Administrators athanaso77 Δημ. December 8, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2021 4 ώρες πριν, nikpoth said: Καλησπέρα, εφαρμογή για tracking packages delivery που να είναι αξιόπιστη; https://apps.apple.com/gr/app/packages-track-your-parcels/id1229071393?l=el 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. December 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2021 On 8/12/2021 at 2:16 ΠΜ, nikpoth said: Καλησπέρα, εφαρμογή για tracking packages delivery που να είναι αξιόπιστη; Aftership. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_ Δημ. January 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2022 Καλησπέρα! Δεν μπορώ να συνδεθώ στο wifi με το app του μασουτη. Φταίει το ότι είναι δημόσιο δίκτυο? Πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
worksat Δημ. November 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2022 καλησπέρα μια ερώτηση πριν το 16 αναβάθμιση η φωτογραφίες άλλαζαν διαφορες φωτό στην οθόνη μπροστά τώρα δεν αλλάζουν πρέπει να κάνω κάτι ευχάριστο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 11, 2022 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2022 13 ώρες πριν, worksat said: καλησπέρα μια ερώτηση πριν το 16 αναβάθμιση η φωτογραφίες άλλαζαν διαφορες φωτό στην οθόνη μπροστά τώρα δεν αλλάζουν πρέπει να κάνω κάτι ευχάριστο Σου έχω απαντήσει στο άλλο θέμα που έχεις κάνει την ίδια ερώτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 1, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2024 Χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Έχω πρόβλημα με το app store. Αγόρασα καινούριο iPad και όποτε κατεβάζω κάποια εφαρμογή μου ζητάει συνεχώς τον κωδικό του λογαριασμού μου. Δηλαδή δεν μπορώ να τα κατεβάζω με face Id. Έχω ενεργοποιημένες τις σχετικές ρυθμίσεις. Τι να κάνω; Ευχαριστώ. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilllios Δημ. January 1, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2024 Χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Έχω πρόβλημα με το app store. Αγόρασα καινούριο iPad και όποτε κατεβάζω κάποια εφαρμογή μου ζητάει συνεχώς τον κωδικό του λογαριασμού μου. Δηλαδή δεν μπορώ να τα κατεβάζω με face Id. Έχω ενεργοποιημένες τις σχετικές ρυθμίσεις. Τι να κάνω; Ευχαριστώ. Καλη χρονιαΑν εχεις ενεργοποιήσει στις ρυθμίσεις του Face ID το ξεκλείδωμα με αυτο Κανε διαγραφή και ξαναπέρασε το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 1, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2024 1 hour ago, vasilllios said: Καλη χρονια Αν εχεις ενεργοποιήσει στις ρυθμίσεις του Face ID το ξεκλείδωμα με αυτο Κανε διαγραφή και ξαναπέρασε το. Τελικά αυτό ήταν η λύση. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Χρόνια πολλά, με υγεία. 1 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts