Areian0s Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Δεν κρατησες τα στοιχεια του να του κανεις αναφορα; Γιατι αν σου μιλησε ετσι, λογικα εχουν ηχογραφημενη τη συνομιλια, οποτε μπορεις να του κανεις ζημια.... Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Επιτέλους με πήραν και εμένα σήμερα από την μεταφορική εταιρία για να κλείσουμε ένα ραντεβού για αύριο για να παραλάβω την συσκευή. Έχω κλείσει αισίως μαζί με την αυριανή ημέρα 8 εργάσιμες. Και μη χειρότερα. Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Επιτέλους με πήραν και εμένα σήμερα από την μεταφορική εταιρία για να κλείσουμε ένα ραντεβού για αύριο για να παραλάβω την συσκευή. Έχω κλείσει αισίως μαζί με την αυριανή ημέρα 8 εργάσιμες. Και μη χειρότερα. Απαπαπα... Εμενα με ειχαν καλεσει νομιζω την παρασκευη που μας περασε, αλλα τους προωθησα... Χαρα στο κουραγιο σου και καλοριζικη!!!! Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Απαπαπα... Εμενα με ειχαν καλεσει νομιζω την παρασκευη που μας περασε, αλλα τους προωθησα... Χαρα στο κουραγιο σου και καλοριζικη!!!! Σε ευχαριστώ πολύ φίλε. Είναι αλήθεια ότι διατήρησα την ψυχραιμία μου ουκ ολίγες φορές για να μην τους πάρει ο διάολος. ;) Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε. Είναι αλήθεια ότι διατήρησα την ψυχραιμία μου ουκ ολίγες φορές για να μην τους πάρει ο διάολος. ;) Χαχαχαχα... Εγω παλι, κατι ο αναδρομος, κατι το ζωδιο και ο ωροσκοπος, τους τα ψαλα ουκ ολιγες. Γι αυτο και το πηρα λιγες μερες μετα απο αλλου. Δε θα τους παρακαλουσα κιολας..... Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Το πηρε κανενας φιλος απο e-cosmote με ανανεωση του συμβολαιου του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Το πηρε κανενας φιλος απο e-cosmote με ανανεωση του συμβολαιου του? Εγω :)..... Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 (edited) Εγω :)..... Να φανταστω οτι ηδη ειχες συμβολαιο,εγω ξεκιναω τη φορμα επιλεγω το πακετο που θελω,εκει στην επιλογη νεα συνδεση ή καρτοκινητο αλλαγη ποιο νουμερο εβαλες? Γιατι δεν θελω να κανω και αλλη συνδεση με αλλο νουμερο θελω να κρατησω το δικο μου.Πως αυτο διασφαλιζεται στη φορμα γιατι οι μοναδικες επιλογες ειναι νεα συνδεση ή αλλαγη απο καρτοκινητο? Edited September 8, 2010 by nik1975 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Να φανταστω οτι ηδη ειχες συμβολαιο,εγω ξεκιναω τη φορμα επιλεγω το πακετο που θελω,εκει στην επιλογη νεα συνδεση ή καρτοκινητο αλλαγη ποιο νουμερο εβαλες? Γιατι δεν θελω να κανω και αλλη συνδεση με αλλο νουμερο θελω να κρατησω το δικο μου.Πως αυτο διασφαλιζεται στη φορμα γιατι οι μοναδικες επιλογες ειναι νεα συνδεση ή αλλαγη απο καρτοκινητο? Εχεις παρει καμια επιδοτηση συσκευης? Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Εχεις παρει καμια επιδοτηση συσκευης? Μου ειπαν οτι δικαιουμαι 160 ευρω,το θεμα ειναι οτι μεσω του e-cosmote στο προγραμμα που θελω το απεριοριστα 45 με internet και 18μηνο συμβολαιο βγαινει 330 ευρω ενω με την επιδοτηση βγαινει 650-160=490:wacko::wacko: Τι παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 (edited) Εμένα μου ήρθε κανονικά το τηλέφωνο, την κανονισμένη ημέρα του ραντεβού (πάλι καλά, γιατί σε έναν φίλο ανέβαλαν το ραντεβού για την επόμενη μέρα λόγω πολλών παραδόσεων και φόρτου εργασίας) αλλά χωρίς τη microsim :blink: Αφού έφαγα τρελή ήττα, καθώς ήταν Δευτέρα απόγευμα όταν το παρέλαβα και τα μαγαζιά ήταν κλειστά, πήγα το άλλο πρωί και αγόρασα microsim και αντάπτορα από ένα κατάστημα και μετά από ακόμη μία μέρα :!: μου έρχεται sms από Voda ότι λυπούνται για την αναστάτωση και πως θα παραλάβω τη sim σε 2 μέρες :wacko: Εντελώς ανοργάνωτοι :mad: Edited September 8, 2010 by valeria Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killer7 Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Απλή ενημέρωση, πλέον η microsim κοστίζει 5€ από τη κοσμότε και όχι 15.. Παράθεση Iphone 2G / Iphone 3Gs / Iphone 4 / iPhone 5 / Thl W8 / Galaxy S5 / iPhone 5S / iPhone 6 / iPhone 6S Plus / iPhone 8 Plus iMac 21,5 / MacBook Pro iPad 2 3G / iPad mini 2 / iPad PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Απλή ενημέρωση, πλέον η microsim κοστίζει 5€ από τη κοσμότε και όχι 15.. Αυτό ισχύει και για την επιδότηση ?Θα πληρώσεις την micro sim ?:blink: Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killer7 Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Κι ομως ναι.. Παράθεση Iphone 2G / Iphone 3Gs / Iphone 4 / iPhone 5 / Thl W8 / Galaxy S5 / iPhone 5S / iPhone 6 / iPhone 6S Plus / iPhone 8 Plus iMac 21,5 / MacBook Pro iPad 2 3G / iPad mini 2 / iPad PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Κι ομως ναι.. Στην vodafone τσάμπα μου την δώσανε... μόνο τον αντάπτορα πλήρωσα 2€. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Οι άνθρωποι είναι γελοίοι. Μου ακύρωσαν το ραντεβού με την courrier προσωρινώς γιατί η Vodafone δεν τους έχει στείλει τα συμβόλαια. Εάν είναι ποτέ δυνατόν! Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Οι άνθρωποι είναι γελοίοι. Μου ακύρωσαν το ραντεβού με την courrier προσωρινώς γιατί η Vodafone δεν τους έχει στείλει τα συμβόλαια. Εάν είναι ποτέ δυνατόν! Ελεος... Γιατι δεν πας να το παρεις απο αλλου; Εχεις επιδοτηση; Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Τα μηλα της καταιγιδας ξερουμε τι εκδοση εχουν ? Την 4.01 η την 4.02 ? Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blusprint Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Τα μηλα της καταιγιδας ξερουμε τι εκδοση εχουν ? Την 4.01 η την 4.02 ? Χτες το μεσημερι το πηρα απο εκει. ειχε την 4.01. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konnidis Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 4.0.2 το δικο μου, το πηρα σημερα το μεσημερι απο Vodafone. Παράθεση κ ξαφνικά το απόλυτο κενό.... :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 (edited) Ελεος... Γιατι δεν πας να το παρεις απο αλλου; Εχεις επιδοτηση; Δυστυχώς φίλε μου είμαι αναγκασμένος να περιμένω την Vodafone διότι οι περισσότεροι φίλοι μου είναι σε Vodafone και όπως αντιλαμβάνεσαι με το πρόγραμμα unlimited δεν με συμφέρει μια μεταφορά σε άλλη εταιρία. Να είσαι σίγουρος πως θα το είχα κάνει ήδη εάν δεν υπήρχε αυτή η δέσμευση. Επίσης η επιδότηση που πήρα με την ανανέωση συμβολαίου ήταν ικανοποιητική (320 ευρώ). ;) Επικοινώνησα για πολλοστή φορά με το myaccount από όπου και με διαβεβαίωσαν για ακόμη μία φορά ότι υπήρχε πρόβλημα με την εκτύπωση των συμβολαίων (άκουσον άκουσον) και πως έχει ξεκινήσει η αποστολή των συμβολαίων κανονικά. Τι άλλη δικαιολογία θα μας πουν δεν ξέρω. Ιδιωτική εταιρεία με τεράστια κέρδη και δεν έχει μελάνη για να εκτυπώσει τα συμβόλαια. :mad: Update Με πήραν ξανά από την μεταφορική εταιρία και μου είπαν ότι λύθηκε το πρόβλημα με τα συμβόλαια και πως αύριο θα έχω την συσκευή στα χέρια μου. Για να δούμε, τι άλλο μπορεί να προκύψει μέχρι αύριο, ένας κατακλυσμός ίσως? :rolleyes: Edited September 9, 2010 by DjArte Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Δυστυχώς φίλε μου είμαι αναγκασμένος να περιμένω την Vodafone διότι οι περισσότεροι φίλοι μου είναι σε Vodafone και όπως αντιλαμβάνεσαι με το πρόγραμμα unlimited δεν με συμφέρει μια μεταφορά σε άλλη εταιρία. Να είσαι σίγουρος πως θα το είχα κάνει ήδη εάν δεν υπήρχε αυτή η δέσμευση. Επίσης η επιδότηση που πήρα με την ανανέωση συμβολαίου ήταν ικανοποιητική (320 ευρώ). ;) Επικοινώνησα για πολλοστή φορά με το myaccount από όπου και με διαβεβαίωσαν για ακόμη μία φορά ότι υπήρχε πρόβλημα με την εκτύπωση των συμβολαίων (άκουσον άκουσον) και πως έχει ξεκινήσει η αποστολή των συμβολαίων κανονικά. Τι άλλη δικαιολογία θα μας πουν δεν ξέρω. Ιδιωτική εταιρεία με τεράστια κέρδη και δεν έχει μελάνη για να εκτυπώσει τα συμβόλαια. :mad: Update Με πήραν ξανά από την μεταφορική εταιρία και μου είπαν ότι λύθηκε το πρόβλημα με τα συμβόλαια και πως αύριο θα έχω την συσκευή στα χέρια μου. Για να δούμε, τι άλλο μπορεί να προκύψει μέχρι αύριο, ένας κατακλυσμός ίσως? :rolleyes: Και εγω έχω το unlimited, αλλά για να μη μου σπάσουν τα νεύρα το πήρα απο οτεσοπ με χρέωση στο σταθερό και έκπτωση παγιου. Βέβαια τα 320 που γλιτωνεις είναι πολλά, αλλά εγω στάνταρ θα είχα δώσει τα μισά σε δικηγόρο και τα αλλά σε ψυχίατρο..... Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Και εγω έχω το unlimited, αλλά για να μη μου σπάσουν τα νεύρα το πήρα απο οτεσοπ με χρέωση στο σταθερό και έκπτωση παγιου. Βέβαια τα 320 που γλιτωνεις είναι πολλά, αλλά εγω στάνταρ θα είχα δώσει τα μισά σε δικηγόρο και τα αλλά σε ψυχίατρο..... Sent from my iPhone using Tapatalk :lol::lol::lol: Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Να ρωτησω και εγω κατι μιας και αυριο παραλαμβανω και με εχει πιασει κρυος ιδρωτας . Οσοι το πηραν απο την καταιγιδα τους παρουσιασε κανενα προβλημα ? Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazo Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 Να ρωτησω και εγω κατι μιας και αυριο παραλαμβανω και με εχει πιασει κρυος ιδρωτας . Οσοι το πηραν απο την καταιγιδα τους παρουσιασε κανενα προβλημα ? Το μόνο «πρόβλημα» που μου παρουσίασε, είναι πως είναι μια πανέμορφη συσκευή που χαίρεσαι να χρησιμοποιείς! Αλήθεια, πώς έχει δημιουργηθεί η εντύπωση πως οι συσκευές που πουλά η καταιγίδα, έχουν σώνει και καλά κάποιο πρόβλημα; Καλή παραλαβή, για σήμερα. Να το χαρείς το τηλεφωνάκι, όσο τίποτ' άλλο. Μην ανησυχείς με τις φήμες που ακούς και διαβάζεις δεξιά κι αριστερά. Έτσι είναι το ...Διαδίκτυο. Παράθεση Βασίλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts