stagml Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Ρε παιδια σας παιζει κανονικα το Shake it? Εγω οσο και να κουναω το 5800 μου δεν κινειται καθολου η μπαρα και δεν σκαει το αναψυκτικο? any hint? δεν μπορω να καταλαβω πως το παιζουν μερικοι... Παράθεση Αη - Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambgeo Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Ρε παιδια σας παιζει κανονικα το Shake it? Εγω οσο και να κουναω το 5800 μου δεν κινειται καθολου η μπαρα και δεν σκαει το αναψυκτικο? any hint? δεν μπορω να καταλαβω πως το παιζουν μερικοι... τι να σου πω βρε φιλε μου... εγω που στο εδωσα χθες ειμαι... εμενα παιζει κανονικα και το εχω και στην καρτα μνημης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloss Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 παιδια θελω μια εφαρμογη που να κλειδωνει φακελους και μηνυματα!! υπαρχει??? ευχαριστω προκαταβολικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 παιδια θελω μια εφαρμογη που να κλειδωνει φακελους και μηνυματα!! υπαρχει??? ευχαριστω προκαταβολικα! Δοκίμασε το Advanced Device Locks. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Καλησπέρα. Μηπως υπάρχει καμία εφαρμογη που να μετράει τον ογκο των δεδομένων οταν μπαίνεις στο internet από 3g ωστε να ξέρεις πόσα MB εχεις κατεβάσει? Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Καλησπέρα. Μηπως υπάρχει καμία εφαρμογη που να μετράει τον ογκο των δεδομένων οταν μπαίνεις στο internet από 3g ωστε να ξέρεις πόσα MB εχεις κατεβάσει? Για άλλη μια φορά... Το Μητρώο καταγράφει μόνο τα δεδομένα που λαμβάνονται/στέλνονται μέσω δικτύου, άρα δε χρειάζεται περαιτέρω εφαρμογή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokorets Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Μήπως υπάρχει κάποιο Ελληνογερμανικό & Γερμανοελληνικό λεξικό για το Smasung i8910; Της ΝΟΚΙΑ τα λεξικά μπορούν να εγκατασταθούν; Για δοκίμασαι το slovoEd αν παίζει στο κινητό σου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Δε χρειάζεται να απεγκαταστήσεις το Opera Mobile 10 για να βάλεις το Opera Mini 5. Μπορείς να τα έχεις παράλληλα και τα δύο. Δεν είναι διαφορετικές εκδόσεις της ίδιας εφαρμογής, είναι διαφορετικές εφαρμογές. εχεις δικιο!! αλλα τωρα το εβγαλα και εβαλα το 5 αλλα με ξενερωσε τελειως γιατι δεν ειχε το ζοομ που ηθελα με 2πλο χτυπημα στην οθονη,επισης αργουσε πολυ.ισως επειδη ειναι java η εφαρμογη.θα ξαναβαλω τον οπερα 10 γιατι θεωρω οτι ειναι ο καλυτερος :up: και με επιλογες πολυ περισσοτερες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantsag1 Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 εχεις δικιο!! αλλα τωρα το εβγαλα και εβαλα το 5 αλλα με ξενερωσε τελειως γιατι δεν ειχε το ζοομ που ηθελα με 2πλο χτυπημα στην οθονη,επισης αργουσε πολυ.ισως επειδη ειναι java η εφαρμογη.θα ξαναβαλω τον οπερα 10 γιατι θεωρω οτι ειναι ο καλυτερος :up: και με επιλογες πολυ περισσοτερες. Εννοείται ότι ο 10 είναι ο καλύτερος!!! Το χρησιμοποιώ καιρό τώρα και είμαι πολύ ευχαριστημένος!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 Εννοείται ότι ο 10 είναι ο καλύτερος!!! Το χρησιμοποιώ καιρό τώρα και είμαι πολύ ευχαριστημένος!!! κι'εγω ευχαριστημενος ειμαι και θα τον ξαναβαλω παλι,αλλα οπως εχω πει σε παλιοτερα μηνυματα μου βγαζει σφαλμα μνημης και ενω ειναι σε λειτουργια μονο αυτη η εφαρμογη.μαλλον θα ειναι bug της νεας εκδοσης γιατι με την προηγουμενη δεν υπηρχει κανενα προβλημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 αληθεια msn για το Ν97mini από που μπορω να κατεβάσω? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 Ρίξε μια ματιά στο παρακάτω link, http://europe.nokia.com/support/download-software/windows-live Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 Ρίξε μια ματιά στο παρακάτω link, http://europe.nokia.com/support/download-software/windows-live Δυστιχως δεν μου το βγαζει στο ovi δεν ξερω τι γινεται υπάρχει κάτι άλλο? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 Δυστιχως δεν μου το βγαζει στο ovi δεν ξερω τι γινεται υπάρχει κάτι άλλο? Στο post #2 υπάρχει το Windows Live Messenger και αν δεν λειτουργήσει υπάρχουν και τα link για το Nimbuzz και το Fring. Κάνουν ακριβώς την ίδια δουλειά. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 (edited) Υπάρχει το VNC+ ... Εγώ αυτό χρησιμοποιώ και είναι τέλειο.. Βλέπεις κανονικά το PC στην οθόνη του κινητού... Φιλε αν μπορεις να μου δωσεις μερικες πληροφορειες, αυτο ειναι μονο για 3rd Edition η δουλευει και 5rd Edition; πρεπει να κατεβασω και στο pc μου καποιο προγραμμα; ευχαριστω Edited February 10, 2010 by Karthan7 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stagml Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 Παλαιοτερα ενας φιλος ειχε το iphone και δεν ειχε περασει τιποτα μεσα απο εφαρμογες ή παιχνδια, επομενως μου φανηκε μια μουφα παντοφλα. Βλεποντας ομως προχτες ενα "σπασμενο" iphone με εκατονταδες εφαρμογες οι οποιες ειχαν να κανουν με το accelometer, επαθα την πλακα της ζωης μου. Δεν μου εχει βγει ακομα η ιδεα, μια εβδομαδα μετα, να πουλησω το 5800 μου και να τσιμπησω ενα iphone καθοτι εμενα με ενδιαφερει πιο πολυ να υπαρχουν συνεχως και ακαταπαυστα μεγαλη γκαμα εφαρμογων και παιχνιδιων. Ηθελα λοιπον να ρωτησω ποσες περιπου εφαρμογες υπαρχουν στα S60 v5, οι οποιες στηριζονται με το accelometer. Εμενα μου φαινεται πως ειναι μετρημενες στα δαχτυλα των χεριων μου. Πραγματικα εχω ξενερωσει με την αργη αναπαραγωγη τετοιων εφαρμογων και για την ακριβεια με το παγωμα νεων εφαρμογων. Ψαχνω τοοοσα site και βρισκω κατι αδιαφορες ή πραγματικα χαλια εφαρμογες. Απο τις 100-200 που εχω βρει για το 5800 οι 20-30 ειναι sis αποκλειστικα για ΝΟΚΙΑ και απο αυτες αντε να χρησιμοποιω 1-2... Εγω το 5800 το αγορασα για αυτον τον λογο πιστευωντας πως θα εχω απιστευτες εφαρμογες κλπ, οπως οταν καποτε ειχα αγορασει το Ν70 και ειχε πραγματικα χιλιαδες εφαρμογες και παιχνιδια να βαλω... Ποια ειναι η γνωμη σας επ'αυτου? Ειστε ικανοποιημενοι απο τον ρυθμο που βγαινουν νεες εφαρμογες? Ειστε γενικα ικανοποιημενοι απο την μοναδικοτητα των εφαρμογων της ΝΟΚΙΑ για το accelometer? Ο απαρηγορητος stagml...:( Παράθεση Αη - Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TaNz1 Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 γνωρίζει κάποιος χρήστης να με βοηθήσει με πρόγραμμα που να μπορεί να κάνει Ping σε Ιp? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafkt Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 Φιλε αν μπορεις να μου δωσεις μερικες πληροφορειες, αυτο ειναι μονο για 3rd Edition η δουλευει και 5rd Edition; πρεπει να κατεβασω και στο pc μου καποιο προγραμμα; ευχαριστω Κατ'αρχήν πρέπει ο υπολογιστής σου να τρέχει VNC server.. Αφου γίνει αυτό, μετά με την Ip του υπολογιστή σου, μπορείς να δεις ότι θ έβλεπες και ενώ ήσουν μπροστά στο PC, να χειριστείς το ποντίκι & πληκρολόγιο μέσα από το κινητό.. Η εφαρμογή υπάρχει και για 5th symbian.. Δουλεύει τέλεια και σε συνδιασμό με το putty (αν έχει linux ειδικά), μπορείςν να κάνεις τα πάντα... Απλά πρέπει στο PC σου να βάλεις να τρέχει VNC server (υπάρχει για όλα τα λειτουργικά) και να ξέρεις την ip σου (βλέπε No-ip στο google)!!! :):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALXGS Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 Φτου φτου μην το ματιάσω αλλά με την έκδοση 31 πάει μια χαρά. Όλα ρολόι εκτός από καμιά υπενθύμιση που αν το έχω κλειστό και περάσει η ώρα, δεν με θυμίζει στο άνοιγμα του τηλεφώνου. Εγώ αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω, είναι να μου προτείνετε ένα browser να του βάλω. (αν βέβαια ο δικός του δεν είναι καλός, γιατί ακόμα δεν τον έχω χρησιμοποιήσει. Θα το κάνω το ΣΚ που θα πάω κάπου που έχει wifi, γιατί νετ δεν έχω και δεν λέει να μπω με την απλή χρέωση. Για πείτε λοιπόν... ποιον browser? Παράθεση Oneplus5 8/128 Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 [/url]Final version of Resco Photo Viewer 6 for S60 released! http://dailymobile.se/2010/01/22/symbian-app-final-version-of-resco-photo-viewer-6-for-s60-released/ http://img85.imageshack.us/img85/1586/rescophotoviewer.th.jpg καλο αυτο αλλα ειναι trial, εχει κανεις κατι για αυτο; Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 11, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Αν το αγοράσεις θα πάψει να είναι... Να θυμίσω! Παρακαλείστε να μην προχωρείτε δημόσια σε αιτήματα για την ανάρτηση παράνομου περιεχομένου, ούτε όμως και να διακινείτε τέτοιους συνδέσμους μέσα από τα forums του myphone.gr. Οι ήδη δημοσιευμένοι σύνδεσμοι έχουν αφαιρεθεί, ενώ στο μέλλον θα διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neon_ Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 παιδια εχω το 5230 και οι φοτο του δεν ειναι και πολι καλες.ι καθε μια φοτο περιπου αποθικευετε με 200kb ενω το βιντεο ειναι τελιο και παρατιρισα οτι πιανει μεγαλιτερο χορο περιπου 4.5mb ενα βιντεο 17 δευερολεπτον.ιπαρχει καπιο προγραμμα που να βγαζει φοτο αλλα με μεγαλιτερη χοριτικοτιτα οχι μονο 200kb οστε να καλιτερευεει και η πιοτιτα της εικονας?ας πουμε 1mb η φοτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 δεν γίνεται αυτό που λες. η κάμερα του είναι πολύ καλύτερη από κάτι 3.2 MP που κυκλοφορούν στην αγορά. αν θες καλύτερη φωτό τότε ήρθε η ώρα να αγοράσεις μια καλή ψηφιακή φωτο-μηχανή. Τα κινητά είναι για τα basics και 10 MP ονομαστικά να διαφημίζουν. Δεν συγκρίνονται με τις μηχανές. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 (edited) Κι όμως υπάρχει μια τέτοια εφαρμογή-patch. Δεν έχει συγκεκριμένο όνομα αλλά υπάρχει και υπόσχεται αυτό που θες. Βέβαια θα πρέπει η συσκευή σου να ναι χακαρισμένη. Δεν το έχω δοκιμάσει οπότε δεν ξέρω αν κάνει δουλειά ή αν δημιουργεί κάποιο πρόβλημα στην συσκευή. Αν θες να το βρεις κάνει μια αναζήτηση στο google με την φράση Increase Camera Quality [Photo = 2MB].:) Εdit: @elteo και γω συμφωνώ οτι δεν νομίζω πως θα υπάρξει κάποια διαφορά στην φωτογραφία.;) Edited February 11, 2010 by stefanw595 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Δεν θα υπάρξει βελτίωση στην ποιότητα εννοώ. Το να αυξήσεις το μέγεθος με αυτόν τον τρόπο δεν σημαίνει κ καλύτερες φωτό. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts