Jump to content

Πόσα mp3 έχετε;

aggelopas
 Κοινοποίηση

Posa mp3 ehete??  

623 members have voted

1. 1. Posa mp3 ehete??

• 0-500 (mp3 newbie..)
      55
    • 501-2000 (a good start..)
      111
    • 2001-5000 (poromenos mp3as..)
      151
    • 5001-10.000 (sinergasia me mavrous..)
      101
    • 10.001- ??? (R.I.A.A.'s blacklist..)
      205

Recommended Posts

Εγω να σας πω εχω πανω απο 14000 αρχεια μαζι με αταξινομητα.

αν καθαρισω μερικα διπλα σε κατι φακελους temp θα μεινουν 12000 αλλα αν ριππαρω καποια cd που δεν εχω περασει (γυρω στα 100) θα αυξηθει .. Οποτε χονδρικα λεμε 14000. περιπου... τα mp3 τα μαζευω εδω και 6 χρονια απο internet ,απο ανταλλαγες και απο cd. Τι να πω για το Internet που εχω ενα 56κ μοντεμ σειριακο κιολας με μια συνδεση που δεν ξερω ποσοι αλλοι την εχουν.... αυτο ειναι το 3ο μοντεμ που εχω αλλα δεν εχω προβλημα (αυτο ειναι σχετικο).. Να σας δωσω να καταλαβαιτε βρισκομαι σε επαρχια και παλια οταν πρωτοεβαλα Internet η ταχυτητα ηταν κατω απο 1 kb/s (downloading) και για να κατεβαζω τραγουδια ηταν υποθεση μεγαλη... μετα.. καποιο καλοκαιρι τι να δω ειχα την 'εξωφρενικη' ταχυτητα των 3 kb/s ..τρελλα εεεε????

τοτε νομιζω ειχαν μετατρεψει τις γραμμες απο αναλογικες σε ψηφιακες..

ΕΠΕΙΔΗ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΜΡ3 DOWNLOADING ... TO INTERNET ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΙΤΟ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ "ΒΡΩΜΙΚΟ" (πολλα προβληματικα τραγουδια που δεν υπηρχαν)

• Απαντήσεις 436
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ΕΠΕΙΔΗ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΜΡ3 DOWNLOADING ... TO INTERNET ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΙΤΟ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ "ΒΡΩΜΙΚΟ" (πολλα προβληματικα τραγουδια που δεν υπηρχαν)

Εξαρτάται από που κατεβάζεις. πχ το kazaa ομολογουμένως έχει τέτοια προβλήματα. Στο dc++ δεν έχω βρει ούτε ένα προβληματικό τραγούδι κι έχω κατεβάσει γύρω στα 30GB mp3 από κει..

Εξαρτάται από που κατεβάζεις. πχ το kazaa ομολογουμένως έχει τέτοια προβλήματα. Στο dc++ δεν έχω βρει ούτε ένα προβληματικό τραγούδι κι έχω κατεβάσει γύρω στα 30GB mp3 από κει..

Στο DC δεν υπάρχει πρόβλημα. Έχω κατεβάσει 2-3 προβληματικά από τα 2000 συνολικά... Το kazaa έχει πραγματικά πρόβληματικά τραγούδια + ιούς

• 2 weeks later...
ego pia eftasa ta 26500 mp3 ke vale:)

i am back at last .....

Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

• 1 year later...

5001-10.000 (sinergasia me mavrous..) και ειμαι στο τσακ για την τελευταια κατηγορια :happy: :confused:

Μιλαω για αυτα που ακουω και μου αρεσουν...δεν συμπεριλαμβανονται οσα εχω κατεβασει για αλλους ή απλα τα εχω για να πιανουν χωρο :p

Εχω 48Gb τραγουδια δηλαδη γυρω στα 10500 αυτην την ωρα γιατι λεπτο με το λεπτο ως δια μαγειας αυξανονται!!!!!! :happy: :) Απο τα 48Gb τα 29,5Gb ειναι Rock/Metal!!!!!;)

Και οπως ειπα συνεχιζω......:D :D

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

500 gb den kserw poses xiliades einai k apo ola ayta zhthma na exw 100 ellhnika!

:P

off topic wraia upografh!

One of the things you learn after years of dealing with drug people,

is that you can turn your back on a person,

but never turn your back on a drug.

poromenos mp3as.. και σε λιγο καιρο το κοβω για συνεργασια με τους μαυρους!
Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool:

guro sta 40gb mporei na leo kai liga pragmatika den xero kai se allous diskous posa eho, oute kai posa dvd gemata mp3 apla enas hamos allla to provlima einai pos pleon den thumamai oute ego ti tragooudia eho :(

[sigpic][/sigpic]

I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000

1300 tragoudia 4.5 giga...:( mono

Κανω παραθεση απο το ποστ μου που ειχα κανει στις 22 Οκτ. 2004

Τωρα εχω 40.7 GB

7389 Κομματια βαλε και καμια 200αρια ακομα κομματια που δεν εχω υπολογισει επειδη ειναι σε αλλο φακελο.

Καλα ειναι!

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

35.9 GB! καλά είναι...μακάρι να θυμόμουν και τι κομμάτια έχω...

You'll remember me...//For the rest of you Life!//

<------------------------------------------>

Amanitou City

εχω 120gb αποθυκευμενα σε dvd κ αλλα 30gb αποθυκευμενα στο σκληρο. αρκετα καλα. συνεχιζουμε................

πρεπει να αγορασω κανενα δισκο(300gb) μονο για μουσικη.

Η τελευταια καταμετρηση εδειξε 10133 tracks που καταλαμβανουν 52.5 Gb.

Χωρια οσα ειναι αποθηκευμενα σε cds.

......and counting.....

ρε παιδιά μια απορία. εγώ δεν έχω πολλά 3,3 gb.Τα έχω χωρισμένα σε ξένα και ελληνικά και απο κεί σε καλλιτέχνες. αλλα αργεί να τα ανοίξει 3-4 δευτερολεπτα. δέν είναι πολύ καλός ο υπολογιστής μου αλλά αρκετά γρήγορος. ( p4, 256 ram 80 gb hard disc, 64 mb άρτα γραφικών) εσάς δεν κολλάει να ανοίξει 50 gb?????

thx για την βοήθεια

Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat:

ρε παιδιά μια απορία. εγώ δεν έχω πολλά 3,3 gb.Τα έχω χωρισμένα σε ξένα και ελληνικά και απο κεί σε καλλιτέχνες. αλλα αργεί να τα ανοίξει 3-4 δευτερολεπτα. δέν είναι πολύ καλός ο υπολογιστής μου αλλά αρκετά γρήγορος. ( p4, 256 ram 80 gb hard disc, 64 mb άρτα γραφικών) εσάς δεν κολλάει να ανοίξει 50 gb?????

thx για την βοήθεια

Εμενα παντως δεν αργει!!

Δεν μας λες ομως ταχυτητα επεξεργαστη p4 δεν λεει και πολλα!:)

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

1,9 ghrts (αν γράφονται έτσι.. πάντώς καταλάβατε)
Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat:

εσάς δεν κολλάει να ανοίξει 50 gb?????

Δεν είναι ανάγκη και τα 50gb να είναι στον ίδιο φάκελο ;)