Jump to content

Cyta : Η νέα εταιρία τηλεπικοινωνιών στοv τόπο μας

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτή η τιμή ήταν από τότε που πρωτοήρθε.αλλα με τις τελευταίες αυξήσεις πήγε στα 20.από τότε είμαι και εγώ στην συτα.

Γιατί έκανες τηλεφωνικά ανανέωση; τόσα Χρόνια προχωράει μόνη της η ανανέωση σε μένα.

Πρόπερσι (μέχρι τέλη 2014) είχα 4 Mbps με 16 € και είχα κάνει ανανέωση (πάλι τηλεφωνικά) για 1 χρόνο στα 8 Mbps με 17 €. Φέτος όπως έγραψα παραπάνω έκανα ανανέωση (τέλη 2015) για 1 χρόνο στα 24 Mbps η οποία έβγαινε στα 18 € και καταργώντας τον έντυπο λογαριασμό (μείον 0,50 λεπτά) πήγα στα 17,50 € τελική. Αν διάλεγα και την αυτόματη ηλεκτρονική πληρωμή θα είχα άλλα 0,50 λεπτά έκπτωση, δηλαδή στα 17 € σύνολο .

Προσωπικά νιώθω ικανοποιημένος με την προσφορά, κατά τ'άλλα πιστεύω ότι τηλεφωνικά επειδή μιλάς με την ίδια την εταιρεία και όχι με συνεργάτες τους είναι καλύτεροι στις προσφορές ανανέωσης συμβολαίου και ότι συμφωνείς καταγράφεται. Αν και δεν είχα ποτέ πρόβλημα ακόμα και με τα 4 ή τα 8 Mbps που ήμουν αρχικά και μετέπειτα, τώρα με το έως 24 Mbps είδα τεράστιες διαφορές στην ταχύτητα και γενικά στο σερφάρισμα. (Πιάνω 16,50 -17 Mbps).

Edited by Katsaras_John

Android: Xiaomi PocoPhone F1 (6/128) Xiaomi Redmi Note 8 Pro (6/128) ✔ Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC

iOSiPhone X (3/256) ✔ Microsoft LUMIA 950 XL & 950 XL Dual Sim (Black & White) Microsoft BAND

✔ Other: Display Dock HD-500 Continuum/Qi DT-904/Screen Sharing HD-10/Wireless Display Adapter V3

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σύντομα θα είμαι και εγώ πελάτης της cyta. Μετά από καυγάδες με την vodafone είπα να πάω cyta . Ελπίζω να μείνω ικανοποιημένος.

Το πακέτο που έβαλα είναι στα 23€ με 24mbps internet, απεριόριστα σταθερά, 300' λεπτά για κινητά & δωρεάν τέλος ενεργοποίησης.

I'm a real producer and you're just the piano man!!!

αυτό ειναι το κλασικό βολικό πακέτο της cyta χωρις να κανεις παζάρια χωρίς τίποτε....άλλη μια περίπτωση βορείου ελλάδος ο thanos

Παρόμοια περίπτωση με τον Θάνο κι εγώ

...άλλη μια περίπτωση βορείου ελλάδος ο thanos

Η βόρεια Ελλάδα τι ρόλο παίζει;

σύμφωνα με όσα βλέπουμε εμείς στη βόρεια ελλάδα , πχ κιλκις ,Γιαννιτσα Αλεξανδρεια Κατερίνη , η Cyta πλησιάζει σε πολύ υψηλά νούμερα που τοπικά μάλλον την καθιστουν πρώτη σε συνδέσεις !

σύμφωνα με όσα βλέπουμε εμείς στη βόρεια ελλάδα , πχ κιλκις ,Γιαννιτσα Αλεξανδρεια Κατερίνη , η Cyta πλησιάζει σε πολύ υψηλά νούμερα που τοπικά μάλλον την καθιστουν πρώτη σε συνδέσεις !

Πιστεύω ότι θα έχω καλύτερο ίντερνετ. Με vodafone τώρα κλειδώνω το πολύ 4 και τους έχω κάνει επανελλημένα παράπονα και η απάντηση ήταν κλασσική, ότι φταίει η περιοχή και ότι κάνουν συνεχώς αναβαθμιστικές υπηρεσίες στο δίκτυό τους(εδώ και 3 χρόνια). Παλαιότερα με forthnet κλείδωνα πάντα γύρω στα 8. Με cyta βλέπω ότι οι γείτονες (μπήκα στα ρούτερ τους, σουτ) κλειδώνουν και αυτοί γύρω στο 8 . Κανένα 10ήμερο υπομονή να δω τι μου επιφυλλάσει και εμένα η cyta.

να ξαναπώ ότι έχω αλλάξει σχεδόν όλες τις εταιρείες και ότι γενικά σχεδόν καμία δεν με έχει απογοητεύσει.Ο επιπλέον λόγος που επέλεξα Cyta εκτος των παροχών της ειναι το σκεπτικό του : να γυρίζει το πράγμα..να δοκιμάσουμε και τον καινουργιο που φαίνεται αξιόπιστος...

Το συμβόλαιο μου με τη Cyta λήγει τέλη Ιανουαρίου.

Στην περιοχή που βρίσκομαι δεν μπορούσαν να μου προσφέρουν internet μεγαλύτερο από 6Mbps και έτσι είμαι στο πρόγραμμα με 8Mbps, Απεριόριστα σταθερά, 40' λεπτά προς κινητά με κόστος 23€.

Μου είπαν ότι μπορώ να μείνω στο ίδιο πρόγραμμα με κόστος 20€ αλλά δεν με καλύπτει η ταχύτητα του Internet.

Πιστεύετε ότι αξίζει να δοκιμάσω κάπου αλλού; Πχ. Wind; Να το ψάξω μήπως βρω καλύτερη τιμή ή καλύτερη προσφορά;

Δεν είχα προβλήματα όλο το χρόνο με τη Cyta αλλά θέλω υψηλότερη ταχύτητα Internet.

Won't Back Down

Στην περιοχή που βρίσκομαι δεν μπορούσαν να μου προσφέρουν internet μεγαλύτερο από 6Mbps και έτσι είμαι στο πρόγραμμα με 8Mbps, Απεριόριστα σταθερά, 40' λεπτά προς κινητά με κόστος 23€.

Μου είπαν ότι μπορώ να μείνω στο ίδιο πρόγραμμα με κόστος 20€ αλλά δεν με καλύπτει η ταχύτητα του Internet.

Πιστεύετε ότι αξίζει να δοκιμάσω κάπου αλλού; Πχ. Wind; Να το ψάξω μήπως βρω καλύτερη τιμή ή καλύτερη προσφορά;

Δεν είχα προβλήματα όλο το χρόνο με τη Cyta αλλά θέλω υψηλότερη ταχύτητα Internet.

πρωτα απο ολα κοιτα στο οτε ξερω οτι ειναι ακριβως αλλα ειναι η μονη εταιρεια που εχει δικο της δικτυο ! ολοι οι αλλοι παροχοι πατανε στο οτε και μισθωνουνε τις γραμμες του οτε ( ετσι μου εχουνε πει ) , απο εκει και μετα θα κοιταγα στην θεση σου για vdsl σε αλλο παροχο πχ wind , hol και μετα αμα δεν με καλυπτε θα πηγαινα στο οτε , που πιστευω οτι θα εχει μεγαλυτερη ταχυτητα , βεβαια αμα εχεις κανεναν γνωστο στην περιοχη σου με οτε εως 24 ρωτα τον τι ταχυτητα ποιανει! και βλεπεις για να μην κανεις αλλαγη σε παροχο ακριβο , μετα παλι ρωτα γνωστους σου με αλλους παροχους να δεις τι ποιανουνε και αποφασισε ετσι χωρις να μπεις σε διαδικασια να αλλαξεις παροχο ενω τελικα δεν χρειαζοτανε .

Tην ίδια ταχύτητα θα έχεις όπου και αν πας. Αν τα μέγιστα της γραμμής σου είναι 6Mbps δεν μπορείς να κάνεις κάτι αλλάζοντας πάροχο. Το ίδιο αποτέλεσμα θα έχεις.

TCL 40 NXTPAPER

Με ενημέρωσαν ότι η γραμμή θα ενεργοποιηθεί την Παρασκευή και ότι μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα έρθει τεχνικός από το σπίτι ο οποίος θα συνδέσει την γραμμή και θα φέρει και το ρούτερ. Με διαβεβαίωσαν ότι μέχρι να έρθει ο τεχνικός θα συνεχίσω να έχω κανονικά υπηρεσίες από τον προηγούμενο πάροχο. Και τώρα η χαζή μου ερωτηση. Για ποιο λόγο πρέπει να έρθει τεχνικός; Πρόκειται για φορητότητα και όχι για νέα γραμμή.

Με ενημέρωσαν ότι η γραμμή θα ενεργοποιηθεί την Παρασκευή και ότι μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα έρθει τεχνικός από το σπίτι ο οποίος θα συνδέσει την γραμμή και θα φέρει και το ρούτερ. Με διαβεβαίωσαν ότι μέχρι να έρθει ο τεχνικός θα συνεχίσω να έχω κανονικά υπηρεσίες από τον προηγούμενο πάροχο. Και τώρα η χαζή μου ερωτηση. Για ποιο λόγο πρέπει να έρθει τεχνικός; Πρόκειται για φορητότητα και όχι για νέα γραμμή.

Έλα ντε. Σε ποια εταιρία είσαι τώρα; Αφού έχεις ενεργή υπηρεσία δεν χρειάζεται να έρθει τεχνικός αλλά μόνο το ρούτερ να συνδέσεις την παρασκευή.

TCL 40 NXTPAPER

Μήπως περιμένεις τον τεχνικό για να σου φτιάξει την τηλεφωνική σου γραμμή ώστε να λειτουργεί μέσω VOIP;

Η σύνδεση internet μπορεί να λειτουργήσει και με μια απλή αλλαγή των στοιχείων στο modem.

Έλα ντε. Σε ποια εταιρία είσαι τώρα; Αφού έχεις ενεργή υπηρεσία δεν χρειάζεται να έρθει τεχνικός αλλά μόνο το ρούτερ να συνδέσεις την παρασκευή.

Είμαι στην Vodafone (HOL) . Η πρώτη ερώτηση που τους έκανα ήταν αν θα πληρώσω για την επίσκεψη και αφού με είπαν όχι, είπα εντάξει και έκλεισα το τηλ. Τώρα αν έρθει ο καημένος ο άνθρωπος για να εγκαταστήσει το ρούτερ τσάμπα θα μπει στον κόπο. Μήπως χρειάζεται να κάνει κάποια αλλαγή στην γραμμή, καλώδια κτλ λόγω voip? Αλλά και πάλι με φαίνεται πολύ περίεργο.

Από ότι ξέρω έρχονται και αλλάζουν την καλωδίωση για να μπορούν να δουλεύουν με VOIP τηλεφωνία οι υπόλοιπες πρίζες του σπιτιού. Το router δεν απαιτεί αλλαγές στην καλωδίωση για να συνδεθεί. Η τηλεφωνία όμως περνάει πλέον υποχρεωτικά μέσα από το router και αυτό είναι που προκαλεί μια αναστάτωση. Εγώ περιμένω να συνδεθώ αύριο και έπειτα θα μιλήσω μαζί τους για τα ανοικτά θέματα που υπάρχουν.

Να αναφέρω επίσης ότι έχω παραλάβει τον εξοπλισμό (router) από την περασμένη Παρασκευή μέσω courier.

εχουμε κανα νέο απο καρτοκινητή ή από την εφαρμογή να μαθαίνουμε το υπόλοιπο του χρόνου ομιλίας μα ς ?

Δε νομίζω ότι το χρειάζεσαι. Μπορείς να εγκαταστήσεις το πρόγραμμα Call Timer της Touchspot MX πού θα σε καλύψει. Έχει ρύθμιση για χρέωση του πρώτου λεπτού, και μετά ανά λεπτό όπως χρεώνει η Cyta.

Από ότι ξέρω έρχονται και αλλάζουν την καλωδίωση για να μπορούν να δουλεύουν με VOIP τηλεφωνία οι υπόλοιπες πρίζες του σπιτιού. Το router δεν απαιτεί αλλαγές στην καλωδίωση για να συνδεθεί. Η τηλεφωνία όμως περνάει πλέον υποχρεωτικά μέσα από το router και αυτό είναι που προκαλεί μια αναστάτωση. Εγώ περιμένω να συνδεθώ αύριο και έπειτα θα μιλήσω μαζί τους για τα ανοικτά θέματα που υπάρχουν.

Να αναφέρω επίσης ότι έχω παραλάβει τον εξοπλισμό (router) από την περασμένη Παρασκευή μέσω courier.

Περιμένω εντυπώσεις. :)

Φυσικά Θάνο. Θα γράψω τα πρώτα στοιχεία αύριο αν και εφόσον συνδεθώ με το καλό.

Με έχουν μπερδέψει λίγο από την cyta. Ενώ με ειπαν ότι θα έρθει τεχνικός και θα φέρει και το ρουτερ τελικά με έφερε το ρουτερ ο κούριερ πριν λίγο ! Zte έστειλαν. Μόλις τελειώσω το μαγείρεμα θα τους πάρω τηλ να μάθω ακριβώς τι γίνεται. Κάτι με λέει ότι Παρασκευή θα γίνει σύνδεση και δε θα χρειαστεί να έρθει τεχνικός !

Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι μάλλον μπερδεύτηκε ο συνάδελφός τους (κατάλαβε ότι ήταν για νέα γραμμή και όχι για μεταφορά). Στην ουσία την Παρασκευή θα γίνει η ενεργοποίηση και το μόνο που έχω να κάνω είναι να συνδέσω το ρούτερ.

Edited by thanosp5

Θάνο μπορείς να ζητήσεις να έρθει τεχνικός δωρεάν, για να αλλάξει την καλωδίωση των πριζών ώστε αυτές να μπορούν να δουλεύουν με VOIP τηλεφωνία.

Έγινε η ενεργοποίηση σήμερα το πρωί ακριβώς στην ημέρα που ήταν προγραμματισμένο. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι ανάμικτες. Ο συγχρονισμός είναι περίπου 1,5 mbps κάτω από τον προηγούμενο πάροχο. Το modem που μου έδωσαν είναι το μικρό σε μέγεθος ZTE ZXHN H208N το οποίο από μενού και εμβέλεια wi-fi είναι πολύ μέτριο.

Για την επίσκεψη τεχνικού περιμένω τηλεφώνημα του για να ορίσουμε ραντεβού.

Αύριο μεθαύριο πιστεύω θα δεις κλύτερα αποτελέσματα, εφόσον θα έχει σταθεροποιηθεί η γραμμή.

Όσο για τον τεχνικό έχω μόνο μία πρίζα τηλεφώνου στο σπίτι οπότε δεν θα τον χρειαστώ. :lol:

Ελπίζω να δω βελτίωση αν και για να πω την αλήθεια δεν το βλέπω. Ως πρώτη ενέργεια ζήτησα και κατέβηκε το snr profile μου ώστε να ανεβάσω λίγο την ταχύτητα μου σε βάρος βέβαια της σταθερότητας. Ένα γεγονός που μου έκανε αρνητική εντύπωση είναι ότι στο μενού του modem δεν εμφανίζεται ο συνολικός χρόνος συγχρονισμού (runtime) για να ξέρω τι γίνεται με την σταθερότητα της γραμμής. Στον Κινέζο κατασκευαστή μάλλον φάνηκε περιττή η συγκεκριμένη δυνατότητα...

Ελπίζω να δω βελτίωση αν και για να πω την αλήθεια δεν το βλέπω. Ως πρώτη ενέργεια ζήτησα και κατέβηκε το snr profile μου ώστε να ανεβάσω λίγο την ταχύτητα μου σε βάρος βέβαια της σταθερότητας. Ένα γεγονός που μου έκανε αρνητική εντύπωση είναι ότι στο μενού του modem δεν εμφανίζεται ο συνολικός χρόνος συγχρονισμού (runtime) για να ξέρω τι γίνεται με την σταθερότητα της γραμμής. Στον Κινέζο κατασκευαστή μάλλον φάνηκε περιττή η συγκεκριμένη δυνατότητα...

πολυ περιεργο μου φαινεται αυτο; εψαξε καλυτερα στις ρυθμισεις ; .

• The topic was unpinned