mavrios Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Χωρίς να έχει γράψει ο ..νοξ? Ο ποιος να γραψει;! Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kast1727 Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Ο ποιος να γραψει;!Ασε δεν ξέρεις εσύ, παλιό κορεάτικο ανέκδοτο.. Παράθεση samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Χωρίς να έχει γράψει ο ..νοξ? Όχι εδώ δεν γράφει ο nox :lol::lol::lol: Αυτά τα μετράνε μόνο οι κορεάτες. Αν πάθει κάτι του κάνεις restore και το δίνεις. Δεν χάνεις εγγύηση κάνοντας jb. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Settings > general >accessibility Ευχαριστώ Σε εφαρμογή υπάρχει κάτι? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Ευχαριστώ Σε εφαρμογή υπάρχει κάτι? Για κλείδωμα και ξεκλείδωμα όχι. Τέτοιες εφαρμογές μόνο με jb στο cydia. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Για κλείδωμα και ξεκλείδωμα όχι. Τέτοιες εφαρμογές μόνο με jb στο cydia. OK, ευχαριστώ. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 candy crash κλπ... :) Σε ευχαριςτω αλλα δεν ειναι αυτο. Το βρηκα ομως, το θυμηθηκα. Το bubble breaker ηταν! Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Ψάχνω κάποια Data Usage εφαρμογή δοκιμασμένη και αξιόπιστη. Αν υπάρχει και κάποια μέσα από την οποία θα μπορώ να απομονώσω κάποιες εφαρμογές. (π.χ Spotify δωρεάν streaming) Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Ψάχνω κάποια Data Usage εφαρμογή δοκιμασμένη και αξιόπιστη. Αν υπάρχει και κάποια μέσα από την οποία θα μπορώ να απομονώσω κάποιες εφαρμογές. (π.χ Spotify δωρεάν streaming) Τι εννοείς να απομονώσεις; Εγώ δουλεύω την https://itunes.apple.com/gr/app/data-counter-universal-data/id397348286?mt=8 Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Να μην μετράει τα mb κάποιων εφαρμογών. Θα με ενδιέφερε και μένα μια τέτοια εφαρμογή. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Να μην μετράει τα mb κάποιων εφαρμογών. Θα με ενδιέφερε και μένα μια τέτοια εφαρμογή. Σωστά. Αυτό ακριβώς. Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Αυτή που χρησιμοποιώ δεν έχει κάτι τέτοιο ούτε γνωρίζω ποια εφαρμογή μπορεί να έχει τέτοια ρύθμιση. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Θελω να ρωτησω το εξης αν μπορει να μπειι σε οικογενειακη κατασταση φιλος που μενει στο εξωτερικο συγκεκριμενα Γερμανια και φυσικα εχει δηλωμενη χωρα στο iphone του το Γερμανικο app store με γερμανικη καρτα πληρωμης.Αραγε τι γινεται σε αυτην την περιπτωση μπορουμε να μοιραστουμε εφαρμογες που αγορασα πχ εγω και αυτος? Παρατηρησα πχ οτι αυτος για μουσικη τον μηνα πληρωνει περισσοτερα απο μενα στο itunes.Σκεφτομαι να αγορασω το ετησιο πακετο με τα 25 ευρω που συμφερει καραμπινατα. Ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Θελω να ρωτησω το εξης αν μπορει να μπειι σε οικογενειακη κατασταση φιλος που μενει στο εξωτερικο συγκεκριμενα Γερμανια και φυσικα εχει δηλωμενη χωρα στο iphone του το Γερμανικο app store με γερμανικη καρτα πληρωμης.Αραγε τι γινεται σε αυτην την περιπτωση μπορουμε να μοιραστουμε εφαρμογες που αγορασα πχ εγω και αυτος? Παρατηρησα πχ οτι αυτος για μουσικη τον μηνα πληρωνει περισσοτερα απο μενα στο itunes.Σκεφτομαι να αγορασω το ετησιο πακετο με τα 25 ευρω που συμφερει καραμπινατα. Ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις. Καλησπέρα φίλε μου, δυστυχώς όχι δεν μπορείτε να μοιράζεστε εφαρμογές από διαφορετικό App Store. Μόνο εάν ο ένας δανείσει το δικό του Apple ID στον άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Καλησπέρα φίλε μου, δυστυχώς όχι δεν μπορείτε να μοιράζεστε εφαρμογές από διαφορετικό App Store. Μόνο εάν ο ένας δανείσει το δικό του Apple ID στον άλλο. Μαλιστα.. Ευχαριστω:) Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H38 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Καλησπέρα φίλε μου, δυστυχώς όχι δεν μπορείτε να μοιράζεστε εφαρμογές από διαφορετικό App Store. Μόνο εάν ο ένας δανείσει το δικό του Apple ID στον άλλο. Οκ τοτε…. Πες οτι ερχομαι στο δικο σου Mac, κανω sign in με το δικο μου Apple ID και σου κατεβαζω μια αγορασμενη εφαρμογη… Οταν κανω μετα sign out, απο το δικο σου Mac… και εννοειτε μετα κανεις εσυ sign in, τοτε τι γινετε? Παιζει ή εφαρμογη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Η εφαρμογή συνεχίζει να λειτουργεί. Ωστόσο, σε κάθε αναβάθμιση της εφαρμογής, θα πρέπει να κάνεις σύνδεση χρησιμοποιόντας το Apple ID με το οποίο κατέβασες την εφαρμογή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Η εφαρμογή συνεχίζει να λειτουργεί. Ωστόσο, σε κάθε αναβάθμιση της εφαρμογής, θα πρέπει να κάνεις σύνδεση χρησιμοποιόντας το Apple ID με το οποίο κατέβασες την εφαρμογή. Βγαζει αυτοματα το appleID ειτε στο iPhone ειτε στο iPad ειτε σε mac και ζηταει μονο password πλεον! Βεβαια μετα το χθεσινο update στο mac εχει επιλογη αν θες να ζηταει τον κωδικο του appleID σου ή οχι στο μελλον (εφοσον εχεις κανει authorize τον συγκεκριμενο !) Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Υπάρχει κάποια εφαρμογή ιατρικών εξετάσεων στην οποία να μπορείς να κρατάς αρχείο πχ γενικές αίματος κτλ ; Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Υπάρχει κάποια εφαρμογή ιατρικών εξετάσεων στην οποία να μπορείς να κρατάς αρχείο πχ γενικές αίματος κτλ ; Καλημέρα φίλε μου, στην κατηγορία Health & fitness θα βρεις πολλές τέτοιου είδους εφαρμογές :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Ερώτηση. Στο sygic GPS υπάρχει τρόπος να αποθηκεύονται κάπως οι ρυθμίσεις μου και οι αγαπημένες μου τοποθεσίες έτσι ώστε να τα έχω μετά από επαναφορά; Έχω ενεργοποιημένο το iCloud αλλά restore δεν βλέπω κάπου; Αυτό που με ενδιαφέρει είναι κυρίως οι τοποθεσίες όπου μετά από επαναφορά τις περνάω πάλι από την αρχή. Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Ερώτηση. Στο sygic GPS υπάρχει τρόπος να αποθηκεύονται κάπως οι ρυθμίσεις μου και οι αγαπημένες μου τοποθεσίες έτσι ώστε να τα έχω μετά από επαναφορά; Έχω ενεργοποιημένο το iCloud αλλά restore δεν βλέπω κάπου; Αυτό που με ενδιαφέρει είναι κυρίως οι τοποθεσίες όπου μετά από επαναφορά τις περνάω πάλι από την αρχή. Δημιούργησε user profile μέσα στην εφαρμογή και πάντα θα τα βρίσκεις εκεί μαζεμένα και νοικοκυρεμένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Είμαι συνδεδεμένος κανονικά με iCloud λογαριασμό. Εκτός αν δεν κατάλαβα κάτι καλά. Πως φτιάχνω user profile; Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doukas_F Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Όποιος χρησιμοποιεί το OneDrive (αντίστοιχο iCloud , που για εμας τους πρώην χρήστες windows phones μας βολεύει περισσότερο), έχει παρατηρήσει οτι το app προσπαθεί να κανει αναβάθμιση αλλα δε μπορεί να εγκατασταθεί με αποτέλεσμα να μην υπαρχει back up . . . ??? Παράθεση http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Όποιος χρησιμοποιεί το OneDrive (αντίστοιχο iCloud , που για εμας τους πρώην χρήστες windows phones μας βολεύει περισσότερο), έχει παρατηρήσει οτι το app προσπαθεί να κανει αναβάθμιση αλλα δε μπορεί να εγκατασταθεί με αποτέλεσμα να μην υπαρχει back up . . . ??? Το 6αρι της συζύγου πήρε 2-3 updates τελευταία. Δεν είχε κάποιο θέμα. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts