Jump to content

[iPhone Αξεσουάρ] Θήκες / Ακουστικά / BT / Καλώδια / Φορτιστές κτλ

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα βγω λιγο off topic,αλλα εγώ πήρα από e-bay με 18 ευρώ power bank 10000mah οπότε ψάξου λιγάκι.

Υ.Γ.Είναι και ηλιακό αυτο που πήρα και με 2 εξόδους usb και κάνει πολύ καλα την δουλειά του.

πoιο φιλε? λεπτομεριες?

Edited by sakels

Νέα δημιουργία μας....

ξύλινη χειροποίητη θήκη για συσκευή Nokia Lumia 920

Η θήκη είναι τύπου pouch με εσωτερική επένδυση βελούδου και χάραγμα λογότυπο που επέλεξε ο ιδιοκτήτης της

Νέα δημιουργία μας....

ξύλινη χειροποίητη θήκη για συσκευή Nokia Lumia 920

Η θήκη είναι τύπου pouch με εσωτερική επένδυση βελούδου και χάραγμα λογότυπο που επέλεξε ο ιδιοκτήτης της

Φοβερή! Θα ήθελα μια τέτοια για το Ν9...

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Πλέον μπορούμε να δημιουργήσουμε θήκες για οποιαδήποτε συσκευή. Μπορείτε να μας ρωτήσετε είτε εδώ στο νήμα είτε μέσω πμ

• 1 month later...

Καλησπέρα σε όλους,

Σκέφτομαι να αγοράσω καινούρια θήκη για το iPhone 5s μου και πρόσφατα είδα κάποιες διάφανες που μου άρεσαν. Κατ' αρχάς έχω την εξής απορία: Στις see-through θήκες, επειδή το πίσω μέρος είναι πλαστικό, υπάρχει κίνδυνος να ξυθεί το κινητό; Να προτιμήσω σε τέτοιο ύφος θήκη εξ'ολοκλήρου διάφανη ή αυτές που στα πλαϊνά φέρουν μία πλαστική λωρίδα σαν bumper;

Τέλος θέλω να πω πως συγκεκριμένα μου αρέσει το συγκεκριμένο σχέδιο : http://www.spigen.com/brands/apple/iphone/iphone-5s/iphone-5s-5-case-ultra-hybrid.html αλλά στο skroutz δεν μπορώ να το βρω... Υπάρχει περίπτωση να το βρω σε κάποιο εγχώριο μαγαζί ή έστω να μπορέσουν να μου το παραγγείλουν από εκεί; Αλλιώς από πού;

Ευχαριστώ

:dance:

Καλησπέρα σε όλους,

Σκέφτομαι να αγοράσω καινούρια θήκη για το iPhone 5s μου και πρόσφατα είδα κάποιες διάφανες που μου άρεσαν. Κατ' αρχάς έχω την εξής απορία: Στις see-through θήκες, επειδή το πίσω μέρος είναι πλαστικό, υπάρχει κίνδυνος να ξυθεί το κινητό; Να προτιμήσω σε τέτοιο ύφος θήκη εξ'ολοκλήρου διάφανη ή αυτές που στα πλαϊνά φέρουν μία πλαστική λωρίδα σαν bumper;

Τέλος θέλω να πω πως συγκεκριμένα μου αρέσει το συγκεκριμένο σχέδιο : http://www.spigen.com/brands/apple/iphone/iphone-5s/iphone-5s-5-case-ultra-hybrid.html αλλά στο skroutz δεν μπορώ να το βρω... Υπάρχει περίπτωση να το βρω σε κάποιο εγχώριο μαγαζί ή έστω να μπορέσουν να μου το παραγγείλουν από εκεί; Αλλιώς από πού;

Ευχαριστώ

παρα πολυ καλη θηκη,σου την συστηνω.εγω την ειχα αγορασει μεσω spigen ebay.

Εχετε να προτεινετε καμμια προστασια οθονης για το 5αρι μου που να ειναι αντι γυαλιστερη και να μην αφηνει δαχτυλιες. Ειχα παρει για το 4αρι αλλα δεν μπορω να θυμηθω ποια ακριβως ηταν.
Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

παρα πολυ καλη θηκη,σου την συστηνω.εγω την ειχα αγορασει μεσω spigen ebay.

Spigen ebay εννοεις απο εδω: http://stores.ebay.com/Spigen-Inc ; Επειδη δεν εχω ξαναπραγματοποιησει τετοια αγορα πληρωνω με πιστωτικη η υπαρχει κι αλλος τροπος; Υπαρχει περιπτωση να πληρωσω επιπλεον οσων αναγραφονται στο ebay λογω συνορων; Ποσο χρειαστηκε να περιμενεις;

:dance:

Καλησπερα παιδια.Μολις αγορασα το 5s και ψαχνω για καποιο screen protector.Εχει βαλει κανεις tempered glass?Βρηκα καποιες εταιρειες οπως belkin,bodyguardz κτλ.Ή Zagg film ? Εχω μπερδευτει..Θα ηθελα τη βοηθεια σας

Καλησπερα παιδια.Μολις αγορασα το 5s και ψαχνω για καποιο screen protector.Εχει βαλει κανεις tempered glass?Βρηκα καποιες εταιρειες οπως belkin,bodyguardz κτλ.Ή Zagg film ? Εχω μπερδευτει..Θα ηθελα τη βοηθεια σας

Καλησπέρα.

Προσωπικά έχω αγοράσει το glass από την spigen κ είμαι απολυτα ευχαριστημένος:)

Δες αυτό : CASEual HAMMER Glass for iPhone 5/5s με πάχος 0.2mm και τιμή 24,90€:p

-Apple iPhone 3GS 32Gb Black - Galaxy Nexus 16Gb - Apple iPhone 4S 16Gb Black - HTC Windows Phone 8X 16Gb - Apple iPhone 5 16Gb Black- HTC One 32Gb Silver- Samsung Galaxy S4 i9506 Black Edition - LG G3 16Gb Gold - Apple iPhone 6 64Gb Space Grey

• 2 weeks later...

Παιδιά επειδή ψάχνω αυτό το καιρό μία powerbank για το κινητό αλλά σημαντικό για μένα είναι να είναι πολύ λεπτό ή πολύ μικρό και ας μην είναι πολλά mah. Είδα πχ αυτό αλλά είναι πάρα πολλά τα λεφτά του και εντάξει 400mah είναι αστεία. Τουλάχιστον μέχρι τη μέση από νεκρό να πάει http://www.mobilefun.co.uk/powercard-slim-power-bank-charger-for-iphone-5s-5-5c-400mah-p42224.htm?eferer=P&utm_source=youtube&utm_medium=referral&utm_campaign=PowerCardSlimLightning

Στο eBay έχει κάτι κινεζιές αλλά δεν θέλω να πάρω noname

technoholic maniac reviewer

• 3 months later...

Έχει δοκιμάσει κανείς κάποια αδιάβροχη θήκη για το 5;

Είμαι επιφυλακτικός για το πόσο σποτελεσματικές είναι τέτοιου είδους θήκες οπότε και θα ήθελα κάποια εμπειρία από κάποιον που δοκίμασε.

Προφανώς και δε σκοπεύω να το πάρω στην κατάδυση μαζί μου. Η χρήση που θα γίνει θα είναι στην επιφάνεια και το πολύ σε 2-3 μέτρα βάθος.

Έχει δοκιμάσει κανείς κάποια αδιάβροχη θήκη για το 5;

Είμαι επιφυλακτικός για το πόσο σποτελεσματικές είναι τέτοιου είδους θήκες οπότε και θα ήθελα κάποια εμπειρία από κάποιον που δοκίμασε.

Προφανώς και δε σκοπεύω να το πάρω στην κατάδυση μαζί μου. Η χρήση που θα γίνει θα είναι στην επιφάνεια και το πολύ σε 2-3 μέτρα βάθος.

Θα πρέπει να κατευθυνθείς σε αγορά επώνυμης αδιάβροχης θήκης διαβάζοντας προσεκτικά την περιγραφή της και να μην αγοράσεις οποιαδήποτε αδιάβροχη θήκη. Έχω να σου συστήσω το παρακάτω:

Top 10 Best Waterproof iPhone Cases

Μπορείς να αναζητήσεις πληροφορίες για την κάθε μία. :)

Θα πρέπει να κατευθυνθείς σε αγορά επώνυμης αδιάβροχης θήκης διαβάζοντας προσεκτικά την περιγραφή της και να μην αγοράσεις οποιαδήποτε αδιάβροχη θήκη. Έχω να σου συστήσω το παρακάτω:

Top 10 Best Waterproof iPhone Cases

Μπορείς να αναζητήσεις πληροφορίες για την κάθε μία. :)

Έχω δει το συγκεκριμένο link όπως και άλλα παρόμοια, έχω μελετήσει και τα IP ratings και κοιτούσα προς την otterbox.

Το κακό της υπόθεσης είναι ότι σε όλες τις θήκες συμπεριλαμβανομένου της otterbox, από τη μία διαβάζεις θετικά review και από την άλλη αρνητικά με water tests κλπ στα οποία αποτυγχάνει η θήκη να κρατήσει στεγανή τη συσκευή.

Μέσα σε όλα αυτα, water damage warranty available only in the US.:cry:

• 2 weeks later...

Βρε παιδιά βοηθήστε με γιατί θα σκάσω!!

Ψάχνω θήκη για το 4άρι μου η οποία δεν είναι ούτε καουτσούκ (σαν γόμα) αλλά ούτε σιλικόνη τελείως.. Είναι μεν εύκαμπτο αλλά στην πλάτη του κινητού (στο back cover δηλαδή) έχει τραχιά επιφάνεια (όχι ανάγλυφη).

Πώς θα το ψάξω στα αγγλικά για να παραγγείλω από κανένα ebay κλπ:O:O

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

• 2 weeks later...

Headphones

Καλημέρα στην παρέα! Ψάχνω να βρω headphones τύπου "ear hook". Δηλαδή όπως τα powerbeats τα οποία όμως κοστίζουν χρυσό και δεν ξέρω κι αν το αξίζουν. Έχετε δοκιμάσει κάποια άλλη επιλογή. Δεν ψάχνω απαραίτητα κάτι φτηνό. Ευχαρίστως να πληρώσω κάτι παραπάνω αν το αξίζει.

Ως τώρα έχω βρει αυτά τα Pioneer. Τα έχει δοκιμάσει κανείς;

http://www.ebay.co.uk/itm/Pioneer-SE-E721-Extreme-sports-headphones-Black-White-Gym-Sport-Sweat-resistant-/390918292347?pt=UK_AudioVisualElectronics_HomeAudioHiFi_Headphones&hash=item5b048bc37b

Edited by Idomeneas80

Ιδομενέας

iPhone 7 Black

iPad Air 2 Space Grey

Μπορείς επίσης να θέσεις το ερώτημά σου στο επισημο θέμα Ενσυρματα Ακουστικά (Hands-free) καθώς το θέμα το παρακολουθούν πολλά μέλη και όχι μόνο χρήστες iOS συσκευών.

• 3 weeks later...

Θα μπορούσατε να μου προτείνετε κάποιο tempered glass screen protector για iPhone 5;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.:happy:

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Θα μπορούσατε να μου προτείνετε κάποιο tempered glass screen protector για iPhone 5;

τι είναι αυτό το tempered glass?

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

τι είναι αυτό το tempered glass?

Είναι ότι ποιο καλό μπορείς να βάλεις για προστασία στο τηλέφωνο σου.

Αν είναι δε και πάνω από 5 ίντσες εγώ το θεωρώ απαραίτητο

εγω που εψαξα για να βρω ειδα οτι οι τιμες ηταν γυρω στα 10 ευρο.καλο ειναι να εχει σιγουρα αντιχαρακτικό γυαλί 0.3mm και αντοχη 9H.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 3 weeks later...
Δεν ξέρω αν υπάρχει θέμα για θήκες του i6 και θα ρωτήσω εδώ. Έχει δοκιμάσει κάποιος τα hybrid ex bumper της spigen? βγαίνει σε πολυκαρβονικο και αλουμίνιο.
Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3

• The title was changed to [iPhone Αξεσουάρ] Θήκες / Ακουστικά / BT / Καλώδια / Φορτιστές κτλ
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned