Jump to content

iPhone 3G / 3GS

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πάντως μπράβο στην Cosmote που το δίνει μόνο σαν συσκευή χωρίς να σε υποχρεώνει σε συμβολαίο!

Σε αντίθεση με την Vodafone (που δεν το έχει κίολας!) και το απαράδεκτο Πλαίσιο.

Στο Πλαίσιο το παράγγειλα χθες το απόγευμα. Σήμερα το πρωί τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν πως είχε έρθει αλλα δεν μπορούν να μου το δώσουν χωρίς σύνδεση!!! (κάτι το οποίο δεν μου ανέφεραν κατά την παραγγελία). Πείσμωσα και δεν το πήρα. Πήρα να κανω και καταγγελία στο υπουργείο εμπορίου αλλα απο εκει μου είπαν ότι είναι τυπικά καλυμένοι:mad:

Με αυτές τις πρακτικές διώχνουν τους πελάτες τους και δεν εχω πάρει και λίγα πράγματα απο το Πλαίσιο!!! Ντροπή τους:mad:

Το Πλαισιο δεν πουλάει το iPhone. Το Πλαισιο πουλάει συνδέσεις vodafone ορισμένες από τις οποίες συνοδεύονται και από επιδοτούμενες συσκευές τις οποίες του παρέχει η vodafone.

Αυτά για την τάξη.

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αγαπητέ rstoned, σου είπε το Υπουργείο με ποια νομική βάση είναι τυπικά καλυμμένοι; Μήπως γνωρίζεις εσύ με ποια νομική βάση δεν δικαιούνται να προσφέρουν το κινητό μόνο με συμβόλαιο;

Εκτός κι αν πήγες να τους καταγγείλεις επειδή σου το έφεραν χωρίς πρώτα να σου πουν ότι θα σου το παρείχαν μόνο με συμβόλαιο.

Τελικα το φορτισα εχθες το βραδυ κ σημερα το πρωι απο 100% πηγε 91%. Ολα κλειστα. Καλα ειναι; (Ουσιαστικα σε 8 ωρες)
Samsung S21 Ultra

Καλά είναι,δεν είναι εκείνα τα Nokia που κρατάγανε 11 μέρες μη τρελαθούμε.Θα δεις ότι με λογική χρήση θα σου βγάλει άνετα 2 1/2-3 ημέρες.Εμένα χθές ήταν περίπου 80% και σήμερα είναι 73%.
Ipgone 3GS 32 GB Black :ninja:

Γειά σας παιδιά μόλις παρέλαβα το Apple Iphone 3GS 32GB σε άσπρο χρώμα είναι φανταστικό φίλοι μου πολύ γρήγογορο και πολύ ωραία οθόνη αφής ένα άγγιγμα είναι τέλειο για να σε μεταφέρει στον κόσμο του για να σε ταξιδέψει....απλά τέλειο. Το σύνδεσα στο WI-FI απο ρυθμίσεις στον υπολογιστή. Γρήγορο,Τέλειο....just perfect!!! Το είχα παραγκήλει στις 01/08/2009 και μόλις ήρθε και το έχω στα χέρια μου. Άξιζε που του αγόρασα..χάρηκα τα χρήματά μου που πήγαν τελικά σε ένα κινητό που τα αξίζει τα χρήματά του...Με γειά σε όλους όσους το κατέχουν.

Πάντως διάβασα στο forum της apple στις συζητήσεις για το iphone οτι πολλοί αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα.Να πω οτι το κουτί του iphone μου δεν ήταν κλειστό -δηλαδή με την ζελατίνα -αλλά ανοιχτό.Υπέθεσα οτι το άνοιξαν για να δουν αν είναι όλα μέσα κτλ.

Αυτό δεν έπρεπε να το κάνουν!

Πηρα χτες 16αρι λευκο απο ΟΤΕ shopΠαλληνης. Ηταν το τελευταιο. Ρωτατε σε OΤE shop γιατι φαινεται οτι μερικα εχουν ακομα κομματια.

και το δικο μου ηταν χωρις ζελατινα. Οταν τον ρωτησα τον φιλο μου στον γερμανο γιατι ειναι ετσι μου ειπε οτι επειδη ειναι τα πρωτα που τους ηρθαν, (4 κομματια) ηταν ολα μαζι σε μια ζελατινα, το ενα διπλα στο αλλο και τα αλλα που ειχε ετσι ηταν. Δεν ανοιχτηκε τιποτα κτλ..
Samsung S21 Ultra

Παιδια μια ερωτηση σε οσους εχουν το 3GS η το 3G με iphone OS 3.0.

To internet tethering over 3G δουλευει; Το δοκιμασε κανεις; Αν ναι με ποια δικτυα το δοκιμασατε και δουλευει, Vodafone, Cosmote, Wind ;

Ευχαριστω ...

Η Cosmote μου ακύρωσε την χτεσινοβραδυνή παραγγελία! Δεν είμαι σίγουρος γιατί... Έχει κανείς κάποιο τηλέφωνο επικοινωνίας για το online κατάστημά τους;

Πάντως από σχετικά έγκυρες πληροφορίες που έχω, τα καταστήματα Γερμανός περιμένουν αρκετά μεγάλη παρτίδα από συσκευές αυτό το Σάββατο. Θα σας ειδοποιήσω αν έχω νεότερα.

Μόλις πήρα τηλέφωνο και μου επιβεβαίωσαν ότι η χτεσινοβραδυνή διαθεσιμότητα ήταν τεχνικό λάθος. Όλες οι σημερινές παραγγελίες ακυρώνονται. Περιμένουν αποθέματα από 15 Αυγούστου.

To internet tethering over 3G δουλευει; Το δοκιμασε κανεις; Αν ναι με ποια δικτυα το δοκιμασατε και δουλευει, Vodafone, Cosmote, Wind ;

Ευχαριστω ...

To internet tethering λειτουργει σε ολα τα δικτυα. Σε αυτα που δεν υποστηριζονται by default (vodafone, cosmote) υπαρχουν μικροπροβληματα.

Tα settings δηλαδη δεν υπαρχουν στο μενου. Εννοω οτι δεν εμφανιζεται το υπομενου. Με ενα κατεβασμα απο site τριτων ενος ipcc profile, το προβλημα λυνεται. Αλλα εχω διαπιστωσει οτι πολλες φορες τα settings αυτα μετα απο λιγο ξανασβηνονται οποτε πρεπει να ξαναπεραστουν. Δεν ξερω γιατι γινεται αυτο, και δεν το κοιταξα περαιτερω μια και δε μα αφορα αμεσα. Παντως επειδη το εχω δοκιμασει σε κινητο φιλου, μπορω να πω οτι ναι μεν δουλευει το tethering σε wind, αλλα με το προβλημα της επανεγκαταστασης του profile, καθε λιγο και λιγακι.

Ευχαριστω ...

Εμένα δουλεύει μια χαρά και δε χρειάστηκε να περάσω τίποτα, ούτε έχουν χαθεί τα settings ποτέ (Vodafone).

Μια άλλη ερώτηση. Κάποιον καλό αναλυτικό μετρητή κλήσεων έχουμε? Να μετράει δηλαδή χρόνο εισερχομένων, εξερχομένων, αριθμό sms που έχουμε στείλει κλπ...

Μαλιστα, ευχαριστω πολυ αλλα εχω ακομα μια ερωτηση. Μπορω να κατεβασω εφαρμογη απο το internet ειτε αυτη ειναι navigation ειτε οποιοδηποτε αλλο προγραμμα και να την εγκαταστησω σε ενα jailbroken iphone 3gs; (εννοω εκτος cydia ή appstore)

Φυσικά. Τι κάνουμε όλοι εμείς τόσο καιρό; Μας έχεις για άτομα που αγοράζουμε εφαρμογές; :mad:

Η Cosmote μου ακύρωσε την χτεσινοβραδυνή παραγγελία! Δεν είμαι σίγουρος γιατί... Έχει κανείς κάποιο τηλέφωνο επικοινωνίας για το online κατάστημά τους;

Πάντως από σχετικά έγκυρες πληροφορίες που έχω, τα καταστήματα Γερμανός περιμένουν αρκετά μεγάλη παρτίδα από συσκευές αυτό το Σάββατο. Θα σας ειδοποιήσω αν έχω νεότερα.

Νομίζω οτι παίζουν με τα νεύρα μας:mad:

Νομίζω οτι παίζουν με τα νεύρα μας:mad:

Και εμένα μου την ακύρωσαν. Είναι γελοίοι. Ντροπή τους.

Βιάστηκα να πω μπράβο. Η ελληνική ανευθυνότητα σε όλο της το μεγαλείο.

Το Πλαισιο δεν πουλάει το iPhone. Το Πλαισιο πουλάει συνδέσεις vodafone ορισμένες από τις οποίες συνοδεύονται και από επιδοτούμενες συσκευές τις οποίες του παρέχει η vodafone.

Αυτά για την τάξη.

Ναι έ! Και γιατι δεν σε ενημερώνουν μπορείς να μου εξηγήσεις σε παρακαλώ σύμφωνα με την "τάξη" σου?

To internet tethering λειτουργει σε ολα τα δικτυα. Σε αυτα που δεν υποστηριζονται by default (vodafone, cosmote) υπαρχουν μικροπροβληματα.

Tα settings δηλαδη δεν υπαρχουν στο μενου. Εννοω οτι δεν εμφανιζεται το υπομενου. Με ενα κατεβασμα απο site τριτων ενος ipcc profile, το προβλημα λυνεται. Αλλα εχω διαπιστωσει οτι πολλες φορες τα settings αυτα μετα απο λιγο ξανασβηνονται οποτε πρεπει να ξαναπεραστουν. Δεν ξερω γιατι γινεται αυτο, και δεν το κοιταξα περαιτερω μια και δε μα αφορα αμεσα. Παντως επειδη το εχω δοκιμασει σε κινητο φιλου, μπορω να πω οτι ναι μεν δουλευει το tethering σε wind, αλλα με το προβλημα της επανεγκαταστασης του profile, καθε λιγο και λιγακι.

Σ' ευχαριστω πολυ, ησουν διαφωτιστικος.

Κατι ακομη, μια ρεαλιστικη ερωτηση θα ηθελα να σου κανω (αν ειναι ευκολο θα ηθελα και μια ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ πιο ρεαλιστικη απαντηση σε realworld καταστασεις), γιατι απ' οτι φαινεται εχεις τη σχετικη εμπειρια ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ 3 ΔΙΚΤΥΑ.

Τι θα ελεγες για την ταχυτητα-διαθεσιμοτητα 3G σηματος ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ 3 ΔΙΚΤΥΑ, οσο αφορα τη χρηση του internet ΚΥΡΙΩΣ μεσω του iphone και δευτερευοντως σε pc με tethering μεσω του iPhone ;

Τι αποψη εχεις διαμορφωσει μεχρι στιγμης για καθε δικτυο, ειτε απο προσωπικη εμπειρια ειτε απο εμπειριες οικειων σου για :

Ταχυτητες ;

Σημα 3G ;

Είναι στις 7 πρώτες μέρες που υποτίθεται ότι πρέπει να σε καλύψουν ως DOA προϊόν, θα πρέπει λοιπόν να στο αλλάξουν. Δεν ξέρω τι γίνεται όμως όντως.

Για καλό και για κακό λοιπόν, όταν πας στο κατάστημα μην τους πεις πρώτα το πρόβλημα που έχεις, ρώτα αρχικά αν υπάρχουν διαθέσιμες συσκευές και μετά πες τους το και ζήτα αντικατάσταση, ώστε (αν όντως έχουν) να μη σου αρχίσουν τα "δεν υπάρχει", "θα χρειαστεί να περιμένετε" κτλ.

Πάντως πήγαινε το ΤΩΡΑ που είναι αρχή.

Σήμερα το πρωι το έβαλα για να φορτίσει όχι στο usb του υπολογιστή, αλλά στην πρίζα και απενεργοποίησα τα τρια email που είχα βάλει σαν λογαριασμούς.Με λίγη χρήση του safari (κανένα τέταρτο)έπεσε απο 100% στο 99%.Θα δω και σήμερα πως θα πάει και αν είναι πάω στον Γερμανό.

Με 25 λεπτά χρήση και 2 ώρες στην αναμονή η μπαταρία έχει πάει στο 90%.Τι λέτε είναι καλό ή όχι;

Ναι έ! Και γιατι δεν σε ενημερώνουν μπορείς να μου εξηγήσεις σε παρακαλώ σύμφωνα με την "τάξη" σου?

Όταν και εγώ όπως πολλοί εδώ μέσα συνειδητοποίησα την Παρασκευή 31/7 ότι η Vodafone δεν μπορούσε να εξυπηρετήσει τις προπαραγγελίες των καταστημάτων της, απευθύνθηκα σε άλλους "συνήθεις υπόπτους" μεταξύ των οποίων και το Πλαίσιο στο Μall. Το πρώτο πράγμα που μου είπε ο άνθρωπος του μαγαζιού ήταν ότι θα είχε μερικά κομμάτια το πρωί του Σαββάτου 1/8 αλλά θα ήταν διαθέσιμα μόνο με νέα σύνδεση. Το ίδιο από όσο γνωρίζω ειπώθηκε και σε 2 φίλους που έκαναν αντίστοιχες αναζητήσεις εκείνες τις μέρες.

Πιθανόν η δική σου περίπτωση να είναι "αστοχία" του συστήματος, ή ίσως οι 3 περιπτώσεις που γνωρίζω αυμπεριλαμβανομένης της δικής μου να έπεσαν όλες σε ευσυνείδητους πωλητές, δεν θα κάνουμε στατιστικές τώρα ο καθένας αναφέρει τις εμπειρίες του.

Όσο για την τάξη, αναφέρθηκα στους λόγους για τους οποίους το Πλαίσιο δεν μπορεί να δώσει συσκευές μόνες τους. Το αν αυτό επικοινωνείται σωστά ή λάθος είναι διαφορετικό πρόβλημα.

Καταλαβαίνω τον εκνευρισμό όταν ένα προϊόν που θέλουμε πάρα πολύ δεν είναι διαθέσιμο όταν το θέλουμε, αλλά το σίγουρο είναι ότι αυτός δεν επιταχύνει τη διαθεσιμότητα, οπότε Αύγουστος είναι, ας χαλαρώσουμε !

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

Σήμερα το πρωι το έβαλα για να φορτίσει όχι στο usb του υπολογιστή, αλλά στην πρίζα και απενεργοποίησα τα τρια email που είχα βάλει σαν λογαριασμούς.Με λίγη χρήση του safari (κανένα τέταρτο)έπεσε απο 100% στο 99%.Θα δω και σήμερα πως θα πάει και αν είναι πάω στον Γερμανό.

Με 25 λεπτά χρήση και 2 ώρες στην αναμονή η μπαταρία έχει πάει στο 90%.Τι λέτε είναι καλό ή όχι;

Μια χαρά είναι. Απενεργοποίησε το Push για καλό και για κακό.

Πριν λίγο πήγα και ακύρωσα το συμβόλαιο από Βόντα. Μετακομίζω σε άλλη πόλη και εκνευρίστηκα να λένε όλο αύριο αύριο αύριο. Και που ακύρωσα σήμερα μου λέει ότι ήρθε νέα ενημέρωση ότι οι συσκευές θα πάνε πρώτα αθήνα, μετά θεσσαλονίκη (μέσα του μηνός) και τέλος μήνα στην επαρχία. 31 Ιουλίου που είχα πάει στο συγκεκριμένο μαγαζί, ρωτάω αν υπάρχει συσκευή και μου λέει ναι. Κάνουμε το συμβόλαιο και λέει για να μου παραδώσει χρειάζεται έγκριση από το κέντρο, γίνεται η έγκριση και μου λέει ότι κάνουν αναβάθμιση λογισμικού από τα κέντρα και πριν γίνει η αναβάθμιση δεν μπορεί να παραδώσει τη συσκευή (ενώ η συσκευή πουθενά). Πες ρε χριστιανέ μου δεν υπάρχει συσκευή, τι παιδεύεις τους ανθρώπους με ψέματα? Έγινε σάλος και τεράστιες ανακοινώσεις ότι θα διατίθεται στις 31 Ιουλίου. Ε πες τέλος Αυγούστου αφού δε μπορείς να παραδώσεις!

Στη γειτονική Τουρκία θα διατίθεται στις 9 Αυγούστου. Τι Τουρκία τι Ελλάδα, ένα βήμα. Μήπως η Apple θα στείλει τις συσκευές και εδώ τότε? ;)

Μια χαρά είναι. Απενεργοποίησε το Push για καλό και για κακό.

Το push το έχω ήδη απερνεργοποιήσει αλλά η μπαταρία τελείωνε σε μία μέρα χωρίς πολύ χρήση.Τώρα απο οτι βλέπω πάει καλά.Θα δω πως θα πάει και σήμερα και μετα θα παω για αντικατάσταση

• The title was changed to iPhone 3G / 3GS