Jump to content

[Symbian^1 (ex S60 5th Ed.)] Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα για εφαρμογές

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ξέρει κάνεις πως μπορώ να στήλης το κινητό μου να ανοίγει όλα τα λινκ με τον οπερα? Είναι σελίδες που ο περιήγητης του κινητού τις ανοίγει και με το που τελειώνει το άνοιγμα κλείνει...

Δοκίμασε να πας στις ρυθμίσεις-> τηλέφωνο-> ρυθμίσεις εφαρμογών->προεπιλεγμένες εφαρμογές.

Μπορεί το path να είναι λίγο διαφορετικό αλλά πάνω κάτω θα σε οδηγήσει εκεί. Τσέκαρε αν έχεις στην πλοήγηση τον opera σαν προεπιλεγμένο browser. Δεν είμαι σίγουρος αν αυτή θα είναι η λύση που ψάχνεις όμως.

Όταν ο Bell εφήυρε το τηλέφωνο βρήκε δυο αναπάντητες από τον Chuck Norris...

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δοκίμασε να πας στις ρυθμίσεις-> τηλέφωνο-> ρυθμίσεις εφαρμογών->προεπιλεγμένες εφαρμογές.

Μπορεί το path να είναι λίγο διαφορετικό αλλά πάνω κάτω θα σε οδηγήσει εκεί. Τσέκαρε αν έχεις στην πλοήγηση τον opera σαν προεπιλεγμένο browser. Δεν είμαι σίγουρος αν αυτή θα είναι η λύση που ψάχνεις όμως.

Ξεχασα να πω πως εχω ως προεπιλεγμενο τον Opera. Οποτε η λυση δεν ειναι αυτη. Ευχαριστω παντως.

--

Nokia 3310 -> Nokia 5300 -> Nokia 5320 -> Nokia C6-00 -> iPhone 3GS -> Samsung Galaxy SIII Neo -> Nokia Lumia 520 -> Xiaomi RN2 -> Xiaomi Mi A1 -> Xiaomi Mi 10 Lite

ποιά η διαφορά του opera από το opera mini ??

O opera mini είναι java εφαρμογή δηλαδή είναι universal κάπως. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα κινητά. Ο mobile opera είναι εφαρμογή για την οποία διαλέγεις όταν την κατεβάζεις σε τι λογισμικό θα τη χρησιμοποιήσεις. Υπάρχουν κάποιες διαφορές στο τι υποστηρίζει το κάθε application νομίζω.

ποιά η διαφορά του opera από το opera mini ??

Πάντως παρουσιάζει καλύτερα τις σελίδες ο Opera mobile.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

O opera mini είναι java εφαρμογή δηλαδή είναι universal κάπως. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα κινητά. Ο mobile opera είναι εφαρμογή για την οποία διαλέγεις όταν την κατεβάζεις σε τι λογισμικό θα τη χρησιμοποιήσεις. Υπάρχουν κάποιες διαφορές στο τι υποστηρίζει το κάθε application νομίζω.

το opera mini το έχω βρει και σε sis format πάντως εκτός από JAva. πρακτικά έχουν σημαντικές διαφορές δλδ ? είναι το ίδιο γρήγορα ας πούμε και τα δυο στό άνοιγμα σελιδών ? στις ρυθμήσεις μια επιλογή Opera Turbo τι ακριβώς κάνει ? :Ρ

Η λειτουργία τούρμπο συμπιέζει ακόμα περισσότερο τις σελίδες για τις περιπτώσεις που υπάρχει αργή σύνδεση ώστε να φορτώνουν πιο γρήγορα οι σελίδες ή αν θέλεις να φορτώνεις λίγα δεδομένα για μικρότερη χρέωση.

Πάντως παρουσιάζει καλύτερα τις σελίδες ο Opera mobile.

Κάπου είχε πάρει το μάτι μου νομίζω ότι ο mini υποστήριζε flash αν και δεν είμαι πολύ σιγουρος....

ερώτηση: όλες τις εφαρμογές και τα παιχνίδια που κατε-βάζω, ακόμη κι αν γράφουν "signed" τις υπογράφω με το δικό μου certificate & key. Πειράζει ?

Μόνο αυτές που γράφουν στο όνομά τους unsigned θα υπογράφεις με το πιστοποιητικό σου. Στις υπόλοιπες, είναι περιττό να το κάνεις.

ας είναι περιττό, κακό πάντως δεν είναι έτσι ? :)

κάποιες δε γράφουν τπτ στο όνομα τους, και δε μπορώ να κάθομαι να τα περνάω στο κινητό και ααααααααν θέλουν υπογραφή να τα υπογράφω και να τα ξαναπερνάω.. γι'αυτο τα υπογράφω όλα, κακό είναι ? Όχι έτσι ?

Edited by mirrorofsorrow
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή χρησιμοποιούμε την πολλαπλή παράθεση αν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα μηνύματα χρηστών

κάποιες δε γράφουν τπτ στο όνομα τους, και δε μπορώ να κάθομαι να τα περνάω στο κινητό και ααααααααν θέλουν υπογραφή να τα υπογράφω και να τα ξαναπερνάω.. γι'αυτο τα υπογράφω όλα, κακό είναι ? Όχι έτσι ?

Όχι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Τουλάχιστον δεν έχει βγάλει κάποιο σφάλμα. Απλά γλυτώνεις τη διαδικασία.

ΟΚ ευχαριστώ! Το μόνο "κακό" είναι ότι το πιστοποιητικό από OPDA λήγει τέλη του 2013 σε μένα, αλλά μέχρι τόοοοοοοοοοτε... και φαντάζομαι πως όταν λήξει θα μπορέσω να βγάλω άλλο, αν όχι απο το ίδιο site από άλλο.

Υ.Γ.: σόορυ mirrorofsorrow ξεχάστηκα και δεν έκανα edit το ποστ μου! :/

ΟΚ ευχαριστώ! Το μόνο "κακό" είναι ότι το πιστοποιητικό από OPDA λήγει τέλη του 2013 σε μένα, αλλά μέχρι τόοοοοοοοοοτε... και φαντάζομαι πως όταν λήξει θα μπορέσω να βγάλω άλλο, αν όχι απο το ίδιο site από άλλο.

Όταν λήξει θα υπογράφεις κανονικά τις εφαρμογές με το πιστοποιητικό που έχεις και θα ακολουθείς τα παρακάτω:

• Το πιστοποιητικό έχει λήξει
    Τα ψηφιακά πιστοποιητικά χαρακτηρίζονται από μια περίοδο ισχύος, κοινώς έχουν ημερομηνία λήξης.
    Σ' αυτή την περίπτωση ο χρήστης θα πρέπει να γυρίσει την ημερομηνία της συσκευής στη περίοδο ισχύος του πιστοποιητικού με το οποίο έχει υπογραφεί η εν λόγω εφαρμογή. Μετά το πέρας της εγκατάστασης ο χρήστης μπορεί να επαναφέρει τη σωστή ημερομηνία.
    Έχει παρατηρηθεί πολλές φορές ότι, κατεβάζοντας στον υπολογιστή του ο χρήστης ένα αρχείο εγκατάστασης sis/sisx, αυτό έχει ως ημερομηνία δημιουργίας την ημερομηνία ισχύος του πιστοποιητικού. Αν εισαχθεί η ημερομηνία αυτή στη συσκευή, η εφαρμογή εγκαθίσταται χωρίς πρόβλημα.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

παιδιά προσπαθώ να κάνω download το battery monitor 1.2 από το ovi, αλλά δεν μπορώ(είναι γκρι).Έκανα uninstall το προηγούμενο που είχα, αλλά πάλι τα ίδια.Ξέρει κανείς ποια συγκεκριμένα αρχεία πρέπει να σβήσω για να το κατεβάσω?

προσωπικα ενω ειχα εγκατεστημενο το παλιο το κατεβασα και install καπακια χωρις να κανω πρωα απγκατασταση και ολα πηγαν καλα και πλεον εχω το καινουργιο αλλα δεν ειναι καλα η full εκδοση κατι που δε παιζει κανεναν ρολο μιας και δεν λειπει κατι χρηστικο παρα το plugin το οποιο δε δουλευε και καλα στο 5800 οποτε κομπλε...

ξαναδοκιμασε μηπως και απλα εφαγε φρικη....

προσωπικα ενω ειχα εγκατεστημενο το παλιο το κατεβασα και install καπακια χωρις να κανω πρωα απγκατασταση και ολα πηγαν καλα και πλεον εχω το καινουργιο αλλα δεν ειναι καλα η full εκδοση κατι που δε παιζει κανεναν ρολο μιας και δεν λειπει κατι χρηστικο παρα το plugin το οποιο δε δουλευε και καλα στο 5800 οποτε κομπλε...

ξαναδοκιμασε μηπως και απλα εφαγε φρικη....

Το ξαναδοκίμασα αρκετές φορές φίλε μου, αλλά τίποτα(η επιλογή download στο ovi είναι πάλι γκρι).Βασικά και παλιότερα για να ανανεώσω από 1.0 σε 1.1, έπρεπε να απεγκαταστήσω κάποια συγκεκριμένα αρχεία(αλλά δε σημείωσα ποια:mad:).Αυτή τη φορά έβγαλα τα "battery monitor installer" &"battery monitor", χωρίς αποτέλεσμα βέβαια.Ξέχασα να πω ότι έχω 5800 με 52.0.007 λογισμικό.Το ξέρω ότι μπορώ να κατεβάσω το .sis από κάποιο "μαγαζάκι" και να το κάνω εγκατάσταση, αλλά πάντα προτιμώ clean install, αφού το γκριζαρισμένο κουμπάκι του ovi, μάλλον δηλώνει ότι δεν έχει γίνει σωστό uninstall.

edit:βρήκα λύση μέσα από το την προβολή μητρώου, έπρεπε να βγάλω και το "battery monitor service", και τώρα γίνεται κανονικά εγκατάσταση από το ovi:)

Edited by hara75gr
βρήκα λύση

Το ξαναδοκίμασα αρκετές φορές φίλε μου, αλλά τίποτα(η επιλογή download στο ovi είναι πάλι γκρι).Βασικά και παλιότερα για να ανανεώσω από 1.0 σε 1.1, έπρεπε να απεγκαταστήσω κάποια συγκεκριμένα αρχεία(αλλά δε σημείωσα ποια:mad:).Αυτή τη φορά έβγαλα τα "battery monitor installer" &"battery monitor", χωρίς αποτέλεσμα βέβαια.Ξέχασα να πω ότι έχω 5800 με 52.0.007 λογισμικό.Το ξέρω ότι μπορώ να κατεβάσω το .sis από κάποιο "μαγαζάκι" και να το κάνω εγκατάσταση, αλλά πάντα προτιμώ clean install, αφού το γκριζαρισμένο κουμπάκι του ovi, μάλλον δηλώνει ότι δεν έχει γίνει σωστό uninstall.

edit:βρήκα λύση μέσα από το την προβολή μητρώου, έπρεπε να βγάλω και το "battery monitor service", και τώρα γίνεται κανονικά εγκατάσταση από το ovi:)

Τι ακριβώς έκανες γιατί αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα...

Τι ακριβώς έκανες γιατί αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα...

Πρέπει να κάνεις απεγκατάσταση τα "battery monitor", "battery monitor installer" &battery monitor service", από τη διαχείριση εφαρμογών ή όποιο από αυτά υπάρχει(γιατί απ' ότι έιδα στην έκδοση 1.0 δεν υπήρχε το"battery monitor installer".Ο ποιο σωστός τρόπος για να δεις τι ακριβώς χρειάζεται είναι Ρυθμίσεις-διαχείριση εφαρμογών-εγκατ.εφαρμογές-επιλογές-προβολή μητρώου και από εκεί ψάχνεις το battery monitor και βλέπεις για την ίδια ημερομηνία τι είχε εγκαταστήσει(και μετά τα βγάζεις όλα τα σχετικά).Ο 2ος τρόπος είναι ο καλύτερος για να κάνεις απεγκατάσταση μια εφαρμογή που δεν αποτελείται από 1 αρχείο και όταν την κάνεις uninstall έχει αφήσει τα βοηθιτικά αρχεία(πράγμα που 1η φορά τώρα μου τυχε με αυτό)

παίδες υπάρχει καμιά εφαρμογή να μπορώ να μεταφέρω δεδομένα απο το PC στο κινητό ασύρματα ? Μη το συνδέω κάθε τρεις και λίγο με το καλώδιο του.. :/

άλλη μια ερώτηση.. κάποια εφαρμογή για να κάνω screen capture στο κινητό ? είχα βρει την best screen capture αλλά δεν κάνει για το Βιβάζ που έχω, έπρεπε να του βάλω συντόμευση ένα πλήκτρο ώστε να κάνει το capture αλλά δε με άφηνε να του βάλω ένα απο τα 3 κουμπιά του Βιβάζ.. ίσως και να μην υπάρχει βέβαια τέτοια εφαρμογή που θέλω για το Βιβάζ :)

Edited by Someone

παίδες υπάρχει καμιά εφαρμογή να μπορώ να μεταφέρω δεδομένα απο το PC στο κινητό ασύρματα ? Μη το συνδέω κάθε τρεις και λίγο με το καλώδιο του.. :/

άλλη μια ερώτηση.. κάποια εφαρμογή για να κάνω screen capture στο κινητό ? είχα βρει την best screen capture αλλά δεν κάνει για το Βιβάζ που έχω, έπρεπε να του βάλω συντόμευση ένα πλήκτρο ώστε να κάνει το capture αλλά δε με άφηνε να του βάλω ένα απο τα 3 κουμπιά του Βιβάζ.. ίσως και να μην υπάρχει βέβαια τέτοια εφαρμογή που θέλω για το Βιβάζ :)

Μπορείς να το συνδέσεις με το pc suite και ασύρματα με bluetooth. Θα το αναγνωρίσει και θα μπορείς να στέλνεις τα αρχεία σου κανονικά. Κι εγώ είχα δοκιμάσει το screen capture αλλά δεν λειτουργούσε κανονικά καθώς ενώ με άφηνε να τραβήξω τη φωτογραφία δεν εμφανίζοταν φωτογραφία...:wacko: Δεν ξέρω πάντως αν υπάρχει άλλη παρόμοια εφαρμογή.

ασύρματα με wireless χωρίς bluetooth δε γίνεται ? με το PC Suite φαντάζομαι εννοούσες να το συνδέσω με το καλώδιο του.. ?

Α.. για να κρατήσω backup των επαφών μου (μόνο αυτό) υπάρχει άλλος τρόπος εκτός του Outlook ?

Στο screen capture έχετε δοκιμάσει να ορίσετε σαν πλήκτρο συντόμευσης το πλήκτρο της κάμερας αλλά πατημένο όχι μέχρι μέσα αλλά στην μισή διαδρομή όπως κάνετε εστίαση; Στο Ν8 μόνο με αυτόν τον τρόπο λειτουργεί η συγκεκριμένη εφαρμογή.

ασύρματα με wireless χωρίς bluetooth δε γίνεται ? με το PC Suite φαντάζομαι εννοούσες να το συνδέσω με το καλώδιο του.. ?

Α.. για να κρατήσω backup των επαφών μου (μόνο αυτό) υπάρχει άλλος τρόπος εκτός του Outlook ?

Για ασύρματη μεταφορά δεδομένων μπορείς να χρησιμοποιήσεις το wifi μέσω της εφαρμογής SymSMB ;)