Jump to content

[Service] Προβλήματα / Απορίες / DOA

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

φιλε νεοβε με εφτιαξες!!!

οσο για τη μεταχειρηση,μου φανηκε λιγο προχειρη,δλδ το κινητο το εσερναν πανω στην επιφανεια που εχουν ευτυχως μετα ειδα οτι ειναι σε σακουλακι.

το κινητο περα απο τις γρατζουνιτσες περιφεριακα( και εννοω τις πολυ ανεπαισθητες λογω τριβης κτλ) δεν ειχε τιποτε αλλο κ λειτουργουσε τελεια..απλα δε ακουγοταν ποτε!) ειναι μια χαρα..

τεσπα..επειδη δεν υπηρχε λυση καθως δεν ακουω κ καλα κ πιθανως σε λιγο δε θα το ακουγα καθολου,επρεπε να το δωσω..τι να πω..ελπιζω τουλαχιστον να το παρω οπως ηταν..

οταν λεμε αντικατασταση τι εννοουμε?με καινουριο?to refubrised τι ειναι?ανακατασκευασμενο?δλδ?

χιλια ευχαριστω

Όταν μιλάμε για αντικατάσταση δεν είναι ανακατασκευασμένη η συσκευή απλά στο ήδη υπάρχον αλλάζουν όλη την πλακέτα και παίρνεις τα ίδια "καπάκια" αλλά με νέο imei :rolleyes:

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

Θα σου απαντήσω εγώ στο ερώτημα τι είναι οι "συσκευές αντικατάστασης":

Σύμφωνα με την apple (που δεν αναφέρεται στα iphones γιατί δεν μπορεί να μιλήσει για αυτά) σε μια παρομοια κατάσταση με ένα ipod θα σου αντικαθιστούσαν μόνο την συσκευή, σε ένα σακουλάκι. Αυτή ενδέχεται να είναι μετακατασκευασμένη, να είναι δηλαδή συναρμολογημένη από κομμάτια που λειτουργούσαν μια χαρά, από κινητα επιστραμένα όπως το δικό σου (και το δικό μου).

Σύμφωνα με την Vodafone, η ΜΑΓΙΚΗ vodafone έχει κάνει μια ΜΑΓΙΚΗ συμφωνία με την apple και αυτές που παίρνει η vodafone (και μόνο η vodafone, επειδή είναι ΜΑΓΙΚΗ εταιρεία) είναι ολοκαίνουργιες, και απλά γλιτώνουν το κόστος του κουτιού. Τώρα αν ήταν εκτός εγγύησης μάλλον θα καλούσουνα να πληρώσεις 195 ευρώ για να πάρεις μια ΜΑΓΙΚΗ συσκευή της vodafone. Μα και αυτοί της apple δεν ντρέπονται??? Και εξηγούμαι: 680 έχει μια συσκευή στην αγορά, και 195 την δίνουν χωρίς το κουτί. Μα γιατί βάζουν τόσο ακριβό κουτί???? Όχι έτσι είναι, εγώ την ΜΑΓΙΚΗ vodafone την πιστεύω

Εφόσον το έχεις τόσο καιρό δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο, δέξου το..

Εγώ που τους το γύρισα μέσα σε μια μέρα δικαιούμαι από τον νόμο καινούργιο κουτί, σφραγισμενο και δεν σκοπεύω να συμβιβαστώ για κανέναν λόγο.

Τι μπορεις, η καλυτερα, τι θα επρεπε να εχεις κανει ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΟΥ.

Τους βαζεις να ελεγξουν (αν δεν εχεις κανει κι εσυ βεβαια καμια "χαζομαρα") ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ τη συσκευη σου και να σε βεβαιωσουν γι αυτο εγγραφως, οτι η συσκευη που τους παραδιδεις δεν φερει εξωτερικα σημαδια κακης χρησης (χτυπηματα, σπασηματα, ραγισματα) και οτι η ειδικη ενδειξη εκθεσης σε υγρασια που εχει το iPhone, δειχνει οτι το τηλεφωνο σου ειναι καθ'ολα ΕΝΤΑΞΕΙ !

Εγω ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ τους αφηνω ΠΛΕΟΝ iPhone για service, τα ματια μου και τα αυτια μου εχουν δει και εχουν ακουσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ και για ακουσιες ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΚΟΥΣΙΕΣ φθορες που οφειλονται σε κακο χειρισμο των συσκευων απο τους υπαλληλους τους !!!!!

Αυτό το έχεις κάνει? Το έχουν δεχθεί και σου το έχουνε κάνει? Σε πιο κατάστημα? Και λέγοντας (ειδικη ενδειξη εκθεσης σε υγρασια) γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος στο τι εννοείς σε παρακαλώ

Αυτό το έχεις κάνει? Το έχουν δεχθεί και σου το έχουνε κάνει? Σε πιο κατάστημα? Και λέγοντας (ειδικη ενδειξη εκθεσης σε υγρασια) γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος στο τι εννοείς σε παρακαλώ

Αν κοιτάξεις μέσα στην υποδοχή των ακουστικών και δεις κόκκινο πάτο, την "πάτησες" :lol: Αν είναι άσπρος, είσαι ΟΚ από υγρασία ;) Αλλά δες το Link γιατί απ' ότι βλέπω, έχει άλλο ένα σημείο στην υποδοχή του φορτιστή...

Αυτό το έχεις κάνει? Το έχουν δεχθεί και σου το έχουνε κάνει? Σε πιο κατάστημα?

Φυσικα και το εχω κανει, διαφορετικα δεν θα το ανεφερα καθολου.

Και φυσικα και το εχουν δεχθει, δεν θα μπορουσαν να κανουν και κατι διαφορετικο, ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ σαν καταναλωτης μην το ξεχνας και μην εκπλησεσαι καθολου.

Δεν ειναι δυνατον να τους παραδιδω εγω κυριολεκτικα αψογη συσκευη, αυτοι να μου την επιστρεφουν χτυπημενη και να προσπαθουν να με πεισουν κι απο πανω οτι ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΕΓΩ !!!

Μου ετυχε μια φορα και μετα δεν την ξαναπατησα !

Μου λεγανε στην αρχη

-"Μπορειτε να αποδειξετε κυριε οτι σας την χτυπησαμε εμεις;"

- Γιατι εσεις μπορειτε να αποδειξετε οτι την ειχα χτυπησει εγω ;

δηλαδη με καλουσαν να αποδειξω οτι "ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ", και επειδη οπως καταλαβαινεις δεν ειχα κατι στα χερια μου και δεν εβγαινε νοημα με αυτη τη συζητηση, εφυγα απραγος, απο εκεινη την φορα κι επειτα παιρνω τα μετρα μου πλεον.

ΚΑΝΟΝΙΚΑ οταν παραλαμβανουν συσκευη για service, στο αποδεικτικο παραλαβης που σου κοβουν πριν φυγεις πρεπει (αν βρουν κατι) να γραφουν στο section ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ οτι π.χ.

"η συσκευη που παρεδωσε ο πελατης φερει ραγισμα στο ταδε σημειο στο πισω πλαστικο" για να ειναι πρωτα απο ολα οι ιδιοι εξασφαλισμενοι απεναντι π.χ. σε καποιον κακοβουλο πελατη.

Αλλα τι κανουν σωστα και by the book και θα εκαναν κι αυτο σωστα ;;;

Σε οσα καταστηματα της Vodafone (φροντιζω να πηγαινω παντα σε ιδιοκτητα της Vodafone ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ franchise) εχει χρειαστει να αφησω iPhone μετα την πρωτη φορα, αυτο κανω.

Οσοι μου κανουν τον δυσκολο, κατευθειαν τηλεφωνο στην εξυπηρετηση πελατων, κι αν βαριουνται να γραψουν το κειμενακι σε ξεχωριστο χαρτι

- "Δεν με πειραζει καθολου, γραψτε το χειρογραφα πανω στο αποδεικτικο παραλαβης που θα μου κοψετε βαλτε την υπογραφη σας ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ του καταστηματος σας και ειμαι καλυμενος !!!"

Και λέγοντας (ειδικη ενδειξη εκθεσης σε υγρασια) γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος στο τι εννοείς σε παρακαλώ

Φιλε μου ειχα βαλει ενσωματωμενο link .

Απλα κανε ενα κλικ πανω στο "ειδικη ενδειξη εκθεσης σε υγρασια" που ειχα γραψει παραπανω.

Φιλε μου ειχα βαλει ενσωματωμενο link .

Απλα κανε ενα κλικ πανω στο "ειδικη ενδειξη εκθεσης σε υγρασια" που ειχα γραψει παραπανω.

Ωωωωπ έχεις δίκιο sorry. Πολύ χρήσιμο αυτό που μου είπες, δεν το ήξερα! ΤΟ να τους βάζω να υπογράφουν ότι ούτε γρατσουνιές έχει ούτε υγρασία

πραγματικα απιστευτα πραματα( λογικοτατα ομως οταν μιλαμε για ζιμπαμουε-ελλαδα)

ελπιζω να ειμαι τυχερος..αυτο μονο γιατι καθαρα απο τυχη εξαρταται αποτι καταλαβα..

Vamos Aris

λοιπον πριν λιγο με καλεσαν απο γερμανο να μου πουν οτι εγινε αντικατασταση της πλακετας απο το εξουσιοδωτημενο service τους λογω της κιτρινης οθονης.... καλα ανοιγει ο γερμανος τα τηλεφωνα και αλλαζει πλακετες ? ΕΛΕΟΣ.........

αλλαγη λογικου κυκλωματος λεει

κινητο 10 ημερων ... ελεος. καλα μηπως νομιζουν πως θα το παρω πισω ? μ αρεσει που λεγανε καποιοι ο γερμανος απαγορευεται να πειραξει το κινητο.... αυτοι κανουνε οτι γουσταρουνε προφανως

αυριο ειναι ανοιχτα τα καταστηματα oteshop ?

***Ομάδα Διαχείρισης: ***

Στην περίπτωση που θέλεις να

προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ,χρησιμοποίησε

την http://www.myphone.gr/forum/images/buttons3/edit.gif

Δεν είναι chatroom!

λοιπον πριν λιγο με καλεσαν απο γερμανο να μου πουν οτι εγινε αντικατασταση της πλακετας απο το εξουσιοδωτημενο service τους λογω της κιτρινης οθονης.... καλα ανοιγει ο γερμανος τα τηλεφωνα και αλλαζει πλακετες ? ΕΛΕΟΣ.........

Τι σχεση εχει η "κιτρινιλα" στην οθονη (lcd panel) με τη κυριως πλακετα (main logical board) ;;;

Αν εννοουν βεβαια το main logical board με τη λεξη "πλακετα" που μπορει να χρησιμοποιηθει για ενα πληθος ηλεκτρονικων εξαρτηματων (λεξη πασπαρτου), πχ μη ξεχνας οτι η λεξη panel (που χρησιμοποιειται και για την οθονη=lcd panel) μπορει να μεταφραστει ειτε ως πλακετα (που υπονοει το κυριως λογικο κυκλωμα=mainboard η motherboard η main logical board) ειτε να χρησιμοποιηθει κυριολεκτικα για να περιγραψει το lcd panel δηλαδη την οθονη.

Εχω την εντυπωση οτι επειδη δεν ξερουν να χρησιμοποιουν τη σωστη ορολογια μπερδεψαν τα μπουτια τους και επιπλεον μπερδευουν και ανησυχουν κι εσενα.

Το "πλακετα" που σου ειπαν εσενα στο τηλεφωνο (επειδη δεν χρησιμοποιουν τη σωστη ορολογια) μπορει στην πραγματικοτητα να ειναι οτιδηποτε αυτοι θεωρουν ως επισκευη οπως

- αλλαγη lcd panel

- αλλαγη main logical board

- αλλαγη και των δυο

- τοποθετηση ολων των λειτουργικων εξαρτηματων μιας μετεσκευασμενης συσκευης στο "κελυφος" της δικης σου συσκευης

- αντικατασταση της συσκευης σου με καποια αλλη μετεσκευασμενη.

Μην παιρνεις λεξη προς λεξη οσα λενε, χρησιμοποιουν την ιδια ακριβως φρασεολογια για ενα πληθος διαφορετικων ενεργειων που εντασονται στα πλαισια "επισκευης" μιας συσκευης.

Τι σχεση εχει η "κιτρινιλα" στην οθονη (lcd panel) με τη κυριως πλακετα (main logical board) ;;;

Εχω την εντυπωση οτι επειδη δεν ξερουν να χρησιμοποιουν τη σωστη ορολογια μπερδεψαν τα μπουτια τους και επιπλεον μπερδευουν και ανησυχουν κι εσενα.

Το "πλακετα" που σου ειπαν εσενα στο τηλεφωνο (επειδη δεν χρησιμοποιουν τη σωστη ορολογια) μπορει στην πραγματικοτητα να ειναι οτιδηποτε αυτοι θεωρουν ως επισκευη οπως

- αλλαγη lcd panel

- αλλαγη main logical board

- αλλαγη και των δυο

- τοποθετηση ολων των λειτουργικων εξατηματων μιας μετεσκευασμενης συσκευης στο "κελυφος" της δικης σου συσκευης

- πληρη αντικατασταση συσκευης με καποια αλλη μετεσκευασμενη.

Μην παιρνεις λεξη προς λεξη οσα λενε, χρησιμοποιουν μια standard φρασεολογια για ενα πληθος διαφορετικων ενεργειων που κανουν στα πλαισια επισκευης μιας συσκευης.

φιλε εγω ειμαι να σκασω.

αλλαγη λογικου κυκλωματος ειπαν δλδ πλακετα και επειδη ζητησα λεπτομερειες με εβαλε στην αναμονη και μου ειπε ΝΑΙ την πλακετα με νεο ΙΜΕΙ...

μα ειναι σοβαροι ? πως ειναι δυνατον να παρω πισω την συσκευη και τι σχεση εχει η οθονη με την πλακετα?

για την γρατζουνια που εκαναν ουτε λογος .. μου λεει ειχαμε κανει γρατζουνια? θα το προωθησω

να υπενθυμισω το κινητο ειχε διχρωμια στην οθονη δλδ στο κατω μερος μια κιτρινη γραμμη και επι δυο φορες που το εστειλα δεν το θεωρουσαν προβλημα... σημερα τους ηρθε λαμψη και αναγνωρισαν το προβλημα αντικαθιστοντας την πλακετα

Εκανα edit στο προηγουμενο μου post, αν θες διαβασε το ξανα, μπορει να απανταω σε καποιες απο τις αποριες σου.

Εκανα edit στο προηγουμενο μου post, αν θες διαβασε το ξανα, μπορει να απανταω σε καποιες απο τις αποριες σου.

σ ευχαριστω για την απαντηση αλλα απο την στιγμη που λενε με νεο ΙΜΕΙ προφανως αλλαξαν την πλακετα. δεν ξερω αν αλλαξαν και την οθονη

ΑΛΛΑ οτι και αν εκαναν πως ειναι δυνατον να παρω μια συσκευη πισω με αμφιβολου ποιοτητας υλικα ,δεν πληρωσα για μεταχειρισμενη αλλα για καινουργια συσκευη.. η συσκευη οταν τους την παρεδωσα ηταν περιπου δυο εβδομαδων...

υπαρχουν 2 λυσεις:

α)πληρωνω δικηγορο και παραβολα για να τους τρεχω στα δικαστηρια >1000ευρω

β)την αφηνω στο μπακαλικο τους και δεν ξανα-ασχολουμαι με μπακαλικα

Join the club.

Παλεύω 1 μήνα για να μου αναγνωρίσουν το δικαίωμά μου να πάρω ΚΟΥΤΙ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ όχι για 2 εβδομάδων, για 24 ωρών κινητό. Μου φέραν ένα σε σακουλάκι το οποίο είχε και αυτό πρόβλημα και μου φέραν άλλο 1 τώρα που φυσικά δεν παραλαμβάνω.

Εγώ με Γραμματεία καταναλωτή δεν μπλέκω γιατί ουσιαστικά θα στείλει έντυπα την διαμαρτυρία μου και θα κάνει και κανέναν μήνα.

Οπότε θα συμβιβαστώ με αυτό που κατάφερα μετά από έναν μήνα, δηλαδή να πάρω τα λεφτά μου πίσω. Και επισημαίνω πως αυτό το κατάφερα μόνο και μόνο επειδή έκαναν μ@λ@κία στο κατάστημα και παρέλαβαν και κουτί και παρελκόμενα και αν τους τραβήξω μήνυση τώρα έχω όλο το δίκιο με το μέρος μου να ζητάω κουτί, παρότι δεν δικαιολογούν.

Λέω δεν δικαιολογούν γιατί το πήρα από Vodafone και η vodafone ΕΠΙΣΗΜΑ δεν δικαιολογεί ούτε 1 second DOA (αντικατάσταση ολοκληρου κουτιού)

Ο Γερμανός από την άλλη δικαιολογεί 3 μέρες (κάτι είναι και αυτό... αν και πιο ακριβός).

Συνεπώς εφόσον εσένα σου πήραν μόνο την συσκευή και έχουν περάσει και 2 εβδομάδες, δεν θα σου δικαιολογήσουν κουτί ότι και να κάνεις.

Τώρα εγώ το δικαιούμαι αλλά το κατάστημα προτιμάει να μου δώσει πίσω τα 300 ευρά που έσταξα (πλην επιδότησης) και να μείνει με μια συσκευή σε σακουλάκι στο χέρι (που όλο και σε κάποιον θα δώσουν) από το να πληρώσουν 1 καινούργιο iphone από την τσέπη τους για την μ@λ@κία που έκαναν εν άγνοιά τους ναπαραλάβουν το κουτί μου. Βέβαια αν το τραβήξω θα δικαιωθώ και θα τους δώσω και να καταλάβουν τα μπ***δια.

Σας λέω χωρίς ντροπή ότι τελευταία μου ελπίδα είναι ένας υπεύθυνος από Ιρλανδία που δυστυχώς χθες και σήμερα είχαν εκλογές και δεν έχω νέα του, και όταν αυτή η ελπίδα σβήσει θα πάρω τα λεφτά από την vodafone, και θα τα ξαναδώσω στην vodafone για νέα σύνδεση

ΕΚΤΟΣ ΑΝ αποφασίσω να τους μηνύσω. Τότε περνάνε πάρα πολλά από το μυαλό μου. Έχω ίσως μια μοναδική ευκαιρία καθώς κάνανε λάθος και μου πήρανε το κουτί.

φιλε και την κουτα εχω στειλει και ο υπαλληλος εχει γραψει οτι εχω παραδωσει την κουτα και ολα της τα περιεχομενα και εχει υπογραψει. αλλα δεν ξερω τη μπορει να αλλαξει κατι τετοιο

επισημα πως θα μαθουμε αν τελικα εχουν δικαωμα να ανοιξουν την συσκευη η οχι

9 μερες στο χερι 14 μερες στο servise και συνεχιζουμε,

μαλλον πρεπει να εχουν αναγνωριση κλησεων στα oteshop γιατι οταν τους παιρνω τηλεφωνο ακουγετε ενας walcome tone που λεει ............................(σαν συνθημα κερκιδας) δεν θα παρεις iphone ποτεεεεε μα ποτεεεεεε μα ποτεεεε εεεε:(

[sIGPIC][/sIGPIC]

9 μερες στο χερι 14 μερες στο servise και συνεχιζουμε,

μαλλον πρεπει να εχουν αναγνωριση κλησεων στα oteshop γιατι οταν τους παιρνω τηλεφωνο ακουγετε ενας walcome tone που λεει ............................(σαν συνθημα κερκιδας) δεν θα παρεις iphone ποτεεεεε μα ποτεεεεεε μα ποτεεεε εεεε:(

Με ποιο προβλημα το αφησες για service ;

Δεν εχεις μεχρι στιγμης απολυτως καμια ενημερωση, η απλα σου ειπαν οτι θα γινει αντικατασταση και ακομη περιμενεις για "τον αντικαταστατη" ;

Η δική μου η υπόθεση έκλεισε. Πήρα τα λεφτά μου πίσω, άλλαξα αριθμό και τους τα ξαναέδωσα και θα πάρω επιτέλους αυτό που ήθελα. ΚΟΥΤΑ καινούργια

Η δική μου η υπόθεση έκλεισε. Πήρα τα λεφτά μου πίσω, άλλαξα αριθμό και τους τα ξαναέδωσα και θα πάρω επιτέλους αυτό που ήθελα. ΚΟΥΤΑ καινούργια

Εξυπηρέτηση σχιζοφρένια! :lol:

Ελπίζω να είσαι πιο τυχερός αυτή τη φορά.

Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω!

Εμένα μου έπεσε το κονητο κάτω και έκανε 2 γρατζουνιές αλλά τίποτα δε ράγισε όυτε εσπασε...ήθελα να ρωτήσω αν βγαίνει εκτός εγγύησης.Αγορασμένο από Γερμανό είναι!!

Τέλος καλό όλα καλά δηλαδή :)

Δυστυχώς όμως στην δική μου περίπτωση πήρα τα ίδια παρελκόμενα με νέο ΙΜΕΙ αλλά τουλάχιστον δικαιώθηκα όταν μου πίστωσαν τα χρήματα από νέα συσκευή που αγόρασα για το διάστημα των 36 ημερών αφού η υπάλληλος δεν ήθελε να μου δώσει συσκευή εξυπηρέτησης. ;)

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

Τέλος καλό όλα καλά δηλαδή :)

Δυστυχώς όμως στην δική μου περίπτωση πήρα τα ίδια παρελκόμενα με νέο ΙΜΕΙ αλλά τουλάχιστον δικαιώθηκα όταν μου πίστωσαν τα χρήματα από νέα συσκευή που αγόρασα για το διάστημα των 36 ημερών αφού η υπάλληλος δεν ήθελε να μου δώσει συσκευή εξυπηρέτησης. ;)

Ελπίζω να τους πήρες κανα 100ρικό όμως, γιατί το άξιζες. Άκου εκεί να μην σου δίνουν συσκευή εξυπηρέτησης.

Τέλος καλό όλα καλά για μένα δεν μπορώ να πώ ακόμα. Είναι σαν να ξεκινάω από την αρχή. Πήρα τα λεφτά μου πίσω, μου πιστώσαν ένα πάγιο πριν για την ταλαιπωρία και ένα τώρα στην νέα σύνδεση γιατί το κινητό είναι σε έλλειψη, αλλά δυστυχώς για μένα άλλαξα αριθμό για να μπορέσω να κάνω νέα σύνδεση. Anyway, αν η καινούργια συσκευή είναι τέλεια, τότε θα πω τέλος καλό, όλα καλά

Ελπίζω να τους πήρες κανα 100ρικό όμως, γιατί το άξιζες. Άκου εκεί να μην σου δίνουν συσκευή εξυπηρέτησης.

Τέλος καλό όλα καλά για μένα δεν μπορώ να πώ ακόμα. Είναι σαν να ξεκινάω από την αρχή. Πήρα τα λεφτά μου πίσω, μου πιστώσαν ένα πάγιο πριν για την ταλαιπωρία και ένα τώρα στην νέα σύνδεση γιατί το κινητό είναι σε έλλειψη, αλλά δυστυχώς για μένα άλλαξα αριθμό για να μπορέσω να κάνω νέα σύνδεση. Anyway, αν η καινούργια συσκευή είναι τέλεια, τότε θα πω τέλος καλό, όλα καλά

Τόσο κόστιζε η συσκευή που είχα πάρει απλά "μου έφαγαν" το ΦΠΑ :wacko: έλεος δηλαδή.

*με πίστωσαν χωρίς το ΦΠΑ , τέλος πάντων τουλάχιστον όλα τελείωσαν ομαλά

τελικά μετά από 1 μηνα ταλαιπωρίας...

τελειωσαν όλα!

πήρα σφραγισμένο κουτάκι :D και όλα καλά τώρα το φορτίζω!

και το σημαντικότερο έχει έκδοση 3 :D

κατά τα αλλα απαράδεχτη η vodafone..

συνιστώ πάντως οποιος έχει κάποιο πρόβλημα και του λένε ότι θα του δώσουν σε σακουλάκι το κινητό να απαίτηση για κουτί.

άμα πάρετε και τον σύλλογο προστασίας καταναλωτών θα "γελάνε" μαζί σας άμα τους πείτε ότι θέλουν να σας δώσουν σε σακουλάκι το κινητό...έτσι έκαναν και σε μένα :p και βρήκα το πάτημα εκεί τα είπα στην vodafone και μετά δεν ήξεραν τι να πουν..

αυτά τα λίγα από μένα.καλή επιτυχία σε όσους πάνε για αλλαγή!

δλδ γινεται το εξης....η αντικατασταση με καινουριο η το ιδιο το παλιο σου?

εγω το εχω για σερβις για λογους που ανεφερα στην προηγουμενη σελιδα, μιαμιση βδομαδα,μου ειπαν οτι θα με ενημερωσουν με sms...

αν μου φερουν αλλο σε σακουλακι να απαιτησω αλλο καινουριο?

Vamos Aris

δλδ γινεται το εξης....η αντικατασταση με καινουριο η το ιδιο το παλιο σου?

εγω το εχω για σερβις για λογους που ανεφερα στην προηγουμενη σελιδα, μιαμιση βδομαδα,μου ειπαν οτι θα με ενημερωσουν με sms...

αν μου φερουν αλλο σε σακουλακι να απαιτησω αλλο καινουριο?

δεν ισχύουν τα δυο που ανέφερες (τουλάχιστον για εμένα)

η σε σφραγισμένη συσκευασία η τα λεφτά μου πίσω..

και αυτό τους είπα....

βέβαια να απαιτήσεις να σου δώσουν σφραγισμένο, από την στιγμή που σου κάνουν αντικατάσταση πρέπει να είναι στο κουτί του.

σκεφτηκες ομως οτι σε συμφερει να παρεις τα λεφτα πισω αν εχεις συναψει καποιο συμβολαιο μονο για το κινητο η εστω και γι αυτο?

δηλαδη να παρεις ενα μικρο ποσο πισω?

Vamos Aris

• The topic was unpinned