Jump to content

ELPIS

Members
  • Δημοσιεύσεις

    83
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ELPIS

  • Ημ. Γέννησης 04/11/1987

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

ELPIS's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία που αναρτήθηκε στο ίντερνετ Αυτή τη στη στιγμή στο ίντερνετ υπάρχουν αμέτρητες φωτογραφίες, καθιστώντας το το μεγαλύτερο άλμπουμ του κόσμου! Ποια ήταν, όμως, η πρώτη φωτογραφία που αναρτήθηκε στο ίντερνετ; Πρόκειται για μία εικόνα που έχει υποστεί πολύ photoshop και τραβήχτηκε το 1992. Πρωταγωνίστριες είναι το συγκρότημα «Les Horrible Cernettes», ενώ τραβήχτηκε από τον Σιλβάρο ντε Γκενάρο, ο οποίος εργαζόταν στο CERN και δούλευε μαζί με τον Τιμ Μπέρνερς-Λι, έναν από τους δημιουργούς του διαδικτύου. Ο φωτογράφος επεξεργάστηκε την εικόνα σε Photoshοp για Mac και την αποθήκευσε σε μορφή gif προτού την ανεβάσει στο ίντερνετ. Μπορεί να μην γνωρίζουμε τα τραγούδια τους αλλά θα μείνουν στην ιστορία! Ειδήσεις
  2. Εξοικονομώ κατ’ Οίκον: Τον Σεπτέμβριο ενεργοποιείται το πρόγραμμα Με Κοινή Υπουργική Απόφαση που υπέγραψαν ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γ. Σταθάκης, και ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας, Α. Χαρίτσης, ξεκινά τον Σεπτέμβριο το νέο εξοικονομώ κατ’ οίκον, που προβλέπει επιδότηση ανάλογα με το εισόδημα, για οικοδομικές εργασίες έως 25.000 ευρώ. Θα διατεθούν περίπου 400 εκατομμύρια ευρώ και θα ωφεληθούν 40.000 νοικοκυριά. Αυτή την εβδομάδα ανοίγει και το δεύτερο ενδιάμεσο πρόγραμμα που αφορά 6000 παλαιούς δικαιούχους που ήταν στην αναμονή επειδή δεν υπήρχαν χρήματα. Ενδιαφέρον έχει επίσης ότι η υποβολή των αιτήσεων για την ένταξη στο νέο πρόγραμμα θα γίνεται μέσω ειδικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας. Ο ενδιαφερόμενος για το νέο εξοικονομώ κατ’ οίκον θα καταχωρίζει την αίτησή του, τα στοιχεία για τις παρεμβάσεις που πρόκειται να υλοποιήσει, το αντίστοιχο κόστους τους, καθώς και την τράπεζα με την οποία πρόκειται να συνεργαστεί, εφόσον επιλέξει την κάλυψη της ιδίας συμμετοχής με τη μορφή δανείου. Οι κατηγορίες των δικαιούχων είναι 7, ανάλογα με το ύψος του εισοδήματος, ενώ τα παρακάτω ποσοστά επιδότησης προσαυξάνονται κατά 5% ανά προστατευόμενο μέλος. Οι κατηγορίες είναι οι εξής: 1. Ατομικό ετήσιο εισόδημα έως 10.000 ή οικογενειακό εισόδημα έως 20.000 ευρώ δικαιούνται επιχορήγηση 60%. 2. Ατομικό εισόδημα από 10.001 – 15.000 ευρώ ή οικογενειακό από 20.001 – 25.000 ευρώ δικαιούνται επιχορήγηση 50%. 3. Ατομικό εισόδημα από 15.001 – 20.000 ευρώ ή οικογενειακό από 25.001 – 30.000 ευρώ δικαιούνται επιχορήγηση 40%. 4. Ατομικό εισόδημα από 20.001 – 25.000 ευρώ ή οικογενειακό από 30.001 – 35.000 ευρώ δικαιούνται επιχορήγηση 35%. 5. Ατομικό εισόδημα από 25.001 – 30.000 ευρώ και οικογενειακό από 35.001 – 40.000 ευρώ δικαιούνται επιχορήγηση 30%. 6. Ατομικό εισόδημα από 30.001 – 35.000 ευρώ και οικογενειακό από 40.001 – 45.000 ευρώ δικαιούνται επιχορήγηση 25%. 7. Ατομικό εισόδημα από 35.001 – 40.000 ευρώ ή οικογενειακό από 45.001 – 50.000 ευρώ δεν δικαιούνται επιδότησης, αλλά μπορούν να συνάψουν τραπεζικό άτοκο δάνειο. Η ενεργοποίηση του νέου εξοικονομώ κατ’ οίκον αναμένεται να συμβάλλει στην αναθέρμανση όλων των δραστηριοτήτων που σχετίζονται με τον κατασκευαστικό κλάδο. Ειδήσεις
  3. http://www.topnews.gr/wp-content/uploads/2016/10/powerrangers-e-1010.jpg Οι Power Rangers είναι έτοιμοι για τη μεγάλη τους επιστροφή καθώς η ταινία με την παρέα των μαθητών που γίνονται υπερήρωες πρόκειται να βγει στους κινηματογράφους στις 24 Μαρτίου του 2017. Μια πρώτη ιδεά του τι πρόκειται να παρακολουθήσουμε στη μεγάλη οθόνη μας δίνει το πρώτο τρέιλερ της ταινίας, το οποίο έχει πετύχει ρεκόρ χτυπημάτων στο youtube. Σε αυτό, μας συστήνονται οι νέοι Power Rangers, που είναι οι Naomi Scott (Ροζ), Becky G (Κίτρινη), Ludi Lin (Μαύρος), RJ Cyler (Μπλε), και Dacre Montgomery (Κόκκινος), ενώ βλέπουμε πως ξεκίνησαν όλα. Αξίζει να σημειωθεί πως όσοι παρακολουθούσαν τη σειρά θα παρατηρήσουν πολλές αλλαγές, με κυριάρχη αυτή στα κοστούμια τους που ουδεμία σχέση έχουν με τα παλιά, εκτός από το χρώμα τους.
  4. Το wolfram alpha ειναι για αναζητηση μονο, δεν ειναι calculator. Το Μathomatic το εχω δει αλλα θελω να μαθω αν υπαρχει κατι καλυτερο πριν το αγορασω! Ευχαριστω!
  5. Γειας σας, θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχε προγραμμα για το iphone οπου θα μπορω να του "βαλω" συναρτηση και αναλογα με τα δεδομενα που βαζω να μου βγαζει αποτελεσμα. Θα ηθελα να μπορω να αποθηκευσω τις συναρτησεις αυτες. Ευχαριστω!
  6. Μπορειτε να δειτε και εδω: http://www.e-offer.gr οι καλυτερες προσφορες των καταστηματων, με συνεχη ανανεωση!
  7. ELPIS

    domain parking

    Γεια χαρα! Σημερα αρχισα να "parkαρω" μερικα domains! Eχει ασχοληθει κανεις; Εγω τα εβαλα στη namedrive.com.
  8. US Postal Service Priority Mail International Small Flat Rate Box γραφει.
  9. 300 δολαρια αλλα δεν θα εχει αποδειξη μεσα, ουτε κουτι.
  10. Ξερει καποιος 100% τι πρεπει να κανω; Αν γινετε λιγο γρηγορα γιατι θα το στειλει σε μερικες ωρες!
  11. Ποτε δεν θα πληρωσω τιποτα? Αν το στειλω σαν δωρο, σαν επισκευη; σαν αξια μικροτερη απο 50 ευρω; Η επειδη ειναι μεταχειρισμενο; Thanks!!
  12. Aν πω οτι ερχετε απο επισκευη αφου ετσι και αλλιως θα ειναι χωρις το κουτι του, και ειναι και μεταχειρισμενο; Αν τελικα πληρωσω ποσα θα δωσω; Ευχαριστω! Αν ξερει καποιο, να μου πει τι πρεπει να του πω να γραψει γιατι θα το στειλει αυριο!! Ευχαριστω!!
  13. Γεια χαρα, θα μου ερθει ενα iphone 3g 8gb απο αμερικη, θα ειναι χωρις το κουτι του και ειναι και μεταχειρισμενο. Ξερετε αν θα πληρωσω τελωνειο; Αν ναι ποσο; Υπαρχει τροπος για να μην πληρωσω; Ευχαριστω!
  14. Γεια χαρα! θελω να κανω και εγω καποιες ερωτησεισ. 1.Εχω μια χρεωστικη απο τη eurobank (visa) αλλα δεν την εχω ενεργοποιησει, ξερει κανεις πως μπορω να την ενεργοποιησω και που θα βρω τον κωδικο(στο ατμ μου ζηταει pin αλλα δεν μου εχουν δωσει τπτ). 2.Η καρτα που εχω δεν ειναι συνδεμενη με καποιο βιβλιαριο της eurobank, αλλα θελω να πουλησω καποια πραγματα στο ebay και να πληρωθω μεσω paypal. Αυτο μπορω να το κανω με τη κξαρτα που εχω, και αν ναι πως βγαζω τα χρηματα (η χρεωση για να πουλησεις στο ebay και να πληρωθεις μεσω paypal ποσο ειναι?) Αν δεν μπορω να πληρωθω με τη καρτα που εχω, τι καρτα πρεπει να παρω ωστε να μπορω?
×
×
  • Create New...