beowulf Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 569 - 150euro i epidotisi = 419!! (σας παραθετω εναν αριθμο λογαριασμου για να βοηθησετε στην προσπαθεια μου!! :-D δεχομαστε και επιταγες! ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 για να δούμε τι παίζει και με τις προκρατήσεις..θα`ναι όπως και πέρσι τη βλέπω τη δουλειά που δε το δίναν χωρίς συνδεση Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 Εαν κανει καποιος 2 φορες προκρατηση σε 2 μαγαζια στην πολη του, τί γινεται; Ερχεται 1 συσκευη για αυτον ; Η 2 και στα 2 καταστηματα; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 για να δούμε τι παίζει και με τις προκρατήσεις..θα`ναι όπως και πέρσι τη βλέπω τη δουλειά που δε το δίναν χωρίς συνδεση Προς το παρον θα το δινουν!Τουλαχιστον ετσι μου ειπαν και απο βοντα και απο Γερμανο-κοσμοτε.Αποδειξη,οτι σε κανα 2ωρο θα το εχω(απο Γερμανο)χωρις συνδεση!Αναφερομαι και πιο πανω:) Παράθεση Apple iPhone 15 Pro Max 256 Gb, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 ψήνομαι να πάω σε Γερμανό/cosmote να το πάρω σήμερα..χωρίς προκράτηση το δίνουν; Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 2 και στα 2 καταστήματα Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
G.Res Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 Νομιζω πως ΝΑΙ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 Λογικές τιμές :rolleyes: Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 να μου πεις υποχρεωμένοι ειναι να το δώσουν,βάσει του νόμου 703/77..δε τους συμφέρει.θα πληρώσουν 14 iphone αλλιώς :p Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rouby63 Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 ειναι σίγουρο το 2 και στα 2 καταστηματα ?? και ειναι υποχρεωτικό να παρεις και τις 2 συσκευες ?? πως σε υποχρεωνουν για κατι τέτοιο????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 δεν ειναι υποχρεωτικό..ΔΕ σε υποχρεώνει κανείς να την πάρεις τη συσκευή.. Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superboy Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 ειναι σίγουρο το 2 και στα 2 καταστηματα ?? και ειναι υποχρεωτικό να παρεις και τις 2 συσκευες ?? πως σε υποχρεωνουν για κατι τέτοιο????? δεν σε υποχρεώνουν... εχεις περιθώριο 3 μέρες να πάρεις τις συσκευή που έκανες προκράτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looperx Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 Παιδιά ξέρει κανείς αν θα το φέρει η Wind γιατί αποφάσισα να αλλάξω εταιρεία με τις χαμηλές επιδοτήσεις της Cosmote! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 Ναι θα μπορείς. Έτσι έχω το 3G μου με σύνδεση wind και λειτουργούν κανονικά mms και ίντερνετ. MMS με την native εφαρμογη SMS ετσι? οχι με Swirly MMS κτλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 MMS με την native εφαρμογη SMS ετσι? οχι με Swirly MMS κτλ? Ναι με την ενσωματωμένη εφαρμογή μηνύματα του iPhone. Πέρασα τις ρυθμίσεις για mms, έκανα restart και αμέσως εμφανίστηκε η επιλογή mms στις ρυθμίσεις και το σύμβολο της κάμερας δίπλα στο πεδίο που γράφεις μηνύματα.:) Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
warezaek Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 μολις πηρα απο γερμανο στο πειραια ενα 32αρι μαυρο, η κοπελια εκει μου ειπε οτι ειχε αρκετα κοματια. για οποιον ενδιαφερεται η οδος ειναι ΒΑΣ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ Α 28 & 185 35 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
warezaek Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 μολις πηρα απο γερμανο στο πειραια ενα 32αρι μαυρο, η κοπελια εκει μου ειπε οτι ειχε αρκετα κοματια. για οποιον ενδιαφερεται η οδος ειναι ΒΑΣ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ Α 28 & 185 35 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasioskis Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 μολις πηρα απο γερμανο στο πειραια ενα 32αρι μαυρο, η κοπελια εκει μου ειπε οτι ειχε αρκετα κοματια. για οποιον ενδιαφερεται η οδος ειναι ΒΑΣ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ Α 28 & 185 35 670???????????????? Παράθεση ps3forums.gr οτι θελετε να μαθετε για την αγαπημενη μας κονσολα... η μοναδικη κοινοτητα του ps3 στην ελλαδα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
romeo1 Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 καλησπερα,πριν απο λιγο μαγαζι voda μου μετεθεσε ημερομηνια παραλαβης για τριτη....μαλιστα μου ειπε οτι εχουν ερθει στα μαγαζια μονο συσκευες επιδειξης.Αντε να δουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
warezaek Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 670???????????????? yep............ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dk79 Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 Πως γινεται ρε παιδια και το πηρατε απο σημερα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
warezaek Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 απλα αρχισα τα τηλεφωνα σε διαφορα μαγαζια, χωρις κονε χωρις τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 μολις πηρα απο γερμανο στο πειραια ενα 32αρι μαυρο, η κοπελια εκει μου ειπε οτι ειχε αρκετα κοματια. για οποιον ενδιαφερεται η οδος ειναι ΒΑΣ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ Α 28 & 185 35 έχεις μήπως τηλ; Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
warezaek Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 έχεις μήπως τηλ; 2104137105 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 παντου σε λευκο το εχουν Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts