White_butter_fly Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 Μηπως εχει δει καποιος μια εφαρμογη σαν το mp3 trimmer, δηλαδη που να μπορει να επεξεργαστει mp3 (κοψε, ραψε,κτλ) ? Audacity! Free και υπερ-πλήρες! ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 Κάποιες εφαρμογές που έχουν δοκιμαστεί στο ΟΜΝΙΑ HD i8910... emoze_s60_94-modified Motvik.WWIGO.v1.04 Salling_Clicker SpbTV_v.1.1.195 VirtualKey.v1.00.S60v3 WFvirtualKeyboard_0.9.4.mod x-plore1.33 touch zebra scanv_neep13k2 MoreCaps v1.0 by Leftup PaintPad_v1_0_0 Touchguitar_s60_5_0_v_1_0_0 Touchpiano_s60_5_0_v_1_0_0 HandyWeather_S60_Touch Jbak Reboot v1.0_signed WeatherBug_Nokia5800_v_2_0_4.wgz NDrive_3_5_18_Full_by_UNDERCODE Nokia.Maps.v3.1.8.S60v3 :) Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEXHS Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 Μηπως εχει δει καποιος μια εφαρμογη σαν το mp3 trimmer, δηλαδη που να μπορει να επεξεργαστει mp3 (κοψε, ραψε,κτλ) ? Και κατι ακομη, εφαρμογη φυλαξης κωδικων, προσωπικων στοιχειων, κτλ που να συγχρονιζεται και με το pc ? αν σε ενδιαφερει υπαρχει το ringtone maker...... παιζει μονο στο κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NAVMAN Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 Παλιά υπήρχε μια εφαρμογή κουνοποδιώχτης, παζει κάτι για το δικό μας; Επίσης καμιά γεννήτρια συχνοτήτων; Edit: Εδώ μερικές ελεύθερες εφαρμογές για το 5800 κινητό μας. Εγώ δοκίμασα το Soft Touch StopWatch (χρονόμετρο) και δουλεύει μια χαρά: http://www.bitsforfree.eu/5800_list.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 Yπαρχει το Anti Mosquito για 3rd αλλα δεν ξερω αν κανει για 5th δεν χανεις παντως να το δοκιμασεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
davide Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 Yπαρχει το Anti Mosquito για 3rd αλλα δεν ξερω αν κανει για 5th δεν χανεις παντως να το δοκιμασεις! to δοκιμασα εγω στο ν97 και δουλευει μια χαρα.μονο που οταν το αποθυκευσα στην καρτα μνημης την μεγαλη δεν εχω βρει κανενα εικονιδιο.μεσα απο το ε-εξπλολερ το βρηκα αλλα σαν εικονα πουθενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisss Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 to δοκιμασα εγω στο ν97 και δουλευει μια χαρα.μονο που οταν το αποθυκευσα στην καρτα μνημης την μεγαλη δεν εχω βρει κανενα εικονιδιο.μεσα απο το ε-εξπλολερ το βρηκα αλλα σαν εικονα πουθενα Καλα διωχνει οντως κουνουπια ;; Να το δοκιμασουμε και ετσι και δεν με τσιμπησει κανενα σημερα το βραδυ , τερμα τα φιδακια και οι ταμπλετες:lol::lol::D Παράθεση Samsung Note Series Fan! :happy: Samsung [Note 4] N910F in White! Samsung [Note 2] N7100 in Blue ..Inspiration doesn't wait.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEXHS Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 Καλα διωχνει οντως κουνουπια ;; Να το δοκιμασουμε και ετσι και δεν με τσιμπησει κανενα σημερα το βραδυ , τερμα τα φιδακια και οι ταμπλετες:lol::lol::D ψιλομουφα μου ακουγεται:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 Eνταξει τι περιμενετε παιδια? Να διωχνει τα κουνουπια? Εδω ψεκαζομαστε ενα μπουκαλι και αυτα τα ατιμα παλι σε τσιμπανε. Εχουν παθει ανοσια! Θα σε σωσει μια application?:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NAVMAN Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 Κάνει δουλειά, αρκεί να το έχεις δίπλα σου. davide αφού δεν έχει εικονίδιο πως το τρέχεις; Πάντως είδα πως βγήκε και για το 5800 αλλά δεν υπάρχει κάπου free, πρέπει να το αγοράσει κανείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
davide Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 Κάνει δουλειά, αρκεί να το έχεις δίπλα σου. davide αφού δεν έχει εικονίδιο πως το τρέχεις; Πάντως είδα πως βγήκε και για το 5800 αλλά δεν υπάρχει κάπου free, πρέπει να το αγοράσει κανείς το βρηκα μεσα απο το e-plorer ειναι swf αρχειο.εγω το εστειλα απο το Ν95 που το ειχα.μακαρι να ξερα που μπορω να το βλεπω σαν εικονιδιο και να πηγαινω μεσα απο e-plorer na το βρισκα\ υ.γ. κανει καλη δουλεια μπορω να πω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NAVMAN Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 Δεν το ανεβαζεις κάπου και για μας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 To ΣΚ θα μαι στο εξοχικο μου οπου τα κουνουπια δεν αστειευονται! Θα το δοκιμασω και θα δω τι δουλεια κανει..:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 παρε και ενα αντικουνουπικο για καλο κακό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 παρε και ενα αντικουνουπικο για καλο κακό. Aμ τι δεν θα παρω? Σιγα μην βασιστω σε ενα app. Αυτα θα με λιανισουν..:p Εdit:Ηθελα κατι να ρωτησω και ξεχαστηκα με τα κουνουπια! Το shazzam id οταν δεν συνδεθει με wifi τι ογκο δεδομενων σε χρεωνει? Edit2: Εβαλα το Anti Μosquito και εμενα μου εβγαλε κανονικα εικονιδιο. Δεν ξερω αν παιζει ρολο που ειναι 3rd το δικο μου. Παντως δοκιμαζοντας το με ψηλοπονεσε το κεφαλι! Τι να το κανω αν εκτος και απο τα κουνουπια διωχνει και μενα?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 Βρήκα μια πολύ χρήσιμη εφαρμογή: VibrateCall Κάνει το τηλέφωνο να δονείται από τη στιγμή που ξεκινάμε μια κλήση και σταματάει όταν το σηκώσει αυτός που καλούμε. Με αυτό τον τρόπο δε χρειάζεται να έχουμε το τηλέφωνο στο αυτί μας μέχρι να απαντηθεί η κλήση. Μπορούμε να ρυθμίσουμε και την ένταση της δόνησης σε 10 διαφορετικά επίπεδα! Τη δοκίμασα και λειτουργεί άψογα. :) Στο μαγαζάκι υπάρχει ήδη. http://thinkchange.cn/image/products/vibratecall_2.png Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 Xμ καλη εφαρμογη..Να μην τρως πολυ ακτινοβολια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 Υπάρχει και η ανοικτή ακρόαση :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 Υπάρχει και η ανοικτή ακρόαση :p Μπορεί να είσαι κάπου που να μην ακούγεται, ή να μη θες να ακουστεί! ;) Άσε που δεν ενεργοποιείται αυτόματα με την κλήση και μετά για να μιλήσεις από το μικρόφωνο πρέπει να την απενεργοποιήσεις ξανά! Κούραση δηλαδή! :zzz: :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 Μπορείς να κάνεις και κάτι πολύ πιο απλό. Όταν χτυπάει το τηλέφωνο του καλούντα, το ακουστικό αναβοσβήνει. Μόλις το σηκώσει, ο μετρητής (αφού τον ενεργοποιήσουμε από τις ρυθμίσεις), ξεκινάει να μετράει. Εγώ έτσι κάνω πάντα. Καλώ, δεν το έχω ποτέ στο αυτί μου και μόλις δω τον μετρητή να ξεκινάει, πάει να πει ότι το σήκωσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 Μπορείς να κάνεις και κάτι πολύ πιο απλό. Όταν χτυπάει το τηλέφωνο του καλούντα, το ακουστικό αναβοσβήνει. Μόλις το σηκώσει, ο μετρητής (αφού τον ενεργοποιήσουμε από τις ρυθμίσεις), ξεκινάει να μετράει. Εγώ έτσι κάνω πάντα. Καλώ, δεν το έχω ποτέ στο αυτί μου και μόλις δω τον μετρητή να ξεκινάει, πάει να πει ότι το σήκωσε. Κι εγώ αυτό έκανα, σχεδόν ποτέ δεν το είχα στο αυτί μου περιμένοντας. Απλά με αυτή την εφαρμογή, δε χρειάζεται καν να κοιτάς την οθόνη. Δεν ξέρω, μπορεί να ακούγεται άχρηστη λειτουργία σε κάποιους, για εμένα προσωπικά είναι πολύ καλοδεχούμενη και χρήσιμη! :happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEXHS Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 Κι εγώ αυτό έκανα, σχεδόν ποτέ δεν το είχα στο αυτί μου περιμένοντας. Απλά με αυτή την εφαρμογή, δε χρειάζεται καν να κοιτάς την οθόνη. Δεν ξέρω, μπορεί να ακούγεται άχρηστη λειτουργία σε κάποιους, για εμένα προσωπικά είναι πολύ καλοδεχούμενη και χρήσιμη! :happy: χρησιμη αλλα τι γινεται με την μπαταρια?? φανταζομαι με την δονηση θα μειωθει η αυτονομια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NAVMAN Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 Μπλε δόντι παιδιά, και μάλιστα αυτό με το καλώδιο, καθόλου το τηλέφωνο στο αυτί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 Τι το ψάχνετε? Την λυση την έδωσε ο mirror. Έτσι κάνω και εγώ από τότε που είχα Ν95. Γιατί να τρώμε τσάμπα μπαταρία από την δόνηση και από το ότι θα τρέχει η εφαρμογή στο παρασκήνιο? Λογικά ALEXHS όσο πιο μεγάλη είναι η σκάλα της δόνησης τόσο μεγαλύτερη κατανάλωση. Αλλά και πάλι το σημαντικότερο είναι πως βολεύεται ο κάθε χρήστης. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
davide Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 δεν ξερω να ανεβαζω αρχεια αλλα στα φνωστα μαγαζακια θα το βρεις το αντικουνουπιτικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts