dotas_86 Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Καπου διαβασα και εγω οτι θα παραλαμβανουν καθε Τριτη και Πεμπτη αλλα με παγκοσμια ελλειψη λιγο κουλο μου φαινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phobos Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Tha voithouses osous theloun na to paroun an tous eleges apo poio katasthma to phres kai an exei alla diathesima. το πήρε απο τον Γερμανο Ρετζικίου. Ειχα πάρει ηδη σβαρνα τα τηλεφωνα και τσουπ η κοπελια ειπε ότι ειχανε. Στην γυναικα μου ειπανε ότι μολις το ειχε παραλάβει ,,,αλλά δεν ξέρω αν ειχε άλλα...ενα τηκεφωνο στο καταστημα θα σας βοηθούσε... ...Μόλις το ξεπακεταρισα και ψάχνω να δω που θα βάλω την sim... Βρε τι παθαινει κανεις οταν φύγει απο τα Nokia και πάει στα Μήλα...:O Παράθεση sinapidisantonis.spaces.live.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasioskis Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 παιδες , θα κανω μια χαζη ερωτηση,φανταζομαι σε ολη την ελλαδα εχει ερθει ε? το λεω επειδη θα κανω μια κρουζιερα απο την κυπρο στην ελλαδα, θα παω ροδο αγιο νικολαο κρητης σουδα, κερκυρα και καλαματα, πιστευω σε ενα απο αυτα τα μερη θα το βρω!!! αν οχι το σεπτεμβριο θα παω στη χαλκιδα για ενα μηνα, ε τοτε σιγουρα θα το βρω, απλως το ηθελα τωρα. Παράθεση ps3forums.gr οτι θελετε να μαθετε για την αγαπημενη μας κονσολα... η μοναδικη κοινοτητα του ps3 στην ελλαδα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 το πήρε απο τον Γερμανο Ρετζικίου. Ειχα πάρει ηδη σβαρνα τα τηλεφωνα και τσουπ η κοπελια ειπε ότι ειχανε. Στην γυναικα μου ειπανε ότι μολις το ειχε παραλάβει ,,,αλλά δεν ξέρω αν ειχε άλλα...ενα τηκεφωνο στο καταστημα θα σας βοηθούσε... ...Μόλις το ξεπακεταρισα και ψάχνω να δω που θα βάλω την sim... Βρε τι παθαινει κανεις οταν φύγει απο τα Nokia και πάει στα Μήλα...:O Αν δεν το βρήκες ήδη, χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις το μικρό εργαλειάκι που είναι μέσα στη συσκευασία και μοιάζει με συνδετήρα, και τοποθετείται στη μικρή τρύπα που έχει στο επάνω μέρος δίπλα από την είσοδο των ακουστικών. Πιέζοντας εκεί πετάγεται έξω η συρταρωτή θήκη που βρίσκεται στο μέσο της πλευράς αυτής και εκεί τοποθετείς τη SIM. :) Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dk79 Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Δεν ειμαι τοσο σιγουρος για αυτο. Αν εχουν διαθεσει λιγα κομματια στην Αθηνα φανταζομαι θα ειναι ακομα λιγοτερα στην επαρχια. Αλλα ποτε δεν ξερεις!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polakis Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Παιδιά πήρα χθες το iphone 3gs αλλά επειδή είμαι άσχετος, έχω κάποιες ερωτήσεις: 1) Υπάρχει αναφορά μηνύματος και αν ναι πως γίνεται? Γίνεται και όταν στέλνεις μήνυμα με ελληνικούς και λατινικούς χαρακτήρες? Έχω Cosmote σύνδεση 2) Όταν στέλνω μήνυμα με ελληνικούς χαρακτήρες, μπορώ να γράψω 1 μήνυμα με 160 χαρακτήρες ή το κόβει σε 2? Αν όχι, υπάρχει τρόπος να αλλάξει αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 παιδες , θα κανω μια χαζη ερωτηση,φανταζομαι σε ολη την ελλαδα εχει ερθει ε? το λεω επειδη θα κανω μια κρουζιερα απο την κυπρο στην ελλαδα, θα παω ροδο αγιο νικολαο κρητης σουδα, κερκυρα και καλαματα, πιστευω σε ενα απο αυτα τα μερη θα το βρω!!! αν οχι το σεπτεμβριο θα παω στη χαλκιδα για ενα μηνα, ε τοτε σιγουρα θα το βρω, απλως το ηθελα τωρα. Δύσκολο έως απίθανο. Εγώ όταν ακόμα το έψαχνα, είχα πάρει τα πιο μεγάλα καταστήματα της Vodafone και όλοι μου έλεγαν πως θα τους έρθουν λίγα κομμάτια και είναι όλα κρατημένα. Ακόμα και να έφτασε στην επαρχία, που δύσκολο μου φαίνεται, θα έχουν ήδη εξαφανιστεί. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Παιδιά πήρα χθες το iphone 3gs αλλά επειδή είμαι άσχετος, έχω κάποιες ερωτήσεις: 1) Υπάρχει αναφορά μηνύματος και αν ναι πως γίνεται? Γίνεται και όταν στέλνεις μήνυμα με ελληνικούς και λατινικούς χαρακτήρες? Έχω Cosmote σύνδεση 2) Όταν στέλνω μήνυμα με ελληνικούς χαρακτήρες, μπορώ να γράψω 1 μήνυμα με 160 χαρακτήρες ή το κόβει σε 2? Αν όχι, υπάρχει τρόπος να αλλάξει αυτό? 1. Αναφορα με την native εφαρμογη SMS δεν εχει. Νομιζω ομως οτι βαζοντας καποιους ειδικους χαρακτηρες (αναλογα με το δικτυο που εχεις) πριν το κειμενο του μηνυματος γινεται να εχει (αν και νομιζω οτι ισχυει μονο για λατινικους χαρακτηρες). Εναλλακτικα μπορεις να περασεις καποια αλλη εφαρμογη μηνυματων μονο ομως εφοσον εχεις κανει jailbreak στο κινητο σου. 2. 160 χαρακτηρες με την μαμισια εφαρμογη και με Ελληνικους χαρακτηρες δεν γινεται. Ανα 70 χαρακτηρες σε χρεωνει μηνυμα. Ή γραφεις με greeklish ή βαζεις καποια αλλα εφαρμογη SMS (εφοσον και παλι εχεις κανει jailbreak). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hola_SS Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Καλως ήρθες, Holla_SS. Ναι, ότι είναι ξεκλείδωτο σημαίνει ότι θα δουλεύει ό,τι και SIM να του βάλεις. Α σε ευχαριστώ πολύ DesertSMisSRaiN. :) Και επιβεβαιώνεις σίγουρα ότι όλα τα iphones 3gs από Ελλάδα είναι ξεκλείδωτα, ε? ενοοώ από vodaphone cosmote και τέτοια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
romeo1 Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Καλημερα,τα καταστηματα vodafone παντως εξακολουθουν και λενε οτι δεν εχουν ενημερωση για το ποτε θα παραλαβουν.....:confused::confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Α σε ευχαριστώ πολύ DesertSMisSRaiN. :) Και επιβεβαιώνεις σίγουρα ότι όλα τα iphones 3gs από Ελλάδα είναι ξεκλείδωτα, ε? ενοοώ από vodaphone cosmote και τέτοια. Φυσικά. Άλλωστε και εγώ Vodafone σύνδεση έχω και πήρα το κινητό μου από Cosmote. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hola_SS Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Απίθανα, χίλια ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Τελικά δεν άντεξαν και το πήρα.Στην Καλαμάτα το έιχαν όλοι οι Γερμανοί ετοιμοπαράδοτο και σαν σκέτη συσκευή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
romeo1 Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Τελικα ολοι το ειχαν,Γερμανος,Πλαισιο,Cosmote....μονο η Vodafone αγρον αγοραζε....τι να πω πια.Καποιοι απο κει μεσα μαλλον πηγαν πιο νωρις διακοπες οποτε ασε να κουρευονται οι πελατες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Τελικα ολοι το ειχαν,Γερμανος,Πλαισιο,Cosmote....μονο η Vodafone αγρον αγοραζε....τι να πω πια.Καποιοι απο κει μεσα μαλλον πηγαν πιο νωρις διακοπες οποτε ασε να κουρευονται οι πελατες Ενημερωτικά σου λέω ότι το Πλαίσιο παίρνει συσκευές από τη Vodafone. Kαι όσο και αν σου φαίνεται περίεργο υπήρχαν (και ενδεχομένως υπάρχουν) καταστήματα Vodafone που το έχουν κανονικά όπως και καταστήματα Γερμανός/Cosmote στα οποία δεν υπήρχε. Σε γενικές γραμμές ναι, η κατάσταση ήταν καλύτερη στη Cosmote αλλά όχι στο βαθμό που τη παρουσιάζεις.:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 το πιο ευκολο παντως να βρεις ηταν στα OTEshop! Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
romeo1 Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Μπορεις να αναφερεις ενα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Μπορεις να αναφερεις ενα? Kολωνάκι. Είχαν κανονικά τη Παρασκευή αλλά ελάχιστα κομμάτια. Επίσης πλέον νομίζω πως έχουν παραλάβει Ακαδημίας και Νέα Σμύρνη (το ένα από τα δύο σίγουρα) αλλά εξυπηρετούν προπαραγγελίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
embrime78 Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Ενημερωτικά σου λέω ότι το Πλαίσιο παίρνει συσκευές από τη Vodafone. Kαι όσο και αν σου φαίνεται περίεργο υπήρχαν (και ενδεχομένως υπάρχουν) καταστήματα Vodafone που το έχουν κανονικά όπως και καταστήματα Γερμανός/Cosmote στα οποία δεν υπήρχε. Σε γενικές γραμμές ναι, η κατάσταση ήταν καλύτερη στη Cosmote αλλά όχι στο βαθμό που τη παρουσιάζεις.:O Bored το πήρες εσυ τελικα που το περίμενες απο voda? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 πχ εγω το βρηκα στην Καισαριανη(ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ 128) Τηλ: 2107299910 αλλος φιλος απο ΣΟΛΩΝΟΣ και αλλος απο ΠΑΝΟΡΜΟΥ και ευκολα Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Bored το πήρες εσυ τελικα που το περίμενες απο voda? Θα μας στείλουν αύριο στο γραφείο του πατέρα μου δύο λευκά, ένα 16άρι και ένα 32άρι. Αλλά είμαι προβληματισμένος... Να φανώ large και να αφήσω το 32άρι στον αδερφό μου ή να το πάρω χωρίς όμως να χρειάζομαι τόσο χώρο?:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hakanmdr Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 εμένα μου είπαν τετάρτη ή παρασκευή. Μάλλον παίζουν οι ίδιοι με τα κινητά την τρίτη και τετάρτη τα πουλάνε. Εμ, και ανοιχή συσκευασία να είναι ποιος μπορεί να πει ότι θέλει κλειστή και να περιμένει άλλο ένα μήνα? Ανοιχτή μανοιχτή θα τη πάρουμε, αρκεί να έρθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8052 Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Μεχρι τελος της εβδοαμδας θα εχουν παραλαβει... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Θα μας στείλουν αύριο στο γραφείο του πατέρα μου δύο λευκά, ένα 16άρι και ένα 32άρι. Αλλά είμαι προβληματισμένος... Να φανώ large και να αφήσω το 32άρι στον αδερφό μου ή να το πάρω χωρίς όμως να χρειάζομαι τόσο χώρο?:p Πάρτο!και εγώ έλεγα δε μου χρειάζεται 32αρι και από τα 29 καθαρά GB χώρου μου έχουν μείνει διαθέσιμα τα 8-9!και ΑΚΟΜΑ δεν το έχω κάνει jailbrake!Άλλωστε καλύτερα να σου περισσεύει παρά να σου λείπει :p Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
romeo1 Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 το μαγαζι στην ακαδημιας το πρωι μου ειπε οτι σιγα σιγα θα μπορει να εξυπηρετει τις προπαραγγελιες....για τα αλλα 2 δεν ξερω.Το θεμα ειναι οτι περα απο υπομονη δεν μπορουμε να κανουμε και τιποτα αλλο.Επιμενω παντως οτι η Vodafone δεν εκανε και τον καλυτερο χειρισμο στο συγκεκριμενο θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts