stendor Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 Στον opera mobile δεν υπάρχει γιατί είναι αρχείο sis. Αυτές οι ρυθμίσεις που αναφέραμε πριν υπάρχουν μόνο στις java εφαρμογές όπως είναι το opera mini. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappao Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 (edited) Για πήγαινε ρυθμίσεις > διαχ. εφαρμογών > εγκατ. εφαρμογές > όπερα μίνι > επιλογές > ρυθμίσεις εφαρμογής. Το καλυτερο manual : myphone. Σας ευχαριστω ολους. edit: Δυστυχως δεν καταφερα κατι, εβαλα ολες τις ρυθμισεις με ερωτηση καθε φορα και επιλεγμενο σημειο προσβασης το δικτυο του σπιτιου μου, αλλα εκτος σπιτιου επειδη δεν το βρισκει παλι συνδεεται στο δικτυο της Voda χωρις ερωτηση. H μονη λυση απ' οτι καταλαβα ειναι καθε φορα να οριζεις (μεσα απο τις ρυθμισεις) σε ποιο απο τα διαθεσιμα δικτυα θελεις να συνδεθεις. Αν υπαρχει κατι αλλο ευπροσδεκτο. Edited August 24, 2010 by pappao Παράθεση pappao Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lui3 Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 καλησπερα.εχει χρησημοποιησει κανεις την εφαρμογη slide keybord.αυτη που αντι να κτυπας τα γραμματα ,τα σερνεις.θελω να ρωτησω αν στην αγορασμενη εκδοση εχει Ελληνικα γιατι στην δοκιμαστικη δεν εχει.το ρωταω γιατι στις επιλογες εχει να βαλεις και δευτερη γλωσα αλλα εχει φορτωμενη μονο τα αγγλικα.ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisoooo Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 Το καλυτερο manual : myphone. Σας ευχαριστω ολους. edit: Δυστυχως δεν καταφερα κατι, εβαλα ολες τις ρυθμισεις με ερωτηση καθε φορα και επιλεγμενο σημειο προσβασης το δικτυο του σπιτιου μου, αλλα εκτος σπιτιου επειδη δεν το βρισκει παλι συνδεεται στο δικτυο της Voda χωρις ερωτηση. H μονη λυση απ' οτι καταλαβα ειναι καθε φορα να οριζεις (μεσα απο τις ρυθμισεις) σε ποιο απο τα διαθεσιμα δικτυα θελεις να συνδεθεις. Αν υπαρχει κατι αλλο ευπροσδεκτο. Απ' οτι εχω καταλάβει συνδέεται στο διαθεσιμο "γνωστο" δικτυο που βρισκει με τη μεγαλυτερη προτεραιότητα. δηλ για να συνδεθει σ ενα wifi εκτος σπιτιου πρεπει πρωτα αυτο να αποθηκευτει στα προτιμώμενα δικτυα, με μεγαλύτερη προτεραιότητα απ΄οτι του παρόχου!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappao Δημ. August 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 Απ' οτι εχω καταλάβει συνδέεται στο διαθεσιμο "γνωστο" δικτυο που βρισκει με τη μεγαλυτερη προτεραιότητα. δηλ για να συνδεθει σ ενα wifi εκτος σπιτιου πρεπει πρωτα αυτο να αποθηκευτει στα προτιμώμενα δικτυα, με μεγαλύτερη προτεραιότητα απ΄οτι του παρόχου!!! Ετσι ακριβως, ή με μεγαλυτερη προτεραιοτητα ή οριζεις στις ρυθμισεις του προγραμματος να συνδεθει με καποιο απο τα διαθεσιμα δικτυα. Αν βρεις καποια αλλη λυση για αυτη τη ...:X ενημερωσε με σε παρακαλω. :cool: Παράθεση pappao Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggospat13 Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 ξερει καποιος αν υπαρχει προγραμματακι για να Ελευθερώσω χώρο στο C ; εχω βρει καποια αλλα θελλουν python το οποιο δεν θελω να το εγκαταστησω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 Παιδιά καλησπέρα θέλω να ρωτήσω κάτι ξέρετε κάποια εφαρμογή του τύπου να κάνει αποκλεισμό σε συγκεκριμένους αριθμούς αλλα όταν με παίρνει να μην προλαβαίνει να χτυπήσει το κινητό και μετά να κλίνη γιατί έχω το advance call manager και όταν με παίρνει ο συγκεκριμένος αριθμός χτυπάει ένα χτύπο το κινητό και μετά κλίνη υπάρχει κάτι τέτοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 Δεν είναι θέμα εφαρμογής αλλά θέμα δικτύου. Παλιότερα που είχα Cosmote το Advanced Call Manager έκλεινε τους ανεπιθύμητους αριθμούς γρηγορότερα από τότε που έχω Vodafone. Ίσως εάν καταφέρεις να στείλεις τους ανεπιθύμητους αριθμούς σε μια άλλη κάρτα που είναι κλειστή.. Είχα διαβάσει πριν χρόνια μια τέτοια συζήτηση. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 Παιδιά δε γνωρίζω εαν ποστάρω στο σωστό μέρος αλλά θέλω να σας ρωτήσω για μια εφαρμογή που είχα κατεβάσει παλιά και δε μπορώ να τη βρω. Αυτή η εφαρμογή κάνει την αρχική οθόνη του 5800 να μοιάζει με του iPhone. Ήταν δωρεάν και δεν έμοιαζε ακριβώς με το iPhone, απλά έκανε το κινητλο να έχει πολλές αρχικές οθόνες και εκεί είχε όλες τις εφαρμογές τα εργαλεία του κινητού κλπ. Εάν κάποιος γνωρίζει πού μπορώ να τη ξανα-βρω τον παρακαλώ να με βοηθήσει. :) Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση :dance: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Έχει δοκιμάσει κανείς το Pencil στο Χ6;Το έβαλα.Το ανοίγω πατάω το πράσινο πλήκτρο,μου βγάζει scancode=186 αλλά όταν πηγαίνω π.χ στις εικόνες στην έκθεση και το πατάω δεν μου επιλέγει αρχεία.Ξέρει κανείς τι γίνεται; Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Παιδιά δε γνωρίζω εαν ποστάρω στο σωστό μέρος αλλά θέλω να σας ρωτήσω για μια εφαρμογή που είχα κατεβάσει παλιά και δε μπορώ να τη βρω. Αυτή η εφαρμογή κάνει την αρχική οθόνη του 5800 να μοιάζει με του iPhone. Ήταν δωρεάν και δεν έμοιαζε ακριβώς με το iPhone, απλά έκανε το κινητλο να έχει πολλές αρχικές οθόνες και εκεί είχε όλες τις εφαρμογές τα εργαλεία του κινητού κλπ. Εάν κάποιος γνωρίζει πού μπορώ να τη ξανα-βρω τον παρακαλώ να με βοηθήσει. :) Ευχαριστώ εκ των προτέρων Υπάρχουν αρκετές εφαρμογές σαν αυτό.Εγώ χρησιμοποιώ το Myphone. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 (edited) Ακόμη ένα :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3041273#post3041273 edit: Ένα για Android από την ίδια εταιρεία που αναφέρει ο @junglist http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2830601#post2830601 Edited September 1, 2010 by gianpithio Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas275 Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Την κάμερα πώς μπορώ να την ενεργοποιήσω για το Skype και γιατί δεν μου ανοίγει . μήπως δεν είναι συμβατό με το n97 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Την κάμερα πώς μπορώ να την ενεργοποιήσω για το Skype και γιατί δεν μου ανοίγει . μήπως δεν είναι συμβατό με το n97 ? Αν δεν ήταν συμβατό δεν θα γινόταν εγκατάσταση. Ψάξε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas275 Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Το έχω ψάξει αλλά δεν μπορώ να το βρω αν σου είναι εύκολο να μου πεις που μπορώ να το βρω και να την ενεργοποιήσω την κάμερα ? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Ακόμη ένα :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3041273#post3041273 edit: Ένα για Android από την ίδια εταιρεία που αναφέρει ο @junglist http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2830601#post2830601 Το τελευταίο Myphone έχει μέσα 4-5 screens. Win7 WinXP Iphone Android και κάποιο ακόμα Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Το έχω ψάξει αλλά δεν μπορώ να το βρω αν σου είναι εύκολο να μου πεις που μπορώ να το βρω και να την ενεργοποιήσω την κάμερα ? ευχαριστώ Μην ψάχνεις άδικα,δεν υποστηρίζεται. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 (edited) Βγήκε καινούργια αναβάθμιση για το Flash Lite v3.01(3). Την πέρασα χθες το βράδυ από τύχη καθώς έκανα ένα απλό έλεγχο για κανένα update και σήμερα το είδα και στο symbianplanet. Update Adobe Flash Lite v3.01 (3) for 5800 http://www.symbianplanet.net/2009/06/update-adobe-flash-lite-v3-013-per-5800%e2%80%a6/ Εγώ που έκανα έλεγχο για ενημερώσεις στο Χ6 δεν μου έβγαλε.Υπάρχει κάποιο Link που μπορούμε να βρούμε το αρχείο εγκατάστασης; Έχω κατεβάσει απο εκείνο το forum για τα πιστοποιητικά το Adobe Flash Lite και ενώ το κάνω Sign Sis και εγκατάσταση την ώρα που πάει να εγκαταστηθεί δεν ξεκινάει και εμφανίζει "Αδυναμία Εγκατάστασης.Ενσωματωμένο Μέρος" Ξέρει κανείς αν μπορώ να κάνω κάτι για να το εγκαταστήσω επιτυχώς; Edited September 1, 2010 by stendor Συνεχόμενα μηνύματα - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων χρησιμοποιούμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos20vt Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?? ψάχνω το Adobe reader για το 5800.. έχω βρει μόνο το trial...:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 (edited) http://www.quickoffice.com/adobe_reader/ Να υπενθυμίσω ότι μέσα από τις σελίδες του forum απαγορεύεται η αναφορά και η διακίνηση παράνομου περιεχομένου. Edited September 2, 2010 by impreza_sti Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?? ψάχνω το Adobe reader για το 5800.. έχω βρει μόνο το trial...:(:( Για pdf αρχεία μπορείς να δοκιμάσεις και αυτό. Είναι free οπότε δοκίμασε το. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 (edited) Βρήκα σε ενα site μια νέα έκδοση του Flash Lite την 3.1(4) Την εγκατέστησα.Όποιος την θέλει ας μου στείλει προσωπικό μήνυμα να του δώσω link να την κατεβάσει για να μου πεί άν όντως είναι πιο καινούργια από την προηγούμενη έκδοση που η συσκευή αρχικά έχει.Στην εγκατάσταση με ρωτάει το εξής "Το Flash Lite υπάρχει ήδη.Αντικατάσταση έκδοσης 3.17(1) με την έκδοση 3.01(4);" Ποιά από τις 2 είναι η νεότερη;Λογικά η 3.01(4); Οι καινούργιες διαφορές είναι: Changes in the new version: - Support of H.264 standard - Improved web browsing, 91% of the 500 best websites. - Flash 9 (AS2 only) support - Local Connection / HTML Text / GetURL_target / CSS support / WMode - Support for hardware acceleration - Flash Lite 3.1.4 supports OpenVG 1.1 to Improve flash performance on rendering capable devices. - Improved memory handling for images - MP3 Streaming support Δεν θυμάμαι πρίν αν στο youtube στον browser μπορούσες να επιλέξεις να δείς το βίντεο σε ποιότητα HQ.Τώρα πάντως που πήγα να δω ένα βίντεο είχε επιλογή να το παρακολουθήσω σε κανονική ποιότητα και σε ποιότητα HQ.Και πράγματι το ένα με το άλλο έχει αισθητή διαφορά στην ποιότητα edit:Παρατήρησα ότι το Flash Lite το βγάζει σαν νέα ενημέρωση και μέσω του Ovi Suite Φυσικά η 3.17(1) είναι νεότερη. Τελικά ίσως η 3.01(4) είναι η νεότερη.Διότι ενώ είχα την αρχική της συσκευής.Στο Ovi Suite όπως αναφέρθηκα πιο πάνω μου εμφάνησε στις ενημερώσεις λογισμικού την 3.01(4) όπου και εγκατέστησα Edited September 2, 2010 by gaster Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 2, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Φυσικά η 3.17(1) είναι νεότερη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 (edited) Inertial Sliding Interface Νέο μενού τύπου iPhone, με ενσωματωμένο taskman, γρήγορο και όμορφο. (οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή χρησιμοποιεί το κουμπί του Μενού, όπως Handy Taskman, JBTaskman, θα πρέπει να απεγκατασταθεί) Screenshots από τη συσκεύη μου: Από πού μπορώ να το κατεβάσω; Edited September 3, 2010 by stendor Αφαίρεση εικόνων για να μικρύνει το μήνυμα. Παράθεση :dance: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 @mouse Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 5th Edition Platform FAQ Που βρίσκω εφαρμογές, θέματα και διάφορα utilities; Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts