Jump to content

[App Store] Γενικές Πληροφορίες και Εύρεση εφαρμογών

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πολυ ωραια ιδεα συμφωνω

Ερωτηση: εχει το googlq καποιο calendar σαν stand alone application?

Που να μπαινεις με το κοινοχρηστο αυτο email?

Για να μην μπερδευεται με το ημερολογιο του κινητου μας το λεω..

Ευχαριστω πολυ και παλι

Κων

Χμ...θα ψαξω στο play store...σε IOS και Android υπαρχει σαν application...δες το ipad

Κωνσταντινε το βρηκα στο Play Store,οριστε η εικονα.Συγγνωμη που αργησα αλλα ειχα μαθημα. [ATTACH]59921

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Ok θα το τσεκαρω φιλε μου σ ευχαριστω!

Θα προτιμουσα κατι με περισσοτερες επιλογες και παραμετροποιησεις αλλα θα το παλεψω μ αυτο να δω αν βολευει με κρατησεις κ αν μπορω να γραφω σε μια μερα πολλα ονοματα κλπ!

Ευχαριστω!

Αν σκεφτειτε κ κατι αλλο ειμαι ολος αυτια!

Δες λιγο πως ειναι [ATTACH]59960[/ATTACH][ATTACH]59961[/ATTACH][ATTACH]59962[/ATTACH]

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

• 1 month later...
Καλησπέρα παιδιά.Έχει κανένας πρόβλημα με την αναβάθμιση του CoPilot?Ξεκινάει να κάνει ανβάθμιση φτάνει στο τέλος και σταματάει και δεν ολοκληρώνεται.

• 2 weeks later...
ξαφνικα δεν μπορω να κανω αναβαθμιση εφαρμογων. Λεει επαληθευση λογαριασμου, παω να τον κανω και δεν μου περνει τα στοιχεια της καρτας. Εβαλα αλλη και λεει "εληξε το χρονικο οριο" και κατι τετοια... :wacko:
Samsung S21 Ultra

ξαφνικα δεν μπορω να κανω αναβαθμιση εφαρμογων. Λεει επαληθευση λογαριασμου, παω να τον κανω και δεν μου περνει τα στοιχεια της καρτας. Εβαλα αλλη και λεει "εληξε το χρονικο οριο" και κατι τετοια... :wacko:

μήπως χρησιμοποιείς την ίδια κάρτα σε άλλον λογαριασμό; μήπως έχει λήξει η κάρτα σου; μήπως έχεις κάνει αγορά χωρίς απόθεμα;

το τελευταιο ΙΣΩΣ να εγινε αλλα πως; Εαν δεν εχω αποθεμα γινεται αγορα;

απο χθεσινη εμπειρια, τελικα μαλλον γινεται! μπορει να μην ηταν αγορα απο app store και να ηταν μια ασχετη αγορα, αλλα περασε κανονικα με υπολοιπο καρτας στο 0,00 (visa/πειραιως) !!! τωρα πως ακριβως θα χρεωθει δε μπορω να καταλαβω!

κ @ τ @ ν τ ι @

και εγω visa/πειραιως εχω!

Βαζω μια visa electron που εχω και δεν μου την περνει. Καμια ιδεα τι να κανω;

Edited by doganos
Samsung S21 Ultra

και εγω visa/πειραιως εχω!

Βαζω μια visa electron που εχω και δεν μου την περνει. Καμια ιδεα τι να κανω;

Ή θα γεμίσεις τον λογαριασμό που συνδέεται με τον αριθμό της κάρτας που είχες για το appstore ή θα πάρεις μια itunes gift card και θα κάνεις την δουλειά σου. Εγώ πλέων έτσι αγοράζω εφαρμογές.

Επίσης δοκίμασε άλλου είδους χρεωστική ή πιστωτική κάρτα, visa, mastercard.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

αναβαθμιση εφαρμογων θελω να κανω και οχι αγορα. Τελικα ειχε υπολοιπο η καρτα και δεν ειναι οτι ξεπερασα το οριο. Δοκιμασα οπως ειπα επισης και αλλη καρτα (visa electron) αλλα δεν την δεχεται...
Samsung S21 Ultra

αναβαθμιση εφαρμογων θελω να κανω και οχι αγορα. Τελικα ειχε υπολοιπο η καρτα και δεν ειναι οτι ξεπερασα το οριο. Δοκιμασα οπως ειπα επισης και αλλη καρτα (visa electron) αλλα δεν την δεχεται...

Θα σου πρότεινα να επικοινωνήσεις με την Apple για να δεις τι συμβαίνει.

Επικοινωνησα αλλα...

I understand there’s a concern with the last purchase made on your account which requires a credit card verification. I know how important it is for you to have this straightened out and ensure everything is well aligned on your iTunes Store account. Rest assured, I will be checking all my resources to see the best available options we have for you to resolve this case the soonest possible time.

Upon checking, recently you made a purchase from our iTunes Store, but we’ve been unable to process it using the payment method on your account. As soon as we’re able to process your order, you can make purchases from iTunes again.

If you’re not sure why your payment method isn’t working, check to be sure your address is correct in iTunes. Then, contact your bank or credit card company to see if the issue is on their end.

You can also change your payment method in iTunes or purchase a Gift Card to pay for your item.

If you have questions about this order, we’ll be glad to give you the details. For privacy reasons, you should contact our Account Security team.

Unless we hear differently from you, we’ll continue trying to process your current payment method for seven days.

Τεσπα, θα βαλω 5 ευρω στην καρτα μεσα μπας και δεν φτανει το υπολοιπο για να ολοκληρωθει η αγορα... και ισως παρω και την τραπεζα τηλ να δω εαν μπορουν να μου πουν τι συμβαινει.

Μεχρι να γινει ολο αυτο, πως μπορω να κανω αναβαθμιση εφαρμογων χωρις καρτα; Γινεται;

Edited by doganos
Samsung S21 Ultra

Επικοινωνησα αλλα...

Τεσπα, θα βαλω 5 ευρω στην καρτα μεσα μπας και δεν φτανει το υπολοιπο για να ολοκληρωθει η αγορα... και ισως παρω και την τραπεζα τηλ να δω εαν μπορουν να μου πουν τι συμβαινει.

Μεχρι να γινει ολο αυτο, πως μπορω να κανω αναβαθμιση εφαρμογων χωρις καρτα; Γινεται;

Όχι δεν μπορείς να κάνεις δυστυχώς. Εγώ πρότεινα να επικοινωνήσεις με το συνεργάτη της Apple στην Ελλάδα για να σου δώσουν άμεσα λύση: 00800 44145417

Απο εξωτερικο ξερεις τηλεφωνο; Γιατι δεν ειμαι ελλαδα...

σε ποια χώρα βρίσκεσαι, καλημέρα.

Βουλγαρια. Μιλησα με πειραιως και μου ειπαν εγινε μια αγορα εφαρμογης 1.98 και μετα 2 προσπαθειες για 2.99.

Η εφαρμογη που αγορασα εκανε 2.99. Απλως το 1.98 ηταν το υπολοιπο που ειχε η καρτα μεσα. Και της το ειπα αυτο της κοπελας και λεει οχι αποκλειεται, η μια αγορα ολοκληρωθηκε επιτυχως και μετα εγιναν προσπαθειες για 2.99...

Της ειπα οκ θα βαλω 5 ευρω να δω τι θα γινει και μου ελεγε ιστοριες. Εγω πιστευω παντως οτι αυτοματα θα τραβηξει τα λεφτα και θα ξεμπλοκαριστει...

Samsung S21 Ultra

Βουλγαρια. Μιλησα με πειραιως και μου ειπαν εγινε μια αγορα εφαρμογης 1.98 και μετα 2 προσπαθειες για 2.99.

Η εφαρμογη που αγορασα εκανε 2.99. Απλως το 1.98 ηταν το υπολοιπο που ειχε η καρτα μεσα. Και της το ειπα αυτο της κοπελας και λεει οχι αποκλειεται, η μια αγορα ολοκληρωθηκε επιτυχως και μετα εγιναν προσπαθειες για 2.99...

Της ειπα οκ θα βαλω 5 ευρω να δω τι θα γινει και μου ελεγε ιστοριες. Εγω πιστευω παντως οτι αυτοματα θα τραβηξει τα λεφτα και θα ξεμπλοκαριστει...

Μόλις βάλεις τα λεφτά θα καλυφθεί αμέσως το χρωστούμενο ποσό και θα μπορείς να κάνεις τις αναβαθμίσεις.

Το πιο εύκολο και απλό είναι οι gift cards της apple. Ούτε τράπεζες, ούτε μεταφορές, ούτε τίποτα. Την περνάς και ξενιάζεις. Επίσης το υπόλοιπο φαίνεται μονίμως πάνω δεξιά στο itunes ώστε να ξέρεις ανά πάσα στιγμή τι λεφτά έχεις στην κάρτα. Μόλις αγοράσεις εφαρμογή αμέσως αφαιρείται το ποσό και φαίνεται εκείνη την στιγμή. Εγώ μετά από ένα χρόνο που δούλευα με χρεωστική την παράτησα για τις gift cards.

που μπορω να βρω gift cards?

Στην Ελλάδα έχουμε στα public, istorm, mediamarkt και πλαίσιο αν δεν κάνω λάθος. Εκεί που βρίσκεσαι λογικά θα υπάρχει κατάστημα το οποίο να τις φέρνει. Επίσης αν μπεις στο site της apple και επιλέξεις Βουλγαρία θα σου βγάλει που μπορείς να βρεις προϊόντα της apple.

Για την ιστορια, με το που εβαλα 5 ευρω δουλεψαν ολα κανονικα...

ευχαριστούμε για την ενημέρωση, κάποιος κάπου κάποτε ίσως τη χρειαστεί :)

• 2 weeks later...

Είδα κάπου σε μια φίλη, να βγαίνει στην οθονη του κινητού μια κυκλική διαφάνεια, κάτι σαν γρήγορη πλοήγηση στο μενού του κινητού ! Ποιο app είναι αυτό, γνωρίζει κανείς???

Ευχαριστώ!

http://facebook.com/doukasf

Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb

• The topic was unpinned