Jump to content

[Symbian^1 (ex S60 5th Ed.)] Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα για εφαρμογές

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Settings->Advanced->Inline Editing και πατα το να παει off

:happy:

Σωστά αν και έτσι γυρνάμε στον παλιό τρόπο πληκτρολόγησης και νομίζω οτι χάνουμε τη δυνατότητα αντιγραφής κειμένου. Πάντως κάτι είναι και αυτό:up:

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σωστά αν και έτσι γυρνάμε στον παλιό τρόπο πληκτρολόγησης και νομίζω οτι χάνουμε τη δυνατότητα αντιγραφής κειμένου. Πάντως κάτι είναι και αυτό:up:

Eστω στα δυσκολα υπαρχει η δυνατοτητα να γραψουμε Ελληνικα.

Πιστευω πως στην τελικη θα το διορθωσουν.

Πιστευω πως στην τελικη θα το διορθωσουν.

Έτσι πιστεύω και εγώ οτι θα γίνει στην ελληνική τελική έκδοση, αντί να βγαίνουν τα "αρειανά" όταν πατάς το κουμπί λογικά θα βγαίνουν τα ελληνικά. Αυτή που κατεβάσαμε τώρα είναι αγγλική έκδοση.

Ορίστε μερικά εικονίδια για το mini opera. :)

Ελπίζω να σας αρέσουν.:)

http://imageshack.gr/files/bitow9mtx594ftc7vdk3.png http://imageshack.gr/files/xk1vrkbf7p8i3wvstz3r.png http://imageshack.gr/files/3bv84vg2ns103zqka5gx.png

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Επίσημη υποστήριξη για την 5η έκδοση της S60 δεν υπάρχει.

Δεν γνωρίζω εάν η έκδοση για τα 3rd edition δουλεύει απροβλημάτιστα και στο 5800.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

To mini opera 5 beta είναι ξεχωριστή εφαρμογή από το 4, γι'αυτό τον λόγο δεν μπορεί να διατηρήσει τα bookmarks του 4. Για να αλλάξετε το εικονίδιο της εφαρμογής με κάποιο από αυτά που δίνει ο stendor, αρκεί μια εγκατάσταση από πάνω και επανεκκίνηση στην συσκευή. Το εικονίδιο που έχει default είναι απαράδεκτο. Και γω, το πέταξα με την μία.

Ε καλύτερα ν' αλλάξουν εικονίδιο πριν κάνουν εγκατάσταση. Μετονομάζουν κάποιο από τα εικονίδια σε i.png και αντικαθιστούν το ήδη υπάρχον. Φυσικά ανοίγετε το jar με winrar ή winzip.

Stendor να ρωτησω κατι σχετικα με το εικονιδιο.

Ανοιξα το jar αρχειο με winRAR διεγραψα εκεινο που ειχε και εβαλα ενα απο αυτα.

Πηγα μετα να το βαλω και οταν τελειωσε η εγκατασταση μου βγαλε ενα μηνυμα και δεν αλλαξε το εικονιδιο.

Φταιει οτι πηγα να το βαλω απο πανω ενω την ειχα ηδη περασμενη?

Δεν χρειάζεται να το διαγράψεις, απλά το "πετάς" μέσα στο παράθυρο του winRAR και το κάνει αντικατάσταση. Το μετονόμασες σε i.png? Τι μήνυμα σου έβγαλε μετά την εγκατάσταση? Για κάνε ένα restart στο κινητό να δεις αν αλλάξει.

Λαθος πριν καν ξεκινησει η εγκατασταση που βγαζει μηνυμα "η εξουσιοδοτηση απετυχε".

Μηπως φταει το αρχειο απο κει που το κατεβασα?

Κατέβασε το ξανά από το site του opera και πριν το περάσεις στο κινητό σου μετονόμασε ένα από τα εικονίδια που έδωσα σε i.png και δοκίμασε ξανά να το εγκαταστήσεις. Εγώ έτσι το έκανα στο δικό μου 5800. Εσύ σε 3rd edition θες να το περάσεις?

Μετά από μερικές ώρες χρήσης του opera mini 5, εχω διαπιστώσει τα εξής:

Έχε προστεθεί kinetic scrolling σε όλα τα μενού και στις σελίδες αλλά αφαιρέθηκε η μπάρα κύλισης. Αν θέλεις να μεταβείς στην αρχή ή το τέλος της σελίδας, χρειάζεται να το κανείς χειροκίνητα. Κάτι απίστευτα άβολο και χρονοβόρο αν έχεις να κανείς με μεγάλες σελίδες.

Επιλέγοντας το go to last unread στα φόρουμ, δεν σε πηγαίνει στο αντίστοιχο σημείο της σελίδας αλλά στην κορυφή της σελίδας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, παρατήρησα ότι δεν με πήγαινε καν στην σωστή σελίδα.

Παρά πολύ βολική η προσθήκη της επιλογής άνοιγμα σε νέα καρτέλα και άψογη η διαχείριση τους.

Η εφαρμογή είναι πολύ γρηγόρη (καμία απολύτως σχέση με τον ενσωματωμένο) αλλά η διαφορά είναι ότι έγινε και σταθερή (γρηγόρη ήταν και πριν).

Ελπίζω να δούμε σύντομα μια πιο ολοκληρωμένη έκδοση.

Tελικα εκανα απεγκατασταση και το εγκατεστησα ξανα και μπηκε κανονικα.

Ναι και γω γενικα mirror εχω προβλημα με το φορουμ. Οταν παω να μπω σε οποιαδηποτε υποενοτητα με πεταει στην αρχικη σελιδα του φορουμ.

Ας ελπισουμε κατι τετοια να μην υπαρχουν στην τελικη εκδοση.

Μετά από μερικές ώρες χρήσης του opera mini 5, εχω διαπιστώσει τα εξής:

Έχε προστεθεί kinetic scrolling σε όλα τα μενού και στις σελίδες αλλά αφαιρέθηκε η μπάρα κύλισης. Αν θέλεις να μεταβείς στην αρχή ή το τέλος της σελίδας, χρειάζεται να το κανείς χειροκίνητα. Κάτι απίστευτα άβολο και χρονοβόρο αν έχεις να κανείς με μεγάλες σελίδες.

Επιλέγοντας το go to last unread στα φόρουμ, δεν σε πηγαίνει στο αντίστοιχο σημείο της σελίδας αλλά στην κορυφή της σελίδας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, παρατήρησα ότι δεν με πήγαινε καν στην σωστή σελίδα.

Παρά πολύ βολική η προσθήκη της επιλογής άνοιγμα σε νέα καρτέλα και άψογη η διαχείριση τους.

Η εφαρμογή είναι πολύ γρηγόρη (καμία απολύτως σχέση με τον ενσωματωμένο) αλλά η διαφορά είναι ότι έγινε και σταθερή (γρηγόρη ήταν και πριν).

Ελπίζω να δούμε σύντομα μια πιο ολοκληρωμένη έκδοση.

Αυτά ακριβώς παρατήρησα και εγώ χθες. Ωστόσο, ο default browser της Nokia με πετάει πριν καν φορτώσει ολόκληρη την αρχική σελίδα του myphone, οπότε προς το παρόν ο Opera είναι μονόδρομος!

[sIGPIC][/sIGPIC]

It only ends once. Anything that happens before that is just progress.

Ενας καλος φιλος απο παλια ηρθε παλι κοντα μας.

Θα μπορουσε να εχει μεγαλυτερα γραμματα.Λειτουργει με <<χρονοκαθυστερηση>> οπως ο X-plore.

http://imageshack.gr/files/a4b5t0dmn7xvnfqawibe_thumb.jpg http://imageshack.gr/files/xd9l6i631xd0zuq0lt5o_thumb.jpg http://imageshack.gr/files/8nfgqdokw7aaochsxrgq_thumb.jpg http://imageshack.gr/files/hbauifl3ksi0uajzcee5_thumb.jpg http://imageshack.gr/files/90b2zgabrwdt0g8rppg7_thumb.jpg http://imageshack.gr/files/s8w0al5kr7ziz2a7t0ig_thumb.jpg

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

opera mini 5 beta

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

υπαρχει εφορμογη παρομοια με το advanced bloker που αντι στις μπλοκαρισμενες εισερχομενες κλησεις να τις απορριπτει, να κανει να φαινεται σαν το τηλεφωνο να ειναι κλειστο?? δλδ να με καλει καποιος και να νομιζει οτι ειναι απενεργοποιημενο το τηλ...
phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G

υπαρχει εφορμογη παρομοια με το advanced bloker που αντι στις μπλοκαρισμενες εισερχομενες κλησεις να τις απορριπτει, να κανει να φαινεται σαν το τηλεφωνο να ειναι κλειστο?? δλδ να με καλει καποιος και να νομιζει οτι ειναι απενεργοποιημενο το τηλ...

+1 ψαχνω και εγω παιδια κατι παρομοιο!

να μπορεσω να μπλοκαρω αποκρυψεις-μηνυματα και τηλ.

plzzzzz need help...:!::help:

(θα το φαω το ξυλο μου δεν το γλυτωνω :p)

Ρε παιδία επειδή είμαι καινούργιος στο κινητό και επειδη έκανα search αλλα δέν κατάφερα να βρώ κατι :(, μπορει να μου πεί κανεις αν υπάρχει κάποια εφαρμογή ωστε να ανοίγουμε αρχεία .doc .xls .ppt και pdf με το κινητό??

Ευχαριστω

Αυτό δε γίνεται γιατί το να φαίνεται το τηλέφωνο κλειστό, δηλαδή να βγαίνει το μήνυμα "Ο συνδρομητής που καλέσατε... μπλα μπλα", είναι θέμα δικτύου, η συσκεύη δε μπορεί να το κάνει αυτό, παρά μόνο όταν είναι σε flight mode (όπου έχει σταλεί στο δίκτυο σήμα ότι έχει κλείσει), και φυσικά όχι επιλεκτικά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

It only ends once. Anything that happens before that is just progress.

Ρε παιδία επειδή είμαι καινούργιος στο κινητό και επειδη έκανα search αλλα δέν κατάφερα να βρώ κατι :(, μπορει να μου πεί κανεις αν υπάρχει κάποια εφαρμογή ωστε να ανοίγουμε αρχεία .doc .xls .ppt και pdf με το κινητό??

Ευχαριστω

Για ppt δεν ξερω αλλα για doc και xls μπορεις να χρησιμοποιησεις το quickoffice premier με την οποια μπορεις και να τα επεξεργαστεις.

Για pdf υπαρχει ενσωματωμενος reader στο κινητο σου.

Επεισης για doc και xml νομιζω υπαρχει στο κινητο σου ενσωματωμενος reader.

stefanw595 αν ο kagiannis εχει το 5800 που φαινεται στο αβαταρ του,δεν εχει ενσωματωμενο pdf reader.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Για ppt δεν ξερω αλλα για doc και xls μπορεις να χρησιμοποιησεις το quickoffice premier με την οποια μπορεις και να τα επεξεργαστεις.

Για pdf υπαρχει ενσωματωμενος reader στο κινητο σου.

Επεισης για doc και xml νομιζω υπαρχει στο κινητο σου ενσωματωμενος reader.

Δεν νομίζω πάντως να χει κάτι το κινητό γιατί εχω περάσει ένα αρχειο .doc, ενα .xls και ένα .pdf και σε όλα όταν πάω να τα αοίξω γράφει "Ο τυυπος του αρχείου δεν υποστηρίζεται"

stefanw595 αν ο kagiannis εχει το 5800 που φαινεται στο αβαταρ του,δεν εχει ενσωματωμενο pdf reader.

Ναι το 5800 έχω!