Jump to content

Προθεσμιακές Καταθέσεις Τραπεζών

konv
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια γνωριζει κανεις ποιο ειναι το υψηλοτερο επιτοκιο της αγορας για τριμηνη προθεσμιακη για 100.000 ευρω?

η Ελληνικη εδινε πριν 20 μερες 3%.

• Απαντήσεις 344
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

η Ελληνικη εδινε πριν 20 μερες 3%.

Μια επίσης καλή πρόταση είναι το Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων που δίνει για 1 χρόνο 2,85%:

http://www.tpd.org.gr/defaultorg.htm

Μια επίσης καλή πρόταση είναι το Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων που δίνει για 1 χρόνο 2,85%:

http://www.tpd.org.gr/defaultorg.htm

η aspis ειναι η καλυτερη αυτη τη στιγμη με 3%

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στο site της Τραπεζας δεν βρηκα κατι σχετικό στην ενότητα των προθεσμιακών καταθεσεων:

http://www.citigroup.com/greece/consumer/account/prothesm.htm

Το συγκεκριμένο πακέτο σου το ανέφερε τηλεφωνικά η ίδια η Τράπεζα;

Μήπως ισχύει για συγκεκριμένο υποκατάστημα;

Με ενημέρωσαν τηλεφωνικά από κάποιο κατάστημα αλλά ισχύει για όλα τα καταστήματα.

• 1 month later...

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά, αλλά ένα πολύ ενδιαφέρον συγκριτικό των επιτοκίων προθεσμιακών καταθέσεων μπορείτε να βρείτε εδώ:

http://www.tsig.gr/lang-el/banks/fixed-deposits

Φαίνεται να ανανεώνεται συχνά και μπορεί να σας γλυτώσει από περπάτημα!

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

• 1 month later...
παιδιά,ξέρουμε τι επιτόκιο δίνουν αυτή τη περίοδο στο περίπου οι τράπεζες για τις προθεσμιακές καταθέσεις;

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

παιδιά,ξέρουμε τι επιτόκιο δίνουν αυτή τη περίοδο στο περίπου οι τράπεζες για τις προθεσμιακές καταθέσεις;

3% η citibank για νεους καταθετες. εχει να προτεινει κανεις κατι καλυτερο για τριμηνη η εξαμηνη?

[sIGPIC][/sIGPIC]

δε θέλω citibank καθόλου..καλύτερα κάποια απο τις αλφα,αγροτική,eurobank,κύπρου αντε κ μαρφίν

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

δε θέλω citibank καθόλου..καλύτερα κάποια απο τις αλφα,αγροτική,eurobank,κύπρου αντε κ μαρφίν

γιατι με τιποτα citibank?2,8% για εξαμηνη η ελληνικη τραπεζα και 2,4% για εξαμηνη η τραπεζα κυπρου

[sIGPIC][/sIGPIC]

ήμουν στη citibank,σε 12μηνη προθεσμία..και μάλιστα μου έδινε πολύ καλό επιτόκιο,πάνω απο 5.5

αλλά δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένη με την όλη αντιμετώπιση κλπ

ήμουν στη citibank,σε 12μηνη προθεσμία..και μάλιστα μου έδινε πολύ καλό επιτόκιο,πάνω απο 5.5

αλλά δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένη με την όλη αντιμετώπιση κλπ

το κλασσικο;οταν πηγαινεις τα λεφτα μες την γλυκα και την ευγενια και οταν πας να τα παρεις μονο που δεν σε εβρισαν;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η διαφορά στο επιτόκιο πάντως είναι εξαιρετικά μεγάλη για να αποκηρύξεις την Citibank εντελώς...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

και οι οικονομική κατάσταση της σιτι ειναι πολυ χειροτερη απο ολων των αλλων ομως :p Ασε που το 3% της citi μου το έδωσαν και απο eurobank

πήρα σημερα τα επιτόκια απο όλες τις τράπεζες,αν θέλει κάποιος ρωτάει

και οι οικονομική κατάσταση της σιτι ειναι πολυ χειροτερη απο ολων των αλλων ομως :p Ασε που το 3% της citi μου το έδωσαν και απο eurobank

πήρα σημερα τα επιτόκια απο όλες τις τράπεζες,αν θέλει κάποιος ρωτάει

πες μου σε παρακαλω για τριμηνη και εξαμηνη τι βρηκες;ευχαριστω

[sIGPIC][/sIGPIC]

πες μου σε παρακαλω για τριμηνη και εξαμηνη τι βρηκες;ευχαριστω

δε ξέρω για τι ποσό μιλάς,αλλά εμένα μου έδωσαν:

ΑΤΕ: 3/Μ - 2.50% / 6/Μ - 2,05%

ΚΥΠΡΟΥ: 3/Μ - 2,40% / 6/Μ - 2,50%

Τ.Τ.: 3/Μ - 2,10% / 6/Μ- 2,40%

ΕΘΝΙΚΗ: ΑΠΟ 1,7- 2 (πολύ δύσκολα το 2)

ΠΕΙΡΑΙΩΣ: ΑΠΟ 2,50 - 2,65% ΑΝΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

ΜΑΡΦΙΝ: 2,35% ΟΙ 3/Μ ΚΑΙ 2,50% ΟΙ 6/Μ

eurobank,μου προτειναν ενα 18μηνο πρόγραμμα που ειχε κάποιο αξιόλογο επιτόκιο (έφτανε μέχρι 3 στον 18μηνα),και τα τριμηνα εξαμηνα ΕΚΤΟΣ προγράμματος ηταν σχετικά χαμηλά..δε με ενδιέφερε κ πέταξα το χαρτί που το είχα οπότε δε μπορώ να σου πω:(

δε ξέρω για τι ποσό μιλάς,αλλά εμένα μου έδωσαν:

ΑΤΕ: 3/Μ - 2.50% / 6/Μ - 2,05%

ΚΥΠΡΟΥ: 3/Μ - 2,40% / 6/Μ - 2,50%

Τ.Τ.: 3/Μ - 2,10% / 6/Μ- 2,40%

ΕΘΝΙΚΗ: ΑΠΟ 1,7- 2 (πολύ δύσκολα το 2)

ΠΕΙΡΑΙΩΣ: ΑΠΟ 2,50 - 2,65% ΑΝΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

ΜΑΡΦΙΝ: 2,35% ΟΙ 3/Μ ΚΑΙ 2,50% ΟΙ 6/Μ

eurobank,μου προτειναν ενα 18μηνο πρόγραμμα που ειχε κάποιο αξιόλογο επιτόκιο,και τα τριμηνα εξαμηνα ηταν σχετικά χαμηλά..δε με ενδιέφερε κ πέταξα το χαρτί που το είχα οπότε δε μπορώ να σου πω:(

ωραια ενημερωση σε ευχαριστω θα προτιμησω ομως την citibank που δινει 3% για 3 η 6 η12 μηνες. ειναι μεγαλη διαφορα

[sIGPIC][/sIGPIC]

αν σε ενδιαφέρει κ για χρόνο η μήνα μπορώ να σου πώ :)

το μόνο καλό που πραγματικά ειχε η citi και μου λείπει αο τις άλλες τράπεζες,ειναι αφενός το οτι μου παρείχε vip lounge στο ελ βενιζέλος και το οτι στο συγκεκριμένο κατάστημα που πήγαινα πάντα εχει κόσμο,αλλά ειχαν φροντίσει να έχουν ξεχωριστό γκισέ δίπλα

Τα επιτόκια στα οποία αναφέρεστε είναι μικτά ή καθαρά;

Ευχαριστώ

παντα για μικτα μιλαμε

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μάλιστα. Το καθαρό πως μπορούμε να το υπολογίσουμε. Αν θυμάμαι καλά, από την τελευταία φορά που είχα κάνει προθεσμιακή ήταν 0,15-0,25% λιγότερο.

Μάλιστα. Το καθαρό πως μπορούμε να το υπολογίσουμε. Αν θυμάμαι καλά, από την τελευταία φορά που είχα κάνει προθεσμιακή ήταν 0,15-0,25% λιγότερο.

το καθαρο μειον 10% που ειναι οι φοροι. διλαδη στο 3% το καθαρο ειναι 2,7%

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...
Παιδιά υπάρχει κανένα update στα επιτόκια προθεσμιακών; Τίποτα κοντά στο 3% μικτό; Τα επιτόκια της ΕΚΤ είναι σταθερά από τον Μάϊο, οπότε δεν έχουν δικαιολογία να ρίχνουν άλλο τις προθεσμιακές προς ώφελος των δανειληπτών...

• 2 weeks later...
Στη Γερμανία πόσο είναι τα επιτόκια για τις προθεσμιακές;

Σήμερα, Ελληνική Τράπεζα 2,65% το εξάμηνο για 20.000.

Μου είπαν ότι η ενημέρωση τους είναι ότι θα πέσουν κι άλλο τα επιτόκια τους.