε όσους θέλουν να ξεφύγουν, ΑΛΛΑ όπως θα ξέρεις για να λύσει κάποιος ένα πρόβλημα πρέπει πρώτα απ'όλα να το θέλει αυτός. Από ένα σημείο και μετά, δεν έχει νόημα να ασχολούμαστε. Η φράση «μόνος σου τα έκανες, μόνος σου βγάλτα πέρα τώρα» μπορεί να ακούγεται σκληρή αλλά ενδέχεται να κάνει τον άλλο να καταλάβει ότι καιρός είναι να γίνει λίγο πιο υπεύθυνος. Γιατί ειδικά σήμερα που η πληροφόρηση είναι άπλετη και ΟΛΟΙ ξέρουν ότι τα ναρκωτικά καταστρέφουν και δεν λύνουν κανένα πρόβλημα, όποιοι πέφτουν σε αυτά συνειδητά, είναι εντελώς ανεύθυνοι και ανώριμοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. May 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2008 Περιστατικό: Χρόνια πριν, βράδυ, κοντά στο Άλσος Νέας Σμύρνης. Περπατάω με έναν κολλητό, σκάνε μύτη 2 τύποι, εμφανώς πρεζάκηδες. «Έχετε κανά ψιλό;» «Όχι» «Τι μ@λ@κίες μας λέτε, θα σας γ@μήσουμε *******ια!», και ο ένας βγάζει σουγιά. Σε μία κατάσταση σαν αυτή, ούτε φωνές θα βάλεις, ούτε θα τρέξεις γιατί πολύ απλά ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΟ να κάνεις τα ανωτέρω, ούτε να σκεφτείς λογικά, ανθρωπιστικά ή οτιδήποτε άλλο θέλεις. Ή σπας στο ξύλο τον άλλο ή πας αδιάβαστος. Τύπους σαν αυτούς και εγώ θα τους αποκαλέσω «ΖΩΑ» και δεν θα τους λυπηθώ καθόλου. Δεν είπα να βαράμε αδιάκριτα τα πρεζόνια, λέω όμως ότι όταν με απειλήσει τότε ναι, θα αντιδράσω όπως πρέπει. Και συμφωνώ, η κατάσταση είναι δραματική, αλλά περισσότερο δραματικό είναι να απειλείται κάποιος που δεν φταίει σε τίποτα, παρά ο Χ που καταστρέφει μόνος του τον εαυτό του. Καμμία σκληρότητα από μέρους μου. Απλώς διαχωρίζω τα πράγματα σύμφωνα με την αντίληψή μου. Και ναι, να βοηθήσουμε όσους θέλουν να ξεφύγουν, ΑΛΛΑ όπως θα ξέρεις για να λύσει κάποιος ένα πρόβλημα πρέπει πρώτα απ'όλα να το θέλει αυτός. Από ένα σημείο και μετά, δεν έχει νόημα να ασχολούμαστε. Η φράση «μόνος σου τα έκανες, μόνος σου βγάλτα πέρα τώρα» μπορεί να ακούγεται σκληρή αλλά ενδέχεται να κάνει τον άλλο να καταλάβει ότι καιρός είναι να γίνει λίγο πιο υπεύθυνος. Γιατί ειδικά σήμερα που η πληροφόρηση είναι άπλετη και ΟΛΟΙ ξέρουν ότι τα ναρκωτικά καταστρέφουν και δεν λύνουν κανένα πρόβλημα, όποιοι πέφτουν σε αυτά συνειδητά, είναι εντελώς ανεύθυνοι και ανώριμοι. δεν διαφωνω μαζι σου γενικοτερα. εχεις δικιο λεγοντας οτι σε παρομοια περιστατικα τα πραγματα ειναι δυσκολα, κι ουτε σε παρεξηγω για κατι, μια κουβεντα κανουμε... απλως να σου πω κατι; δεν ξερεις τί μπορεί να εχει συμβει στον άλλον και έχει καταντησει έτσι (γιατι περι καταντιας προκειται)... δεν σου λεω οτι ολοι ειναι βασανισμενοι και φτωχοι κι ειχαν προβληματα κτλ, γιατι δεν ειναι ολοι ετσι... απλως θεωρω οτι το να αποκαλει καποιος "ζωο" τον συνανθρωπο του επειδη εκανε τις λαθος επιλογες στη ζωη του και εφτασε εκει που εφτασε ειναι κατ εμε τελειως απανθρωπο... και να στο πω κι αλλιως; εχεις καθε δικαιωμα να μην σου αρεσουν, ουτε εμενα μου αρεσει που τους βλεπω να τυραννιουνται απο δικο τους λαθος, αλλα ισχυει, για μενα, το ιδιο με τη θανατικη ποινη... τι παραπανω εχω εγω που τους αποκαλω "ζωα" απο εκεινους που έχουν πια μια αρρωστια στο κεφαλι και στο σωμα τους; γιατι εγω ειμαι περισσοτερο ανθρωπος που τους λεω "ζωα" απο εκεινους;; τεσπα, δεν προκειται να συμφωνησουμε ποτε, γιατι εχουμε αλλη αποψη, διαλογο κανουμε και χαιρομαι που γινεται και σε κοσμιο επιπεδο... σε ξαναρωταω ομως... αν "αρρωσταινε" ετσι ο αδελφος σου π.χ (που το απευχομαι εννοειται...) τι θα του ελεγες;; "φυγε και βγαλτα περα μονος σου;; αφου το επελεξες λουσου το;;;" μαλλον οχι... σιγουρα εχει μεγαλη διαφορα οταν καποιος θελει να σωθει. κι εννοειται οτι για τετοιους ναρκομανεις μιλαω, που ειναι παγιδευμενοι και θα ηθελαν να ξεφυγουν, οχι για ανθρωπους που το εχουν κανει επαγγελμα πια... το ειπα και στο πρωτο μου ποστ αλλωστε, οτι η αρρωστια αυτη τους εχει κανει κυνικους,ικανους κι ετοιμους ακομα και για το χειροτερο εγκλημα προκειμενου να εξασφαλισουν τη δοση τους... και για αυτο ακριβως μπορει να γινουν και πολυ επικινδυνοι. δεν λεω οταν σε απειλει με μαχαιρι καποιος να κατσεις να ανοιξεις διαλογο, απλως σκεψου οτι στη θεση του, δυστυχως θα μπορουσε να ειναι ο οποιοσδηποτε απο εμας... και μην το αμφισβητουμε αυτο. το μυαλο του ανθρωπου ειναι πολυ ευθραυστο... δεν αργει να γινει το κακο! ;) [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts