kkalog Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 ωραια. εγω εχω το 16gb αγορασμενο κανονικα απο ελλαδα ξεκλειδωτο. χρειαζεται να κανω κατι παραπανω απ το να κανω κατευθειαν update στην 3.0 ?? σορυ για το πρηξιμο αλλα δεν εχω βρει καθολου χρονο να ασχοληθω. Ευχαριστω Απολύτως τίποτα, απλώς να βεβαιωθείς ότι έχουν τελειώσει (γίνονται αυτόματα) οι διαδικασίες back up / sync πριν ξεκινήσει το update ώστε το τηλέφωνο να σου επανέλθει ακριβώς στην κατάσταση που ήταν από πλευράς περιεχομένου και ρυθμίσεων. Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kospilot1 Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 εχει παρατηρησει κανεις οτι στο τελευταιο itunes (8.2) δεν φαινονται ταυτοχρονα δυο συνδεδεμενα 3g??σε παλαιοτερες εκδοσεις φαινονταν...βεβαια sync μπορουσε να γινει μονο σε μια συσκευη καθε φορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BIANCOrossi Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 Απολύτως τίποτα, απλώς να βεβαιωθείς ότι έχουν τελειώσει (γίνονται αυτόματα) οι διαδικασίες back up / sync πριν ξεκινήσει το update ώστε το τηλέφωνο να σου επανέλθει ακριβώς στην κατάσταση που ήταν από πλευράς περιεχομένου και ρυθμίσεων. Ευχαριστω πααααρα πολυ. Και κατι ακομα. αφου ολοκληρωθει η αναβαθμιση στην 3.0 το iTunes θα επαναφερει μονο του τις ρυθμισεις τις επαφες κτλ η θα πρεπει να γινει χειροκινητα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 Ευχαριστω πααααρα πολυ. Και κατι ακομα. αφου ολοκληρωθει η αναβαθμιση στην 3.0 το iTunes θα επαναφερει μονο του τις ρυθμισεις τις επαφες κτλ η θα πρεπει να γινει χειροκινητα?? Τα πάντα αυτόματα, αρκεί να έχει προηγηθεί το back up / sync που είπαμε. Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bakis Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 θα σε ρωτησει το iTunes αν θες να κανεις restore μετα την αναβαθμιση :) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio_1976 Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 βγήκε και επίσημα πλέον για εμάς που δεν έχουμε κάνει jailbreak και δεν είμαστε beta testers... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 βγήκε και επίσημα πλέον για εμάς που δεν έχουμε κάνει jailbreak και δεν είμαστε beta testers... :) Υπαρχει σχετικο θεμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=246366 Ευχαριστω για την κατανοηση ..:) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris3g Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 Παιδιά καλησπέρα. Μόλις ολοκήρωσα την αναβάθμιση στην 3.0, έκανε επανεκκίνηση το τηλέφωνο, μου έβγαλε το μήνυμα ότι η sim είναι Locked, έβαλα το Pin μου, και ενώ περίμενα να μου βγάλει το γνωστό μήνυμα αποδοχής του παρόχου, και παράλληλα στο Itunes να δω το μήνυμα activation completed, τώρα δεν μπορεί να συνδεθεί καθόλου στο itunes και μου βγάζει το ακόλουθο μήνυμα: We could not complete your Itunes Store request. The network connection timed out. Make sure your network settings are correct and your network connection is active, then try again. Εν τω μεταξύ δεν έχω πρόβλημα με το Internet, σε οποιαδήποτε άλλη σελίδα μπαίνει κανονικά. Και τώρα έχω μείνει μ@λ@κ@ς με το τηλέφωνο να μπορεί να κάνει κλήσεις SOS μόνο. PLEASE HELP! Τελικά το πρόβλημα διορθώθηκε από μόνο του, το μόνο που έκανα ήταν να προσπαθώ επανειλημμένα να συνδεθώ στο itunes store, μετά την 20η (κυριολεκτικά) φορά, ενεργοποιήθηκε. Άρα δεν υπάρχει λόγος για το θέμα. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκ των προτέρων...:D φίλε μου όταν "κόλλησε" το σύστημα δεν μπορούσα να κάνω τίποτα, γιατί δεν είχα καθόλου πρόσβαση στο τηλέφωνο μέσω του itunes. Γι' αυτό και έφτιαξα αυτό το Post. Ευχαριστώ πάντως... Παράθεση Τον ΠΑΟ μου, τον ΠΑΟ μου, τον αγαπώ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grifind Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 μολις τωρα αναβαθμιζω σε 3.0 ακουστικε τιποτα για αναμενομενο quickpwn για την 3.0 ? εχουμε καμια πληροφορια; Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων. Παράθεση Motorsports.... Because football,basketball etc... need just "one ball" ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi0s Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 καλησπερα παιδια ειμαι νεος σχετικα με το iphone3g!!! μεχρι προ ολιγων ωρον ολα οραια και καλα αλλα με ετρογε το χερι μου να κανο upgrate το fw απο 2.2 που το ειχα σε 2.2.1... απο τοτε αρχισαν τα προβληματα!!! το iphone το πηρα μεσω ebay απο εναν αγγλο οποτε ειναι κλειδωμενο στην O2. το upgrate δεν ολοκληρωθικε ποτε!!! μου βγαζει το εξεις μνμ : the sim card insert in this iphone does not be suported κτλ προσπαθησα με διαφορα προγραμματα (quickpwn winpwn για windows) μπας και καταφερω κατι αλλα ματεα.. μπορει καποιος να με βοηθησει πως να ξαναδωσω ζωη στο iphone 3g μου????????? τα καταφερα τελικα!!!! :lol::lol::lol::lol: παραθετω και το link που βρικα την λυση για οσους εχουν παρομοιο προβλημα http://www.ihackintosh.com/2009/04/upgrade-and-unlock-iphone-3g-221-with-custom-firmware/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markos6969 Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 παιδιά θα πάρο το "iphone" 3gs από αγγλία αύριο ! υπάρχει τρόπος να ξεκλειδωθεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 παιδιά θα πάρο το "iphone" 3gs από αγγλία αύριο ! υπάρχει τρόπος να ξεκλειδωθεί? Ακόμη όχι και άγνωστο το πότε καθώς δεν το έχει πάρει ο κατάλληλος κόσμος στα χέρια του. Πόσο θα το πάρεις; Μήπως να περίμενες ένα μήνα να βγει εδώ; Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markos6969 Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 400 αγγλικές λίρες είναι το 16gb . τι λες εσύ να περιμένω ? δεν υπάρχει τρόπος να ξεκλειδωθεί ως τώρα δηλαδή? από κύπρο είμαι και πάλι να περιμένω να ρθει ελλάδα το ίδιο μου κάνει αφού πάλι θα χρειαστεί να ξεκλειδωθεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeadams Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 από κύπρο είμαι και πάλι να περιμένω να ρθει ελλάδα το ίδιο μου κάνει αφού πάλι θα χρειαστεί να ξεκλειδωθεί Όχι. Αυτά που πωλούνται στην Ελλάδα (και στην Ιταλία και σε μερικές ακόμα χώρες) είναι ξεκλείδωτα "από τη μάνα τους" και μπορείς να βάλεις όποια SIM θέλεις. Παράθεση Namasté, george Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markos6969 Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 δηλαδή γιώργο προτείνεις να περιμένω να το πάρο από ελλάδα η να το πάρο από αγγλία αύριο και να περιμένω να βγει software για ξεκλείδωμα ? σημείωση ότι από αγγλία είναι 470 euro και στη ελλάδα νομίζω θα πουλιέται 600+ euro το 16gb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 δηλαδή γιώργο προτείνεις να περιμένω να το πάρο από ελλάδα η να το πάρο από αγγλία αύριο και να περιμένω να βγει software για ξεκλείδωμα ? σημείωση ότι από αγγλία είναι 470 euro και στη ελλάδα νομίζω θα πουλιέται 600+ euro το 16gb Πολύ λίγα όμως φάινονται για το 3G S, είναι σίγουρο το καινούριο; Πρόσεξε μήπως ξεστοκάρουν το παλίο 16άρι. Είναι ρίσκο η υπόθεση, το unlock μπορεί να βγει και αύριο που λέει ο λόγος ή και μετά από μήνες όπως έγινε με το 3G. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris4 Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Η dev team δεν ασχολήθηκε με το συγκεκριμένο θέμα από ό,τι γνωρίζω (ή μάλλον ασχολήθηκε αλλά δεν το έδωσε στους users) γιατί περιμένουν το firmware 3.0 που από ό,τι λένε το έχουν ήδη ξεκλειδώσει. Κάνε λίγη υπομονή και θα σου συμβούλευα να μην κάνεις άμεσα το update σε 3.0 αλλά να είσαι σίγουρος ότι θα ξεκλειδώνει με τα tools που θα υπάρχουν στο internet. Άσχετο με την 3.0.... Βρήκα αυτό http://www.ihackintosh.com/2009/04/upgrade-and-unlock-iphone-3g-221-with-custom-firmware/, και επειδή δεν εχω την 02.28 αλλα έχω την 02.30 κ δεν μπορώ να κάνω downgrade την BASEBAND για να βάλω το yellowsnow, λέτε να πετύχει;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Να περιμένεις να βγει το ultrasn0w την Παρασκευή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris4 Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Να περιμένεις να βγει το ultrasn0w την Παρασκευή. Εδά μπλιό τελείωσε!!! Τωρα την βάζω:O:O:superman::superman: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltosT Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Γεια σας και απο μενα. Ελπιζω το unlock να ειναι θεμα ημερων και οχι μηνων οπως με το πρωτο iphone. Ξερει ομως κανεις ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος backup εκτος απο chronus, itunes backup και aptbackup ,ωστε να σωθουν τα παντα απο εφαρμογες ( cydia και installer) με ολα τα αρχεια πριν απο αναβαθμιση με 1 click?.Οσες φορες εχω προσπαθησει με τον πρωτο τροπο, παντα κατι χανεται. Εχω βρει μια σελιδα που λεει πως γινεται με winscp αλλα μου βγαζει error στη διαδικασια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Firmware 3.0 Jailbreak Progress - Dev-Team Blog Update 1 (Wednesday morning): * Only ultrasn0w is going to take til Friday to get pushed out. All of our other tools should be out pretty soon after the official Apple release. * If you apply our jailbreak when it comes out, you can install ultrasn0w anytime after that. You obviously won’t have cell service in the meantime, though. * This may in fact be directly applicable to the iPhone 3GS if it can be jailbroken, because it runs the same baseband version. Whether or not it can be jailbroken is a big question right now! * If you’re on Twitter, please give @Oranav a pat on the back. He could have revealed the crash he found to Apple and maybe gotten quite an incentive in return. Instead, he told us about it so that we could work it into an injection vector for the soft unlock. Update 2 (Thursday morning): * We have two issues that we’ve been trying to resolve: 1. There are new 3.0 complications with YouTube.app if you’re on a hacktivated (unofficially activated) device 2. There’s a bug in Apple’s new version of asr that our custom IPSW’s are tickling and causing crashes on, on some devices. (For the nerdy or curious among us, the details of that bug were tweeted by planetbeing a month ago.) * As of Thursday morning we now have a workaround for #2. For #1, we’ll try our best to get it fixed but we may end up releasing a preliminary jailbreak in which YouTube doesn’t work for hacktivated devices, and then follow that up with a more complete jailbreak when we can. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drethernet Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 Τρεχάτε! Πριν 15 λεπτά ανέβηκε στο PirateBay το PwnageTool 3.0 για Mac. :yahoo: Το blog δεν έχει ενημερωθεί ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtpaonik Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 και ειναι και για Ipod 1 generation iphone 2g iphone 3g... προτεινω να περιμενετε να το ανεβασει το επισημο site μην εχουμε τιποτα τρεξιματα.... Παράθεση Iphone 3GS 16GB black by cosmote :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drethernet Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 Ενημερώθηκε και το blog. Το link που παρέθεσα είναι των official torrent του iPhone Dev. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 http://blog.iphone-dev.org/post/126465561/trois-drei-h-rom Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts