giorgossam Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 καλησπερα φιλοι μου,η γνησια δερματινη θηκη αξιζει?http://store.apple.com/us/product/MF041LL/A/iphone-5s-case-brown Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 καλησπερα φιλοι μου,η γνησια δερματινη θηκη αξιζει?http://store.apple.com/us/product/MF041LL/A/iphone-5s-case-brown Είναι πολλά τα λεφτά την έχει ένας φίλος και δεν μ εντυπωσιάζει για αυτά τα λεφτά. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 καλησπερα φιλοι μου,η γνησια δερματινη θηκη αξιζει?http://store.apple.com/us/product/MF041LL/A/iphone-5s-case-brown Εχω την καφε και τη μαυρη. Η καφε παει πολυ ωραια με το χρυσο που εχω αλλα μετα απο μερικες μερες σκουρινε με τα βαλε βγαλε απο το τζιν. Γι αυτο πηρα τη μαυρη και ολα οκ. Τελεια εφαρμογη και ποιοτητα. Προτεινω μονο τη μαυρη. Αλλιως καμια spigen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 καλησπερα παιδια! αν θελετε θηκη, ριξτε μια μιατια και εδω!! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=383307 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlosamos Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 (edited) Παιδιά καλησπέρα. Μια ερωτησούλα. Είμαι κάτοχος ενός 3GS εδώ και 4 χρόνια. Μπορώ να πω ότι με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο μέχρι σήμερα, αλλά όπως και να το κάνουμε ο χρόνος είναι ανίκητος. Εδώ και καιρό τα ακουστικά του χάλασαν. Επειδή τα χρησιμοποιώ πολύ για ομιλία και μουσική και επειδή το κινητό μπορεί και θεωρητικά αύριο να παραδώσει πνεύμα, υπάρχει καμιά φθηνή και συμβατή λύση για aftermarket ακουστικά σε κάποιο από τα γνωστά καταστήματα (public, media κτλ) να τα αγοράσω; Ευχαριστώ... Edited January 21, 2014 by Itchrist86 Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Παιδιά καλησπέρα. Μια ερωτησούλα. Είμαι κάτοχος ενός 3GS εδώ και 4 χρόνια. Μπορώ να πω ότι με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο μέχρι σήμερα, αλλά όπως και να το κάνουμε ο χρόνος είναι ανίκητος. Εδώ και καιρό τα ακουστικά του χάλασαν. Επειδή τα χρησιμοποιώ πολύ για ομιλία και μουσική και επειδή το κινητό μπορεί και θεωρητικά αύριο να παραδώσει πνεύμα, υπάρχει καμιά φθηνή και συμβατή λύση για aftermarket ακουστικά σε κάποιο από τα γνωστά καταστήματα (public, media κτλ) να τα αγοράσω; Ευχαριστώ... Τα iLuv και τα Crystal Audio μου έρχονται στο μυαλό... ;) Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 (edited) Όλα τα ακουστικά με 3,5 mini jack βύσμα, είναι συμβατά. Edited January 21, 2014 by Itchrist86 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Όλα τα ακουστικά με 3,5 mini jack βύσμα, είναι συμβατά. Συμβατά μόνο για να ακούς μουσική. Για ομιλία και για να λειτουργούν τα κουμπιά αυξομείωσης ήχου, δεν είναι όλα. Πρέπει να είναι για άιφον ειδικά. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Δεν θα το έλεγα πως πρέπει να είναι για iPhone ειδικά. Έχοντας δοκιμάσει ακουστικά της Nokia, της Samsung καθώς και no-name, δεν είχα πρόβλημα. Μάλιστα αναφέρομαι στο 3GS, μιας και το είχα μέχρι και πριν λίγους μήνες. Τώρα αν υπάρχουν κάποια ακουστικά μάρκας "τρέχα γύρευε", πιθανόν να μη λειτουργούν, αλλά στη πλειοψηφία τους δεν έχουν πρόβλημα. Όπως και να 'χει, μπορεί να κάνει μια ερώτηση στο κατάστημα που θα πάει ώστε να είναι σίγουρος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Δεν θα το έλεγα πως πρέπει να είναι για iPhone ειδικά. Έχοντας δοκιμάσει ακουστικά της Nokia, της Samsung καθώς και no-name, δεν είχα πρόβλημα. Μάλιστα αναφέρομαι στο 3GS, μιας και το είχα μέχρι και πριν λίγους μήνες. Τώρα αν υπάρχουν κάποια ακουστικά μάρκας "τρέχα γύρευε", πιθανόν να μη λειτουργούν, αλλά στη πλειοψηφία τους δεν έχουν πρόβλημα. Όπως και να 'χει, μπορεί να κάνει μια ερώτηση στο κατάστημα που θα πάει ώστε να είναι σίγουρος. Μάλλον δεν το έθεσα σωστα και έχεις δίκιο. Υπάρχουν ακουστικά για άιφον, που δεν λειτουργούν τα κουμπιά τους σε άλλες συσκευές. Όχι μάρκας τρέχα γύρευε. πχ αυτά που έχω: http://en-us.sennheiser.com/sport-neckband-headset-in-ear-earphones-running-jogging-workouts-pmx-685i που παρεμπιπτόντως, τα σπάνε! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlosamos Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 (edited) Τα iLuv και τα Crystal Audio μου έρχονται στο μυαλό... ;) Εχουν δοκιμαστεί και είναι συμβατά να υποθέσω και για να ομιλία; Έχουν καλή εφαρμογή στο αυτί; Κάποια συγκεκριμένη πρόταση με λινκ να τα πάρω από ίντερνετ; Δεν θα με πείραζε να μην έχει κουμπιά αυξομείωσεις μιας και όπως είπα δεν θα τα κρατήσω για πολύ. Απλά θα απαντώ από το κινητό στις εισερχόμενες κλήσεις. Edited January 21, 2014 by Itchrist86 Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Καλησπερα, θα ηθελα 3 αξεσουαρ αν εχετε να προτεινετε! 1.φορτιστη αυτοκινητου 2.bluetooth ακουστικο Και 3... Θηκη. Ψαχνω μια διαφανη θηκη που να φαινεται καλα το χρυσο χρωμα απο πισω, και να ειναι λεπτη! Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 (edited) εχετε να προτεινετε καποιο δοκιμασμενο usb καλωδιο για φορτιση χωρις σφαλματα για iPhone 5?? Edited January 29, 2014 by Itchrist86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefpro Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Πολύ όμορφες θήκες για iPhone 5/5S είναι οι SENA Cases iPhone 5/5S Metallic Ultra Thin:p Παράθεση -Apple iPhone 3GS 32Gb Black - Galaxy Nexus 16Gb - Apple iPhone 4S 16Gb Black - HTC Windows Phone 8X 16Gb - Apple iPhone 5 16Gb Black- HTC One 32Gb Silver- Samsung Galaxy S4 i9506 Black Edition - LG G3 16Gb Gold - Apple iPhone 6 64Gb Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 αν ψαχνετε για θήκη iphone 5,5s,5c και 4,4s μπειτε εδω (καινουρια ενημερωμενη) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=383682 ειναι διαφορα σχεδια και χρωματα, πλαστικες,σιλικονη,αλουμινιο! ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleni195 Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 μπορώ να βρω φθηνό φορτιστή για iphone από πουθενά; ή κανένα μεταχειρισμένο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefpro Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Αυτή η θήκη με φακούς επιλογής πώς σας φαίνεται; http://www.izzigadgets.com/store/izzi-slim Παράθεση -Apple iPhone 3GS 32Gb Black - Galaxy Nexus 16Gb - Apple iPhone 4S 16Gb Black - HTC Windows Phone 8X 16Gb - Apple iPhone 5 16Gb Black- HTC One 32Gb Silver- Samsung Galaxy S4 i9506 Black Edition - LG G3 16Gb Gold - Apple iPhone 6 64Gb Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Αγαπητά μέλη καλησπερίζω το μεγαλύτερο φόρουμ συσκευών για άλλη μία φορά. Μετά από απαίτηση πολλών φίλων αποφασίσαμε να κατασκευάσουμε ξύλινες θήκες για ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ συσκευή εσείς θέλετε. Ήδη στο στάδιο των αρχικών μοντέλων έχουμε ξεκινήσει θήκες για Note II, Galaxy II και βεβαίως για την προσωπική μου συσκευή Nokia Lumia 920. Εντός των ημερών (εντός της εβδομάδας) θα σας παρουσιάσω τις θήκες οι οποίες λόγω του πλήθους των συσκευών θα βγουν μόνο σε μορφή pouch με είσοδο - έξοδο των συσκευών και ειδικά των μεγάλων, από το πλάι και, βεβαίως, θα έχουμε όπως πάντα την δυνατότητα να γίνει εγχάραξη στην μία όψη ή σε ολόκληρη την θήκη οποιουδήποτε σχεδίου εσείς θέλετε. Στη διάθεσή σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Αγαπητά μέλη καλημέρα όπως σας είχα ενημερώσει και σε προηγούμενό μου ποστ η θήκη για το Note II είναι έτοιμη και ακολουθούν οι φωτογραφίες της. για οποιαδήποτε ερώτηση - διευκρίνηση μπορείτε να συνεχίσετε στο νήμα ή να στείλετε π.μ. Θέλω να ενημερώσω τα μέλη πως μπορούμε πλέον να κατασκευάσουμε ξύλινες θήκες για Οποιαδήποτε συσκευή έχετε και πως μπορούμε να εγχαράξουμε οτιδήποτε επάνω στην θήκη σας. ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 παιδια αυυτο κανει για iphone 5? http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.016228 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 παιδια αυυτο κανει για iphone 5? http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.016228 Καλησπέρα σας, δυστυχώς δεν κάνει καθώς το iPhone 5 δεν έχει micro USB port ικανή να τροφοδοτήσει σχεδόν όλες τις MicroUSB συσκευές σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsg22 Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 παιδια αυυτο κανει για iphone 5? http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.016228 Input: 5V 1.0A (Micro USB) Output: 5V 2.1A (Type-A USB) Θα διαφωνησω με τον DINFUN γιατι το output ειναι κανονικο USB. Οποτε θα φορτιζει κανονικα το iphone 5 με το lightning καλωδιο του! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 (edited) Input: 5V 1.0A (Micro USB) Output: 5V 2.1A (Type-A USB) Θα διαφωνησω με τον DINFUN γιατι το output ειναι κανονικο USB. Οποτε θα φορτιζει κανονικα το iphone 5 με το lightning καλωδιο του! και πολύ καλά θα κάνεις καθώς το είδα βιαστικά, δια του λόγου το αληθές http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=41860&stc=1&d=1393759307 http://www.adata-group.com/product_feature_9_279_us.html Edited March 2, 2014 by DINFUN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Θα βγω λιγο off topic,αλλα εγώ πήρα από e-bay με 18 ευρώ power bank 10000mah οπότε ψάξου λιγάκι. Υ.Γ.Είναι και ηλιακό αυτο που πήρα και με 2 εξόδους usb και κάνει πολύ καλα την δουλειά του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 εγω πηρα αυτη και ειμαι μια χαρα. χωραει ανετα σε ενα τσαντακι μεσης που εχω και φτανει την μπαταρια μεχρι 75% αν ειναι εντελως αφορτιστο. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts