Jump to content

iPhone 3G / 3GS

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τότε όπως τα λες, το γοργών και χάρη έχει!!

Γιατί, η apple εχει βγάλει 3gs με δυο τύπους οθόνης;

Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula...

Tάκης

Ping!, Messi.im> tak1s

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καταρχάς για να καταλάβουν και οι υπόλοιποι (κι εγώ μαζί) ... Το "Σωστό" θα πρέπει να είναι ... να σου βγάζει την μπλε βουλίτσα, ας πούμε π.χ. Πάνω στο σπίτι σου ... καρφί ;;

Όσο ήμουν στο νησί, το'χα δοκιμάσει στο σπίτι μου (χωριό και ανοιχτός χώρος από εμπόδια αν αναλογιστούμε και τον πρώτο όροφο) δεν θυμάμαι όλες τις λεπτομέρειες (κυκλάκια, βουλίτσες, κτλ) αλλά έπεφτε πάνω στη γειτονιά (στο διπλανό σπίτι, άντε στη χειρότερη μέσα στην αυλή μου), όχι όμως και καρφί στο δωμάτιό μου ας πούμε ..

Αθήνα όταν πήγα το χρησιμοποίησα μια μέρα στο αμάξι με maps γιατί είχαμε χάσει το δρόμο .. βέβαια αργούσε πολύ, δεδομένου ότι έπαιρνε από κινητό δίκτυο και χωρίς 3g, αλλά μας βοήθησε αρκετά μπορώ να πω ... (φτάσαμε στον προορισμό μας, αν και χρησιμοποιήσαμε τη βοήθεια του τηλεφώνου τελικά) ..

Τώρα Αγγλία που είμαι, και ψάχνοντάς το .. μέσα από το σπίτι (σε ισόγειο κι από παντού περικυκλωμένη από κτίρια) μπαίνοντας από internet sharing (από το mac) μου βγαίνει ο κύκλος με την μπλε βουλίτσα αλλά σε τελείως λάθος περιοχή .. (ας πούμε 5-6 blocks παραπέρα) ..

Να το επιστρέψω .. αυτή τη στιγμή μου είναι πρακτικώς αδύνατο .. (αν κι έχω apple store εδώ.. δεν ισχύει universal εγγύηση, σωστά;) ...

Οπότε.. τι λέτε ; Θέλει γιατρό ... ή είναι καλά το μανάρι μου ;

Μάλλον για να λυθεί το πρόβλημα του Δημήτρη (pik) και το δικό σου - πάντα για να έχετε fix σε ανοιχτό χώρο γιατί δεν υπάρχει GPS καταναλωτικών προδιαγραφών που να κάνει fix σε κλειστό - χρειάζεται να γίνει reset το κύκλωμα του GPS μέσω reset των network settings.

Διαβάστε το παρακάτω thread (4-5 posts από την αρχή της σελίδας):

http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=517227

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

Μάλλον για να λυθεί το πρόβλημα του Δημήτρη (pik) και το δικό σου - πάντα για να έχετε fix σε ανοιχτό χώρο γιατί δεν υπάρχει GPS καταναλωτικών προδιαγραφών που να κάνει fix σε κλειστό - χρειάζεται να γίνει reset το κύκλωμα του GPS μέσω reset των network settings.

Και αυτό δοκίμασα... και πάλι τίποτα... :O

Navigon, iGo, Sygic δεν πιάνουν με τίποτα σήμα :worry:

Μόνο οι χάρτες και αυτοί δεν είμαι σίγουρος αν είναι με την υποβοήθηση των κεραιών :rolleyes:

Λέτε να είναι hardware πρόβλημα να το πάω πίσω?

PS. To θέμα είναι πως δεν θα μπορώ να τους το αποδείξω αφού αναγκαστικά θα πρέπει να βγάλω τα navigation apps (μαζί με το JB) :ninja:

καλημερα σε ολους πριν 2 ημερες πηρα και εγω το 3gs με 3,1 πρωτη φορα σε apple θελω να κανω αναδιαταξη στα εικονιδια και δεν μπορω εχω μαθει οτι πατοντας παρατεταμενα ενα εικονοδιο τρεμουν ολα και ετσι τα αλλαζεις το κανω και δεν τρεμουν μπορει καποιος μια βοηθεια?ευχαριστω
kostas

Ναι πατάς παρατεταμένα μέχρι να αρχίσουν να τρέμουν (4 δευτερόλεπτα περίπου)
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

ή με το itunes 9 + την 3.1 μπορεί να τα διαχειριστεί μέσα απο τον υπολογιστή

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

θα το δοκιμασω αλλα κατι μου λεει οτι δεν θα κανω κατι...

γιατι δεν ειναι θεμα sw ....

οπως και να εχει χιλια ευχαριστω...

I l let you know!

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Και αυτό δοκίμασα... και πάλι τίποτα... :O

Navigon, iGo, Sygic δεν πιάνουν με τίποτα σήμα :worry:

Μόνο οι χάρτες και αυτοί δεν είμαι σίγουρος αν είναι με την υποβοήθηση των κεραιών :rolleyes:

Λέτε να είναι hardware πρόβλημα να το πάω πίσω?

PS. To θέμα είναι πως δεν θα μπορώ να τους το αποδείξω αφού αναγκαστικά θα πρέπει να βγάλω τα navigation apps (μαζί με το JB) :ninja:

Αν ήταν hardware δεν θα έπρεπε να έχουν πρόβλημα όλες οι εφαρμογές που χρησιμοποιούν το GPS? Οι απλές εφαρμογές που κάνουν geolocation π.χ. where did I park δουλεύουν σωστά;

Γεια σας παιδια.Ειμαι καινουργιο μελος,διαβασα και τις 120 σελιδες του θεματος και εχω παθει πλακα με το μηλοφωνο παρρα τις αντιθετες αποψεις ορισμενων.Απο αρχες Σεπτεμβρη εχω επισκεφθει ολα τα μαγαζια vodafone των νοτιοδυτικων περιοχων και δε το εχω βρει πουθενα,και εκτος των αλλων δεν εχω παρει και μια σαφης απαντηση.Στο site τους επισης μου βγαζει συνεχως το ιδιο μυνημα,μη διαθεσιμο προιον!Ενδιαφερομαι κυριως να το αγορασω απο vodafone διοτι θα το συνδυασω με συμβολαιο ομιλιας και internet,σκεφτομαι για το 250plus.Αν μπορει καποιος που γνωριζει κατι σχετικα ας μου δωσει τα φωτα του!Ανυπομονω να το πιασω στα χερια μου διοτι δεν ειχα ποτε πριν αλλο iphone,και κανω μεταβαση απο nokia n95,οποτε καταλαβαινετε τη διαφορα και ποιος ο λογος της ανυπομονησιας!

Ευχαριστω εκ των προταιρων.:)

Γεια σας παιδια.Ειμαι καινουργιο μελος,διαβασα και τις 120 σελιδες του θεματος και εχω παθει πλακα με το μηλοφωνο παρρα τις αντιθετες αποψεις ορισμενων.Απο αρχες Σεπτεμβρη εχω επισκεφθει ολα τα μαγαζια vodafone των νοτιοδυτικων περιοχων και δε το εχω βρει πουθενα,και εκτος των αλλων δεν εχω παρει και μια σαφης απαντηση.Στο site τους επισης μου βγαζει συνεχως το ιδιο μυνημα,μη διαθεσιμο προιον!Ενδιαφερομαι κυριως να το αγορασω απο vodafone διοτι θα το συνδυασω με συμβολαιο ομιλιας και internet,σκεφτομαι για το 250plus.Αν μπορει καποιος που γνωριζει κατι σχετικα ας μου δωσει τα φωτα του!Ανυπομονω να το πιασω στα χερια μου διοτι δεν ειχα ποτε πριν αλλο iphone,και κανω μεταβαση απο nokia n95,οποτε καταλαβαινετε τη διαφορα και ποιος ο λογος της ανυπομονησιας!

Σύμφωνα και με αυτά που διάβασα και τον πρότερο έντιμο βίο της συσκευής μου, δεν θεωρώ ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα..

Απλά για να το δοκιμάσω θα κάνω λιγάκι υπομονή, μιας και στο δίκτυο που είμαι τώρα (αγγλικό) δεν έχω πακέτο για χρήση internet,κτλ και είμαι σε φάση φορητότητας ..

Θα πάω όμως μια βόλτα από το apple store να δοκιμάσω τα εκεί μηλαράκια (είναι σε ανοιχτό μέρος σχετικά) να δω πως συμπεριφέρονται κι αυτά..

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

τελικα μπορει να ειναι και προβλημα του sw γιατι πολυ απλα με το Νavigon μου βρηκε την θεση με απολυτη ακριβεια αλλα μετα απο λιγο το εχασε...

μετα εκανα και τεστ αν πιανει σημα ΧΩΡΙΣ σιμ και wifi μονο και μονο για να δω αν βλεπει δορυφορο...και επιασε...

ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω και ειμαι σε 3.1

πρεπει να περιμενω την 3.1.1 μαλλον...

ενα πραγμα να λειτουργησει απροβληματιστα οχι ε;;;

Δημήτρης

XS Max 512gb.

πιστευω πως ειναι θεμα a-gps.κι εμενα οταν ειμαι μεσα στο σπιτι,η τλιτσα ου δειχνει οτι ειμαι ενα τετραγωνο παρακατω,αλλα ειναι θεμα κατα την αποψη μου κεραιας....το a-gps λειτουργει υποβοηθητικα,για να δουλευει πιο γρηγορα το gps.χρησιμοποιει την κεραια κινητης τηλεφωνιας,οταν δεν εχει καλο σημα gps.δηλ εμενα με δειχνει στην απεναντι πολυκατοικια οταν ειμαι μεσα στο σπιτι,γιατι ακριβως δεν πιανει δορυφορους,αλλα μονο τα στοιχεια της κεραιας κινητης τηλεφωνιας.αν βγω σε ανοικτο μερος,με εντοπιζει σε ακριβεια μετρου που ειμαι,ακριβως γιατι πιανει δορυφορους

ναι αυτο λεω εμενα δεν με εντοπιζει η με εντοπιζει μια στις χιλιες...

οταν ειμαι σπιτι εννοειται δεν λειτουργει.

εξω ομως...;

γιατι δεν παλλεται η μπαλιτσα και δεν με δειχνει παρα με ακριβεια 0,5χλμ;

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Αφού σε ενδιαφέρει vodafone και συμβόλαιο, δοκίμασε και στο ΠΛΑΙΣΙΟ.

Πριν την τελευταία αναβάθμιση στο 3gs πατώντας το power και το home button μαζί έβγαζε φωτογραφία από ότι έδειχνε η οθόνη του iphone. Τώρα όταν το δοκιμάζω απλά κλειδώνει το κινητό. Υπάρχει κάπου η ρύθμιση για αυτό ?

Όχι. Πάτα πρώτα το home button και μετά to power button. Σε μένα δουλεύει κανονικά.
Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB.

Γιατί, η apple εχει βγάλει 3gs με δυο τύπους οθόνης;

Όντως ρε παιδιά, έβγαλαν iPhone και με άλλον τύπο οθόνης πέραν του κλασικού?Έχασα κάτι?? :worry:

alex

Το 32άρι φαντάζομαι...:cool:

Αλλά και πάλι δεν θα το έκανα προσωπικά.... . .

iPhone από τον τόπο σου, και ας είναι ακριβοπληρωμένο . . :happy:

Ακροβοπληρωμένο;;;;;

Μάλλον δεν ξέρεις πόσα το πουλάνε στην Κύπρο...

950 Ευρώ το 16Gb 3GS

1050 Ευρώ το 32Gb 3GS

Εγώ το πήρα από Ελλάδα, το περιμένω να έρθει...

Γλύτωσα 381 ευρουλάκια...

οχι απλα τουλαχιστον εμενα η οθονη του 3GS που αγορασα πριν μερες ειναι καλυτερη απο αυτην των 3gs που ειχα το καλοκαιρι...

μπορει να ειναι και το 3.1 ομως δεν το γνωριζω αυτο...

Δημήτρης

XS Max 512gb.

οχι απλα τουλαχιστον εμενα η οθονη του 3GS που αγορασα πριν μερες ειναι καλυτερη απο αυτην των 3gs που ειχα το καλοκαιρι...

μπορει να ειναι και το 3.1 ομως δεν το γνωριζω αυτο...

Thanks for the information!

alex

καλά,σε σας δεν υπάρχει επίσημη εισαγωγή,οπότε χτυπάνε "οπου βρουν" ;)

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

Δεν το λες και ακριβοπληρωμένο σε σχέση με άλλες χώρες...

Μιλάω εν συγκρίσει με τις κλειδωμένες του ebay πάντα..

Στην Κύπρο είναι όπως ήταν εδώ το 2G που έφτανε και τα 800+..

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

Στην Κύπρο εφόσον δε διατίθεται επίσημα ακόμα, λογικό οι παραεισαγωγείς να χρεώνουν όσο θέλουν -και μεις να ψάχνουμε τρόπους να το πάρουμε από έξω ;)

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

• The title was changed to iPhone 3G / 3GS