xrhstos1974 Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Αντε μεγιά η καινούργια μπαταρία:D Σε ευχαριστώ φίλε μου να είσαι καλά. Ακόμα στο 100% είναι... :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liras Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 καλησπέρα! είμαι κάτοχος ενος 3gs πολλά χρόνια και αποφάσισα να το αναβαθμίσω. έχω την έκδοση 5.1.1 και θέλω να παω στην τελευταία δυνατή? Αν δεν κάνω λάθος είναι η 6? Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος, αν θα εχω προβλημα με το λειτουργικο. Εννοώ κοληματα, κρασαρισματα κλπ! Τα μόνα θέματα που έχω μεχρι στιγμής έιναι κλασικά η εφαρμογη της καμερας που μερικες φορες αργει πολυ να ανοιξει κ κανα κολημα οταν κανω slide. Θελω ομως να αναβαθμισω γιατι καποιες εφαρμογες απαιτουν 6 και πάνω. Αν ομως ειναι να σερνεται πολυ ασχημα με το 6 , θα προτιμησω να να μεινω στην παρουσα εκδοση και ας μην εχω τις εξτρα εφαρμογες που θελω. Το κινητο ειναι jb. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 (edited) καλησπέρα! είμαι κάτοχος ενος 3gs πολλά χρόνια και αποφάσισα να το αναβαθμίσω. έχω την έκδοση 5.1.1 και θέλω να παω στην τελευταία δυνατή? Αν δεν κάνω λάθος είναι η 6? Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος, αν θα εχω προβλημα με το λειτουργικο. Εννοώ κοληματα, κρασαρισματα κλπ! Τα μόνα θέματα που έχω μεχρι στιγμής έιναι κλασικά η εφαρμογη της καμερας που μερικες φορες αργει πολυ να ανοιξει κ κανα κολημα οταν κανω slide. Θελω ομως να αναβαθμισω γιατι καποιες εφαρμογες απαιτουν 6 και πάνω. Αν ομως ειναι να σερνεται πολυ ασχημα με το 6 , θα προτιμησω να να μεινω στην παρουσα εκδοση και ας μην εχω τις εξτρα εφαρμογες που θελω. Το κινητο ειναι jb. Ευχαριστώ! Η τελευταία έκδοση που υποστηρίζει τη συσκευή σου, είναι η 6.1.6, όπου έχεις όλα τα χαρακτηριστικά icloud. Για μένα καλό είναι να αναβαθμίσεις :) Edited September 13, 2014 by DINFUN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liras Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 (edited) Ευχαριστώ για την αμεσότατη απάντηση! Να ρωτησω και κανα δυο πραγματακια ακόμα. Θα μπορέσω πάλι να κανω jb όντας στην 6.1.6 ή θα έχω κάποιο θέμα? Επίσης μπορώ με κάποιον τρόπο να "σωσω" τις εφαρμογές και τα δεδομένα αυτών ώστε στο νεο update να μην τα χάσω? Συγγνώμη αν ειναι νηπιακές οι ερωτήσεις μου, αλλά πέρα απο το jb δεν έχω ασχοληθει καθόλου. Edited September 13, 2014 by DINFUN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Ευχαριστώ για την αμεσότατη απάντηση! Να ρωτησω και κανα δυο πραγματακια ακόμα. Θα μπορέσω πάλι να κανω jb όντας στην 6.1.6 ή θα έχω κάποιο θέμα? Επίσης μπορώ με κάποιον τρόπο να "σωσω" τις εφαρμογές και τα δεδομένα αυτών ώστε στο νεο update να μην τα χάσω? Συγγνώμη αν ειναι νηπιακές οι ερωτήσεις μου, αλλά πέρα απο το jb δεν έχω ασχοληθει καθόλου. Kάνοντας update δεν διαγράφεται τίποτα από τη συσκευή σου. Πλήρη διαγραφή γίνεται με το restore - εάν η συσκευή σου είναι jailbroken θα σου το συνιστούσα για καθαρή αναβάθμιση - οι εφαρμογές είναι χρεωμένες στο Apple ID σου, όπότε μπορείς να τις κατεβάσεις δωρεάν και πάλι. Όσο αφορά το jailbreak θα χρειαστείς το Redsn0w Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Ευχαριστώ για την αμεσότατη απάντηση! Να ρωτησω και κανα δυο πραγματακια ακόμα. Θα μπορέσω πάλι να κανω jb όντας στην 6.1.4 ή θα έχω κάποιο θέμα? Επίσης μπορώ με κάποιον τρόπο να "σωσω" τις εφαρμογές και τα δεδομένα αυτών ώστε στο νεο update να μην τα χάσω? Συγγνώμη αν ειναι νηπιακές οι ερωτήσεις μου, αλλά πέρα απο το jb δεν έχω ασχοληθει καθόλου. Αν εισαι Jailbreak πρέπει να τα σβήσεις όλα. Restore & update και μετά set up as new. Μπορείς να σώσεις φωτογραφίες επαφές και τέτοια. Εφαρμογές τις κατεβασεις ξανά δεν νομιζω να είναι πρόβλημα. Με την 6.1.4 εντάξει δουλεύει το τηλεφωνο αλλα αν βάλεις εφαρμογές που πλέον είναι πιο μεγάλες από ότι όταν ηταν το 3GS στα μεγαλεία του τότε δείχνει ότι δεν μπορεί. Για τα βασικά μια χαρά είναι και όντως όλες σχεδόν θέλουν 6 και πάνω για να έχεις πλήρη λειτουργία της εφαρμογής Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liras Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Πάτησα Restore &Update και αφού πήρε κάποια ώρα, στο τέλος μου έβγαλε ένα μύνημα : The iPhone "τάδε" could not be restored. This device isn't eligible for the requested build. Πάτησα More information και μου άνοιξε μια σελίδα στον safari με τίτλο "Error 3194, Error 17, or "This device isn't eligible for the requested build" και ένα κατεβατό απο κάτω! Και τελικά δεν έγινε τίποτα και το κινητό είναι όπως πριν πατήσω Restore. Τι να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Πάτησα Restore &Update και αφού πήρε κάποια ώρα, στο τέλος μου έβγαλε ένα μύνημα : The iPhone "τάδε" could not be restored. This device isn't eligible for the requested build. Πάτησα More information και μου άνοιξε μια σελίδα στον safari με τίτλο "Error 3194, Error 17, or "This device isn't eligible for the requested build" και ένα κατεβατό απο κάτω! Και τελικά δεν έγινε τίποτα και το κινητό είναι όπως πριν πατήσω Restore. Τι να κάνω? κατέβασε το tiny umbrella κι επέλεξε exit from recovery mode. εάν δεν τα καταφέρεις βάλε τη συσκευή σε DFU Mode και στη συνέχεια κάνε restore. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liras Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 (edited) Έτρεξα το tiny umbrella και δεν έχει επιλογή exit recovery , μόνο το Enter Recovery είναι ενεργό. Δοκίμασα και τη μέθοδο DFU Mode, έβαλα την συσκευή σε DFU σύμφωνα με τις (αναλυτικότατες) οδηγίες πάτησα ξανα Restore στο Itunes αλλά μου έβγαλε και πάλι ακριβώς το ίδιο μύνημα! Ρισκάρωντας να πω κάτι άσχετο, αλλά μήπως φταίει το mac μου ή το itunes? Είναι παλιό το μηχάνημα μου αν αυτό έχει να κάνει. edit: mac 10.5.8 και Itunes 10.6.3 Edited September 13, 2014 by liras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Έτρεξα το tiny umbrella και δεν έχει επιλογή exit recovery , μόνο το Enter Recovery είναι ενεργό. Δοκίμασα και τη μέθοδο DFU Mode, έβαλα την συσκευή σε DFU σύμφωνα με τις (αναλυτικότατες) οδηγίες πάτησα ξανα Restore στο Itunes αλλά μου έβγαλε και πάλι ακριβώς το ίδιο μύνημα! Ρισκάρωντας να πω κάτι άσχετο, αλλά μήπως φταίει το mac μου ή το itunes? Είναι παλιό το μηχάνημα μου αν αυτό έχει να κάνει. edit: mac 10.5.8 και Itunes 10.6.3 ενδεχομένως να φταίνε τα host files δες έδω, αλλιώς δοκίμασε μετά σε άλλον υπολογιστή :) http://support.apple.com/kb/ts4451 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liras Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Έκανα και τις αλλαγές στα host files μέσω terminal σύμφωνα με τις οδηγίες, restart και ξαναδοκίμασα αλλά και πάλι τζίφος! μου βγάζει το ίδιο μύνημα και το κινητό επανέρχεται σαν να μην έκανα τίποτα. Οπότε θα δοκιμάσω σε Υ/Η φίλου μόλις μπορέσω. Σε περίπτωση που τελικά σε άλλο μηχάνημα φίλου τα καταφέρω και κάνω το update ελπίζω μετά να μπορώ να διαχείριζομαι το iphone κανονικά από το δικό μου μηχάνημα και itunes. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Έκανα και τις αλλαγές στα host files μέσω terminal σύμφωνα με τις οδηγίες, restart και ξαναδοκίμασα αλλά και πάλι τζίφος! μου βγάζει το ίδιο μύνημα και το κινητό επανέρχεται σαν να μην έκανα τίποτα. Οπότε θα δοκιμάσω σε Υ/Η φίλου μόλις μπορέσω. Σε περίπτωση που τελικά σε άλλο μηχάνημα φίλου τα καταφέρω και κάνω το update ελπίζω μετά να μπορώ να διαχείριζομαι το iphone κανονικά από το δικό μου μηχάνημα και itunes. έχεις κατεβάσει το τελευταίο iTunes; κάνε και μία επανεκκίνηση στο mac μετά την αλλαγή host file Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liras Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Μόλις πατησα check for updates κ μ εβγαλε οτι εχω την τελευταια έκδοση. Έκανα επανεκίνιση μετά το host files κανονικά όπως έλεγε στις οδηγείες. DINFUN πραγματικά ευχαριστώ για την βοήθεια καθόλη την διάρκεια του απογεύματος αλλά φαίνεται ότι τίποτα δεν "δουλεύει" δυστυχώς. Μονη λύση μηπως σε υ/η φίλου μπορεσω να αναβαθμίσω. Απλά δεν ξερω μετά οταν θα γυρισω στο δικο μου μακ, αν θα εχω προβλημα με το δικο μου itunes, αφου θα εχει γινει update απο αλλού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Μόλις πατησα check for updates κ μ εβγαλε οτι εχω την τελευταια έκδοση. Έκανα επανεκίνιση μετά το host files κανονικά όπως έλεγε στις οδηγείες. DINFUN πραγματικά ευχαριστώ για την βοήθεια καθόλη την διάρκεια του απογεύματος αλλά φαίνεται ότι τίποτα δεν "δουλεύει" δυστυχώς. Μονη λύση μηπως σε υ/η φίλου μπορεσω να αναβαθμίσω. Απλά δεν ξερω μετά οταν θα γυρισω στο δικο μου μακ, αν θα εχω προβλημα με το δικο μου itunes, αφου θα εχει γινει update απο αλλού. Δεν θα έχεις πρόβλημα καθώς μόνο το restore θα κάνεις εκεί :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liras Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 DINFUN ναι΄σαι καλά! Ελπίζω να τα καταφέρω έστω κ έτσι, αλλιώς θα μείνει το 3gs ως έχει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 DINFUN ναι΄σαι καλά! Ελπίζω να τα καταφέρω έστω κ έτσι, αλλιώς θα μείνει το 3gs ως έχει! Απλά ενημέρωσε μας :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liras Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 πολύ ταλαιπωρία τελικά! και έχω κολήσει αυτή την στιγμή με ενα iphone με τ μηλαράκι στην οθόνη! Παίρνω τα πράγματα απο την αρχή: Πήγα σε φίλο, καταφέραμε στο πισι του κανονικά να γίνει restore και update όλα καλά. Γύρισα σπίτι ρυθμισα το κινητο as new κλπ όλα μια χαρά. Μετά με τον οδηγό που πόσταρες dinfun για jailbreak στην προηγούμενη σελίδα έκανα και το jailbreak και μετά untether, όλα όσα λέει ο οδηγός, όλα καλά μέχρι εδώ. Τώρα μόλις πήγα να επαναφέρω το iphone από χθεσινό backup για να μου επαναφέρει επαφές κλπ, τις φορτώνει, πάει να κάνει reboot και εδώ είναι που εμφανίζεται το πρόβλημα! Το κινητό κατα την επανεκίνηση και συγκεκριμένα στην έναρξη που βγάζει το μηλαράκι κολάει, δεν προχωράει παρακάτω, μένει έτσι για αρκετά δευτερόλεπτα, και μετά με μια φλασιά σβήνει - μαυρίζει η οθόνη και ξανα εμφανίζει το μηλαράκι, το οποίο πάλι κολάει και ξανα απο την αρχή! Έχει γίνει δεκάδες φορές απο την στιγμή που κόλησε και περιμένω μηπως ξεκολήσει, αλλα υποθέτω δεν θα γίνει. Βοήθεια παιδιά, τι κάνω τώρα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 πολύ ταλαιπωρία τελικά! και έχω κολήσει αυτή την στιγμή με ενα iphone με τ μηλαράκι στην οθόνη! Παίρνω τα πράγματα απο την αρχή: Πήγα σε φίλο, καταφέραμε στο πισι του κανονικά να γίνει restore και update όλα καλά. Γύρισα σπίτι ρυθμισα το κινητο as new κλπ όλα μια χαρά. Μετά με τον οδηγό που πόσταρες dinfun για jailbreak στην προηγούμενη σελίδα έκανα και το jailbreak και μετά untether, όλα όσα λέει ο οδηγός, όλα καλά μέχρι εδώ. Τώρα μόλις πήγα να επαναφέρω το iphone από χθεσινό backup για να μου επαναφέρει επαφές κλπ, τις φορτώνει, πάει να κάνει reboot και εδώ είναι που εμφανίζεται το πρόβλημα! Το κινητό κατα την επανεκίνηση και συγκεκριμένα στην έναρξη που βγάζει το μηλαράκι κολάει, δεν προχωράει παρακάτω, μένει έτσι για αρκετά δευτερόλεπτα, και μετά με μια φλασιά σβήνει - μαυρίζει η οθόνη και ξανα εμφανίζει το μηλαράκι, το οποίο πάλι κολάει και ξανα απο την αρχή! Έχει γίνει δεκάδες φορές απο την στιγμή που κόλησε και περιμένω μηπως ξεκολήσει, αλλα υποθέτω δεν θα γίνει. Βοήθεια παιδιά, τι κάνω τώρα?? κάνε ένα restart me ohme+power buttons παρατεταμένα μέχρι να δεις το μήλο... εάν δεν γίνει τίποτα βάζει και πάλι τη συσκευή σε DFU Mode και τη διαδικασία από την αρχή.. πρώτα έπρεπε να περάσεις το backup και στη συνέχεια να προχωρήσεις σε jailbreak :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liras Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 ποο δεν το ήξερα οτι πρώτα έπρεπε να βάλω το backup! το θέμα ειναι οτι θα μείνω ολο το βράδυ χωρίς τηλέφωνο σήμερα! Ευχαριστώ για την απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Κακώς για μένα. Ούτε επαναφορά από backup πρέπει. Όλο από την αρχή νομιζω είναι πιο σωστό. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liras Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Αύριο θα παω παλι σε φιλο να κανω restore κ update. Τάσο γιατί κακώς? Υπάρχει άλλος τρόπος να επαναφέρω τις επαφές μου κ τα δεδομένα μου εκτός απο το backup ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liras Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 η ταλαιπωρία συνεχίζεται. έκανα πάλι restore & update στου φιλου και , έκανα όπως μ ειπες πρώτα το restore backup , μου περασε κανονικα τις επαφές μου κλπ , έβγαλε βέβαια μύνημα ότι οι εφαρμογες που είχα απο jb δν εγκαταστάθηκαν, μετά έκανα το jb όλα καλά και στο πρώτο reboot του iphone πάλι κολάει στο μήλο! τι να κάνω ? να το πάρω απόφαση ότι εχασα το jb κ να αρκεστώ στην 6.1.6 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Mην κάνεις restore from backup, γιατι δεν συγχρονίζεις απλά ; Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 η ταλαιπωρία συνεχίζεται. έκανα πάλι restore & update στου φιλου και , έκανα όπως μ ειπες πρώτα το restore backup , μου περασε κανονικα τις επαφές μου κλπ , έβγαλε βέβαια μύνημα ότι οι εφαρμογες που είχα απο jb δν εγκαταστάθηκαν, μετά έκανα το jb όλα καλά και στο πρώτο reboot του iphone πάλι κολάει στο μήλο! τι να κάνω ? να το πάρω απόφαση ότι εχασα το jb κ να αρκεστώ στην 6.1.6 ? Μήπως το εργαλείο που χρησιμοποιείς είναι για tethered jailbreak? Για να το διαπιστώσεις σύνδεσε τη συσκευή σου, και τρέξε πάλι το jailbreak tool. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Κάτι γίνεται. Κανε restore και μετά set up as new. Δες αν δουλεύει καλα η συσκευή. Κλεισε και άνοιξε την μερικές φορές. Μετά θα δεις ότι φταίει το jailbreak. Untethered jailbreak 6.1.4 ψάξε στο internet. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts