jabaman Δημ. November 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2018 Υπάρχει κάποιος dialer που να κρατάει μεγάλο ιστορικό κλήσεων; Δηλαδή θέλω να βλέπω ιστορικό 4-5 μηνών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 Υπάρχει εφαρμογή με αντίστροφη μέτρηση που να μπαίνουν πάνω από ένα χρονόμετρα αντιστροφής και το κουδούνι να χτυπάει μέχρι να το κλείσεις; Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. October 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2020 Γνωρίζει μήπως κάποιος γιατί η εφαρμογή στρεμιο δεν λειτουργεί για iOS σε αντίθεση με το Android που εκεί λειτουργεί κανονικά; Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2020 Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει εφαρμογή για αποστολή sms στο 13033 η οποία όμως να μπορεί να εγκατασταθεί σε 5c που έχει μείνει σε iOS 10.3.3; Έχω βρει 2-3, αλλά δεν γίνονται εγκατάσταση λόγω της παλιάς έκδοσης του iOS. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. November 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2020 Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει εφαρμογή για αποστολή sms στο 13033 η οποία όμως να μπορεί να εγκατασταθεί σε 5c που έχει μείνει σε iOS 10.3.3; Έχω βρει 2-3, αλλά δεν γίνονται εγκατάσταση λόγω της παλιάς έκδοσης του iOS. Για ποιο λόγο θέλεις να εγκαταστήσεις εφαρμογή για να στείλεις σμσ; :wacko::blink: Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2020 Για ποιο λόγο θέλεις να εγκαταστήσεις εφαρμογή για να στείλεις σμσ; :wacko::blink:Γιατί όσο περίεργο και αν ακούγεται οι γονείς μου δεν μπορούν να στείλουν μήνυμα με το εν λόγω κινητό (και ας το έχουν πόσα χρόνια), και δεν έχω εκτυπωτή να τους βγάλω από ένα χαρτί για τις 2 περιπτώσεις που βγαίνουν από το σπίτι, και απλά να αλλάζουν την ημερομηνία και τις ώρες. Έχω δει παρόμοιες εφαρμογές στο Android όπου αποθηκεύεις τα στοιχεία σου μία φορά, και μετά απλά πατάς το button με την αντίστοιχη περίπτωση για τον λόγο που θέλεις να μετακινηθείς, και στέλνει αυτόματα το SMS, και σκέφτηκα αυτόν τον τρόπο για την περίπτωση τους. Υπάρχουν και για iPhone αλλά δυστυχώς ζητάνε για να εγκατασταθούν iOS 12+. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. November 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2020 Γιατί όσο περίεργο και αν ακούγεται οι γονείς μου δεν μπορούν να στείλουν μήνυμα με το εν λόγω κινητό (και ας το έχουν πόσα χρόνια), και δεν έχω εκτυπωτή να τους βγάλω από ένα χαρτί για τις 2 περιπτώσεις που βγαίνουν από το σπίτι, και απλά να αλλάζουν την ημερομηνία και τις ώρες. Έχω δει παρόμοιες εφαρμογές στο Android όπου αποθηκεύεις τα στοιχεία σου μία φορά, και μετά απλά πατάς το button με την αντίστοιχη περίπτωση για τον λόγο που θέλεις να μετακινηθείς, και στέλνει αυτόματα το SMS, και σκέφτηκα αυτόν τον τρόπο για την περίπτωση τους. Υπάρχουν και για iPhone αλλά δυστυχώς ζητάνε για να εγκατασταθούν iOS 12+. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Bbb Μένουμε σπίτι https://apps.apple.com/gr/app/bbb-%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%83%CF%80%CE%AF%CF%84%CE%B9/id1510518916?l=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2020 Bbb Μένουμε σπίτι https://apps.apple.com/gr/app/bbb-%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%83%CF%80%CE%AF%CF%84%CE%B9/id1510518916?l=elΤην είχα δοκιμάσει και δεν δούλευε. Απ' ότι κατάλαβα δεν αναγνώριζε την διεύθυνση επειδή μάλλον δεν ανήκε στην Βούλα. Sent from my Samsung Galaxy Tab S7 by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. November 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2020 Την είχα δοκιμάσει και δεν δούλευε. Απ' ότι κατάλαβα δεν αναγνώριζε την διεύθυνση επειδή μάλλον δεν ανήκε στην Βούλα. Sent from my Samsung Galaxy Tab S7 by using Tapatalk Περίεργο εγώ καταχώρησα κανονικά τα στοιχεία μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2020 Περίεργο εγώ καταχώρησα κανονικά τα στοιχεία μου.Την δοκίμασα και πριν από λίγο, και αυτή τη φορά δέχτηκε τα στοιχεία. ;) Ευχαριστώ για τον χρόνο σου. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2021 Μια βοήθεια παρακαλώ. Χρειάζομαι εφαρμογές για επεξεργασία βίντεο και φωτογραφιών. Θέλω πχ να μπορώ να προσθέσω μουσική σε ένα βίντεο, να το κόψω κλπ. Επίσης θέλω να επεξεργάζομαι φωτογραφίες. Ευχαριστώ Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. January 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2021 Χρησιμοποιώ τα Lightleap για φωτογραφίες και videoleap για video. https://apps.apple.com/gb/app/enlight-quickshot-edit-photos/id1254875992 https://apps.apple.com/gb/app/videoleap-by-lightricks/id1255135442 Κάποιες δυνατότητες τους δεν είναι δωρεάν αλλά μου αρκεί η δωρεάν έκδοση τους. Ειδικά στα video κάνει αυτά που θες και είναι εύκολο στην χρήση (κόψε ράψε βίντεο, επεξεργασία ήχου με προσθήκη τραγουδιού, διάφορες φωτογραφίες σε βίντεο με ή χωρίς ήχο κτλ...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2021 Σε ευχαριστώ πολύ. Θα τις δοκιμάσω Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. April 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2021 Yπαρχει εφαρμογη που να κανει ηχογραφηση κλησεων στο IOS? Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. April 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2021 Γνωρίζει μήπως κάποιος γιατί η εφαρμογή στρεμιο δεν λειτουργεί για iOS σε αντίθεση με το Android που εκεί λειτουργεί κανονικά; ;;;;;;;;;;;; Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. September 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2021 Αν σβήσω μια φωτογραφία ή βίντεο δεν θα σβηστεί από iCloud αν έχει ήδη προλάβει να ανεβεί έτσι δεν είναι; Πως την επαναφέρω; Επαναφέροντας ολόκληρο αντίγραφο ασφαλείας ; Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 30, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2021 1 minute ago, Inevar said: Αν σβήσω μια φωτογραφία ή βίντεο δεν θα σβηστεί από iCloud αν έχει ήδη προλάβει να ανεβεί έτσι δεν είναι; Πως την επαναφέρω; Επαναφέροντας ολόκληρο αντίγραφο ασφαλείας ; Αν έχεις ενεργοποιήσει τον συγχρονισμό των φωτογραφιών και βίντεο από τη συσκευή σου στο iCloud, ότι σβήνεις από τη συσκευή, σβήνεται και στο iCloud. Για να δεις τι περιέχεται στο iCloud, μπορείς να μπεις και από έναν υπολογιστή. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. October 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2021 (edited) 19 ώρες πριν, athanaso77 said: Αν έχεις ενεργοποιήσει τον συγχρονισμό των φωτογραφιών και βίντεο από τη συσκευή σου στο iCloud, ότι σβήνεις από τη συσκευή, σβήνεται και στο iCloud. Για να δεις τι περιέχεται στο iCloud, μπορείς να μπεις και από έναν υπολογιστή. Δεν βλέπω να υπάρχει τρόπος να σβήσω τις φωτογραφίες και βίντεο από το κινητό, αλλά να συνεχίσουν να υπάρχουν στο icloud. Παρά μόνο αν πάρω backup; Edited October 1, 2021 by Inevar Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 1, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2021 4 minutes ago, Inevar said: Δεν βλέπω να υπάρχει τρόπος να σβήσω τις φωτογραφίες και βίντεο από το κινητό, αλλά να συνεχίσουν να υπάρχουν στο icloud. Ουσιαστικά έτσι είναι... μια εναλλακτική είναι να ανεβάσεις τις φωτογραφίες σε άλλο cloud server, όπως το Google Photos, το One Drive κτλ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. October 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2021 1 ώρα πριν, athanaso77 said: Ουσιαστικά έτσι είναι... μια εναλλακτική είναι να ανεβάσεις τις φωτογραφίες σε άλλο cloud server, όπως το Google Photos, το One Drive κτλ. Η επιλογή μεταφοράς από iCloud σε Google φωτός είναι εύκολο να τη βρω λογικά . Θα το τζεηλμπρεηκάρω δε θα μου γλιτώσει το SE ακόμα και με τα 15αρια πάνω ! Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. October 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2021 2 ώρες πριν, Inevar said: Δεν βλέπω να υπάρχει τρόπος να σβήσω τις φωτογραφίες και βίντεο από το κινητό, αλλά να συνεχίσουν να υπάρχουν στο icloud. Παρά μόνο αν πάρω backup; Γίνεται. Μπορείς στο icloud να τις μεταφέρεις από το photos στο icloud drive και στο κινητό σου να τα βλέπεις απ την εφαρμογή files. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 1, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2021 1 ώρα πριν, Inevar said: Η επιλογή μεταφοράς από iCloud σε Google φωτός είναι εύκολο να τη βρω λογικά . Θα το τζεηλμπρεηκάρω δε θα μου γλιτώσει το SE ακόμα και με τα 15αρια πάνω ! Πολύ εύκολο, απλά εγκαθιστάς την εφαρμογή Google Photos και ενεργοποιείς το backup των φωτογραφιών στη συσκευή. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. October 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2021 30 minutes ago, athanaso77 said: Πολύ εύκολο, απλά εγκαθιστάς την εφαρμογή Google Photos και ενεργοποιείς το backup των φωτογραφιών στη συσκευή. Μια χαρά .. την κατέβασα και τώρα δημιουργεί αντίγραφο ασφαλείας στις Google photos ,επομένως αν μετά σβήσω τα πάντα από iCloud δεν θα υπάρχει θέμα. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. October 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2021 8 ώρες πριν, Inevar said: Καλησπέρα μία ερώτηση όσον αφορά το google home . Οταν χρησιμοποιω την εφαρμογη από το android κινητό μου μπορώ να κάνω cast την οθόνη του κινητού στην τηλεόραση μέσω του chromecast , όταν όμως μπαίνω μέσω του iPhone μου στην εφαρμογή google home δεν υπάρχει η ίδια επιλογή . Αλλάζει αυτό; Ξέρει μήπως κάποιος; Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpoth Δημ. December 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2021 Καλησπέρα, εφαρμογή για tracking packages delivery που να είναι αξιόπιστη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts