Jump to content

[iOS 2] Activate / Jailbreak / Unlock για iPhone 3G

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να πω και εγώ κάτι μιας και βλέπω πολύ γκαντεμιά για κάποιους φίλους εδώ μέσα ενώ αλήθεια δεν υπάρχει λόγος.

Προσπαθούσα και εγώ να κάνω jb και όλο κάποιο μήνυμα λάθους έπερνα μέχρι που αλλιώθηκε ο boot loader και το επανέφερα από το iTunes με το δικό του restore. Τέλος κατάλαβα πως ίσως φταίει το custom firmware που είχα κατεβάσει γιατί δεν μπορεί ολοι να το κάνουν ...σωστά και εγώ να μην μπορώ. Κατέβασα λοιπόν από iClarified και βουαλά όλα οκ όλα καλά το jb δούλεψε, το cydia μου ζήτησε ενημέρωση και μάλιστα 2 φορές και έβαλα ότι μου είναι απαραίτητο και λίγο πολύ όλοι γνωρίζουμε τι θελουμε, απλά λίγο προσοχή μιας και είναι νωρίς ακόμα και δεν υποστηρίζουν όλες οι εφαρμογές το OS 3.0

Αυτά λοιπόν δεν χρειάζεται πανικός και σιγά σιγά δεν πολύ βιαζόμαστε .! Σωστά.?

Χαιρετώ και καλή τύχη.

Υ. Γ. Να πω και κάτι που παρατήρησα εκτός από ταχύτητα που είναι δυο σκάλες παραπάνω όταν φορτίζω την μπαταρία κανονικά όταν φτάνει στο 100% σταματά να φωρτιζει και η συσκευή δεν ζεστενεται πλέον αλλά τώρα βλέπω ότι αυτό ζεστενεται πολύ θα έλεγα τόσο που δεν είναι να το αφήνω όλο το βράδυ στο ρεύμα (μην κάνει και κανά μπαμ) αλλά η μπαταρία κρατάει πολύ περισσότερο από πριν.

http://ca.groups.yahoo.com/group/vparis1/files/

Αθήνα, Πρωτεύουσα, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

• Απαντήσεις 930
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Υ. Γ. Να πω και κάτι που παρατήρησα εκτός από ταχύτητα που είναι δυο σκάλες παραπάνω όταν φορτίζω την μπαταρία κανονικά όταν φτάνει στο 100% σταματά να φωρτιζει και η συσκευή δεν ζεστενεται πλέον αλλά τώρα βλέπω ότι αυτό ζεστενεται πολύ θα έλεγα τόσο που δεν είναι να το αφήνω όλο το βράδυ στο ρεύμα (μην κάνει και κανά μπαμ) αλλά η μπαταρία κρατάει πολύ περισσότερο από πριν.

αυτο με την μπαταρια το παρατηρησα κι εγω λες να εχουμε κανενα ατυχημα;:confused::confused::confused:

Βασικά "Δεν επιτρέπεται" χωρίς "και καλά".

Μην μπερδεύεις το Jailbreak με την εγκατάσταση "σπασμένων" εφαρμογών!

:)

γιατι δεν καταλαβα ??? το jailbreak δεν ειναι παρανομο ????? για ποιο λογο γινεται ???? εχεις διαβασει καθολου τι λεει η apple για αυτο ??? :lol: ας αφησουμε τα υπονοουμενα και ας βοηθησουμε ο ενας τον αλλο , αλλωστε για το λογο αυτο ειναι τα forum :rolleyes:

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

τρεχατε το ultrasn0w απελευθερωθηκε ξεκλειδωστε τα iphonia σας

τρεχατε το ultrasn0w απελευθερωθηκε ξεκλειδωστε τα iphonia σας

και κανω party ole ole ole!!! δουλεβει κανονικα 4me:lol::lol::lol: να και ενα γρηγορο guide ---->

1. Ensure you have upgraded to iPhone OS 3.0 and Jailbroken your 3G with PwnageTool or RedSn0w

2. Please add the repo: repo666.ultrasn0w.com to Cydia or Icy

3. Search for ‘ultrasn0w’ in Cydia or Icy and install Ultrasn0w

4. Reboot your iPhone 3G

αυτο με την μπαταρια το παρατηρησα κι εγω λες να εχουμε κανενα ατυχημα;:confused::confused::confused:

Δεν ξέρω αλλά καλού κακού ας έχουμε τον νου μας τουλάχιστον τον πρώτο καιρό και ας μην το αφήνουμε όλη νύχτα στο ρεύμα. Έχω δε την απορία αν το έχουν παρατηρήσει και άλλοι ή συμβαίνει μόνον σε μερικές συσκευές.?

Αν το παρατηρούν και άλλοι φίλοι ας το γράψουν να βγάλουμε συμπεράσματα.

Μιλώ για την μπαταρία που με το OS 3.0 ζεστενει πολύ την μπαταρία και όσες ώρες το έχεις στο ρεύμα αυτό συνεχίζει να ζεστενεται.

Χαιρετώ

και κανω party ole ole ole!!! δουλεβει κανονικα 4me:lol::lol::lol: να και ενα γρηγορο guide ---->

1. Ensure you have upgraded to iPhone OS 3.0 and Jailbroken your 3G with PwnageTool or RedSn0w

2. Please add the repo: repo666.ultrasn0w.com to Cydia or Icy

3. Search for ‘ultrasn0w’ in Cydia or Icy and install Ultrasn0w

4. Reboot your iPhone 3G

ΔΟΥΛΕΥΕΙ και σε εμένα!!! Επιτέλους..

:D:D:D:D:D

Μετα το παραπανω προβλημα τελικα αποφασισα να κανω jb.Ξεκινησα λοιπον τι διαδικασια ακριβως οπως πρεπει και μολις περναω το σημειο που μπαινει το τηλ σε DFU mode βγαζει το redsn0w μηνυμα "Waiting for reboot" και δεν γινεται τιποτα.Κανονικα επρεπε να φορτωνει η μπλε μπαρα απο κατω αλλα δεν...Το εχω δωκιμασει πολλες φορες,το εχω αφησει ακομα και μισαωρο μηπως ξεκινησει αλλα αυτο κανει τα δικα του.Τι στο καλο μπορει να φταιει?:wacko:

Mηπως χανεις λιγο το timing στα πατηματα των κουμπιων?Κοιταξε το λιγο.

Μετά από όλη την διαδικασία, είχε κανείς πρόβλημα στο sync με το itunes? Μια ώρα το έχω αφήσει και κάνει ακόμα sync.

Βοήθησε την eΕλλάδα!

http://www.erepublik.com/en/referrer/Mx+isid

Πλάκα έχει εγώ που μίλησα για ηρεμία και προσεχτικά βήματα ότι δεν πολύ βιαζόμαστε έχασα το Cydia σε μια προσπάθειά μου να απεγκαταστήσω μια εφαρμογή από τα παλιά που δεν την είχα πλέον στην επιφάνεια εργασίας αυτή μέσα από το Cydia φαίνονταν να υπάρχει και φυσικά θα υπάρχει εγκατεστημένει στον δίσκο (μνήμη) όπως και πολλές άλλες. Είναι πλέον κατάλοιπα που δεν λειτουργούν με την έκδοση 3.0.

Έτσι λοιπόν εξαφανίστηκε το εικονίδιο του Cydia οπότε καταλαβαίνετε μάλλον jb θα πέσει πάλι αλλά αυτό που με πονάει είναι ότι ως εδώ το είχα μια χαρά στήσει και τώρα φτου και από την αρχή.

Υπάρχει τρόπος να το φέρω πίσω αντί να κάνω πάλι jb και restore και όλα αυτά από την αρχή..!

Κάθε βοήθεια σε αυτό το σημείο θα είναι σαν Θεού δωρω.

Να πω τέλος ότι ενώ πρόλαβα να εγκαταστησω το SSH δεν έχω βάλει το terminal command.

Ευχαριστώ

Μετά από όλη την διαδικασία, είχε κανείς πρόβλημα στο sync με το itunes? Μια ώρα το έχω αφήσει και κάνει ακόμα sync.

Εμένα φίλε μου μου το έκανε πολύ πολύ γρήγορα όπως και το Restore από προηγούμενα Backup που είχα κάνει παλαιότερα απλά το Restore (αφού με ρώτησε) το έκανε πρώτο.

Τέλος να πω πως απ' ότι έχω καταλάβει το μεγαλύτερο ρόλο για να πανε όλα καλά είναι να έχεις σωστό Custom firmware.

Χαιρετώ

Παίδες επιτέλους!! Το ultrasn0w παίζει τέλεια!! Ακόμα βέβαια δεν το έχω σύνδεση με το iTunes αλλά δεν νομίζω να έχω κάποιο πρόβλημα! Σαν τηλέφωνα παντός με wind έχει ΦΟΥΛ σήμα!! Ένα μπράβο στα παιδιά που κάθισαν και δούλεψαν για όλους μας!!

Καλημέρα παιδιά.

Πράγματι, καλά νέα μας επεφύλασσε σήμερα η devteam με το ultrasn0w.

Μια απορία όμως, αλλά το O.S 3.0 το βάζω κατευθεία από itunes ή το κατεβάζω και το κάνω restore μέσω redsn0w;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Λοιπον. παρακαλω τα φωτα σας. αν και πρωτη φορα σε jailbreak νομιζω οτι σταθηκα τυχερος. εσπασα με επιτυχια την 3,0 κι εχω κανονικα cydia kai Icy. ζηταω λοιπον καποιες πληροφοριες. Ποια η διαφορα τω αυτων των 2 εφαρμογων. στο cydia που εριξα μια ματια ειδα οτι πρεπει να πληρωσεις παλι για να κατεβασεις. τι γινεται ακριβως?? απο το icy κατεβασα το δοκιμαστικο ida για 7 ημερες. μπορει καποιος να μου δωσει ''δωρακι'' για το προγραμμα αυτο??

Ας με βοηθησει καποιοσ παρακαλω...πρεπει να κανω κατι παραπανω για να εχω ''free'' εφαρμογες? Ας μου στειλει ενα pm οποιος μπορει. Ευχαριστω

Βγηκε το Ultrasn0w παιδια.. enjoy ;)

Thanks !!

Εχει αναφερθει ομως και ηδη γινεται και η αναλογη συζητηση

στην σελιδα που βρισκομαστε .......:O

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Χονδρικά τα repositories (repos) είναι "αποθήκες" απ όπου μπορείς να βρεις και να κατεβάσεις εφαρμογές. Κάποιες είναι προκαθορισμένες στο Cydia ή το Icy, κάποιες άλλες -όπως αυτή του ultrasn0w- πρέπει να τις προσθέσεις εσύ. Πως γίνεται αυτό; Εδώ θα βρεις πως γίνεται στο Cydia.

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Γεια σας παιδια

μολις ξεκλείδωσα και εγω το iphonaki μου.

Δουλεύει μια χαρα!!! ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!!

My Phones

In Use: iPhone 5, Samsung Galaxy S3

Εχω ενα προβλημα με το phone 2g μου. Πολλες φορες οταν μπαινω σε μια εφαρμογη, με πεταει αμεσως και δεν μπαινει.. και συνηθως πρεπει να διαγραψω την εφαρμογη κ να τη ξαναβαλω.

ξερει κανεις γιατι?

www.e-offer.gr Οι καλύτερες προσφορές, και προτάσεις-συμβουλές αγοράς!

Εχω το εξης προβλημα.Εχω iphone απο το εξωτερικο εκανα το καινοθργιο jailbrake για το ος 3

και καταφερα να κανω sim unlock αλλ το προβλημα ειναι οτι οποια sim και να βαλω δν βρικσει provider ουτε μου βγαζει τιν επιλογη της χειροκινητης αναζυτησης!Μπορειτε να με βοη8ησει καποιος αν ξερει κατι..Ευχαριστω

Είμαι στην version 2.2.1 με baseband 02.30.03 οπότε το κινητό μου είναι κλειδωμένο. Προσπάθησα με προγράμματα Downgrader (Fuzzyband και DownBB) να την κατεβάσω σε 2.28 αλλά μου ζητάνε το bootloader version να είναι 05.08 ενώ εμένα είναι 05.09. Τι μπορώ να κάνω ;

Μπορεί να μου απαντήσει κανείς αν τώρα με το Ultrasn0w μπορώ να κάνω unlock και jailbreak σε iPhone 3G 2.2.1 με bootloader 05.09;
http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif

Μπορεί να μου απαντήσει κανείς αν τώρα με το Ultrasn0w μπορώ να κάνω unlock και jailbreak σε iPhone 3G 2.2.1 με bootloader 05.09;

Δεν νομίζω το Ultrasn0w είναι μόνο για ΟS 3.0 αποτι ξέρω!

My Phones

In Use: iPhone 5, Samsung Galaxy S3

Αν κάποιος έχει iPhone 3G με baseband ανώτερο του 04.26.08 και bootloader 5.09 πώς κάνει unlock?

πως εχεις ανωτερο basebamd? δεν γηνετε αφου δεν εχει κυκλοφορισει ακομα:wacko:

πως εχεις ανωτερο basebamd? δεν γηνετε αφου δεν εχει κυκλοφορισει ακομα:wacko:

Δίκιο έχεις μπέρδεψα τις εκδόσεις. Αν έχει baseband 04.26.08 και bootloader 5.09 γίνεται unlock?