Jump to content

iPhone 3G / 3GS

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικα απο σποντα ενω μενω σε θεωρητικα "μεγαλη" πολη ,Θεσσαλονικη,

βρηκε ενας φιλος σε oteshop στην Καστορια!!!!!

ενα 16αρι ασπρο :D cash χωρις συνδεση

Τωρα αν ποτε ερθει στην Βοντα η κρατηση μου,

μαλλον θα το δωσω σε καποιον τυχερο συμπολιτη

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα παιδιά. Μια ερώτηση σχετικά με τη μπαταρία του κινητού. Τι αυτονομία έχει με κυρίως χρήση τηλεφώνου δηλαδή σχεδόν καθόλου χρήση wifi και browsing? Εάν έχεις και κάποια χρήση browsing χωρίς wifi πόσο επιρρεάζει την αυτονομία?

Ίσως να έχει απαντηθεί από κάποιον αλλά μου είναι δύσκολο να ψάξω 100 σελίδες.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Nokia 8210 -> Nokia 7210 -> Nokia 7610 -> Nokia N73 -> HTC Touch Diamond -> Apple iPhone 3GS + Nokia 5310 Xpress Music -> Apple iPhone 4 + Nokia E71 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S2 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S3 -> Apple iPhone 4 + LG Nexus 5 -> Samsung Galaxy S5 -> Samsung Galaxy S8 --> Samsung Note 10+

Πρώτη θέση το έχουν στην αρχική τους σελίδα, άσχετα με το αν το πουλάνε ή όχι. Πάντως για να είμαι ειλικρινής δεν ήξερα πως δεν το αντιπροσωπεύουν. Πάει καιρός βλέπεις που ασχολήθηκα τελευταία με τα Apple και πίστευα πως απλά όπως και παλιά η Rainbow είναι βαθιά νυχτωμένη. :)

Για διαφημιστικούς λόγους το έχουνε. Αν πατήσεις πάνω σε προωθεί στο site της Apple όπου ξεκαθαρίζει πως το iPhone είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα από τη Vodafone και τη Cosmote.:) Μην ξεχνάς πως ανεξάρτητα από το γεγονός πως δεν το αντιπροσωπεύουν στην Ελλάδα, με τον όλο ντόρο που γίνεται για το iPhone η Apple και τα υπόλοιπα προιόντα της (π.χ mac) κερδίζουν αναγνωρισιμότητα στην Ελλάδα και συνεπώς βγαίνει έμμεσα κερδισμένη και η Rainbow (ξέρω άτομα που ξεκίνησαν από το iPhone και κατέληξαν σε macbook pro!).

Πηγα σημερα να ρωτησω για φορητοτητα στο καταστημα της Vodafone στο Carrefour (Ανατολικη Θεσσαλονικη - Μακεδονια center) και εχω 3 πληροφοριες για οσους φιλους βρισκονται στην δικη μου κατασταση.

1) Φορητοτητα μεσω του site της Βοδα α) γινεται συμφωνα με την εξυπηρετηση πελατων β) δεν γινεται συμφωνα με την εξυπηρετηση καταστηματων (πηραμε και τους 2 τηλεφωνο επι τοπου για να βγει μια ακρη και φυσικα ΔΕΝ βγηκε).

2) Για να μην χαθει ομως η εκπτωση των 50 περιπου ευρω που δινει το site, η πωλητρια μου προτεινε να βγαλω πιστωτικη καρτα -χωρις παγιο- Vodafone (Citibank) οπου η εκπτωση επι της τιμης ειναι 50Ε συν ΦΠΑ (αρα 60 περιπου ευρω - η εκπτωση αυτη φυσικα ειναι εξτρα απο την αντιστοιχη που λαμβανει καποιος με νεο συμβολαιο, για να μην παρεξηγουμαι).

3) Εγινε σημερα παραλαβη νεων συσκευων στο προαναφερθεν καταστημα (μαυρα 32αρια κτλ).

Το ζητημα ειναι τι ακριβως πρεπει να κανω οταν θα κανω την μεταφορα σε λιγες εβδομαδες αλλα φανταζομαι καποια λυση θα βρεθει τελικα (site ή πιστωτικη).

On topic, το καταστημα του Carrefour εχει συσκευες.

:O

Dream big and dare to fail..

Για διαφημιστικούς λόγους το έχουνε. Αν πατήσεις πάνω σε προωθεί στο site της Apple όπου ξεκαθαρίζει πως το iPhone είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα από τη Vodafone και τη Cosmote.:)

Κατάλαβα, μόνο κράχτης. :lol:

Και επί του θέματος, το πρώτο μου 3GS το έφερα ο ίδιος αρχές Ιουλίου από Αμερική (SIM free) για την σύζυγο (που σιχαίνεται τα Nokia), και το δεύτερο (για εμένα που με τη σειρά μου αποφάσισα να παρατήσω τα Nokia) το γύρευα παντού αλλά δεν το εύρισκα πουθενά. Πήγα διακοπές, γύρισα και τελικά το πέτυχα μπροστά μου χθες εντελώς τυχαία σε ένα Oteshop όπου είχα πάει να πληρώσω λογαριασμούς. 32MB και άσπρο δυστυχώς αλλά δεν κάθησα να το πολυσκεφτώ. :p

Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω!

Σήμερα πήγα και παρέλαβα ένα μαύρο 32GB από την cosmote γλυφάδας. είχα κάνει κράτηση από 1 αυγούστου που είχα κάνει αίτηση φορητότητας. Φυσικά ούτε που με πήραν τηλέφωνο, απλά ήμουνα τυχερός.

Ενα παλικαρι που το είδα και ρώτησε, του είπαν οτι περιμένουν καινούρια αύριο και να τους πάρει ενα τηλέφωνο.

Γιώργος

Ericsson: GA 628 | Nokia: 3210, 6210, 6600 | Sony Ericcson: P990i | HTC: Touch Cruise, Hero, HD7 | Samsung: Galaxy S, Galaxy S II, Galaxy S III, Galaxy S5, Galaxy S7, Galaxy S9+, Galaxy Tab S2, Galaxy S21 Ultra, Galaxy Tab S8+ | Acer: Iconia A500 | ASUS: Nexus 7 (2013) | LG: G2 (32GB)

Σήμερα πήγα και παρέλαβα ένα μαύρο 32GB από την cosmote γλυφάδας. είχα κάνει κράτηση από 1 αυγούστου που είχα κάνει αίτηση φορητότητας. Φυσικά ούτε που με πήραν τηλέφωνο, απλά ήμουνα τυχερός.

Ενα παλικαρι που το είδα και ρώτησε, του είπαν οτι περιμένουν καινούρια αύριο και να τους πάρει ενα τηλέφωνο.

Φαντάζομαι κάθε κατάστημα διαχειρίζεται όπως κρίνει το απόθεμα των συσκευών που παίρνει οπότε εδώ μιλάμε για μπάχαλο.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Τι να πω. Όταν του είπα οτι η μια σύνδεση θα γίνει για 18 μήνες μου λέει ότι αυτό γίνεται μόνο για αγορά iPhone. Του κάνω το ξέρω, έχω κάνει κράτηση από 1η αυγούστου. Μου λέει σας πήραν τηλέφωνο για την συσκευή, και όταν του είπα οχι, όπως και τις 2 φορές που και καλά θα με πέρνανε όταν εγκριθηκε η φορητοτητα. Μου λέει περίεργο, εξαφανίζεται για 10 λεπτά και επιστρέφει με ένα στο χέρι το οποίο είχε ένα post it που έλεγε 2-3 ονόματα και ένα iPhone SOS :p

Γιώργος

Ericsson: GA 628 | Nokia: 3210, 6210, 6600 | Sony Ericcson: P990i | HTC: Touch Cruise, Hero, HD7 | Samsung: Galaxy S, Galaxy S II, Galaxy S III, Galaxy S5, Galaxy S7, Galaxy S9+, Galaxy Tab S2, Galaxy S21 Ultra, Galaxy Tab S8+ | Acer: Iconia A500 | ASUS: Nexus 7 (2013) | LG: G2 (32GB)

Καλησπέρα παιδιά. Μια ερώτηση σχετικά με τη μπαταρία του κινητού. Τι αυτονομία έχει με κυρίως χρήση τηλεφώνου δηλαδή σχεδόν καθόλου χρήση wifi και browsing? Εάν έχεις και κάποια χρήση browsing χωρίς wifi πόσο επιρρεάζει την αυτονομία?

Ίσως να έχει απαντηθεί από κάποιον αλλά μου είναι δύσκολο να ψάξω 100 σελίδες.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Εμενα χωρις κα8ολου browsing την τελευταια φορα και κανενα 40 λεπτο ομιλιας (εισερχομενες - εξερχομενες) μου εχει κρατησει 2 days , 12 hours οπως λεει και μεσα στο usage και εχω ακομα 13% αυτη τη στιγμη!

Ειναι η τεταρτη φορτιση που το κανω και ειδα και μια ταινια 100 λεπτων περιπου αλλα κατα τα αλλα μονο κλησεις που προανεφερα και ανοιγμα της ο8ονης για να δω την ωρα ή τιποτα αλλο (notes κτλ)

Καμια σχεση με το 3g η μπαταρια. Τωρα πια πιστευω οτι ειναι τουλαχιστον αποδεκτη!!

everyone can see things.

few can see into things...

Εμενα χωρις κα8ολου browsing την τελευταια φορα και κανενα 40 λεπτο ομιλιας (εισερχομενες - εξερχομενες) μου εχει κρατησει 2 days , 12 hours οπως λεει και μεσα στο usage και εχω ακομα 13% αυτη τη στιγμη!

Ειναι η τεταρτη φορτιση που το κανω και ειδα και μια ταινια 100 λεπτων περιπου αλλα κατα τα αλλα μονο κλησεις που προανεφερα και ανοιγμα της ο8ονης για να δω την ωρα ή τιποτα αλλο (notes κτλ)

Καμια σχεση με το 3g η μπαταρια. Τωρα πια πιστευω οτι ειναι τουλαχιστον αποδεκτη!!

Σε ευχαριστώ για την απάντηση...μια χαρά μου φαίνεται....

Nokia 8210 -> Nokia 7210 -> Nokia 7610 -> Nokia N73 -> HTC Touch Diamond -> Apple iPhone 3GS + Nokia 5310 Xpress Music -> Apple iPhone 4 + Nokia E71 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S2 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S3 -> Apple iPhone 4 + LG Nexus 5 -> Samsung Galaxy S5 -> Samsung Galaxy S8 --> Samsung Note 10+

Σε εμας εδω στη Κεφαλονια δεν υπαρχει ουτε για δειγμα!!(Για την ακριβεια μονο το demo εχει ερθει) και εσεις που ειστε απο Αθηνα και Θεσσαλονικη παραπονιεστε κιολας :-p

Μου ειπαν απο Σεπτεμβρη,τωρα ποτε ακριβως ουτε ο θεος δε ξερει!Ελεος πια δεν αντεχω αλλο...............ΘΕΛΩ ΤΟ 3G S ΤΩΡΑ!!!!!!

Καλημέρα σας,

Θα ήθελα παρακαλώ να μου λύσετε μια απορία.

Ετοιμάζομαι να κάνω format στο PC και θέλω να πάρω backup το iTunes. Το OS μου είναι Win 7 επομένως το path που κρατάει το backup είναι όπως τα Vista:

“On Windows Vista: \Users\(username)\AppData\Roaming\Apple Computer\MobileSync\Backup\”

Αυτό το path είναι σωστό; Απλά θα κάνω copy-paste όλο το φάκελο “backup” στο “new” PC και θα είναι όλα όπως πρέπει ή θα χάσω contacts, sms κλπ; Για να πάρω τα mp3 πρέπει να κάνω copy το \Music\iTunes;Τι θα γίνει με τις φωτο, τα applications στο επόμενο sync; Θα χαθούν;

Eυχαριστώ.

ειναι το γνωστο marketing της apple

Όχι, δεν είναι αυτό το marketing της apple, είναι κακή απομίμηση! Όταν πήγα να αγοράσω το εξαιρετικό mac book air, την εποχή που είχε πρωτοβγεί, δεν χρειάστηκε να γυρίσω τη μισή Αθήνα ούτε να βάλω υπουργικό βύσμα...

Οπότε οι φίλοι της κατά τα άλλα αξιόλογης συσκευής κινητής ας γνωρίζουν ότι ΔΕΝ είναι αυτή η συνηθισμένη κατάσταση με τα προϊόντα της εταιρείας...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Όχι, δεν είναι αυτό το marketing της apple, είναι κακή απομίμηση! Όταν πήγα να αγοράσω το εξαιρετικό mac book air, την εποχή που είχε πρωτοβγεί, δεν χρειάστηκε να γυρίσω τη μισή Αθήνα ούτε να βάλω υπουργικό βύσμα...

Οπότε οι φίλοι της κατά τα άλλα αξιόλογης συσκευής κινητής ας γνωρίζουν ότι ΔΕΝ είναι αυτή η συνηθισμένη κατάσταση με τα προϊόντα της εταιρείας...

Με τα προϊόντα όχι, με το iPhone, ναι.

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

τι συγκρινεις τωρα...

το mac book δεν εχει ζητηση ουτε ειχε ποτε.κυνηγανε πελατη με το τουφεκι σ αυτο το τομεα φαντασου μην υπηρχαν και ετοιμοπαραδωτα

το iphone ειχε και ακολουθησε αυτη την πολιτικη!

Τα τρία τελευταία μηνύματα που αφορούσαν τις θήκες griffin μεταφέρθηκαν στο αντίστοιχο θέμα με τα αξεσουάρ-θήκες .

[imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης

pushme.to & pingChat2 : djarte

iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS

Πηγα σημερα να αγορασω το iPhone και οπου και να πηγα μου ειπαν απο Σεπτεμβριο ερχονται καινουργια μοντελα.

Τελικα ομως, λειτουργησε το cone και θα μου ερθει την παρασκευη απο oteshop ! ^^

Σε καταστημα COSMOTE στο κεντρο της Αθηνας μηπος ξερει κανεις τηλεφωνα και διευθηση για να τους παρω αυριο τηλεφωνο?

Η σε καποιο καταστημα εκει τριγυρο??

Greek Android & iOS users (FB group)

σημερα ηρθε ο δικος μου απο γερμανο για καφε και μου λεει αγνωστο ποτε θα παραλαβουν, βλεπω οτι τα περισοτερα βησματα πιανουν σε oteshop και δεν εχω ακρες :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Το τηλεφωνο μπαινω-βγαινει σε 2G & 3G αναλογα με το πιο σημα ειναι πιο ισχυρο. Μεσα στις ρυθμισεις μπορεις να του πεις να δουλευει μονο σε 2G δικτυο, εγω θέλω το ακριβως αναποδο.

Η επιλογη που σου λεω υπαρχει στα περισσοτερα 3G κινητα.

Pixel 6a

Παιδια αγόρασα και εγω για πρωτη φορα Iphone (αντικατέστησα το Omnia) και ειμαι ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές. Πιστευω ομως οτι υπάρχει προβλημα με την μπαταρια του. Ισως να φταιει το γεγονός οτι ειμαι στην πρωτη φόρτιση. Θα δούμε. παρεπιπτόντως υπάρχει καποιο πρόγραμμα στο apps store, οπως το icontact, που σου βγαζει στην οθόνη σε μεγαλα γραμματα (Α-Β-Γ...) για πιο ευκολη ευρεση των επαφων;

Ναι παντού ίδια είναι (σε ελληνικά καταστήματα) ;) :)
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

• The title was changed to iPhone 3G / 3GS