Jump to content

Προβλήματα αυτονομίας ελληνικών OMNIA

oregon
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπόν ... σήμερα 10:40 το βράδυ ολοκληρωσα την 1η φόρτιση με την καινούργια ROM... θα σε ενημερώσω για αποτελέσματα ...

Φιλε DualSun με την καινουρια ΡΟΜ εχεις δει αλλες διαφορες? πχ στην ταχυτητα του κινητου, στην φωτογραφικη μηχανη ή ακομα και σε προγραμματα που δεν υπηρχαν στην παλια?

Το δικο μου ΟΜΝΙΑ εχει σταθεροποιηθει στις 60ωρες με κανονικη χρηση (αρκετα τηλεφωνα λιγα ΣΜΣ καμια φωτο) και κλειστα ΒΤ WiFi περιστροφες και αυτοματο φωτισμο..

• Απαντήσεις 529
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

giannis_lo με την παλια η νεα ρομ σου βγαζει 60 ωρες ?

Λοιπον ειναι

PDA:BDHI2/BDHI2

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: XXHH9

Στην αρχη ουτε 10ωρες, μετα σιγα σιγα με τους κυκλους φορτισης αρχισε να στρωνει. Πριν καμια 5αρια μερες εκλεισα και τον αυτοματο φωτισμο, δεν ξερω αλλα νομιζω πως εχει πολυ μεγαλη επιπτωση στην αυτονομια.

Εμενα 2 φορες ειχε αναλαμπη και με εβγαλε σχεδον 3 μερες και τωρα παλι τα ιδια 1-1,5 μερα με τα χιλια ζορια και με τον φωτισμο στο μη αυτοματο. Τεσπα ας ελπισουμε οτι ο dual sun θα μας πει ευχαριστα με τη νεα ρομ

Εμενα 2 φορες ειχε αναλαμπη και με εβγαλε σχεδον 3 μερες και τωρα παλι τα ιδια 1-1,5 μερα με τα χιλια ζορια και με τον φωτισμο στο μη αυτοματο. Τεσπα ας ελπισουμε οτι ο dual sun θα μας πει ευχαριστα με τη νεα ρομ

μακαρι γιατι ειναι κριμα...τετοια κινηταρα και να φοβομαστε να τη χρησιμοποιησουμε... Εν αναμονη λοιπον για τα ευχαριστα :help:

Λοιπόν με την παρακάτων έκδοση ελληνικής ROM που μου περάσανε στο service εδώ και 21 ώρες ενώ έχω μιλήσει περίπου 40 λεπτά τηλέφωνο το κινητό συνεχίζει να είναι στο 100% . Δεν έχω χρησιμοποιήσει GPS και δεν έχω ακούσει radio-mp3. Μόνο τηλέφωνα-sms και λίγο πείραγμα στις ρυθμίσεις.

PDA: BDHj2/BDHJ2

ΚΙΝΗΤΟ: ΧΧΗΙ4

Νομίζω ότι η λύση είναι η αλλάγή της ROM στο Service της SAmsung

Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS

Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia

• Administrators
εδώ και 21 ώρες ενώ έχω μιλήσει περίπου 40 λεπτά τηλέφωνο το κινητό συνεχίζει να είναι στο 100%.

Αποκλείεται να είναι σωστή η ένδειξη! :O

Modpic.gif

Αποκλείεται να είναι σωστή η ένδειξη! :O

Το θέμα είναι ότι έχουν περάσει 32 ώρες ... του έχω κάνει 2-3 soft reset και η ένδειξη είναι 90% .... Πριν την αναβάθμιση της ROM από την Samsung το κινητό μου με τέτοια χρήση ή που θα είχε κλείσει ή που θα ήταν στο 20%... Λοιπόν άντε σιγά σιγά όσοι έχετε πρόβλημα αυτόνομίας στην OMNITECH ή στην SMARTECH και ζητήστε να σας περάσουν την καινούργια ROM

Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia

Χωρις να εχω στη κατοχη μου το συγκεκριμενο κινητο,αλλα εχοντας αρκετα μεγαλη εμπειρια απο τετοιες συσκευες και για να βοηθησω τους "νεους" στο χωρο των windows mobile πρεπει να ξερετε τα εξης.

α)Ανεξαρτητα απο το τι αυτονομια "υποσχεται" ο κατασκευαστης,ΚΑΝΕΝΑ windows mobile δε μπορει να συγκριθει με ενα οποιοδηποτε αλλο κινητο.

β)Δε μπορειτε να ξερετε τη μεταχειριση που του κανει ο καθενας,οπως και τι ποιοτητα σηματος εχει στη περιοχη που βρισκεται,ωστε να συγκρινετε τις διαφορες ROM.

γ)Η μεγιστη χωρητικοτητα της μπαταριας επιτυγχανεται μετα απο 3-4 φορτισεις.

Δε θελω να κανω το δικηγορο του διαβολου και να υποστηριξω οτι οι συσκευες που εχετε (οσοι διαμαρτυρεστε),ειναι ΟΚ και δεν υπαρχει καποιο προβλημα σε μια συγκεκριμενη παρτιδα.

Απο την αλλη ομως πρεπει να γνωριζετε οτι ενα windows mobile με ανοιχτο bluetooth,1 ωρα GPS και 10 κλησεις και χωρις τελειο σημα (5 στα 5 συνεχως),ΔΕΝ βγαζει 24ωρο...

Και αν εκτος απο ολα τα αλλα,εχετε και ανοιχτο Wi-fi και σερφαρετε για καμμια ωρα στο Ιντερνετ,τοτε ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ περιπτωση να "τη βγαλει" το κινητο μεχρι το βραδυ που θα πατε σπιτι...

Συμφωνώ απόλυτα, αυτό είναι το μεγάλο αρνητικό των windows mobile. Ενεργοβόρο όσο δεν πάει, όσα περισσότερα θετικά έχει σαν κινητό, τόσο πιο ενεργοβόρο.

• Administrators
Συμφωνώ απόλυτα, αυτό είναι το μεγάλο αρνητικό των windows mobile. Ενεργοβόρο όσο δεν πάει, όσα περισσότερα θετικά έχει σαν κινητό, τόσο πιο ενεργοβόρο.

Den tha itan yperboli na apaitousame na exei tin idia katanalwsi me ena klassiko kinito?

Giati na ftaine ta WM giafto?

Modpic.gif

Λοιπόν από το πρωί έχω μιλήσει 15 λεπτά περίπου, έχω στείλει / δεχτεί καμιά 10αριά sms. έχω ακούσει 20 λεπτά ραδιόφωνο, έπαιξα κανα 5 λεπτο με την κάμερα και έχω κάνει επίτηδες 2 soft reset. Η μπαταρία είναι 80% .... 40 ώρες μετά την φόρτιση

Λοιπόν από το πρωί έχω μιλήσει 15 λεπτά περίπου, έχω στείλει / δεχτεί καμιά 10αριά sms. έχω ακούσει 20 λεπτά ραδιόφωνο, έπαιξα κανα 5 λεπτο με την κάμερα και έχω κάνει επίτηδες 2 soft reset. Η μπαταρία είναι 80% .... 40 ώρες μετά την φόρτιση

Αυτα ειναι !!!!!!!!!!!!

DUAL poses imeres sou to kratisan sto service????

7 εργάσιμες

εγω παιδια σημερα πηγα στο eshop point να το παραλαβω απο αντικατασταση DOA, 1 μηνα μετα απο την ημερα που τους το εστειλα πισω!!!!για να δουν οτι εχει 4 καμμενα pixel !!!!

και προς μεγαλη μου εκπληξη βλεπω οτι μου εστειλαν το ιδιο τηλεφωνο (ΙΜΕΙ και S/N τα ιδια)!!!

περνω τηλ την SMARTECH και μου λενε τα δικα τους,...μετα απο 10 λεπτα κραξιματος τους δινω τον υπευθυνο του eshop να δουνε τι θα γινει.τελικα η αποφαση ηταν να το ξαναστειλουν στην SMARTECH να δουν αν οντος εχει καμμενα πιχελ και αν ναι να μου στειλουν καινουργιο!!2 μηνες μετα???τα εχω παρει στο κρανιο!!!

Γενικα να ξερεις το eshop ειναι απαραδεκτο σε θεματα service, εγγυησεων κλπ.

Οχι μονο σε κινητα, σε ολα.

Ηταν υποχρεωμενοι να στο αλλαξουν επι τοπου εφοσον ειχες καμμενα πιξελ και το ειχες αγορασει μεχρι πριν απο 7 ημερες.

Δεν επρεπε να παει καν στην smartec

εγω παιδια σημερα πηγα στο eshop point να το παραλαβω απο αντικατασταση DOA, 1 μηνα μετα απο την ημερα που τους το εστειλα πισω!!!!για να δουν οτι εχει 4 καμμενα pixel !!!!

και προς μεγαλη μου εκπληξη βλεπω οτι μου εστειλαν το ιδιο τηλεφωνο (ΙΜΕΙ και S/N τα ιδια)!!!

περνω τηλ την SMARTECH και μου λενε τα δικα τους,...μετα απο 10 λεπτα κραξιματος τους δινω τον υπευθυνο του eshop να δουνε τι θα γινει.τελικα η αποφαση ηταν να το ξαναστειλουν στην SMARTECH να δουν αν οντος εχει καμμενα πιχελ και αν ναι να μου στειλουν καινουργιο!!2 μηνες μετα???τα εχω παρει στο κρανιο!!!

Επί τόπου αλλαγή ή τα χρήματα πίσω έπρεπε να ζητήσεις. Καμμένο pixel σημαίνει αστοχία του προιόντος, δεν φταις σε τίποτα εσύ. Και πλήρωσες και τόσα λεφτά!

Κλείνω 50 ώρες από την φόρτιση που του έκανα ... το κινητό είναι στο 60% ... έχω μιλήσει συνολικά 1 ώρα και 14 λεπτά έχω στείλει καμιά 30αρια sms , έχω παίξει λίγο με την κάμερα , έχω ακούσει ραδιόφωνο , έχω παίξει λίγο με τα μενού. Το μόνο που έχω απενεργοποιημένο είναι το 3G Και την περιστροφή οθόνης. Το έχω με Samsung Today 1.

Επί τόπου αλλαγή ή τα χρήματα πίσω έπρεπε να ζητήσεις. Καμμένο pixel σημαίνει αστοχία του προιόντος, δεν φταις σε τίποτα εσύ. Και πλήρωσες και τόσα λεφτά!

αυτο ζητησα αλλα δεν ειχαν αλλη συσκευη και μου ειπαν οτι σε 5 μερες θα ειχα αλλη ,αλλα που να ηξερα τι θα ακουλουθουσε(τα χρηματα που ζητησα πισω μου ειπαν οτι επρεπε να παει smartec να δουν αυτοι οτι εχει καμμενο πιχελ κτλ.)

Εφόσον υπάρχουν σησκευές με καινούριο "rom" σαφός θα υπάρχει κι αναβάθμιση λογικά. Σήμερα πέρασα από το Omnitech (ή Smartech; ) στο κέντρο της Αθήνας, η υπάλληλος δεν γνώριζε εάν υπήρχε αναβάθμιση, μόνο παραλαβή και παράδωση κάνουν..., όμως μου είπε ότι η αναβάθμιση τσάμπα θα γίνει εάν έχω και την απόδειξη αγοράς μαζί μου όταν θα φέρω το κινητό. Επίσης είπε ότι περίπου 6-8 εργάσιμες μέρες θα τους πάρει και να κάνω "back up"..., που έκανα ήδη με αυτό το προγραμματάκι (ΤΕΛΕΙΑ!!)

http://www.g3twarez.com/showthread.php?t=55672 ή http://rapidshare.com/files/165130223/PPCPimBackupV2.8_wm2005.zip

:yahoo:

Το θέμα είναι ότι έχουν περάσει 32 ώρες ... του έχω κάνει 2-3 soft reset και η ένδειξη είναι 90% .... Πριν την αναβάθμιση της ROM από την Samsung το κινητό μου με τέτοια χρήση ή που θα είχε κλείσει ή που θα ήταν στο 20%... Λοιπόν άντε σιγά σιγά όσοι έχετε πρόβλημα αυτόνομίας στην OMNITECH ή στην SMARTECH και ζητήστε να σας περάσουν την καινούργια ROM

Συμφωνώ :this:

Πηρα τηλ στην αντιπροσωπεια για να τους ρωτησω ποτε θα ειναι διαθεσιμη η νεα ρομ στο κοινο να την κατεβασει και ο βλακακος που απαντησε δεν ειχε ιδεα.

Μαλλον δεν ηξερε καν οτι υπαρχει νεα ρομ.. Δεν εχουμε καμμια ενημερωση λεει..

Τεσπα, τι να πει κανεις..

Πηρα τηλ στην αντιπροσωπεια για να τους ρωτησω ποτε θα ειναι διαθεσιμη η νεα ρομ στο κοινο να την κατεβασει και ο βλακακος που απαντησε δεν ειχε ιδεα.

Μαλλον δεν ηξερε καν οτι υπαρχει νεα ρομ.. Δεν εχουμε καμμια ενημερωση λεει..

Τεσπα, τι να πει κανεις..

Ναι, κι εμένα η υπάλληλος μου είπε ότι δεν γνωρίζει..., όμως όταν βγαίνουν κινητά με καινούριο ρομ... έ, δε θα υπάρχει; Υπάρχει. Στην αρχή μου έβαλε να κοιτάξουν την μπαταρία επίσης, της το είπα όμως να μήν χάσουν τον καιρό τους, η μπαταρία είναι μία χαρά κι να κοιτάξουν το λειτουργικό αντί και να κάνουν "update". Θα δούνε μου'πε...