Jump to content

alexandros_b3

Members
  • Δημοσιεύσεις

    36
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About alexandros_b3

  • Ημ. Γέννησης 03/12/1980

alexandros_b3's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Χωρίς jailbreak δεν γίνεται να το αποφύγουμε αυτό το σπαστικό μήνυμα??
  2. Μυτιλήνη και στα περίχωρα σίγουρα έχει
  3. Επίσης για αυτούς που ενδιαφέρονται για σερφάρισμα μέσω gprs ή 3G η "καταλάνωση" των kbs έχει τέραστια διαφορά (από θέμα συμπίεσης). Οπότε αρχικώς, η σύγκριση του opera με τον safari πρέπει να γίνει σε άλλο επίπεδο. Το ένα σίγουρα κερδίζει σε ταχύτητα, φόρτωση σελιδών και ευελιξία (opera) και το άλλο σε χαρακτηριστικά (ενδεχομένως).
  4. Συγγνώμη για την ενόχληση, αλλά μας ενδιαφέρει όλους , δείτε παρακαλώ την ακόλουθη δημοσίευση.

    http://energoskatanalotis.blogspot.com/

  5. Όντως ρε παιδιά, έβγαλαν iPhone και με άλλον τύπο οθόνης πέραν του κλασικού?Έχασα κάτι?? :worry:
  6. Δεν είναι θέμα εγκατάστασης ή όχι. Είναι θέμα ευελιξίας να έχει και ελληνικά και αγγλικά γραμμένα πάνω το πληκτρολόγιο. Είναι χρηστικό για πολλούς και επίσης δεν χάνεις και τίποτα αν τα έχεις. Το αν είσαι είσαι στην Αγγλία ή όχι (άρα και δεν σου πολυ-χρειάζονται) δεν νομίζω ότι αφορά και πολλούς. Και το λέω με την έννοια ότι το θέτεις σαν επιχείρημα πως δεν χρειάζονται παρά μόνο στη χρήση του myphone.gr. Για άλλους μπορεί να είναι πολύ χρηστικό, αφού κυρίως με ελληνικά θα γράφουν. Ένα θέμα (για την Αγγλία) αλλά μικρό, τώρα παίζουν όλα τα μοντέλα. Και αν παίζει θέμα διαθεσιμότητας για τα καινούρια, αυτό γίνεται παντού και δεν είναι τόσο θέμα duty free.
  7. Σίγουρα δεν κάνει τόσο! Στην Ελλάδα έχει έρθει με 1688€ το μοντέλο με επεξεργαστή 2.53Ghz. (χωρίς την ενδεχόμενη φοιτητική έκπτωση 10% που μπορείς να πάρεις ή μείωση τιμής παραμεθορίου 6%) Οι διαφορές δεν είναι πια και τεράστιες, δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει η βαβούρα να το φέρνεις από το εξωτερικό(Αμερική), εκτός αν είναι από Αγγλία σε κανά duty free shop λόγω της διαφοράς λίρας με ευρώ. Αλλιώς πάνω κάτω ίδια είναι. (+ελληνικό πληκτρολόγιο)
  8. Αυτό που λες δεν έχει καμία σχέση με το T9. Άλλο προνοητική μέθοδος και άλλο Τ9. Το είπες και μόνο σου, το ένα την ώρα που γράφεις προσπαθεί να προνοήσει τι γράφεις και στο προτείνει, ενώ το άλλο σου δίνει επιλογές στις λέξεις που ήδη έχεις γράψει (όχι σε QWERTY πληκτρολόγιο)
  9. Νέο MacBook Pro 17άρη http://www.apple.com/macbookpro/
  10. Νομίζω και τα δύο, είναι θέμα αποθέματος. Με ένα τηλεφωνάκι...!
  11. Τα 2megapixel κάνουν όμως πολύ κακό στην ήδη κάκιστη αυτονομία της μπαταρίας! Είναι ειρωνεία να κάνει η νοκια αναβάθμιση σε αυτό το πανάκριβο κινητό και να μην αλλάζει αυτήν την "τιμημένη" μπαταρία! Έλεος! Τόση κριτική έφαγε γι αυτό και συνεχίζει τα ίδια. Για μένα αν δε αλλάξει μπαταρία νομίζω πια ότι θα το κάνει επίτηδες.Αποκλείεται μην έχει πάρει το μήνυμα ότι της βγήκε "κάπως" ελλατωματικό το κινητό!
  12. Γεια σας! Μια ερωτησούλα θα ήθελα να κάνω και αν μπορείτε να βοηθήσετε θα είναι πολύ καταλυτικό για την συνέχιση της σχέσης με το κινητό μου! Από την ημέρα που ενεργοποίησα το internet (εάν αυτό έχει σχέση) το κινητό μου βγάζει συνεχώς το μήνυμα "μνήμη πλήρης, διαγράψτε δεδομένα", όταν πάω να στείλω π.χ. mms,κτλ. Το πρόβλημα όμως είναι ότι η μνήμη του κινητού μου είναι εντελώς άδεια, και ο σκληρός και του τηλεφώνου αφού δεν έχω προλάβει να περάσω τίποτα (πρόσφατη αγορά). Επίσης, στα μυνήματα τα έχω σβήσει όλα, σταλθέντα, εξερχόμενα, mms, cookies,κτλ.. Μήπως γνωρίζετε γιατί μου το βγάζει αυτό???Με έχει αναγκάσει να μην μπορώ να στέλνω ξανά mms και τέτοια.Μερικές φορές το βγάζει και στις επαφές, δηλαδή λέει "μνήμη πλήρης, διαγράψτε επαφές" ή ακόμα όταν πάω να αποθηκεύσω αρχεία "μνήμη πλήρης, διαγράψτε αρχεία". Η έκδοση του λογισμικού είναι η 1.00.028.07, αν και δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να φταίει αυτό...Pleeese help!!!!
  13. Βασικά ξέρουμε ότι το qtek s200 και το σ100 είναι συμβατό με κάρτες μνήμης μέχρι 2γίγα και το πολύ μέχρι x100 ταχύτητα. το θέμα είναι ότι τώρα πια έχουν βγει μέχρι 4γίγα και με ταχύτητα 150. τώρα αυτές είναι συμβατές;;;;; όποιος πραγματικά ξέρει θα με βοηθήσει πολύ στο να κάνω μια αγορά μέχρι την άλλη βδομάδα γιατί μπαίνω φαντάρος και μετά δεν θα έχω πολύ επαφή με τα πράγματα.έχω βρει μία στο πλαίσιο με 130 ευρώ στα 4γίγα και χ120.
×
×
  • Create New...