lambros0 Δημ. March 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 εχω μη τζειλμπροουκεν αιφον. μπορω να στειλω κ να λαβω φωτο απο αλλα κινητα?? παιζει ρολο αν δεν ειναι αιφον?? αν ειναι αιφον, παιζει ρολο αν ειναι τζειλμπροουκεν η' οχι??? Παράθεση na zisoun ta giwtompala!!!!!!!!!!!!!! :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. March 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 Ναι χρειάζεται το iBlueNova από το Cydia ;) Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros0 Δημ. March 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 Ναι χρειάζεται το iBlueNova από το Cydia ;) thanx andrea!!! που τα παει οτι του στελνω?? λεει ενα path, αλλα που ειναι αυτο?? Παράθεση na zisoun ta giwtompala!!!!!!!!!!!!!! :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. March 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 Το ορίζεις εσύ από τα Settings. Επιπλέον τα τραγούδια δεν αποθηκεύονται στην εφαρμογή iPod αλλά σε άλλη διαδρομή ;) Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros0 Δημ. March 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 παω στα σετινγκσ, αλλα δεν με αφινει να λλαξω τα μονοπατι. μιπως θελει τηη αγορασμενι εκδοσι για να μπορεισ να κανεισ αλλαγη στο μονοπατι?? Παράθεση na zisoun ta giwtompala!!!!!!!!!!!!!! :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 Για Jailbroken iphones υπάρχει το iBluenova στο cydia. Για μη JB iphones μπορείς να στείλεις και να λάβεις μόνο με άλλα iphones. Το μονο ηλι8ιο στα iPhone ... να μην μπορεις να ανταλλαξεις μουσικη εικονες κτλ κτλ ... τι να κανουμε ... Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plavi Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 Το μονο ηλι8ιο στα iPhone ... να μην μπορεις να ανταλλαξεις μουσικη εικονες κτλ κτλ ... τι να κανουμε ... συμφωνώ ότι είναι ηλίθιο αλλά γύρω από αυτό το ηλίθιο είναι κατασκευασμένη όλη μα όλη η φιλοσοφία του μήλου και της apple γενικότερα....να παίζει σε ένα γήπεδο μόνη της!!!!! Παράθεση από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC] msn:giankovits@hotmail.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 Είμαι άλλος ένας ευτηχής κάτοχος.:D Το μόνο πρόβλημα είναι πως δεν είχε βιβλιαράκι με οδηγείες.Έτσι είναι όντως ή πρέπει να το ζητήσω? Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spireto Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 Είμαι άλλος ένας ευτηχής κάτοχος.:D Το μόνο πρόβλημα είναι πως δεν είχε βιβλιαράκι με οδηγείες.Έτσι είναι όντως ή πρέπει να το ζητήσω? Δεν εχει οδηγιες χρησεως. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 Δεν εχει οδηγιες χρησεως. ευχαριστώ πολύ:) Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 Είμαι άλλος ένας ευτηχής κάτοχος.:D Το μόνο πρόβλημα είναι πως δεν είχε βιβλιαράκι με οδηγείες.Έτσι είναι όντως ή πρέπει να το ζητήσω? Καλώς ήλθες ... εδώ θα βρεις ότι έχει συνήθως ένα manual, για αρχή νομίζω ότι θα σε κατατοπίσει πλήρως! Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kistos Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 Παιδιά καλημέρα! Μήπως ξέρει κανείς κάποιο πρόγραμμα που να μπορώ να μεταφέρω το ίντερνετ από το iphone μου στο laptop; Επίσης, υπαρχει τρόπος να γίνει jailbreak η έκδοση 3.1.3; Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 Παιδιά καλημέρα! Μήπως ξέρει κανείς κάποιο πρόγραμμα που να μπορώ να μεταφέρω το ίντερνετ από το iphone μου στο laptop; Επίσης, υπαρχει τρόπος να γίνει jailbreak η έκδοση 3.1.3; Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά! Καλημέρα. Δεν χρειάζεσαι προγραμμα η χρήση Internet από άλλη συσκευή υποστηρίζεται πια εγγενώς στο iPhone. Ψάξε για την ενεργοποίηση και χρήση του tethering από τα settings και διάβασε και τον οδηγό που υπάρχει στη σχετική ενότητα του forum. Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpurocCc Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 λοιπον το παρηγγειλα και εγς και μου ειπαν θα το εχουν φερει μεχρι το σαββατο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_1966 Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 καλησπέρα σας. έχω iphone, άλλα έχω και ένα BlackBerry,με δυο καρτες σε ενα αριθμο. αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής, αν το iphone έχει την ίδια συμπίεση όγκου δεδομένων όπως έχει το BlackBerry και αν το προγραμμα 250ΜΒ που εχω ειναι αρκετο. έχω Vodafone με την υπηρεσία (BIS) Σας ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 Συμπίεση δεδομένων σαν τα ΒΒ δεν νομίζω να έχει (δεν ξέρω ακριβώς πως είναι στα ΒΒ, αλλά εμένα δεν μου φαντάζουν συμπιεσμένες οι διάφορες σελίδες που βλέπω), αλλά 250ΜΒ τον μήνα είναι πολύ καλά εως υπεραρκετά. Αναλόγως βέβαια της χρήσης που θα κάνεις. Αν δηλαδή μοιράζεις την σύνδεση σε υπολογιστή και σερφάρεις έτσι, τότε είναι ελάχιστα. Αλλά για emails/web browsing/push notifications και να κατεβάζεις και κανένα προγραμματάκι από AppStore/Cydia κάθε τόσο είναι μια χαρά. Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_1966 Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 Συμπίεση δεδομένων σαν τα ΒΒ δεν νομίζω να έχει (δεν ξέρω ακριβώς πως είναι στα ΒΒ, αλλά εμένα δεν μου φαντάζουν συμπιεσμένες οι διάφορες σελίδες που βλέπω), αλλά 250ΜΒ τον μήνα είναι πολύ καλά εως υπεραρκετά. Αναλόγως βέβαια της χρήσης που θα κάνεις. Αν δηλαδή μοιράζεις την σύνδεση σε υπολογιστή και σερφάρεις έτσι, τότε είναι ελάχιστα. Αλλά για emails/web browsing/push notifications και να κατεβάζεις και κανένα προγραμματάκι από AppStore/Cydia κάθε τόσο είναι μια χαρά. παρα πολυ ωραια. σε ευχαριστω πολυ. και κατι ακομα,αν χρειαστει να μπω με wifi, πως θα ξερω αν εχω συνδεθει με ασυρματο η με 3G? υπαρχει καποια λειτουργια που δινει προτεραιοτητα στο wifi οταν ενεργοποιητε; αν οχι υπαρχει καποιο προγραμμα τριτων το οποιο μπορω να εγκαταστισω; υποψιν το τηλεφωνο δεν ειναι ξεκλειδωτο.ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geezor Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 παρα πολυ ωραια. σε ευχαριστω πολυ. και κατι ακομα,αν χρειαστει να μπω με wifi, πως θα ξερω αν εχω συνδεθει με ασυρματο η με 3G? υπαρχει καποια λειτουργια που δινει προτεραιοτητα στο wifi οταν ενεργοποιητε; αν οχι υπαρχει καποιο προγραμμα τριτων το οποιο μπορω να εγκαταστισω; υποψιν το τηλεφωνο δεν ειναι ξεκλειδωτο.ευχαριστω πολυ. Αν συνδεθεις με wi-fi θα εχει πανω αριστερα διπλα στην εταιρεια τις χαρακτηριστικες γραμμουλες που εχουν τα ασυρματα δικτυα και στα λαπτοπ. Οσο για την προτεραιοτητα , απο μονο του το iPhone δινει παντα προτεραιοτητα στο wi-fi εναντι του EDGE / 3G χωρις να χρειαζεται να ενεργοποιησεις οτιδηποτε οποτε αν συνδεθεις σε ασυρματο δικτυο , μπορεις να εχεις το κεφαλι σου ησυχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 παρα πολυ ωραια. σε ευχαριστω πολυ. και κατι ακομα,αν χρειαστει να μπω με wifi, πως θα ξερω αν εχω συνδεθει με ασυρματο η με 3G? υπαρχει καποια λειτουργια που δινει προτεραιοτητα στο wifi οταν ενεργοποιητε; αν οχι υπαρχει καποιο προγραμμα τριτων το οποιο μπορω να εγκαταστισω; υποψιν το τηλεφωνο δεν ειναι ξεκλειδωτο.ευχαριστω πολυ. Στην επάνω πλευρά της οθόνης δίπλα από το όνομα του παρόχου φαίνεται με σύμβολο το είδος της σύνδεσης δεδομένων που έχεις ανά πάσα στιγμή (wi-fi = επάλληλοι κυκλικοί τομείς, GPRS = κύκλος, 3G = 3G). Το wi-fi εφόσον υπάρχει, έχει προτεραιότητα έναντι των δικτύων δεδομένων κινητής τηλεφωνίας χωρίς να χρειάζεται να κάνεις κάτι επιππρόσθετα. Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_1966 Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 Σας ευχαριστω πολυ παιδια, να εισαστε καλα. καλο βραδυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 να ρωτήσω κάτι βρε παιδιά μου υπάρχει κάποιος τρόπος να μετράμε κάθε τέλος του μήνα που αλλάζει το πάγιο μας πόσο δεδομένα κατεβάσαμε? Απο 3g / wifi ? αυτο μου λειπει μονο απο winmo Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 (edited) Μπορείς να δεις μέσο του τηλ. Ποσά mb κατεβασες μέσο 3g/GPRS. Αλλιώς άμα θέλεις ποιο αναλυτικά υπάρχει το download meter. Edited March 9, 2010 by aris_21 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 το download meter δεν δουλεύει σωστά λόγω του τρόπου που λειτουργεί το iPhone. Μόνο μέσω Settings / General / Usage για κίνηση (up/down) δεδομένων δικτύου κινητής (3G/GPRS) Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 Επίσης υπάρχει και η εφαρμογή consume από το appstore η οποία αναφέρει πως δουλεύει για vodafone prepaid λογαριασμούς αλλά εγώ προς το παρόν δεν έχω καταφέρει να την κάνω να δουλέψει. Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 Καλημερα, θελω να συνδεσω τo iPhone μου στην TV ετσι ωστε να μπορω να βλεπω την οθονη του εκει (βασικα θελω να τρεχει ενα συγκεκριμενο app και να μπορω να το βλεπω στην τηλεοραση αντι της οθονης του iPhone) Μαλλον αυτο εδω μου κανει: http://support.apple.com/kb/HT1454 Που το βρισκω εδω ομως ?? Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts