Jump to content

[App Store] Γενικές Πληροφορίες και Εύρεση εφαρμογών

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα.γνωριζει καποιος κομπουτερακι με μοιρες-πρωτα-δευτεra?δεν μπορω να βρω πουθενα στο store.]

ΒΑΣΙΛΗΣ

IPHONE 4 32GB

κατεβασα την εφαρμογη sms delivery report (με χρέωση) αλλά δεν είμαι ευχαριστημένη (δεν λειτουργεί με το δίκτυό μου) .. με το να τη διαγράψω ... σημαίνει ότι δεν χρεώνομαι την αγορά της κιόλας; ή όχι;

μπορώ με κάποιο τρόπο να ακυρώσω αυτή την αγορά; κι αν ναι πως;

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Ακύρωση αγοράς λίγο δύσκολο αλλά μπορείς να δοκιμάσεις αυτόν τον τρόπο

Ακύρωση αγοράς λίγο δύσκολο αλλά μπορείς να δοκιμάσεις αυτόν τον τρόπο

έκανα αυτό ακριβώς ... μέσα σε κάτι ώρες από την ώρα που το αγόρασα..

θα περιμένω τώρα να δω αν θα λάβω κάποια απάντηση ...

ευχαριστώ!

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Γεια σας παιδιά.Εχω την εξής απορία.Θέλω να βάλω στο λογαριασμό μου στο Appstore credit card διότι μέχρι στιγμής το χα σε free.Αν πάω στην Attica και βγαλω μια gift card θα την δεχτεί ο λογαριασμός η θα μου πει κάτι για ασυμβατότητα ;;;

καλησπερα.γνωριζει καποιος κομπουτερακι με μοιρες-πρωτα-δευτεra?δεν μπορω να βρω πουθενα στο store.]

κατεβασε το Pi Cubed (lite) κανει τα παντα εκτος καφε!! θα σου αρεσει

Μερικές προτάσεις και από μένα:

Evernote

Messi.im

Qik Live

Mobile RSS

Radio Streaming Applications

2Do

Readdledocs

παιδια εχω μια ερωτηση,λοιπον αγοραζω εφαρμογες απο το app store κι ενω τις εχω πληρωμενες ξαφνικα καποια στιγμη δεν μπορει να μπει σιτς εφαρμογες,με το που παταω ας πουμε να μπω σε καποιο παιχνιδι η στο fb ας πουμε ανοιγει και κλεινει η εφαρμογη,μετα μπαινω στον λογαριασμο μου στο app store και μου λεει πως εχω καποιο υπολοιπο.τι συμβαινει βρε παιδια,2 φορες μου το χει κανει και σημερα ειναι η τριτη.1 φορα δεν πληρωνεις την καθε εφαρμογη?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Έχει αναφερθεί εδώ και 2-3 μέρες ότι η Apple επέτρεψε στους developers να χρεώνουν κάποιο ποσό αν θέλουν τις αναβαθμίσεις. Μήπως (με κάθε επιφύλαξη) συμβαίνει κάτι τέτοιο και σε σένα;

Ή μήπως πληρώνεις με κάποια κάρτα και δε μπόρεσε να τραβήξει τα χρήματα το AppStore. Πρώτη φορά διαβάζω για κάποιο πρόβλημα όπως αυτό που περιγράφεις και προσπαθώ να καταλάβω και εγώ μαζί με σένα τι συμβαίνει.

παιδια εχω μια ερωτηση,λοιπον αγοραζω εφαρμογες απο το app store κι ενω τις εχω πληρωμενες ξαφνικα καποια στιγμη δεν μπορει να μπει σιτς εφαρμογες,με το που παταω ας πουμε να μπω σε καποιο παιχνιδι η στο fb ας πουμε ανοιγει και κλεινει η εφαρμογη,μετα μπαινω στον λογαριασμο μου στο app store και μου λεει πως εχω καποιο υπολοιπο.τι συμβαινει βρε παιδια,2 φορες μου το χει κανει και σημερα ειναι η τριτη.1 φορα δεν πληρωνεις την καθε εφαρμογη?

Μήπως έχεις δύο λογαριασμούς στο Appstore (για παράδειγμα ένα ελληνικό και ένα αμερικάνικο) και την συγκεκριμένη φορά δεν έχεις κάνει login με το account που έχεις αγοράσει την εφαρμογή?

[imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης

pushme.to & pingChat2 : djarte

iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS

Μήπως έχεις δύο λογαριασμούς στο Appstore (για παράδειγμα ένα ελληνικό και ένα αμερικάνικο) και την συγκεκριμένη φορά δεν έχεις κάνει login με το account που έχεις αγοράσει την εφαρμογή?

Αρτέμη, αυτό όμως γιατί να του κλείνει τις εφαρμογές όταν πάει να τις ανοίξει; Έχω και εγώ εφαρμογές (δωρεάν βέβαια) που έχω από άλλο AppStore αλλά δε μου κλείνουν όταν τις ανοίγω.

Σε αυτό που λες βέβαια, σκέφτομαι κάτι άλλο. Μήπως (αν και ίσως παρατραβηγμένο ως σενάριο) έχει δεύτερο λογαριασμό σε άλλο AppStore χωρίς κάρτα για δωρεάν εφαρμογές όπως έχουμε πολλοί και προσπάθησε να κατεβάσει μη δωρεάν εφαρμογή απο κει, του την κατέβασε αλλά δεν τον αφήνει να την εκτελέσει επειδή δε βρήκε κάρτα για να τραβήξει τα χρήματα...

Αρτέμη, αυτό όμως γιατί να του κλείνει τις εφαρμογές όταν πάει να τις ανοίξει; Έχω και εγώ εφαρμογές (δωρεάν βέβαια) που έχω από άλλο AppStore αλλά δε μου κλείνουν όταν τις ανοίγω.

Σε αυτό που λες βέβαια, σκέφτομαι κάτι άλλο. Μήπως (αν και ίσως παρατραβηγμένο ως σενάριο) έχει δεύτερο λογαριασμό σε άλλο AppStore χωρίς κάρτα για δωρεάν εφαρμογές όπως έχουμε πολλοί και προσπάθησε να κατεβάσει μη δωρεάν εφαρμογή απο κει, του την κατέβασε αλλά δεν τον αφήνει να την εκτελέσει επειδή δε βρήκε κάρτα για να τραβήξει τα χρήματα...

Η αλήθεια είναι ότι το γεγονός αυτό και εμένα μου προκαλεί εντύπωση. Πως είναι δυνατόν να είναι ήδη εγκατεστημένη η εφαρμογή και απλά να μην ανοίγει. :confused:

Εκτός και εάν έχει πρόβλημα για κάποιο λόγο και κρασάρει. Αλλά αυτό θα συνέβαινε σε μία εφαρμογή και όχι σε πολλές.

Όσον αφορά το θέμα με τις free εφαρμογές από το αμερικάνικo appstore, η αλήθεια είναι πως δεν έχω δοκιμάσει να κατεβάσω κάποια εφαρμογή επί πληρωμή για να δω τι παίζει και εάν σου επιτρέπει να την κατεβάσεις χρεώνοντας με ένα ποσό εικονικό την κάρτα.

[imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης

pushme.to & pingChat2 : djarte

iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS

εναν λογαριασμο χρησιμοποιω στο app store,μολις πληρωσω δουλευει κανονικα.

ωπ,παιδια ακυρο,τωρα δουλευουν ολα κανονικα.αναλαμπη θα χε μαλλον.

εναν λογαριασμο χρησιμοποιω στο app store,μολις πληρωσω δουλευει κανονικα.

ωπ,παιδια ακυρο,τωρα δουλευουν ολα κανονικα.αναλαμπη θα χε μαλλον.

να σε ρωτήσω..τι πιστωτική κάρτα έχεις βάλει;

να σε ρωτήσω..τι πιστωτική κάρτα έχεις βάλει;

visa φιλε μου

visa φιλε μου

αμα βαλω gift card γιατι δεν εχω visa (απο την attica συγκεκριμενα) αν θα την δεχτει;:confused:

Edited by nervous
Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms!

καλησπερα, προσπαθω βα κατεβασω (free) APPS απευθειας απο το APP STORE του iphone 3G αλλα οταν βγαζει την επιλογη Install την παταω και δεν κανει τιποτε ... ΄΄κολαει΄΄
smartphone madness:)

Να προσθέσω στην λίστα του CarpeNoctum και το εξαιρετικό (και δωρεάν) TeamViewer για Remote Desktop. Δουλεύει ακριβώς όπως και το αντίστοιχο στον υπολογιστή.

AppStore link

Εγώ εχτές κατέβασα RDP(είναι remote για Windows pc) και ezDesktop(VNC & RDP μαζί) .. το πρώτο έχει 2 εκδόσεις, η lite δωρεάν, και το δεύτερο είναι δωρεάν(έχω mac και με screen sharing με βόλεψε απίστευτα!) ..

Το Jaadu, το έχω, αλλά δυστυχώς έχω firewall και δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω εδώ που είμαι .. ελπίζω σε 1 βδομάδα που θα'μαι σπίτι μου, να μου δωθεί η ευκαιρία .. αν και δεν μ'αρέσει ότι τα update του θέλουν πληρωμή πάλι,ε;

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

• 2 weeks later...
Παιδια θελω μα ρωτησω αν ξερει κανεις καποιο browser ωστε να δειχνει τα sites τυπου facebook και youtube(και ολα τα sites τετοιου τυπου)ως full sites και οχι τα mobile.μπορει να εχει το κουμπι για να το αλλαξει σε full site αλλα μετα στο επομενο refresh σε ξανα πεταει στο mobile....εχει κανεις καμια ιδεα;;(εχω και το vanilla surf που ειναι του ipad αλλα και αυτο το ιδιο κανει)

Παιδια θελω μα ρωτησω αν ξερει κανεις καποιο browser ωστε να δειχνει τα sites τυπου facebook και youtube(και ολα τα sites τετοιου τυπου)ως full sites και οχι τα mobile.μπορει να εχει το κουμπι για να το αλλαξει σε full site αλλα μετα στο επομενο refresh σε ξανα πεταει στο mobile....εχει κανεις καμια ιδεα;;(εχω και το vanilla surf που ειναι του ipad αλλα και αυτο το ιδιο κανει)

Δοκίμασε το bolt δωρεάν από το AppStore που μπορεί να κάνει "απόκρυψη" και να εμφανίζεται ως άλλος browser (ΙΕ / Firefox / κλπ).

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

Ξέρετε κανένα καλό delicious client?

Η mobile έκδοση του site δε λέει τίποτα κ υστερεί σε βασικές λειτουργίες όπως αναζήτηση με βάση τα tags ή bundles που έχω φτιάξει στο λογαριασμό μου...

Ξέρετε κανένα καλό delicious client?

Η mobile έκδοση του site δε λέει τίποτα κ υστερεί σε βασικές λειτουργίες όπως αναζήτηση με βάση τα tags ή bundles που έχω φτιάξει στο λογαριασμό μου...

Σύμφωνα με το προτελευταίο (χθεσινό) post εδώ, νομίζω ότι δύσκολα θα υπάρξει - αν υπάρξει - κάτι καλύτερο.

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

• The topic was unpinned