NTROPIC Δημ. March 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2010 (edited) Το αρνητικο εφε μοιαζει με αυτο που εμφανιζεται στις ανηρτημενες φωτογραφιες εδω? Παλαιοτερα υπηρχε τετοιο προβλημα με τα panels κυριως των Ipod Touch καθως και καποιων 3G's,αλλα υποτιθεται οτι σχετιζοταν με το h/w. Αν ομως οπως λες επανερχεται στη φυσιολογικη κατασταση μετα απο τον συνδυασμο πληκτρων,τοτε ευθυνεται κατι αλλο.Θα πρεπει να το παει για service ο φιλος σου και φυσικα να ζητησει να συγκριθει η συσκευη του με καποια συσκευη demo. Γενικα παντως,ειναι φυσιολογικο να υπαρχει αλλοιωση των χρωματων οταν κοιτας την οθονη υπο γωνια Edited March 29, 2010 by NTROPIC Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spireto Δημ. March 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2010 Το αρνητικο εφε μοιαζει με αυτο που εμφανιζεται στις ανηρτημενες φωτογραφιες εδω? Παλαιοτερα υπηρχε τετοιο προβλημα με τα panels κυριως των Ipod Touch καθως και καποιων 3G's,αλλα υποτιθεται οτι σχετιζοταν με το h/w. Αν ομως οπως λες επανερχεται στη φυσιολογικη κατασταση μετα απο τον συνδυασμο πληκτρων,τοτε ευθυνεται κατι αλλο.Θα πρεπει να το παει για service ο φιλος σου και φυσικα να ζητησει να συγκριθει η συσκευη του με καποια συσκευη demo. Γενικα παντως,ειναι φυσιολογικο να υπαρχει αλλοιωση των χρωματων οταν κοιτας την οθονη υπο γωνια Σε ευχαριστω.:) Μιλαω για οταν πας στα settings>general>Accessibility>White on black. Οταν επιλεγεις αυτη την επιλογη και αλλαζει χρωμα η οθονη αυτο συμβαινει στα καλα καθουμενα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. March 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2010 δηλαδη εαν θελω να βαλω καρτα wind δεν θα δουλεψει ??? Έχει σχέση με την κάρτα sim που βάζεις και τα carrier updates .. ΔΗλαδή αν βάλεις κάρτα vodafone θα δουλέψει κανονικά και θα έχει και το menu όπως είναι και σε σένα με vodafone.. Για wind ξέρω ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις internet. Δεν ξέρω όμως αν μπορείς να δεις τις ρυθμίσεις (λογικά θα μπορείς , γιατί δεν είναι αναγνωρισμένη εταιρία από την apple , οπότε δεν θα λειτουργούν τα carrier updates) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. March 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2010 Μιας και λεγαμε για το CoPilot πιο πανω, παρατηρησα το εξης: Απο τη μερα που το εγκατεστησα και αρχισα να το χρησιμοποιω, βλεπω οτι το τηλεφωνο καποιες στιγμες κανει reboot μονο του. Αυτο συμβαινει αφου χρησιμοποιησω το προγραμμα για πλοηγηση καποια στιγμη μετα, ειτε στην ιδια μερα ειτε στην επομενη. 2 μηνες εχω τη συσκευη και δεν ειχε κανει το παραμικρο. Θα το δοκιμασω κι αλλο τις επομενες μερες αλλα μου φαινεται αδυνατο να ειναι συμπτωση... Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. March 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2010 Μιας και λεγαμε για το CoPilot πιο πανω, παρατηρησα το εξης: Απο τη μερα που το εγκατεστησα και αρχισα να το χρησιμοποιω, βλεπω οτι το τηλεφωνο καποιες στιγμες κανει reboot μονο του. Αυτο συμβαινει αφου χρησιμοποιησω το προγραμμα για πλοηγηση καποια στιγμη μετα, ειτε στην ιδια μερα ειτε στην επομενη. 2 μηνες εχω τη συσκευη και δεν ειχε κανει το παραμικρο. Θα το δοκιμασω κι αλλο τις επομενες μερες αλλα μου φαινεται αδυνατο να ειναι συμπτωση... Είναι jailbreaked η συσκευή σου? Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. March 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2010 (edited) Είναι jailbreaked η συσκευή σου? Οχι, "μαμα" ειναι. Αυτο που ανεφερα πιο πανω, δεν το κανει συνεχεια βεβαια. Αλλα απ'οτι δειχνει μεχρι στιγμης, μια φορα θα το κανει σιγουρα αφ'οτου χρησιμοποιησω το CoPilot για πλοηγηση, ειτε την ιδια μερα ειτε την επομενη. Edited March 30, 2010 by objectref Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleka_gates Δημ. March 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2010 Καλημέρα παιδιά!Λοιπόν είχα επιδότηση από cosmote σύνολο 150 ευρώ (λέω σύνολο γιατί είμαι σε οικογενειακό πακέτο) και για το i-45 το πρόγραμμα μου έδινε επιπλέον επιδότηση για το iphone 160 ευρώ.Αλλά έκανα αίτηση για μεγαλύτερη επιδότηση και μου απάντησαν σήμερα και μου δίνουν επιπλέον 60 ευρώ,οπότε σύνολο έχω 370.Δεν είχα να χάσω και τίποτα αν ζητούσα μεγαλύτερη επιδότηση,οπότε...Αλλά...δυστυχώς δεν είναι διαθέσιμο σε κανένα μαγαζί cosmote έτσι είπαν.Πόσο καιρό μπορεί να κάνει να μου το στείλουν?Μπορεί και μήνα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabelos_a Δημ. April 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2010 Είμαι κι εγώ κάτοχος του iPhone 3GS από το καλοκαίρι που κυκλοφόρησε και το έχω ακόμα χωρίς jaibreak . Σήμερα το πρωί το έβαλα να φορτίσει για καμία ώρα και το αποσυνδεσα γιατί έπρεπε να φύγω μετά από 2 ώρες κανονικής λειτουργίας πάω να του ξεκλειδώσω την οθόνη και είναι κλειστό, πάω να το ανοίξω από το κουμπί επάνω και δεν ανοίγει το συνδέω στον υπολογιστή και δεν κάνει τίποτα ούτε ο υπολογιστής το βρίσκει ούτε δείχνει να φορτίζει . Ξέρετε αν έχει συμβεί σε κάποιον άλλων και πως μπορώ να το φτιάξω; μέχρι πριν το κινητό λειτουργούσε απροβλημάτιστα χωρίς δείγμα κολλήματος . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. April 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2010 Είμαι κι εγώ κάτοχος του iPhone 3GS από το καλοκαίρι που κυκλοφόρησε και το έχω ακόμα χωρίς jaibreak . Σήμερα το πρωί το έβαλα να φορτίσει για καμία ώρα και το αποσυνδεσα γιατί έπρεπε να φύγω μετά από 2 ώρες κανονικής λειτουργίας πάω να του ξεκλειδώσω την οθόνη και είναι κλειστό, πάω να το ανοίξω από το κουμπί επάνω και δεν ανοίγει το συνδέω στον υπολογιστή και δεν κάνει τίποτα ούτε ο υπολογιστής το βρίσκει ούτε δείχνει να φορτίζει . Ξέρετε αν έχει συμβεί σε κάποιον άλλων και πως μπορώ να το φτιάξω; μέχρι πριν το κινητό λειτουργούσε απροβλημάτιστα χωρίς δείγμα κολλήματος . Δοκίμασες να το ξανά-βάλεις στην πρίζα μήπως και φορτίσει? επίσης δοκίμασες να κρατήσεις πατημένα τα πλήκτρα home και power για 5 δεύτερα για να το αναγκάσεις να κάνει hard reset? Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukoulakis Δημ. April 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2010 Μπορεί να σου έκαψε πλακέτα!και εγώ ίδια συμτωματα είχα και μου έδωσαν άλλη συσκευή αφού ήμουν μέσα στην εγγύηση!(2 μήνες το είχα δηλαδή) Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB "Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabelos_a Δημ. April 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2010 Δοκίμασες να το ξανά-βάλεις στην πρίζα μήπως και φορτίσει? επίσης δοκίμασες να κρατήσεις πατημένα τα πλήκτρα home και power για 5 δεύτερα για να το αναγκάσεις να κάνει hard reset? είχα δοκιμάσει αλλά δεν έκανε τίποτα οπότε πάτησα το home και power και άνοιξέ σαν να μην τρέχει τίποτα :blink: όλα φυσιολογικά !!!!!!!!!!! ευχαριστώ πάντως!!!!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. April 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2010 είχα δοκιμάσει αλλά δεν έκανε τίποτα οπότε πάτησα το home και power και άνοιξέ σαν να μην τρέχει τίποτα :blink: όλα φυσιολογικά !!!!!!!!!!! ευχαριστώ πάντως!!!!!!:) Να σε καλά φίλε μου. Χαιρόμαι που λύθηκε το πρόβλημα. :) Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. April 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2010 Να ρωτησω κατι παιδια. Μολις εκανα jailbreak ολα οκ. αλλα το cydia μου λεει οταν μπενω οτι εχω 2 essential upgrades. τι κανω με αυτα? πρεπει να κανω update ή να κανω ignore? Ευχαριστώ. Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. April 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2010 Να ρωτησω κατι παιδια. Μολις εκανα jailbreak ολα οκ. αλλα το cydia μου λεει οταν μπενω οτι εχω 2 essential upgrades. τι κανω με αυτα? πρεπει να κανω update ή να κανω ignore? Ευχαριστώ. Να τα κάνεις άφοβα.. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. April 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2010 Οκ φιλε μου. Ευχαριστω Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_m_l Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Χρονια πολλά Χριστός Ανέστη. Μια βοήθεια παιδιά... Χτες κατέβασα τη καινούρια έκδοση του navigon 1.5 και και οταν παω από το κινητό να αγοράσω το Panorama View 3D πατάω να ανοίξει η εφαρμογή τίποτα....δε πατιέται καθόλου γιατί? :confused: Να πω ότι το έχω κανονικά αγορασμένο και όχι σπασμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
molivos Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Χρονια πολλά Χριστός Ανέστη. Μια βοήθεια παιδιά... Χτες κατέβασα τη καινούρια έκδοση του navigon 1.5 και και οταν παω από το κινητό να αγοράσω το Panorama View 3D πατάω να ανοίξει η εφαρμογή τίποτα....δε πατιέται καθόλου γιατί? :confused: Να πω ότι το έχω κανονικά αγορασμένο και όχι σπασμένο. Πριν 2 ημερες αγορασα το πανοραμα και εγκατεσταθηκε κανονικα ... Νavigon-Λοιπα-Προσθετα-Panorama view και απο κει το αγοραζεις... Βεβαια χρειαζεται προσβαση σε internet και αρκετη υπομονη (ειναι καπου 250 mb) Σε ανοιχτους χωρους (ιδιαιτερα στην Εθνικη οδο η εφαρμογη ειναι ολα τα λεφτα) Καλη επιτυχια Παράθεση ((( M o I_ i \/ o S ))) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Καλησπέρα! μήπως γνωρίζει κάποιος αν το iphone 3GS υποστηρίζει σε 1 sim 2 νούμερα? στην λίστα της cosmote έχει το 3G ότι δεν υποστηρίζει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Υποστηρίζεται, κανονικά, δοκιμασμένο από εμένα τον ίδιο :) Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fi98ddv Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Υποστηρίζεται, κανονικά, δοκιμασμένο από εμένα τον ίδιο :) ...και πως γίνεται αυτό φίλε μου? Παράθεση Nokia 8210 -> Nokia 7210 -> Nokia 7610 -> Nokia N73 -> HTC Touch Diamond -> Apple iPhone 3GS + Nokia 5310 Xpress Music -> Apple iPhone 4 + Nokia E71 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S2 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S3 -> Apple iPhone 4 + LG Nexus 5 -> Samsung Galaxy S5 -> Samsung Galaxy S8 --> Samsung Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Πριν 2 ημερες αγορασα το πανοραμα και εγκατεσταθηκε κανονικα ... Νavigon-Λοιπα-Προσθετα-Panorama view και απο κει το αγοραζεις... Βεβαια χρειαζεται προσβαση σε internet και αρκετη υπομονη (ειναι καπου 250 mb) Σε ανοιχτους χωρους (ιδιαιτερα στην Εθνικη οδο η εφαρμογη ειναι ολα τα λεφτα) Καλη επιτυχια ποσο στοιχισε ολο το πακετακι..??? Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
molivos Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 ποσο στοιχισε ολο το πακετακι..??? 49 τo navigon + 9 το panorama :( Παράθεση ((( M o I_ i \/ o S ))) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kistos Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά! Είχα αγοράσει πριν από καιρό το "Shazam" αλλά μετά από μία σύνδεση του Iphone με το PC αναγκάστηκα να σβήσω όλες τις εφαρμογές που είχα γιατί δεν ανοίγανε. Τώρα θα πρέπει να ξαναγοράσω το πρόγραμμα ή γίνεται να βάλω κάπως τα στοιχεία μου και να με καταλάβει; Επίσης, υπάρχει κάποιο νέο όσων αφορά Jailbreak της 3.1.3; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά! Είχα αγοράσει πριν από καιρό το "Shazam" αλλά μετά από μία σύνδεση του Iphone με το PC αναγκάστηκα να σβήσω όλες τις εφαρμογές που είχα γιατί δεν ανοίγανε. Τώρα θα πρέπει να ξαναγοράσω το πρόγραμμα ή γίνεται να βάλω κάπως τα στοιχεία μου και να με καταλάβει; Επίσης, υπάρχει κάποιο νέο όσων αφορά Jailbreak της 3.1.3; Ευχαριστώ! Όταν πας να αγοράσεις ξανά ένα πρόγραμμα που έχεις ήδη αγοράσει με τα ίδια στοιχεία σε ειδοποιεί ότι το έχεις αγοράσει, και πατώντας ΟΚ το κατεβάζεις ξανά χωρίς χρέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_monster Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 ξέρουμε πότε έρχεται η αναβάθμιση σε os 4?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts