Picard Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Με το thomson ειχα προβληματα με voip με το pirelli ολα ειναι οκ,γενικα απο την εταιρια και τις υπηρεσιες ειμαι ευχαριστημενος,εχω καλυτερη γραμμη απ'οτι ειχα στον οτε,ισως ειναι η καλυτερη εταιρια απο θεμα αξιοπιστιας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manga1024 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 καλησπερα!Εχω συνδεση οτε και ληγει το συμβολαιο μου και σκεφτομαι για την cyta.Δεν θα ρωτησω για τις ταχυτητες γιατι η καθε περιοχη εχει τις διαφορετικες δυνατοτητες!Θα ρωτησω για την εξυπηρετηση απο το τηλεφωνικο κεντρο...ειστε ευχαριστημενοι?ευχαριστω προκαταβολικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 καλησπερα!Εχω συνδεση οτε και ληγει το συμβολαιο μου και σκεφτομαι για την cyta.Δεν θα ρωτησω για τις ταχυτητες γιατι η καθε περιοχη εχει τις διαφορετικες δυνατοτητες!Θα ρωτησω για την εξυπηρετηση απο το τηλεφωνικο κεντρο...ειστε ευχαριστημενοι?ευχαριστω προκαταβολικα! Το τηλεφωνικό τους Κέντρο είναι μακράν το πιο εξυπηρετικό από όλους.Εμένα τελικά μετά από όλα αυτά που περιγράφω παραπάνω ηρέμησαν τα πράγματα, πλέον κατεβάζω με 1mb/s δεν έχω αποσυνδέσεις, ούτε τίποτα άλλο μεμπτό να αναφέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Το τηλεφωνικό τους Κέντρο είναι μακράν το πιο εξυπηρετικό από όλους.Εμένα τελικά μετά από όλα αυτά που περιγράφω παραπάνω ηρέμησαν τα πράγματα, πλέον κατεβάζω με 1mb/s δεν έχω αποσυνδέσεις, ούτε τίποτα άλλο μεμπτό να αναφέρω. Θα συμφωνήσω και εγώ. Παλιότερα είχαν θέματα με τα τηλεφωνικά κέντρα τους αλλά πλέον η εταιρία το έχει διορθώσει. Δεν υπάρχουν αναμονές και είναι εξυπηρετικότατοι!!! Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Θα συμφωνήσω και εγώ. Παλιότερα είχαν θέματα με τα τηλεφωνικά κέντρα τους αλλά πλέον η εταιρία το έχει διορθώσει. Δεν υπάρχουν αναμονές και είναι εξυπηρετικότατοι!!! Αυτό το τελευταίο πρέπει να γραφτεί πολλές φορές. Πραγματικά, είχα κάποιες απορίες και 2 φορές που κάλεσα και μου απάντησαν διαφορετικοί υπάλληλοι είχαν την υπομονή να μου απαντήσουν σε ό,τι κι αν ρωτούσα, για πολύ ώρα. :) Και μου έλεγαν κάθε φορά ονοματεπώνυμο και να ζητήσω τους ίδιους την επομένη φορά, αφού είχαμε ξεκινήσει τη συζήτηση μαζί τους. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manga1024 Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας!Ναι τους πηρα και εγω και ηταν πολλοι εξυπηρετικοι μαλιστα μου ειπαν ονομαστικα να τους ζητησω αν υπαρχει καπιο προβλημα κ.τ.λ το μονο προβλημα εχω απο τον οτε που ακυρωσε την αιτηση που μαλλον τους εστειλε η cyta χωρις να ξερω το λογο...μαλλον θα μαθω απο δευτερα.....σημειωση:το συμβολαιο μου εχει ληξει ηδη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grastone Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Σου πήραν δανεικά και δεν στα έδωσαν; αν έχεις κάποιο πρόβλημα μην πληρώνεις, και εγώ χρωστάω 4 ψήφιο ποσό στην HOL αλλά δεν μπήκα να κράξω. To οτι δεν μπηκες να κραξεις εσυ λυπαμαι αλλα γενικα δεν λεει τιποτα!Αν εχεις καποιο σοβαρο λογο να κραξεις και εχεις το δικιο μετο μερος σου ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να τους κραξεις.Προς ενημερωση των υπολοιπων υποψηφιων πελατων-θυματων της εν λογω εταιριας το λιγοτερο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 To οτι δεν μπηκες να κραξεις εσυ λυπαμαι αλλα γενικα δεν λεει τιποτα!Αν εχεις καποιο σοβαρο λογο να κραξεις και εχεις το δικιο μετο μερος σου ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να τους κραξεις.Προς ενημερωση των υπολοιπων υποψηφιων πελατων-θυματων της εν λογω εταιριας το λιγοτερο... Φίλε μου είμαι πελάτης της CYTA εδώ και 2,5 χρόνια και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και μόνο θύμα δεν θεωρώ τον εαυτό μου:lol: Θεωρώ οτι είναι από τις καλύτερες εταιρίες στον χώρο σε τιμές και ποιότητα. Προβλήματα έχουν όλες οι εταιρίες άλλες πολλά και άλλες λιγότερα. Το θέμα είναι τι φταίει και κάποιος έχει προβλήματα συνέχεια και κάποιος δεν έχει κανένα. Προφανώς είναι θέμα απόστασης, καλωδίωσης και βρόχου. Πιστεύεις οτι οποιαδήποτε εταιρία δεν θα ήθελε να σου λύσει όποια τεχνικά προβλήματα είχες και να σε κάνει να φύγεις;Όχι φυσικά. Οπότε θεωρώ αστεία τα σχόλια σε οποιοδήποτε FORUM του τύπου, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ,ΘΥΜΑΤΑ, ΜΑΚΡΙΑ... επειδή για κάποιον λόγο δεν σου παρείχε η εταιρία σωστές υπηρεσίες. Μπορείς να γράψεις την εμπειρία σου για την κάθε εταιρία και ο άλλος που θα το διαβάσει θα βγάλει τα αποτελέσματα του.Καλά έκανες και έγραψες αυτά που πέρασες αλλά με τον τρόπο που το έγραψες χάνεις το δίκιο σου. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Μου τηλεφώνησαν εχθές από την Cyta για μια προσφορά: Νέα τηλεφωνική σύνδεση με κόστος ενεργοποίησης 20€. Ο 1ος μήνας με 3€ κάθε επόμενος με 22€ (χωρίς χρονική δέσμευση, διακόπτω την σύνδεση ή αλλάζω πρόγραμμα όποτε θελήσω). Παροχές: 8Mbps - Απεριόριστα σταθερά Ελλάδας - 40' προς ελληνικά κινητά (ελάχιστη χρέωση 45''). Σκέφτομαι να κάνω συμβόλαιο την επόμενη εβδομάδα!:) Μένω στα όρια Αμπελοκήπων - Ζωγράφου (τηλ.ΟΤΕ από 21077, 21074 κλπ). Είναι κάποιος συνδρομητής Cyta στην περιοχή ώστε να με πληροφορήσει για την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών?:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiabox Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 (edited) Εμένα το speedtest μου βγάζει αυτό (συγχρονίζω στα 13667Kbps) : http://www.speedtest.net/result/2933550525.png και με Θεσσαλονίκη : http://www.speedtest.net/result/2933574131.png Edited August 30, 2013 by skiabox Παράθεση http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Στη cyta ειμαι πελατης εδω και 19 μηνες,στις αρχες ειχα προβλημα με το voip,επεφτε συνεχεια, αντικατεστησα το ρουτερ thomson και πηρα το pirelli,στειλανε και τεχνικο για να δει τη γραμμη μου,την αλλη μερα ηρθαν κι οτετζιδες μετα απο αιτημα του τεχνικου της cyta γιατι διαπιστωσε οτι κανανε κατι εκτος των δικων τους οριων στη πολυκατοικια,λυθηκε το προβλημα,απο τοτε ειμαι ok σε ολα,ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ με αξιοπιστο δικτυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belschri Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Μου τηλεφώνησαν εχθές από την Cyta για μια προσφορά: Νέα τηλεφωνική σύνδεση με κόστος ενεργοποίησης 20€. Ο 1ος μήνας με 3€ κάθε επόμενος με 22€ (χωρίς χρονική δέσμευση, διακόπτω την σύνδεση ή αλλάζω πρόγραμμα όποτε θελήσω). Παροχές: 8Mbps - Απεριόριστα σταθερά Ελλάδας - 40' προς ελληνικά κινητά (ελάχιστη χρέωση 45''). Σκέφτομαι να κάνω συμβόλαιο την επόμενη εβδομάδα!:) Μένω στα όρια Αμπελοκήπων - Ζωγράφου (τηλ.ΟΤΕ από 21077, 21074 κλπ). Είναι κάποιος συνδρομητής Cyta στην περιοχή ώστε να με πληροφορήσει για την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών?:worry: Έχεις κρατήσει μήπως το τηλ που σε πήρανε τηλέφωνο? Γιατι με ενδιαφέρει πολύ η προσφορά αυτή.! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_595 Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 (edited) Έχεις κρατήσει μήπως το τηλ που σε πήρανε τηλέφωνο? Γιατι με ενδιαφέρει πολύ η προσφορά αυτή.! Σε οποιοδήποτε κατάστημα ή εξωτερικό συνεργάτη, όπως σε όλους τους παρόχους άλλωστε, ή αλλιώς στο 13877. Edited September 9, 2013 by Stavros_595 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Έχεις κρατήσει μήπως το τηλ που σε πήρανε τηλέφωνο? Γιατι με ενδιαφέρει πολύ η προσφορά αυτή.! Με καλούν από το 2130285341 αλλά μπορείς να καλέσεις και στο 2104837518.;) Πολύ καλή εξυπηρέτηση!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Πηγες cyta myphone-fan? Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Πηγες cyta myphone-fan? Σύμφωνα με την ενημέρωση (sms και τηλεφωνικά) που έχω έως τώρα, αύριο πρέπει να μου παραδώσουν το router και σύντομα να ολοκληρωθεί και η σύνδεση (ενεργοποίηση νέας τηλεφωνικής γραμμής)...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Σύμφωνα με την ενημέρωση (sms και τηλεφωνικά) που έχω έως τώρα, αύριο πρέπει να μου παραδώσουν το router και σύντομα να ολοκληρωθεί και η σύνδεση (ενεργοποίηση νέας τηλεφωνικής γραμμής)...;) Αντε με το καλο.θα περιμενω εντυπωσεις μιας και η προσφορα ειναι πολυ καλη.ελπιζω και η ταχυτητα ναναι το ιδιο καλη. Μπας και εχει και συνδρομητικη τηλεοραση; :blink: Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Αντε με το καλο.θα περιμενω εντυπωσεις μιας και η προσφορα ειναι πολυ καλη.ελπιζω και η ταχυτητα ναναι το ιδιο καλη. Μπας και εχει και συνδρομητικη τηλεοραση; :blink: Ευχαριστώ!:) Απ' όσο γνωρίζω συνδρομητική τηλεόραση προσφέρουν μόνο ο ΟΤΕ, η Forthnet και η hol...:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Ευχαριστώ!:) Απ' όσο γνωρίζω συνδρομητική τηλεόραση προσφέρουν μόνο ο ΟΤΕ, η Forthnet και η hol...:blink: Ναι το ξερω.απλα ηταν μια ερωτηση-ευχη... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 ο τελευταίος λογαριασμός παραδόθηκε στα ΕΛΤΑ 12-8 και σε μένα κατεφθασε μόλις προχτες!! Δεν αναφέρει ημερομηνία εξόφλησης λογαριασμού ΠΟΥΘΕΝΑ πάνω στο χαρτί.Το αφαιρεσαν? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Μια ίσως χαζή ερώτηση:lol:.Η cyta μου στέλνει το λογαριασμό κάθε μήνα.Μπορώ είτε από το τηλέφωνο είτε αν περάσω από κάποιο κατάστημα,να τους πω να στέλνουν το λογαριασμό κάθε δίμηνο όπως συνέβαινε με τον πΟΤΕ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grogas Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Όχι δυστυχώς. Η τιμολόγηση είναι μηνιαία και τα πάγια τέλη του προγράμματος προκαταβάλλονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Μια ίσως χαζή ερώτηση:lol:.Η cyta μου στέλνει το λογαριασμό κάθε μήνα.Μπορώ είτε από το τηλέφωνο είτε αν περάσω από κάποιο κατάστημα,να τους πω να στέλνουν το λογαριασμό κάθε δίμηνο όπως συνέβαινε με τον πΟΤΕ? οχι δεν γινεται, εξαλλου αμα το σκεφτεις ο οτε τον εκδιδει καθε 2 μηνο αλλα εδωσε την επιλογη καθε μηνα χωρις να στο στελνει ταχυδρομικα αλλα μεσω μαιλ και με σμσ στο κινητο λογω τις οικονομικης κρισης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chourdis Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 εχω cyta 4Mbps και θελω να το κανω 8Mbps και να βαλω 40' λεπτα προς κινητα, γινεται να κανω την αλλαγη? Παράθεση Site με οδηγιες για το Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 εχω cyta 4Mbps και θελω να το κανω 8Mbps και να βαλω 40' λεπτα προς κινητα, γινεται να κανω την αλλαγη? Σίγουρα θα μπορείς, μιας και ο τρόπος που λειτουργεί η cyta είναι η χωρίς χρονικούς περιορισμούς αλλαγές στα προγράμματα.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts