Alexkass Δημ. March 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2009 ε όχι και 2ε για μια βλακία... ξύλο που θέλουν. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. March 3, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2009 Ούτε που το πρόσεξα. Alex σου έχω κάτι ωραία για το storm στο αντίστοιχο thread. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2009 Telika boris na valis restricted id apo ta options sto phone application. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoUkSoU Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 καλημερα σας. θα ηθελα να ρωτισω μερικα πραγματα πειρα το Blackberry χθες. αναφορα στα μυνηματα εχει? θεμα γιατι δεν μπορω να αλλαξω? αποθηκευονται καπου τα μυνηματα που εχω στιλει? ελλινικο μενου παιζει να βγαλουν καποια στιγμη? αυτα προς το παρον ευχαριστω πολυ! Παράθεση blackberry storm 9500 LG 2,3,4 samsung note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 1. φυσικά και έχει. 2. γιατί δεν έχεις βάλει άλλα μέσα. 1 έχει αρχικά. 3. βάλε να φαίνονται τα εξερχόμενα. (ψάξε λίγο στα μενού και στις ρυθμίσεις...) 4. όχι. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoUkSoU Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 mporeis na me help ligo parapanw gia tin anafora k gia ta apostalmena? giati psaxnw k den exw brei tipota :( Παράθεση blackberry storm 9500 LG 2,3,4 samsung note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 υπάρχει η αναφορά στο settings->sms για τα απεσταλμένα πας στα Options στα μηνύματα και βάζεις να μη στα κρύβει. ψάξε το λίγο. μπροστά σας είναι. :) δεν είναι όπως τα άλλα τηλέφωνα. έχει λογική διαφορετική από τα άλλα τηλέφωνα. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoUkSoU Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 se euxaristw polu na se kala :) Παράθεση blackberry storm 9500 LG 2,3,4 samsung note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Παιδια μηπως μπορει κανεις να μου πει τις ρυθμισεις της wind και που τις βαζω? Κατι ΑΡΝ, κλπ :-( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. March 24, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Για τους κατόχους του 9500 Σε landscape πατάμε showkeyboard και πληκτρολογούμε /"/"/. Εμφανίζεται το event log. Πλέον το blackberry button αντικαθιστά και το πλήκτρο επιλογής. Πχ. Σε ένα mail πατάω δύο φορές το πλήκτρο αυτό και κάνει αποστολή. Στη λίστα μηνυμάτων κάνοντας tap σε ένα μήνυμα, δείχνει όλο το ιστορικό του συγκεκριμένου αποστολέα. Για τόνους ακουμπάμε λίγο το γράμμα που θέλουμε (πάντα σε full qwerty) και εμφανίζει το γράμμα τονισμένο οπότε και το επιλέγουμε. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Για τους κατόχους του 9500 Σε landscape πατάμε showkeyboard και πληκτρολογούμε /"/"/. Εμφανίζεται το event log. Πλέον το blackberry button αντικαθιστά και το πλήκτρο επιλογής. Πχ. Σε ένα mail πατάω δύο φορές το πλήκτρο αυτό και κάνει αποστολή. Στη λίστα μηνυμάτων κάνοντας tap σε ένα μήνυμα, δείχνει όλο το ιστορικό του συγκεκριμένου αποστολέα. Για τόνους ακουμπάμε λίγο το γράμμα που θέλουμε (πάντα σε full qwerty) και εμφανίζει το γράμμα τονισμένο οπότε και το επιλέγουμε. πολύ καλό αυτό με το κουμπί :) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. March 24, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Κρατα το πατημενο για multitsking. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 ναι αυτό είναι κλασικό :) ποια είναι τα 3 κουμπιά για restart? έχω ένα πρόγραμμα που το κάνει. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosth Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 ναι αυτό είναι κλασικό :) ποια είναι τα 3 κουμπιά για restart? έχω ένα πρόγραμμα που το κάνει. Ο συνδιασμός για restart, γίνεται παντώντας Alt + Shift + Del. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Ο συνδιασμός για restart, γίνεται παντώντας Alt + Shift + Del. λολ. λογικό είναι ότι δεν γίνεται στο storm. γιαυτό έβαλα ένα μικρό app που κάνει την ίδια δουλειά. ευχαριστώ πάντως. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. March 24, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 λολ. λογικό είναι ότι δεν γίνεται στο storm. γιαυτό έβαλα ένα μικρό app που κάνει την ίδια δουλειά. ευχαριστώ πάντως. Όλοι με 3d party app είμαστε για soft reset. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 καλημερα σας πηρα το storm και θελω να δωσω αλλου το 8310 που ειχα. Απο sync με Outlook εχω 2230 contacts πως τα σβηνω ολα μαζι ? Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. March 25, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Μπορείς από τα security options να κάνεις wipe handheld. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werra Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 το suretype στο portrait mode δουλεύει μια χαρά.. αλλά όχι σε landscape έχει κανεις άλλος αυτό το πρόβλημα? δεν έχει καν την επιλογή να το διαλέξεις στο landscape παραμονονο σε portrait mode. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimious Δημ. March 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2009 Δε νομίζω ότι μπορείς να βάλεις suretype στο land. Η επιλογή υπάρχει μόνο για το portrait. Παράθεση PIN: 20D9CF1C STORM There are no frontiers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TearDrop Δημ. March 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2009 Εχω 8900 με BES. Πέρα απο το εταιρικό email έχω στη συσκευή και το προσωπικό email (gmail συγκεκριμένα) Υπάρχει τρόπος να εμφανίζονται σε ξεχωριστό φάκελο? Δε μπόρεσα να βρω κάποια ρύθμιση. Λαμβάνω περίπου 10-15 email την ημέρα στο εταιρικό και άλλο τόσα στο προσωπικό email και μπλέκονται όλα μαζί. Ευχαριστώ. Παράθεση Ti na balw twra edw.. den kserw! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2009 Δε νομίζω ότι μπορείς να βάλεις suretype στο land. Η επιλογή υπάρχει μόνο για το portrait. δεν έχει νόημα. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimious Δημ. March 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2009 Αυτό να λέγεται... Η χρήση του είναι για την προβολή που λογικά σε δυσκολεύει περισσότερο (Portrait) καθώς εκεί δεν υπάρχει η άνεση διάκρισης των πλήκτρων. Παράθεση PIN: 20D9CF1C STORM There are no frontiers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. March 27, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2009 Εχω 8900 με BES. Πέρα απο το εταιρικό email έχω στη συσκευή και το προσωπικό email (gmail συγκεκριμένα) Υπάρχει τρόπος να εμφανίζονται σε ξεχωριστό φάκελο? Δε μπόρεσα να βρω κάποια ρύθμιση. Λαμβάνω περίπου 10-15 email την ημέρα στο εταιρικό και άλλο τόσα στο προσωπικό email και μπλέκονται όλα μαζί. Ευχαριστώ. Υπάρχουν οι ξεχωριστοί φάκελοι ανά διεύθυνση. Μόνο στο messages τα έχει όλα μαζί. Εσύ δλδ θες κάτι άλλο;; Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiog Δημ. April 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2009 Αν δεν εχει γραφτει...: Για Storm, στα μηνυματα αν πατησεις ελαφρα σε ενα mail κανει search και σου τα βρισκει ολα απο τον ιδιο αποστολεα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts