Itchrist86 Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Οι LTE μπάντες στην Ελλάδα είναι δυο, η 3 (1800 MHz) και η 7 (2600 MHz). Το αμερικανικό και το ευρωπαϊκό μοντέλο υποστηρίζουν και τις δυο μπάντες. Ως εκ τούτου, αμφότερα τα μοντέλα είναι πλήρως συμβατά με τα ελληνικά δίκτυα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpan Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 καλησπερα παιδια..ενδιαφερομαι να αγορασω ενα iphone 6 plus!!το βρηκα σε ενα σιτε στο ιντερνετ.. ( http://likelarissa.gr/aggelies/index.php?page=item&id=842 )..μιλησα μαζι του και μου ειπε πως η τιμη ειναι στο 500 euro...συμφωνισαμε να του βαλω τα μισα χρηματα μπροστα και τα υπολοιπα μετα..μου ειπε να τα στειλω με moneygram...φοβαμαι μηπως ειν απατη...τι λετε να κανω?? Παράθεση Letv Le1Pro X800_US Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 καλησπερα παιδια..ενδιαφερομαι να αγορασω ενα iphone 6 plus!!το βρηκα σε ενα σιτε στο ιντερνετ.. ( http://likelarissa.gr/aggelies/index.php?page=item&id=842 )..μιλησα μαζι του και μου ειπε πως η τιμη ειναι στο 500 euro...συμφωνισαμε να του βαλω τα μισα χρηματα μπροστα και τα υπολοιπα μετα..μου ειπε να τα στειλω με moneygram...φοβαμαι μηπως ειν απατη...τι λετε να κανω?? Ρε φίλε ειλικρινά... Κάνει μπαμ... Μακριά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsioutas Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 καλησπερα παιδια..ενδιαφερομαι να αγορασω ενα iphone 6 plus!!το βρηκα σε ενα σιτε στο ιντερνετ.. ( http://likelarissa.gr/aggelies/index.php?page=item&id=842 )..μιλησα μαζι του και μου ειπε πως η τιμη ειναι στο 500 euro...συμφωνισαμε να του βαλω τα μισα χρηματα μπροστα και τα υπολοιπα μετα..μου ειπε να τα στειλω με moneygram...φοβαμαι μηπως ειν απατη...τι λετε να κανω?? αστειεύεσαι, έτσι?!? αυτό κάνει μπαμ από μακρυά ότι πρόκειται για απάτη!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpan Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 εχει διαφορα κινητα γι αυτο μπηκα στο διλημα...αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι δεχτηκε με τα μισα χρηματα που αυτος εαν το στειλει οντως δεν ξερει αν θα του βαλω τα υπολοιπα.. Παράθεση Letv Le1Pro X800_US Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 εχει διαφορα κινητα γι αυτο μπηκα στο διλημα...αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι δεχτηκε με τα μισα χρηματα που αυτος εαν το στειλει οντως δεν ξερει αν θα του βαλω τα υπολοιπα.. Και εσύ είσαι ο έξυπνος και αυτός ο Μα.. .. . Συγνώμη κιόλας αλλά είσαι έτοιμος να δώσεις τα μισά και να στο στείλει;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpan Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 φιλε μου σ ευχαριστω για την βοηθεια σου...απλα μπηκα σε ενα διλημα και ηθελα να λυσω την απορια.. Παράθεση Letv Le1Pro X800_US Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 εχει παρει κανενας απο εδω? http://www.sevenspot.gr/gr/GamesList/Smartphones-%CE%A3%CF%85%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AD%CF%82-APPLE/3687.html εχει πολυ καλες τιμες απο οτι βλεπω Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 εχει παρει κανενας απο εδω? http://www.sevenspot.gr/gr/GamesList/Smartphones-%CE%A3%CF%85%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AD%CF%82-APPLE/3687.html εχει πολυ καλες τιμες απο οτι βλεπω εγω το πηρα απο seven .αψογη εξυπηρετηση και euro συσκευη. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 εχει παρει κανενας απο εδω? http://www.sevenspot.gr/gr/GamesList/Smartphones-%CE%A3%CF%85%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AD%CF%82-APPLE/3687.html εχει πολυ καλες τιμες απο οτι βλεπω Και εγώ από εκεί πολύ ευχαριστημένος ! Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 να ειστε καλα παιδια και εγω το παραγγειλα Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Solidus Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Για αγορα iPhone 6 Plus, υπαρχει καμια διαφορα αν προτιμησω Κωτσοβολο η Γερμανο; πχ, αξιοπιστια, ευρωπαικη συσκευη, για το σερβις μετα; Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Για αγορα iPhone 6 Plus, υπαρχει καμια διαφορα αν προτιμησω Κωτσοβολο η Γερμανο; πχ, αξιοπιστια, ευρωπαικη συσκευη, για το σερβις μετα; Ευχαριστω. Πίσω από κάθε Κωτσόβολο ή Γερμανό, κρίβεται ο πάροχος ο οποίος είναι υπεύθυνος για την υποστήριξη της συσκευής. Για το Γερμανό είναι η cosmote, τώρα για τον κωτσόβολο δεν γνωρίζω. Εάν δεν είναι κανείς, τότε υπεύθυνη είναι η iSquare για Ελλάδα και Κύπρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Καλησπέρα σας! Βλέπω στο Σκρουτζ σε μαγαζί να λέει "Apple IPhone 6 PLUS 64GB SPACE GREY 3PIN EU" Τι ακριβώς είναι το "3PIN" ? (Κάποιος πάροχος στο εξωτερικό ή ο αγγλικός φορτιστής) Ευχαριστώ πολύ, Άκης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Πίσω από κάθε Κωτσόβολο ή Γερμανό, κρίβεται ο πάροχος ο οποίος είναι υπεύθυνος για την υποστήριξη της συσκευής. Για το Γερμανό είναι η cosmote, τώρα για τον κωτσόβολο δεν γνωρίζω. Εάν δεν είναι κανείς, τότε υπεύθυνη είναι η iSquare για Ελλάδα και Κύπρο. Με τα Public έχεις ιδέα τι γίνεται; Επίσης έχει κάποιος προηγούμενη εμπειρία αγοράς από Public για iPhone, να μου πει τι ισχύει με θέματα DOA; Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Καλησπέρα σας! Βλέπω στο Σκρουτζ σε μαγαζί να λέει "Apple IPhone 6 PLUS 64GB SPACE GREY 3PIN EU" Τι ακριβώς είναι το "3PIN" ? (Κάποιος πάροχος στο εξωτερικό ή ο αγγλικός φορτιστής) Ευχαριστώ πολύ, Άκης Καλημέρα 3pin ειναι ο ευρωπαϊκός φορτιστής ο οποίος χρειάζεται αντάπτορα (2€) για να χρησιμοποιηθεί στη Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Με τα Public έχεις ιδέα τι γίνεται; Επίσης έχει κάποιος προηγούμενη εμπειρία αγοράς από Public για iPhone, να μου πει τι ισχύει με θέματα DOA; Το public έχει συνεργασία με τη Wind, θα πρέπει να ρωτήσεις στο κατάστημα για DOA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Από το qelectronics.gr έχει αγοράσει κάνεις;; Φαίνεται να έχει καλές κριτικές στο skroutz και είναι ίσως το μόνο που έχει το 16αρι σε gold έτοιμοπαραδοτο EU και σε λογική τιμή... Thanks Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agid Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Καλησπέρα σας! Βλέπω στο Σκρουτζ σε μαγαζί να λέει "Apple IPhone 6 PLUS 64GB SPACE GREY 3PIN EU" Τι ακριβώς είναι το "3PIN" ? (Κάποιος πάροχος στο εξωτερικό ή ο αγγλικός φορτιστής) Ευχαριστώ πολύ, Άκης Πρεπει να ειναι ο Αγγλικος φορτιστης. Ο Ευρωπαικος εχει 2 ακιδες. Παράθεση Take five.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 Παιδιά καλησπέρα. Έχετε καμιά άποψη γιαυτό το μαγαζί? Το ξέρετε? http://www.novatron.gr/Apple-iPhone-6-16GB-Silver-White-EU.html Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Παιδιά καλησπέρα. Έχετε καμιά άποψη γιαυτό το μαγαζί? Το ξέρετε? http://www.novatron.gr/Apple-iPhone-6-16GB-Silver-White-EU.html καλησπέρα φίλε μου, εδώ δίνονται στοιχεία του καταστήματος, τι πρόβλημα έχεις; http://www.novatron.gr/company Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 καλησπέρα φίλε μου, εδώ δίνονται στοιχεία του καταστήματος, τι πρόβλημα έχεις; http://www.novatron.gr/company Δεν σηκώνουν τηλέφωνο και θέλω να ενημερωθώ για το doa και αν δίνουν. Επίσης αν υπάρχει το τηλέφωνο. Ευχαριστώ πολύ για το λινκ Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Δεν σηκώνουν τηλέφωνο και θέλω να ενημερωθώ για το doa και αν δίνουν. Επίσης αν υπάρχει το τηλέφωνο. Ευχαριστώ πολύ για το λινκ Δοκίμασε από Δευτέρα, ξανά αν δεν απαντήσουν απευθύνσου αλλού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Δοκίμασε από Δευτέρα, ξανά αν δεν απαντήσουν απευθύνσου αλλού. Μου απάντησαν με Email. Δεν δίνουν doa οπότε άκυρο. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 Μου απάντησαν με Email. Δεν δίνουν doa οπότε άκυρο. :rolleyes: σωστή επιλογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts