Jump to content

iPhone 3G / 3GS

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά επανέρχομαι με το πρόβλημα που είχα αναφέρει και το απόγευμα. Έκανα επανεγκατάσταση και εγκατάσταση το Itunes, το δοκίμασα ακόμα και στο Laptop μου και τίποτα. Εκτός από το να περιμένω μέχρι να σβήσει από μπαταρία το κινητό υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να το κάνω restore; Να θυμίσω ότι το Itunes δεν αναγνωρίζει το κινητό όταν το συνδέω με το pc και ενώ είναι κολλημένο στην αρχική οθόνη με το μήλο και με μία μπάρα από κάτω (είχε αποτύχει στο να κάνει update). Ευχαριστώ!

Πατησε το home button και το sleep button ταυτοχρονα για 10 δευτερολεπτα. Αυτο θα του κανει reset.

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σήμερα παρέλαβα κι εγώ την βάση αυτοκινήτου.

http://images4.pocket-lint.com/images/qXFy/navigon-iphone-car-mount-update-1.jpg

Όντως είναι πλήρης όπως δεν την περιγράφει το e-shop. Έχει και φορτιστή αυτοκινήτου. Όλα καλά, μόνο ένα δυσάρεστο. Εγώ τουλάχιστον που είχα θήκη ifrogz δυστυχώς δεν το κρατάει. Πρέπει να την βγάζω... Ε τι να κάνουμε.

Σήμερα παρέλαβα κι εγώ την βάση αυτοκινήτου.

http://images4.pocket-lint.com/images/qXFy/navigon-iphone-car-mount-update-1.jpg

Όντως είναι πλήρης όπως δεν την περιγράφει το e-shop. Έχει και φορτιστή αυτοκινήτου. Όλα καλά, μόνο ένα δυσάρεστο. Εγώ τουλάχιστον που είχα θήκη ifrogz δυστυχώς δεν το κρατάει. Πρέπει να την βγάζω... Ε τι να κάνουμε.

Mε γεια σου.. Και εγώ όπως έγραψα πριν, την παρέλαβα.. Και μην ξεχνάς μπορείς να τραβάς και φωτός και βίντεο όταν οδηγείς από την τρύπα που έχει στην κάμερα :)

Ρε παιδιά υπάρχει κάποιος τρόπος να βγάλω την ώρα από την ταπετσαρία του Iphone; Δηλαδή όταν το ανοίγω να βλέπω μόνο την φωτογραφία; Και κάτι ακόμα: πως μπορώ να κάνω την φωτο που έχω να φαίνεται από πίσω από το μενού του Iphone; Ευχαριστώ πολύ!

Ρε παιδιά υπάρχει κάποιος τρόπος να βγάλω την ώρα από την ταπετσαρία του Iphone; Δηλαδή όταν το ανοίγω να βλέπω μόνο την φωτογραφία; Και κάτι ακόμα: πως μπορώ να κάνω την φωτο που έχω να φαίνεται από πίσω από το μενού του Iphone; Ευχαριστώ πολύ!

Αν δεν κάνω λάθος, τίποτα από τα 2 που λες δεν γίνεται.. Εκτός κι αν έχεις jb...

μόνο ένα δυσάρεστο. Εγώ τουλάχιστον που είχα θήκη ifrogz δυστυχώς δεν το κρατάει. Πρέπει να την βγάζω... Ε τι να κάνουμε.

Άρα, δεν κρατάει καμία σιλικονάτη θήκη, και προφανώς ούτε τη δική μου (iSkin).

Χρονοροή κινητών (*δευτερεύον): Ericsson GA318, Ericsson GH388, Ericsson GH768, Nokia 6150, Nokia 8210, Siemens C35*, Panasonic GD93*, Ericsson T29*, Nokia 8310, Nokia 5210*, Nokia 7250, NEC N400i, Sony Ericsson S700i, Sony Ericsson K800i, Samsung Omnia, Apple iPhone 3GS, Huawei Ideos X5*, LG Optimus Black*, Apple iPhone 4S*, Apple iPhone 5S, Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone SE*, Apple iPhone 6S Plus, Nokia 5*, Apple iPhone X*, Redmi Note 10*, Apple iPhone 13 Pro Max, Redmi Note 11*...

Mε γεια σου.. Και εγώ όπως έγραψα πριν, την παρέλαβα.. Και μην ξεχνάς μπορείς να τραβάς και φωτός και βίντεο όταν οδηγείς από την τρύπα που έχει στην κάμερα :)

Ποια είναι η ιδανική θέση για βίντεο; Από ότι έχω καταλάβει πρέπει να είναι ψηλά-ψηλά αριστερά στη θέση του οδηγού με το «ματάκι» προς τα κάτω. Βέβαια εκεί είναι δύσκολο να βάλεις τον φορτιστή για να το φορτίζεις ταυτόχρονα. :worry:

Αυτό το τζόιστικ που κάνει την θήκη να κινείται αριστερά-δεξιά-πάνω-κάτω-διαγώνια κορυφαίο αλλά ελπίζω να είναι και σταθερό και να μην σπάει. Μη βρεθούμε καμιά μέρα με τη θήκη στο χέρι και την βεντούζα στον παρμπρίζ.

Άρα, δεν κρατάει καμία σιλικονάτη θήκη, και προφανώς ούτε τη δική μου (iSkin).

Μάλλον... Γιατί είναι πολύ λεπτή και η ifrogz θήκη.

Πριν ασχοληθεις με ταπετσαριες, δεν μας λες και τι εγινε με το τηλεφωνο σου τελικα ? Ξεμπλοκαρε ?

συγγνωμη

υπαρχει περιορισμος στο ποσες εφαρμογες μπορει να εχει installed?

εχω 10 σελιδες και δε με αφηνει να προσθεσω αλλα

:X

συγγνωμη

υπαρχει περιορισμος στο ποσες εφαρμογες μπορει να εχει installed?

εχω 10 σελιδες και δε με αφηνει να προσθεσω αλλα

How to Get More Than 11 Pages of Apps (Without Jailbreak)

;)

Αδελφέ μου objectref όλα καλά με το κινητό! Το άφησα να ξεφορτίσει πλήρως και το σύνδεσα με τον υπολογιστή και τα itunes. Έκανα κανονικότατα το update στην τελευταία version και όλα δουλεύουν ρολόι! Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους σας για τις συμβουλές γιατί πραγματικά χθες τα είχα παίξει, έλεγε ούτε μισή ώρα δεν πέρασε και κόλλησε! Όλα καλά!!

Αδελφέ μου objectref όλα καλά με το κινητό! Το άφησα να ξεφορτίσει πλήρως και το σύνδεσα με τον υπολογιστή και τα itunes. Έκανα κανονικότατα το update στην τελευταία version και όλα δουλεύουν ρολόι! Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους σας για τις συμβουλές γιατί πραγματικά χθες τα είχα παίξει, έλεγε ούτε μισή ώρα δεν πέρασε και κόλλησε! Όλα καλά!!

Μπραβο! Αν και αν εκανες αυτο που σου προτεινα εδω

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3090516#post3090516

θα γλυτωνες το χρονο του περιμενε ν'αδειασει η μπαταρια...:)

Καλησπέρα...

Θέλω να παραγγείλω το 3GS από Σουηδία....Έχω την απορία όμως για το λογισμικό...3.1.2 Η 3.1.3 θα φοράει πάνω???Όλες οι νέες συσκευές φοράνε πλέον 3.1.3 ή όχι??Μόνο εάν κάνεις update έχουν την 3.1.3???

Edited by DjArte
Μην χρησιμοποιείς Κεφαλαία!

Όντως δεν το είδα το μήνυμα γιατί ήμουν εκτός σπιτιού και μόλις γύρισα είχε τελειώσει η μπαταρία! Άρα όλα cool! Θα το ξέρω για την επόμενη φορά που μπορεί να συμβεί κάτι παρόμοιο (ελπίζω να μην έρθει ποτέ!!) Ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια!

Όντως δεν το είδα το μήνυμα γιατί ήμουν εκτός σπιτιού και μόλις γύρισα είχε τελειώσει η μπαταρία! Άρα όλα cool! Θα το ξέρω για την επόμενη φορά που μπορεί να συμβεί κάτι παρόμοιο (ελπίζω να μην έρθει ποτέ!!) Ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια!

To καλο με τα iPhone ειναι οτι αν η συσκευη δεν εχει προβλημα απο τη "μανα της", οπως λεμε, παντα φτιαχνεται οτιδηποτε παρομοιο θεμα.

Εμενα, οταν το πρωτο-συνεδεσα στο pc, το εβλεπε το iTunes αλλα οι drivers δεν μπορουσαν να εγκατασταθουν στο computer. Μου ειπαν τα παιδια απο εδω να κανω restore, το εκανα και ολα καλα!

Κοιτα να το ευχαριστηθεις, προκειται για ενα εκπληκτικο device...:)

Ποια είναι η ιδανική θέση για βίντεο; Από ότι έχω καταλάβει πρέπει να είναι ψηλά-ψηλά αριστερά στη θέση του οδηγού με το «ματάκι» προς τα κάτω. Βέβαια εκεί είναι δύσκολο να βάλεις τον φορτιστή για να το φορτίζεις ταυτόχρονα. :worry:

Αυτό το τζόιστικ που κάνει την θήκη να κινείται αριστερά-δεξιά-πάνω-κάτω-διαγώνια κορυφαίο αλλά ελπίζω να είναι και σταθερό και να μην σπάει. Μη βρεθούμε καμιά μέρα με τη θήκη στο χέρι και την βεντούζα στον παρμπρίζ.

Μάλλον... Γιατί είναι πολύ λεπτή και η ifrogz θήκη.

Και εγώ δεν το χω ψάξει καλά ακόμα αυτό, αλλά έτσι νομίζω.. Σίγουρα ψηλά ψηλά (αλλά όχι και τέρμα) και προς τα πάνω θα έλεγα όμως εγώ.. Ίσως να κάνω και λάθος, δεν ξέρω..

Πιστεύω κι εγώ ότι είναι πολύ σταθερό το ''joystick''.. Εντάξει δεν πήραμε καμιά βάση κινέζικη από τα φανάρια... Είναι αξιόπιστη εταιρία και φημίζεται και για την ποιότητα

Και εγώ δεν το χω ψάξει καλά ακόμα αυτό, αλλά έτσι νομίζω.. Σίγουρα ψηλά ψηλά (αλλά όχι και τέρμα) και προς τα πάνω θα έλεγα όμως εγώ.. Ίσως να κάνω και λάθος, δεν ξέρω..

Πιστεύω κι εγώ ότι είναι πολύ σταθερό το ''joystick''.. Εντάξει δεν πήραμε καμιά βάση κινέζικη από τα φανάρια... Είναι αξιόπιστη εταιρία και φημίζεται και για την ποιότητα

Προς τα πάνω αν μπει το «ματάκι» εμποδίζει η βεντούζα και η βάση όμως. Ενώ προς τα κάτω δεν εμποδίζει τίποτα. (νομίζω δηλαδή)

Κάτι πρέπει να μην έχεις δηλώσει σωστά.

Η λογική είναι ότι δημιουργείς ένα account στο AppStore αυτό το ίδιο account το δηλώνεις και στο τηλέφωνο ώστε να είναι συγχρονισμένα, από εκεί και πέρα ότι κατεβάζεις είτε από το PC είτε στο τηλέφωνο συγχρονίζει και στα δύο, μάλιστα κάθε εφαρμογή ή τραγούδι που έχεις κατεβάσει (δωρεάν ή αγορασμένο) μπορείς να το ξανακατεβάσεις στο ίδιο account όσες φορές θέλεις.

Διάβασε πολύ καλά το σύνδεσμο που σου είχα δώσει νωρίτερα που έχει πολύ αναλυτικές και απλές οδηγίες για τα πάντα από το site υποστήριξης της Apple.

Σχετικά με την τελευταία ερώτηση, δεν γίνεται, αλλά γιατί σε πειράζει να φορτίζει το τηλέφωνο όταν είναι συνδεδεμένο παράλληλα με ότι άλλο κάνει; Έτσι και αλλιώς αυτές οι μπαταρίες δεν έχουν το πρόβλημα που είχαν παλιότερες τεχνολογίες (π.χ. Νικελίου Καδμίου) που έπρεπε να φορτίσουν μόνο όταν είχαν αποφορτιστεί πλήρως για να μην δημιουργείται "μνήμη" στην μπαταρία.

Πες μας ακριβώς τι κάνεις για να σου πούμε.. Σίγουρα κάνεις κάτι λάθος.. Έχει δημιουργήσει account ? Kάνεις μετά sync?? Σύνδεσε το iPhone στο pc σου. Θα νοίξει αυτόματα το iTunes (του pc σου) και πάτα στο εικονίδιο που θα σου εμφανιστεί με το iPhone.. Μετά πάνω έχει κάτι καρτέλες( photos, applications, ringtones ktl κτλ) Δες από εκεί είναι είναι κλικαρισμένα αυτά που θες να περάσεις..

Σας ευχαριστω πολυ παιδια.

Πατα απο δω πατα απο κει διαβασα και τις οδηγιες και τελικα τα καταφερα και δουλεψαν ολα σωστα.:happy:

kkalog αποτι λενε δεν ειναι καλο για τις μπαταριες να φορτηζουν.... συνεχεια τωρα ξερω γω

Κατι αλλο εχω απενεργοποίηση το 3G έσβησα και τις ρυθμίσεις APN και τα δεδομένα κινητού δικτύου είναι 0 byte

Δε νομίζω να έχω χρεωθεί και να μου έρθει κάνας λογαριασμός και τραβάω τα μαλλιά μου.

Internet μονο από wi-fi μπαίνω.

Σας ευχαριστω πολυ παιδια.

Πατα απο δω πατα απο κει διαβασα και τις οδηγιες και τελικα τα καταφερα και δουλεψαν ολα σωστα.:happy:

kkalog αποτι λενε δεν ειναι καλο για τις μπαταριες να φορτηζουν.... συνεχεια τωρα ξερω γω

Κατι αλλο εχω απενεργοποίηση το 3G έσβησα και τις ρυθμίσεις APN και τα δεδομένα κινητού δικτύου είναι 0 byte

Δε νομίζω να έχω χρεωθεί και να μου έρθει κάνας λογαριασμός και τραβάω τα μαλλιά μου.

Internet μονο από wi-fi μπαίνω.

Σε ποια εταιρία είσαι?

Καλησπερα και απο μενα.Σκεφτομαι να παρω το iphone 3gs και θα ηθελα να μου πειτε αν αξιζει να ασχοληθω.Οπως βλεπεται και απο το avatar μου εχω 5800.Θα δυσκολευτω πολυ περνωντας στο iphone;Θα μεινω ικανοποιημενος η θα κλαιω τα λεφτα μου ;Βλεπεται δεν ειναι και φθηνο:rolleyes:ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ:D

vodafon..Υπαρχει περιπτωσει να εχω χρεωθει?

Όχι είσαι οκ.. Με τη wind δημιουργούνται προβλήματα μόνο.. Αν αλλάξεις το APN , είσαι οκ μην ανησυχείς.. Καλού κακού τσέκαρε ωστόσο και τον μετρητή του κινητού , αν και δεν νομίζω να γίνει τίποτα.. Μείνε ήσυχος..

Αν και γνώμη μου είναι να βάλεις κάποιο πρόγραμμα data .. έστω το πιο μικρό με τα 40mb το μήνα με 4 ευρώ... Το iPhone όσο να ναι πάει μαζί με το internet.

Καλησπερα και απο μενα.Σκεφτομαι να παρω το iphone 3gs και θα ηθελα να μου πειτε αν αξιζει να ασχοληθω.Οπως βλεπεται και απο το avatar μου εχω 5800.Θα δυσκολευτω πολυ περνωντας στο iphone;Θα μεινω ικανοποιημενος η θα κλαιω τα λεφτα μου ;Βλεπεται δεν ειναι και φθηνο:rolleyes:ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ:D

Εξαρτάται τι θέλεις..

Το iPhone πάντως είναι ένα πάρα πολύ εύχρηστο κινητό με πολύ καλή οθόνη, πολύ καλή λειτουργεία στην αφή, internet, μουσική (κυρίως με ακουστικά λόγω του ενσωματωμένου iPod.. το ηχείο δεν είναι και τέλειο), και κυρίως τις χιλιάδες εφαρμογές.. (150,000 περίπου) που αυξάνονται συνολικά, και αρκετά καλό GPS..

Edited by Alex0077

Όχι είσαι οκ.. Με τη wind δημιουργούνται προβλήματα μόνο.. Αν αλλάξεις το APN , είσαι οκ μην ανησυχείς.. Καλού κακού τσέκαρε ωστόσο και τον μετρητή του κινητού , αν και δεν νομίζω να γίνει τίποτα.. Μείνε ήσυχος..

Αν και γνώμη μου είναι να βάλεις κάποιο πρόγραμμα data .. έστω το πιο μικρό με τα 40mb το μήνα με 4 ευρώ... Το iPhone όσο να ναι πάει μαζί με το internet.

Εξαρτάται τι θέλεις..

Το iPhone πάντως είναι ένα πάρα πολύ εύχρηστο κινητό με πολύ καλή οθόνη, πολύ καλή λειτουργεία στην αφή, internet, μουσική (κυρίως με ακουστικά λόγω του ενσωματωμένου iPod.. το ηχείο δεν είναι και τέλειο), και κυρίως τις χιλιάδες εφαρμογές.. (150,000 περίπου) που αυξάνονται συνολικά, και αρκετά καλό GPS..

Απο μπαταρια τι λεει;

Απο μπαταρια τι λεει;

Σε αυτό τo thread θα δείς διάφορες απόψεις που θα σου δώσουν μια συνολική εικόνα.

Με κανονική χρήση (έτσι όπως έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί) με το ζόρι μια ημέρα.

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

• The title was changed to iPhone 3G / 3GS