Jump to content

dimitris_25

Members
  • Δημοσιεύσεις

    30
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by dimitris_25

  1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ...μπορειτε να μου πειτε καποιο σαιτ για να κατεβασ παιχνιδια για το τερας, αλλα και wallpapers.....!!!!!thanks!!!
  2. με συγχωρεις κυριε πτεραρχε.......~~~~~:cry::cry::cry::cry:!!
  3. ΑΡΧΟΝΤΑ......ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ SOFT RESTART...ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΝΟ HARD!!
  4. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ......!ΤΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ.....!!!ΒΑΣΙΚΑ...ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΙΑΤΙ ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΧΑΖΟΣ, ΑΝ ΚΑΝΩ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟ ΝΟΔΑΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΕΣΩ WIFI οΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΜΠΩ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΒΓΩ?
  5. ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ.......!!!ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ....ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ NODATA??
  6. δηλαδη χωρις αυτο δεν γινεται????αναγκαστικα πρεπι να το κανω εγκατασταση....οκ!!!σε ευχαριστω πολυ...για το 3g ξερεισ τιποτα??
  7. και κατι ακομα, το 3g αν το απενεργοποιησω τι δεν μπορω να κανω???
  8. καλησπερα, περιμενω το κινητο απο ωρα σε ωρα και διαβαζοντας το φορουμ εχω καποιες ερωτησεις και εγω.....το βασικο ειναι me to nodata το προγραμμα......ερωτηση...αν πατηθει καταλαθος το κουμπι youtube θα κανει συνδεση στο internet μεσω τησ συνδεσης μου,.....δεν γινεται να μην το κανει αυτο....αλλα μονο μεσω wifi....το nodata τι ακριβως κανει.....???χωρις αυτο δεν γινεται να απενεργοποιήσω ποιαδηποτε συνδεση μεσω της εταιριας που θα εχω και να γινεται συνδεση μονο μεσω wifi...???
  9. θα το ελεγαν τα παιδια στο techblog.....σου το ευχομαι παντος......!!!!και εγω αυτη την μεγαλη μρα περιμεν και τελικα ερχεται!!!
  10. για wind τιποτα ομως...δεν ξερουν ακομα!!!
  11. http://techblog.gr/mobile/htc-hd2-cosmote-2378/ και η cosmote το φερνει....αντε γεια!!!
  12. μπορεισ να μου το πεισ λιγο πιο απλα....????λυθνω το προβλημα με την σιμ δηλαδη??θα περνει ελληνικη σιμ χωρισ προβληματα?το αλλο που λεσ τι ειναι????ποσα χρειαζεται ενα μηλο για να το δουλεψεισ???ΘΕΕΕΕΕ ΜΟΥ!!!:blink::blink::blink::blink::blink::blink:
  13. σορρυ για τα κεφαλαια.....!!γαι ατυο λεω..οχι και τα δυο black!!
  14. ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ....ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ!!!
  15. Ν97 ΘΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ.....ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΑ!!ΤΟ HTC HD2 ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ COSMOTE...ΕΧΩ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ 350 ΕΥΡΩ!
  16. φιλε μου πιστευω οτι εχεις τεραστιο δικαιο.....για αυτο θα το γυρισω στο Ν97...ΔΕΝ μαμιεται...τσαμπα ειναι...τι ειχαμε τι χασαμε!!!!???να σαι καλα!!!
  17. ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΔΩΡΕΑΝ..ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ...ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΤΗΝ ΑΠΤΗΣΩ ΛΕΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΤΡΟΦΗ...ΣΕ ΚΑΤΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΑΠΛΟ..ΤΟ Ν97 WHITE...
  18. Καλησπέρα... Θέλω να παραγγείλω το 3GS από Σουηδία....Έχω την απορία όμως για το λογισμικό...3.1.2 Η 3.1.3 θα φοράει πάνω???Όλες οι νέες συσκευές φοράνε πλέον 3.1.3 ή όχι??Μόνο εάν κάνεις update έχουν την 3.1.3???
  19. καλημερα, μια ερωτηση... εχω σκοπο να παραγεειλω το τηλ απο σουηδια. επειδη θα ειναι καινουργιο θα φοραει το 3.1.3. ?/? ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΩ?ΜΠΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ 3.1.2?????????3GS ΠΑΝΤΑ!
  20. παιδες θελω να παραγγειλω το κινητο απο σουηδια, ξερει κανεισ αν θα φοραει την 3.1.3???ολα πλεον αυτο τ λογ φορανε?θ αμπορεσω να το ξεκλειδωσω με 3.1.3. η οχι??
  21. καλημερα παιδια....ξερει καποιος να μου απαντηση, αν παραγγειλω κινητο απο την σουηδια θα φοραει το λογισμικο 3.1.3. η μονο αν το κανω update?με 3.1.3. θα μπορω να το ξεκλειδωσω ??
  22. εχω επιδοτηση 350 καταστορικα....μαμακια να τα χασω!!!αλλα στο καινουργιο καταλογο απο τον γερμανο το εχει και σε τιμη ψosmote αλλα ακομα αναμενεται....δεν ξερω τι να πω!!!παντοσ σε ευχαριστω!!!
  23. καλημερα σε ολους, ειμαι νεος στο FOROUM και θελω να γινω γρηγορ και νεος κατοχος του τερατος.......ξερεται μηπως ποτε θα το φερει η cosmote???ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ και ακομα τιποτα!!!
×
×
  • Create New...