red Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 δεν νομίζω να προλαβαίνουν!! Παράθεση Life is beautiful!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lkalatz3 Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 δεν παίζονται και οι δυο Ιουλίος '09 είπαν τελευταία μερα έπρεπε!!!!!!!! πάλι καλά..αν κρίνω απο την καθυστέρηση τους να βάλουν τη φόρμα προκράτησης αναλογικά με τον ανταγωνισμό,περίμενα να ενημερώσει τέλη Ιουλίου :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 συμφωνώ μας κοροιδεύουν!! Παράθεση Life is beautiful!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 δεν παίζονται και οι δυο Ιουλίος '09 είπαν τελευταία μερα έπρεπε!!!!!!!! Σωστά, οι δύο ακόμα εβδομάδες χωρίς iPhone 3GS κάνουν τεράστια διαφορά... Μήπως υπερβάλλουμε λίγο? Όσο για την 3.1 ήδη πρέπει να ξέρετε ότι το πρώτο stock έχει φτάσει στις εταιρείες κινητής από όσο γνωρίζω. Άρα φοράει την 3.0. Τώρα αν η Apple βγάλει update μέχρι το τέλος του μήνα είναι άλλο θέμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marcus9 Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 Για να μη κλαιγόμαστε όλοι 'μόνο στην Ελλάδα αυτό, άκου εκεί 31 Ιουλίου κλπ', την ίδια μέρα θα κυκλοφορήσει το 3GS (και) στη Σουηδία. ------------------------------------------------------------------------------------------ TeliaSonera said Wednesday it will launch iPhone 3GS in Sweden on July 31. MAIN FACTS: -It will also be sold On TeliaSonera's other 6 markets in Norway, Finland, Denmark, Estonia, Latvia and Lithuania by that date. -Further information on offerings and prices will be available later. ------------------------------------------------------------------------------------------ (από http://www.nasdaq.com/aspx/company-news-story.aspx?storyid=200907010434dowjonesdjonline000243&title=teliasonera-to-launch-iphone-3gs-in-sweden-july-31 ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lkalatz3 Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 αποψή σου οι απαντήσεις στα καταστήματα ακόμη και σήμερα ηταν μέσα Ιουλίου σε κατάστημα.Η ανευθυνότητα με ενοχλεί και οχι τόσο οι δυο βδομάδες Σωστά, οι δύο ακόμα εβδομάδες χωρίς iPhone 3GS κάνουν τεράστια διαφορά... Μήπως υπερβάλλουμε λίγο? Όσο για την 3.1 ήδη πρέπει να ξέρετε ότι το πρώτο stock έχει φτάσει στις εταιρείες κινητής από όσο γνωρίζω. Άρα φοράει την 3.0. Τώρα αν η Apple βγάλει update μέχρι το τέλος του μήνα είναι άλλο θέμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 Κοίτα η Apple έχει ανακοινώσει ότι το iPhone θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 17 Ιουλίου. Τότε και θα έρθει, αλλά μέχρι να ετοιμαστούν ψυχολογικά Cosmote και Vodafone το τραβάνε μέχρι τις 31.... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 Κοίτα η Apple έχει ανακοινώσει ότι το iPhone θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 17 Ιουλίου. Τότε και θα έρθει, αλλά μέχρι να ετοιμαστούν ψυχολογικά Cosmote και Vodafone το τραβάνε μέχρι τις 31.... :p Σωστά.Πότε θα μάθουν οι υπάλληλοι τα χαρακτηριστικά του iPhone 3GS;:worry:Αλήθεια,θα κάνει πάλι γιορτή η Vodafone σε κάποιο κατάστημα για τον ερχομό του iPhone 3GS ή επειδή θα το φέρει μαζί με την Cosmote δεν θα κάνει τίποτα;:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 ωρε ματια γιατι εκανε στην Κερκυρα ποτε καποια γιορτη; εγω πιστευω απλα ετσι θα το φερουν και τελος... και κατι που παρατηρησα... με το winterboard η μπαταρια δεν μου φτανει για 2 μερες... θα το βγαλω... επισης να αναφερω οτι το ακουστικο ειναι κατα πολυ ανωτερο απο τα προηγουμενα... εντυπωση μου κανει Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 Κοίτα η Apple έχει ανακοινώσει ότι το iPhone θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 17 Ιουλίου. Τότε και θα έρθει, αλλά μέχρι να ετοιμαστούν ψυχολογικά Cosmote και Vodafone το τραβάνε μέχρι τις 31.... :p χμ...πότε το είχε ανακοινώσει αυτό? Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 Κοίτα η Apple έχει ανακοινώσει ότι το iPhone θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 17 Ιουλίου. Τότε και θα έρθει, αλλά μέχρι να ετοιμαστούν ψυχολογικά Cosmote και Vodafone το τραβάνε μέχρι τις 31.... :p Ποτέ δεν έκανε τέτοια ανακοίνωση. Η μοναδική ανακοίνωση ήταν Ιούλιος του '09. Όλα τα άλλα ήταν και είναι εικασίες (ή ευσεβείς πόθοι :)). Παράθεση http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 παιδιά,αν θέλει κάποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει για να ακούσει μουσική και τα κανονικά ακουστικά (πχ του ipod και όλων των mp3 ,των 3.5mm); γιατί κάπου πήρε το μάτι μου κάτι για αντάπτορακια :p Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny69 Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 Έχει πάει ένας γνωστός μου Ιταλία οπότε λέω να το πάρω από εκεί. Στις 20 του μηνός θα είναι πίσω. Δεν πιστεύω να εχω κάνα πρόβλημα με το Ιταλικό iPhone έτσι? Φαντάζομαι το πολύ πολύ να χρειαστεί να πάρω κάνα ανταπτοράκι για την Ιταλική πρίζα :P. Ξεκλείδωτα δεν είναι τα Ιταλικά iPhones? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 ξεκλείδωτα είναι...νομίζω δε χρειάζεται αντάπτορα για ιταλική μπρίζα..ειναι τοσο επείγον για να μην περιμένεις 11 μέρες ακριβώς,και να έχεις και εγγύηση ελληνική; Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ouagantougou Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 21 μερες θες να πεις :p Παράθεση Burn the rubber, not your soul... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 δε το θεωρώ απίθανο να το φέρουν 41 του μηνός θα το φέρουν :p Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny69 Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 ξεκλείδωτα είναι...νομίζω δε χρειάζεται αντάπτορα για ιταλική μπρίζα..ειναι τοσο επείγον για να μην περιμένεις 11 μέρες ακριβώς,και να έχεις και εγγύηση ελληνική; Επειδή το πακέτο σύνδεσης μου είναι στο όνομα της μάνας μου και έχει φύγει διακοπές δεν θα μπορέσω να χρησιμοποιήσω την επιδότηση μέχρι αρχές Σεπτέμβρη. Τώρα θα μου πεις αφού θα πάρω που θα πάρω σκέτη συσκευή, γιατί δεν την παίρνω από εδώ? Φαντάζομαι ότι θα είναι λίγες οι συσκευές και προτεραιότητα θα έχουν αυτοί με τις ανανέωσης/καινούργια συμβόλαια δεν θα ήθελα να το διακινδυνεύσω και να περιμένω πότε θα ξαναφέρουν καινούργια παρτίδα iPhone οι εταιρίες που μπορεί εν τω μεταξύ να έχουν βουλώσει και οι τρύπες... αυτό τουλάχιστον με προβληματίζει.. .δεν ξέρω εσείς τι λέτε?? Μήπως είμαι psycho?? :p 21 μερες θες να πεις; Καλά το είπε... 11 είναι.. αφού και από Ιταλία να το πάρω θα μου έρθει στις 20 του μηνός.. άρα 11 μέρες :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 κοιτα,αν το κανεις μια προκράτηση νομίζω δε θα έχεις πρόβλημα,τώρα δε θα πέσουν όλοι πάνω του,μιας και έχει μικρές διαφορές απο το παλιό..αλλά πάλι,εσύ ξέρεις :) Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 αποψή σου οι απαντήσεις στα καταστήματα ακόμη και σήμερα ηταν μέσα Ιουλίου σε κατάστημα.Η ανευθυνότητα με ενοχλεί και οχι τόσο οι δυο βδομάδες Σαφέστατα άποψη μου. Και από τη στιγμή που δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από τις εταιρείες τα καταστήματα μπορούν να λένε ότι θέλουν. Εκτίμηση έκαναν. Και έπεσαν δύο εβδομάδες έξω, δεν νομίζω ότι χάθηκε και ο κόσμος... Σωστά.Πότε θα μάθουν οι υπάλληλοι τα χαρακτηριστικά του iPhone 3GS;:worry:Αλήθεια,θα κάνει πάλι γιορτή η Vodafone σε κάποιο κατάστημα για τον ερχομό του iPhone 3GS ή επειδή θα το φέρει μαζί με την Cosmote δεν θα κάνει τίποτα;:) Ήδη έχει σταλεί ενημέρωση σε όλα τα καταστήματα των δύο εταιρειών σχετικά με τις νέες λειτουργίες του 3GS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2008 Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Στη σελίδα της vodafone γραφει ότι έρχεται στις 31 ιουλίου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lkalatz3 Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 σωστός ψυχολογική προετοιμασία Κοίτα η Apple έχει ανακοινώσει ότι το iPhone θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 17 Ιουλίου. Τότε και θα έρθει, αλλά μέχρι να ετοιμαστούν ψυχολογικά Cosmote και Vodafone το τραβάνε μέχρι τις 31.... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Ευτυχως που αργει να ερθει γιατι ισως υπηρχε προβλημα με τις "κιτρινες" οθονες σε μερικα iphones και μαλλον ειναι αναλογως την εβδομαδα κατασκευης. Ετσι μετα απο 1 μηνα θα υπαρχουν λιγοτερες πιθανοτητες να βρεθουμε "προ εκπληξεως" :P Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 παιδιά,αν θέλει κάποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει για να ακούσει μουσική και τα κανονικά ακουστικά (πχ του ipod και όλων των mp3 ,των 3.5mm); γιατί κάπου πήρε το μάτι μου κάτι για αντάπτορακια :p χρησιμοποιεις ο,τι θελεις εχει κανονικα για 3,5μμ τα ανταπτορακια υπηρχαν για το iPhone/edge. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 σωστός ψυχολογική προετοιμασία Τι θα κάνουν δηλαδή; Θα πάνε στον iΨυχολόγο; Ένα μήνα είχαν ήδη για να προετοιμαστούν! Άλλωστε και όταν θα έρθει ιδέα δε θα έχουν πάλι το τι κάνει και τι δεν κάνει ένα iPhone, προς τι η "προετοιμασία". Αν σας πω πράγματα που έχουν ειπωθεί και γίνει από τη Vodafone σε σχέση με το iPhone θα φρίξετε! Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 πες μας!!!!!!! :D Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts