Jump to content

iPhone 3G / 3GS

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καταρχήν σε ενδιαφέρει να μιλάς με κάποια εταιρία "απεριόριστα - δηλαδή 1.500 λεπτά'' ή όχι? Απο εκεί πρέπει να ξεκινήσεις.. Να δεις τι σε συμφέρει από άποψη "φωνής" στο πρόγραμμά σου.. Σε ποιο δίκτυο ανήκουν οι συνδρομητές που μιλάς πιο πολύ?

Πάντως γενικά από άποψη data πιστεύω ότι η vodafone τα πάει καλύτερα. Άλλος σημαντικός παράγοντας είναι να δεις ποιο δίκτυο έχει καλύτερο σήμα στην περιοχή σου και αν υπάρχει 3G ή 3G+.

Οχι , μονο την τιμη της συσκευης. Ολα τ' αλλα περιττα προς το παρον . :)

thnx

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Γεια σας παιδια. Ξερει κανεις εαν, μετα τον ερχομο του iphone 4 θα μειωσουν την τιμη του προηγουμενου μοντελου

Ναι, θα μειωθεί! Τo 3G θα καταργηθεί, το 3GS θα κυκλοφορεί μόνο στα 8GB, μαύρο και θα πέσει η τιμή του. Κρίνοντας από τις τιμές στην Ιταλία, δεν θα είναι τόσο δραματική η πτώση του. Και το 4 θα είναι τσιμπημένο.

ΟΚ! Αληθεια, ξερει κανεις ποτε θα γερουν το iphone 4;

Θεωρητικά μέχρι τα τέλη του Αυγούστου θα είναι στα καταστήματα Cosmote και Vodafone. με κάθε επιφύλαξη όμως!

ρε παιδια αφου βλεπω στο site της apple οτι ριξαν το 3gs 100 δολαρια-εδω δε θα υπαρξει αναλογη μειωση?

Θα υπάρξει και εδώ μείωση της τιμής του 3GS, μετά την κυκλοφορία του 4 όμως.

Φυσικα, η οθόνη του iPhone 4 είναι ότι καλύτερο έχω δει σε κινητό.

Πως γινεται τεχνολογια που δεν ειναι καν AMOLED να την ξεπερναει?

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

Τι εννοεις δεν επαρκουσε?

Η Samsung δεν έχει τις κατασκευαστικές δυνατότητες ώστε να παρέδιδε εγκαίρως τις απαιτούμενες ποσότητες

Πως γινεται τεχνολογια που δεν ειναι καν AMOLED να την ξεπερναει?

Γίνεται,αλλα ας μην το θίξουμε εδω πέρα το ζήτημα,διότι είμαστε off topic.

Πιο σχετικό είναι το θέμα του IP4,όπου έχουν γίνει αρκετές τεχνικές αναφορές.

Edited by NTROPIC
"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

Γεια σας και καλό υπόλοιπο καλοκαίρι-διακοπές. Έχω το 3GS (από COSMOTE με sim WIND) με έκδοση 4.0.1. Ξέρει κάποιος εάν έχει βγει jb για την έκδοση αυτή;

Γεια σας και καλό υπόλοιπο καλοκαίρι-διακοπές. Έχω το 3GS (από COSMOTE με sim WIND) με έκδοση 4.0.1. Ξέρει κάποιος εάν έχει βγει jb για την έκδοση αυτή;

Καλό καλοκαίρι φίλε. Όχι δεν έχει κυκλοφορήσει κάτι ακόμα εάν και όλοι λένε πως κάτι τέτοιο δεν θα αργήσει να συμβεί.

Σε κάθε περίπτωση μπορείς να παρακολουθείς το ανάλογο θέμα για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=247725

[imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης

pushme.to & pingChat2 : djarte

iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS

Ναι, θα μειωθεί! Τo 3G θα καταργηθεί, το 3GS θα κυκλοφορεί μόνο στα 8GB, μαύρο και θα πέσει η τιμή του. Κρίνοντας από τις τιμές στην Ιταλία, δεν θα είναι τόσο δραματική η πτώση του. Και το 4 θα είναι τσιμπημένο.

Θεωρητικά μέχρι τα τέλη του Αυγούστου θα είναι στα καταστήματα Cosmote και Vodafone. με κάθε επιφύλαξη όμως!

Ήδη βγήκε το νέο iPhone 3Gs 8GB με iOS 4.0 539 ευρώ έχει

http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/detailsWithRates-42088.action

Ήδη βγήκε το νέο iPhone 3Gs 8GB με iOS 4.0 539 ευρώ έχει

http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/detailsWithRates-42088.action

Μάλιστα. Αρά πάμε για πάνω από 620 ευρώ για το iPhone 4? Τι λέτε οι γνωρίζοντες τα οικονομικά? ;)

[imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης

iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS

Εγώ θα κάνω την εξής πρόβλεψη: 630-650 το 16αρι και 750-770 το 32αρι..

Εγώ θα κάνω την εξής πρόβλεψη: 630-650 το 16αρι και 750-770 το 32αρι..

Μας έκανες την καρδιά περιβόλι!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Στο Βελγιο έχει 640 και 750 αντίστοιχα. Με 21% ΦΠΑ εδώ.

Αν κρίνεις και από την τιμή της Ιταλίας, όντως κάτω από 640 το 16αρι δεν νομίζω να χει.. Εγώ με 23% ΦΠΑ εδώ , γυρω στα 650-680 το υπολογίζω.

Παιδιά μιλάμε για μεγάλο φαρμακείο. Ούτε ο Μπακάκος στην Ομόνοια τόσο.

Παιδιά μιλάμε για μεγάλο φαρμακείο. Ούτε ο Μπακάκος στην Ομόνοια τόσο.

Δεν είναι και τόσα πολλά σε σύγκριση με τα προηγούμενα iPhone πάντα (γενικά φυσικά και είναι πάρα πολλά 1 μισθός και παραπάνω).

Το iPhone 3Gs σκέψου κόστιζε 570 ευρώ το 16άρι όταν πρωτοβγήκε με 19% μόνο ΦΠΑ.. Τώρα που το ΦΠΑ είναι 23% φυσικό είναι να ξεπεράσει τα 600.. αν βάλεις και μια μικρή αύξηση από την apple + τη θήκη που παίρνεις δωρεάν αξίας 20 ευρώ (?) (δεν έχει σχέση βέβαια , αλλά παίρνεις και τη θήκη δωρεάν με τιν τιμή αυτή)

Ευχαριστώ DiArte. Διάβασα σήμερα ότι μπορείς να κάνεις jb απευθείας στη συσκευή από τη σελίδα jailbreakme.com. Ακόμη κάποιοι που το έκαναν γράφουν ότι έχει αρκετά bugs. Γνωρίζει κάποιος ή έχει κάνει jb για να μας πει τη γνώμη του;

Guest lagoudakis
και εγω αυτο διαβασα,οτι πχ χανεις την δυνατοτητα των mms,προσωπικα αν τελικα αποφασισω να το κανω θα περιμενω,δεν λεει να μπλεξω στα καλα καθουμενα απο την στιγμη που δουλευει αψογα το μηχανακι μου

Κατα τα φαινόμενα,τα περισσότερα προβλήματα (MMS,Facetime) είναι αυτή τη στιγμή επιλύσιμα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο,όπως υποστηρίζει και ο Comex.

Οποιος δεν επείγεται φυσικά,καλό θα ήταν να περιμένει.

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

Υπάρχει κάποιος οδηγός για το πώς κάνω backup και restore στο iPhone? Restore δεν κάνουμε όταν θέλουμε το κινητό μας να γίνει όπως ήταν όταν το βγάλαμε για πρώτη φορά από το κουτί του?

Guest lagoudakis
Υπάρχει κάποιος οδηγός για το πώς κάνω backup και restore στο iPhone? Restore δεν κάνουμε όταν θέλουμε το κινητό μας να γίνει όπως ήταν όταν το βγάλαμε για πρώτη φορά από το κουτί του?
απλα οπως εισαι στο itunes κανεις στα αριστερα εκει που ειναι η συσκευη σου δεξι κλικ πανω της και επιλεγεις backup αλλα το κανει και αυτοματα με το που θα κανεις συνδεση,και με τον ιδιο τροπο κανεις restore το backup,βεβαια αμα κανεις restore απο την καρτελα summary κατω απο εκει που λεει check for update το επαναφερεις στην εργοστασιακη μορφη

ερώτηση...

έχω τις επαφές μου στο outlook περασμένες από νοκια...

θέλω να τις περάσω στο 3gs μου....πατάω sync με outlook και δεν περνάνε...

κάνω κάτι λάθος?

Μπορεί να υπάρχει κάποια ασυμβατότητα format

Σου βγάζει κάποιο pop-up?

Edited by NTROPIC

ερώτηση...

έχω τις επαφές μου στο outlook περασμένες από νοκια...

θέλω να τις περάσω στο 3gs μου....πατάω sync με outlook και δεν περνάνε...

κάνω κάτι λάθος?

Και εγώ είχα τις επαφές μου στο outlook από Nokia και με το που σύνδεσα το 3gs τις πέρασε κανονικά (φοβερός και γρήγορος ο συγχρονισμός που κάνει το iPhone)

Λιγη βοηθεια guys γιατι η apple τρωει σκαλωματα σε καποια θεματα.

Αντεγραψα με WinSCP καποιες μελωδιες κατευθειαν στον φακελο των Ringtones. Θελω μονω να ρωτησω αν υπαρχει περιορισμος στο μεγεθος η στην διαρκεια γιατι αντεγραψα 4 κοματια και μονο το ενα βλεπει που ηταν και το μικροτερο (15sec).

Απο οτι διαβαζω το οριο ειναι 40 δευτερα αλλα η μεγαλυερη που ειχα ηταν 29 οποτε δεν στεκει. Τι αλλο μπορει να φταει?

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

• The title was changed to iPhone 3G / 3GS