cyclist777 Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 Afto enisxyei tin apopsi mou oti merikoi filoi den exoun katalabei ti syskevi exoun agorasei kai ti apaitiseis prepei na exoun apo mia syskevi me tetoia xaraktiristika. Den mporeis na exeis tis idies apaitiseis pou exeis kai me ena aplo tilefwno pou den kanei tipota allo apo kliseis kai fwtografies kai exei tin idia mpataria! Kai mi mou peis giati den bazoun megalyteri mpataria sta PDAs giati tote den tha agoraze kaneis ta toubla tis agoras! ;) Den yparxei syskevi pou na bgazei mia mera me xrisi 4 wres GPS giati apla den ginetai kai me kamia syskevi. Gia to logo afto thewreitai aparaititos o fortistis aftokinitou gia tetoia xrisi. ΔΕΝ ΈΧΩ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΜΕ ΒΓΑΖΕΙ 16 ΩΡΕΣ ΜΕ ΟΛΑ ΑΝΟΙΧΤΑ(GPS-WIFI-BT-3G)………ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΣΥΣΚΕΥΗ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ 30-40 ΩΡΕΣ ΜΕ ΑΡΚΕΤΗ ΧΡΗΣΗ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ,ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥΜ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΕΙΝΑΙ 10 ΩΡΕΣ……ΕΧΩ ΤΟ Ν95 ΚΑΙ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΟΥΝ ΠΟΣΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΟΜΝΙΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΘΕ 1 ΩΡΑ ΝΑ ΧΑΝΕΙ 10%..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor69 Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 ΔΕΝ ΈΧΩ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΜΕ ΒΓΑΖΕΙ 16 ΩΡΕΣ ΜΕ ΟΛΑ ΑΝΟΙΧΤΑ(GPS-WIFI-BT-3G)………ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΣΥΣΚΕΥΗ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ 30-40 ΩΡΕΣ ΜΕ ΑΡΚΕΤΗ ΧΡΗΣΗ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ,ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥΜ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΕΙΝΑΙ 10 ΩΡΕΣ……ΕΧΩ ΤΟ Ν95 ΚΑΙ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΟΥΝ ΠΟΣΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΟΜΝΙΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΘΕ 1 ΩΡΑ ΝΑ ΧΑΝΕΙ 10%..... +1 η κατάσταση είναι τραγική. Το φόρτισα πριν βγω το βράδυ απτο σπίτι και τώρα που ξύπνησα το πρωί είχε σβήσει!! :wacko::(:mad::mad::( Το θέμα είναι ποιος φταίει, η συσκευή ή η μπαταρία? Γιατί στην απίθανη περίπτωση που έχουν βγει ελαττωματικές μπαταρίες να την αλλάξουμε να τελειώνουμε.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ghostdoc Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 εγω εχω συμπληρωσει μια μερα και ειναι στο 50 % χωρις wi fi, gps,μουσικη και χωρις τηλεφωνο (εκτος απο 3 δεκαλεπτα που το συνεδεσα) . θα συμφωνησω λοιπον μεν με το φιλο σχετικα με το gps , όντως ειναι ενεργοβόρο αλλά όχι και για τα υπολοιπα. Κι επειδη ακριβως ξέρουμε τι συσκευη πήραμε γιαυτο εκνευριζόμαστε περισσότερο. 2-2,5 μερες θα πρεπε μεσα στο νερο να βγαζει, ειδικα με τετοια μπαταρια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pain is the best teacher.. but nobody wants to be his student... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. October 20, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 Να μη πω μεγαλη κουβεντα, αλλα μετα απο 4 φορτισεις η δικη μου αρχιζει και συνερχεται. Κρατησε 2 μερες, με ελαχιστη ομως χρηση. Επιτηδες προσπαθω να το χρησιμοποιω οσο λιγοτερο γινεται τωρα, για να δω τι αυτονομιες μπορει να βγαλει. Βεβαια το κακο ειναι οτι με το που παει στο 10%, μετα απο ελαχιστα λεπτα σβηνει τελειως η συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ghostdoc Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 αντε μακαρι ;) το θεμα ειναι βεβαια πως θα αντιδρα και οταν το χρησιμοποιουμε γιατι δεν το πηραμε για διακοσμητικό στοιχείο αλήθεια, ο μετρητης σου κατεβαινει γραμμικά ή απότομα? πχ μπορεί να μεινει αρκετα στο 50% και να μειωθει σε ελαχιστο χρονο στο 20 % χωρις να εχεις παρεμβει με πιο σκληρη χρηση πχ gps? το προσεξες καθολου αυτο το θεμα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pain is the best teacher.. but nobody wants to be his student... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. October 20, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 Ο μετρητης κανει καθε φορα οτι γουσταρει. Συνηθως αποτομα κατεβαινει ενα 20% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 Λοιπόν μόλις πήρα στα χέρια μου το νέο OMNIA... στο πλαίσιο στην Ζαϊμη μου το αλλάξανε ... θα σας πω εντυπωσείς αλλά σίγουρα είναι πιο γρήγορο από το προηγούμενο που είχε πρόβλημα μπαταρίας ... στο προηγούμενο είχα μια μικρή καθυστέρηση στα μενού ενώ τώρα τίποτα ... σφαίρα ... Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinomagic Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 Giati... exeis tin entypwsi oti stis ypoloipes syskeves krataei perissotero? (Exw tin aisthisi oti oi perissoteroi edw mesa den exoun katalabei ti syskevi exoun agorasei!) Το δικό μου το πήρα από το Πλαίσιο. Omnia 8Gb, Ελληνικό ROM (σούπερ!!)... το 2ο βέβαι, το πρώτο είχε όντως πρόβλημα. Πέρασαν ήδη 44 ώρες που την φόρτισα πρώτη φορά κι αυτήν την στιγμή μόλις έπεσε στα 40% η μπαταρία μετά από χαλαρή χρήση το mp3 που και που, ραδιόφωνο, μηνήματα, Wind, απενεργοποιμένο 3G, μερικά τηλεφωνήματα, με bluetooth ανέκαθεν και μεταφορά δεδομένων με bluetooth... Όπως φαντάστηκα ότι θα έπρεπε. Πάντως χρησιμοποιούσα το Omnia όταν το πήρα για να πέφτει η μπαταρία πριν την πρώτη φόρτιση (ήταν 70-75% αρχικά) που κράτησε 30 ώρες με "έντονη" χρήση για να εξοικειωθώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinomagic Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 Afto enisxyei tin apopsi mou oti merikoi filoi den exoun katalabei ti syskevi exoun agorasei kai ti apaitiseis prepei na exoun apo mia syskevi me tetoia xaraktiristika. Den mporeis na exeis tis idies apaitiseis pou exeis kai me ena aplo tilefwno pou den kanei tipota allo apo kliseis kai fwtografies kai exei tin idia mpataria! Kai mi mou peis giati den bazoun megalyteri mpataria sta PDAs giati tote den tha agoraze kaneis ta toubla tis agoras! ;) Den yparxei syskevi pou na bgazei mia mera me xrisi 4 wres GPS giati apla den ginetai kai me kamia syskevi. Gia to logo afto thewreitai aparaititos o fortistis aftokinitou gia tetoia xrisi. Υπάρχει! Είναι windows mobile pocket pc's, τυχαίνει με αγγλικό λειτουργικό κλπ., (που δέν παίζει ρόλο). Typhoon my guide 3500 (intel επεξεργαστής βέβαι!!) και το ίδιο καλό το Υακumo delta 300 Gps..., κι περισσότερα από 4 ώρες κρατάνε με το gps με την οθώνη ανοικτή. Που να δείς την αυτονομία που έχουνε αυτές οι σησκευές... βδομάδων..., το τέλειο εργαλείο για ημερολογίο, συναντήσεις, εργασίες κλπ. Το θέμα πώς την φόρτιζεις αλλιώς ξέχνα τα τα χαρακτηριστικά που γράφουν οι εταιρίες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 20, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 Υπάρχει! Είναι windows mobile pocket pc's, τυχαίνει με αγγλικό λειτουργικό κλπ., (που δέν παίζει ρόλο). Typhoon my guide 3500 (intel επεξεργαστής βέβαι!!) και το ίδιο καλό το Υακumo delta 300 Gps..., κι περισσότερα από 4 ώρες κρατάνε με το gps με την οθώνη ανοικτή. Που να δείς την αυτονομία που έχουνε αυτές οι σησκευές... βδομάδων..., το τέλειο εργαλείο για ημερολογίο, συναντήσεις, εργασίες κλπ. Το θέμα πώς την φόρτιζεις αλλιώς ξέχνα τα τα χαρακτηριστικά που γράφουν οι εταιρίες! Και οι δύο συσκευές που αναφέρεσαι είναι κλώνοι του Mio 168, συσκευές για χρήση καθαρά για GPS και με WM2003SE. Πιστεύεις ότι είναι δίκαιη η σύγκριση; Ξέρεις τι παραπάνω services τρέχουν στο omnia σε σχέση με αυτά; Δες και τον όγκο των συσκευών σε συνάρτηση με τη μπαταρία τους και θα καταλάβεις τι εννοώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 20, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 θα σας πω εντυπωσείς αλλά σίγουρα είναι πιο γρήγορο από το προηγούμενο που είχε πρόβλημα μπαταρίας ... στο προηγούμενο είχα μια μικρή καθυστέρηση στα μενού ενώ τώρα τίποτα ... σφαίρα ... Μόνο εάν φοράει άλλη ROM δικαιολογείται αυτό που λες. Η μπαταρία δεν έχει επιρροή σε κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 Μόνο εάν φοράει άλλη ROM δικαιολογείται αυτό που λες. Η μπαταρία δεν έχει επιρροή σε κάτι τέτοιο. PDA : BDHI1 / pHONE: XXHH9 Βασικά εμένα πήγε το μυαλό μου μήπως τα τηλέφωνα που έχουν πρόβλημα αυτονομίας, το έχουν επειδή δεν έχει "κάτσει" καλά η ROM ... Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo7 Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗς ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ TΩΝ ΟΜΝΙΑ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙΓΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΤΗΣΩ!!ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΟΧΙ ΚΑΙΓΟΜΑΙ!! ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΤΩΡΑ Η ΝΑ ΚΑΝΩ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗ SAMSUNG???ΙΔΟΥ Η ΕΡΩΤΗΣΗ!! ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Η ΘΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΣΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ??? ΟΕΟ????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗς ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ TΩΝ ΟΜΝΙΑ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙΓΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΤΗΣΩ!!ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΟΧΙ ΚΑΙΓΟΜΑΙ!! ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΤΩΡΑ Η ΝΑ ΚΑΝΩ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗ SAMSUNG???ΙΔΟΥ Η ΕΡΩΤΗΣΗ!! ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Η ΘΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΣΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ??? ΟΕΟ????? και δεν παιρνεις το αγγλικο να χεις το κεφαλι σου ησυχο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. October 20, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 Αξιζει να το παρεις, γιατι τελικα ακομα κι αν δε σε βγαζει 2-3 μερες η μπαταρια, θα σε βγαζει οσο σε βγαζει ενα συνηθισμενο ppc, με τη διαφορα οτι το ομνια ειναι πολυ ανωτερο απο ενα συνηθισμενο ppc. Επισης γραφε με μικρα γραμματα, γιατι δεν αξιζει στα ματια μας να βγουν :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinomagic Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 Και οι δύο συσκευές που αναφέρεσαι είναι κλώνοι του Mio 168, συσκευές για χρήση καθαρά για GPS και με WM2003SE. Πιστεύεις ότι είναι δίκαιη η σύγκριση; Ξέρεις τι παραπάνω services τρέχουν στο omnia σε σχέση με αυτά; Δες και τον όγκο των συσκευών σε συνάρτηση με τη μπαταρία τους και θα καταλάβεις τι εννοώ. Κάποιος είπε ότι δεν υπάρχει σησκευή που να κρατάει με το "τζι πι ες" ανοικτό πάνω από 4 ώρες! Να που υπάρχει όμως τέτοια συσκευή που κρατάει και δεν συγκρίνω! (διαβάσε προσεκτικά!!) :lost: Εννοείτε ότι το Σάμσουνγκ ι900 είναι και "Ομνία"..., κι πέραν κρατάει και η μπαταρία... Με την πρώτη φόρτιση ακόμα μετά από 2 μέρες (49 ώρες) και είναι στα 40% η μπαταρία. Βέβαι προσωπικά περίμενα να ξεφορτίσει πρώτα η μπαταρία και μετά έβαλα για φόρτιση (χρειάστηκε 30 ώρες για να ξεφορτίσει από την αρχική καταστάση που ήτανε!). Αυτά που ξέρει το Ομνία, η λειτουργικότητά του κλπ, δεν συζητάμε εδώ αλλά σε άλλη σελίδα (!!). Εννοείτε ότι είναι το φαβορί, για μένα τουλάχιστον, και ούτε συνιστούσα κάτι άλλο σε έναν φίλο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 20, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 Να που υπάρχει όμως τέτοια συσκευή που κρατάει και δεν συγκρίνω! (διαβάσε προσεκτικά!!) :lost: Δεν καταλαβαίνω το ύφος σου αλλά δεν θέλω να το συνεχίσω, όποιος διαβάζει... καταλαβαίνει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinomagic Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 Δεν καταλαβαίνω το ύφος σου αλλά δεν θέλω να το συνεχίσω, όποιος διαβάζει... καταλαβαίνει! Με συγχωρείς το ύφος μου. Δεν ήθελα να σχολιάσω για άλλη σησκευή απλώς έγραψε κάποιος ότι: "από athanaso77....Den yparxei syskevi pou na bgazei mia mera me xrisi 4 wres GPS giati apla den ginetai kai me kamia syskevi. Gia to logo afto thewreitai aparaititos o fortistis aftokinitou gia tetoia xrisi." Αχ, εσύ ήσουν! Να, για αυτό το έγραψα!! Επειδή τέτοια σησκευή όμως υπάρχει. Πάλι με συγχωρείς για το ύφος μου, αυτό το φταίω. Αλήθεια. Το θέμα όμως ότι όντως πέρασαν 52 ώρες ήδη από τότε που φόρτησα το Omnia πρώτη φορά και η μπαταρία ακόμα στο 40%, θα έλεγα με χρήση χαλαρή, κανονική, αυτή, όταν πάρουμε κάτι κανούριο :-) παιχνίδι, mp3, bluetooth, ραδιόφωνο, bluetooth μεταφορά δεδομένων, μερικά τηλεφωνήματα (Wind)..., χωρίς GPS (προς το παρόν) και χωρίς 3G. Από το Πλαίσιο το πήρα με Ελληνικό ROM το BDH I2, 8GB., και αποκλειστικά από την πρίζα φορτίζω. Το πώς; Έγραψα νωρίτερα. Ελπίζω σας φανούν χρήσιμοι οι πληροφοριές που σας δίνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 21, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 Den antilegw oti i syskevi einai apo tis kalyteres pou kykloforoun afti ti stigmi stin agora. To na analysoume kapoia themata pou apasxoloun ton kosmo edw... gia kalo ginetai kai egw na boithisw thelw! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinomagic Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 Μετά από 60 ώρες η μπαταρία ξερφόρτωσε. Έβαλα να φορτίζω (από τη πρίζα)..., τώρα αν είναι σωστό ή όχι, πάντως έχω ανοιχτό (μόνο του κλείνει την οθώνη ούτος αλλίως έτσι που το ρύθμισα)..., κι βλέπω ότι φορτίζει καλά κι γρήγορα σχετικά. Εννοείτε ότι δεν πρόκειται να βγάλω από την μπρίζα ως το βράδυ τις 10 (μιλάμε για τους γνωστούς 4εις κύκλους φόρτιση-ξεφόρτιση). Για να δούμε που θα μας βγάλει μετά από αυτήν την 2η φόρτιση :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyclist777 Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 ego eimai me tin provlimatiki mpataria....... piga sto plaisio xtes kai tin afisa....... me piran simera to proi kai mou eipan na pao ta parelkomena tou paliou gia na paralavo ena neo...(elpizo xoris provlimata.......) pira kai ena blue tooth gia na peraso ta programata rtsi oste na min xriazete na to sindeo me usb kai fortizei apo to pc....... :Dtora to anoigo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aklaftos Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 ΣΗΜΕΡΑ 21/10/08 πέρασα από το φ...λαισιο στη στουρνάρη. ο πωλητής δεν ήξερε την τύφλα του και μου έλεγε χαζομάρες. πήγα απο το service στη ζαϊμη και ο υπέυθυνος μου είπε ,το ξέρει το πρόβλημα και, ότι η τελευταία ενημέρωση από τη SAMSUNG είναι ότι πρέπει το ΟΜΝΙΑ NA ΕΚΦΟΡΤΙΣΤΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΡΤΙΣΤΕΙ Κ Λ Ε Ι Σ Τ O 8 ΦΟΡΕΣ.Μετά έρχεται στα ίσα του. αντε να δουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinomagic Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 ego eimai me tin provlimatiki mpataria....... piga sto plaisio xtes kai tin afisa....... me piran simera to proi kai mou eipan na pao ta parelkomena tou paliou gia na paralavo ena neo...(elpizo xoris provlimata.......) pira kai ena blue tooth gia na peraso ta programata rtsi oste na min xriazete na to sindeo me usb kai fortizei apo to pc....... :Dtora to anoigo Υπάρχει transcend microSDHC card 4GB κι με usb reader "ενσωματομένο" που κοστίζει 20 ευρώ περίπου στο Πλαίσιο. Από την υπολογιστή ό, τι θέλω τα βάζω εκεί κι μετά βγάζω από "reader USB" κι το βάζω στο Omnia, και γίνεται η σησκευή μετά 12GB! Ωραίο! Κι έτσι λείνει το πρόβλημα για να μείνεις ήσυχος ότι φορτίζεις την μπαταρία μόνο με την φορτιστή του από τη πρίζα :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aklaftos Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 Υπάρχει transcend microSDHC card 4GB κι με usb reader "ενσωματομένο" που κοστίζει 20 ευρώ περίπου στο Πλαίσιο. Από την υπολογιστή ό, τι θέλω τα βάζω εκεί κι μετά βγάζω από "reader USB" κι το βάζω στο Omnia, και γίνεται η σησκευή μετά 12GB! Ωραίο! Κι έτσι λείνει το πρόβλημα για να μείνεις ήσυχος ότι φορτίζεις την μπαταρία μόνο με την φορτιστή του από τη πρίζα :-) Ενημέρωσε μας πώς πάει από μπαταρία το omnia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 Λοιπόν ...σχεδόν 24 ώρες από τότε που άνοιξα το κινητό ... χωρίς να το φορτίσω είχε 50% μπαταρία ... τώρα μετά από σχεδόν 1 ώρα τηλέφωνο, 8-9 μηνύματα λίγο bluetooth και 20 λεπτά ραδιόφωνο έχει πέσει μόνο 10% ... Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts