Jump to content

[Symbian^1 (ex S60 5th Ed.)] Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα για εφαρμογές

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μηπως εχει δει καποιος μια εφαρμογη σαν το mp3 trimmer, δηλαδη που να μπορει να επεξεργαστει mp3 (κοψε, ραψε,κτλ) ?

Audacity! Free και υπερ-πλήρες! ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

It only ends once. Anything that happens before that is just progress.

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κάποιες εφαρμογές που έχουν δοκιμαστεί στο ΟΜΝΙΑ HD i8910...

emoze_s60_94-modified

Motvik.WWIGO.v1.04

Salling_Clicker

SpbTV_v.1.1.195

VirtualKey.v1.00.S60v3

WFvirtualKeyboard_0.9.4.mod

x-plore1.33 touch

zebra scanv_neep13k2

MoreCaps v1.0 by Leftup

PaintPad_v1_0_0

Touchguitar_s60_5_0_v_1_0_0

Touchpiano_s60_5_0_v_1_0_0

HandyWeather_S60_Touch

Jbak Reboot v1.0_signed

WeatherBug_Nokia5800_v_2_0_4.wgz

NDrive_3_5_18_Full_by_UNDERCODE

Nokia.Maps.v3.1.8.S60v3

:)

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

Μηπως εχει δει καποιος μια εφαρμογη σαν το mp3 trimmer, δηλαδη που να μπορει να επεξεργαστει mp3 (κοψε, ραψε,κτλ) ?

Και κατι ακομη, εφαρμογη φυλαξης κωδικων, προσωπικων στοιχειων, κτλ που να συγχρονιζεται και με το pc ?

αν σε ενδιαφερει υπαρχει το ringtone maker......

παιζει μονο στο κινητο

Παλιά υπήρχε μια εφαρμογή κουνοποδιώχτης, παζει κάτι για το δικό μας; Επίσης καμιά γεννήτρια συχνοτήτων;

Edit: Εδώ μερικές ελεύθερες εφαρμογές για το 5800 κινητό μας. Εγώ δοκίμασα το Soft Touch StopWatch (χρονόμετρο) και δουλεύει μια χαρά:

http://www.bitsforfree.eu/5800_list.html

Yπαρχει το Anti Mosquito για 3rd αλλα δεν ξερω αν κανει για 5th δεν χανεις παντως να το δοκιμασεις!

Yπαρχει το Anti Mosquito για 3rd αλλα δεν ξερω αν κανει για 5th δεν χανεις παντως να το δοκιμασεις!

to δοκιμασα εγω στο ν97 και δουλευει μια χαρα.μονο που οταν το αποθυκευσα στην καρτα μνημης την μεγαλη δεν εχω βρει κανενα εικονιδιο.μεσα απο το ε-εξπλολερ το βρηκα αλλα σαν εικονα πουθενα

to δοκιμασα εγω στο ν97 και δουλευει μια χαρα.μονο που οταν το αποθυκευσα στην καρτα μνημης την μεγαλη δεν εχω βρει κανενα εικονιδιο.μεσα απο το ε-εξπλολερ το βρηκα αλλα σαν εικονα πουθενα

Καλα διωχνει οντως κουνουπια ;; Να το δοκιμασουμε και ετσι και δεν με τσιμπησει κανενα σημερα το βραδυ , τερμα τα φιδακια και οι ταμπλετες:lol::lol::D

Samsung Note Series Fan! :happy:

Samsung [Note 4] N910F in White!

Samsung [Note 2] N7100 in Blue

..Inspiration doesn't wait..

Καλα διωχνει οντως κουνουπια ;; Να το δοκιμασουμε και ετσι και δεν με τσιμπησει κανενα σημερα το βραδυ , τερμα τα φιδακια και οι ταμπλετες:lol::lol::D

ψιλομουφα μου ακουγεται:D

Eνταξει τι περιμενετε παιδια? Να διωχνει τα κουνουπια?

Εδω ψεκαζομαστε ενα μπουκαλι και αυτα τα ατιμα παλι σε τσιμπανε. Εχουν παθει ανοσια! Θα σε σωσει μια application?:p

Κάνει δουλειά, αρκεί να το έχεις δίπλα σου. davide αφού δεν έχει εικονίδιο πως το τρέχεις;

Πάντως είδα πως βγήκε και για το 5800 αλλά δεν υπάρχει κάπου free, πρέπει να το αγοράσει κανείς

Κάνει δουλειά, αρκεί να το έχεις δίπλα σου. davide αφού δεν έχει εικονίδιο πως το τρέχεις;

Πάντως είδα πως βγήκε και για το 5800 αλλά δεν υπάρχει κάπου free, πρέπει να το αγοράσει κανείς

το βρηκα μεσα απο το e-plorer ειναι swf αρχειο.εγω το εστειλα απο το Ν95 που το ειχα.μακαρι να ξερα που μπορω να το βλεπω σαν εικονιδιο και να πηγαινω μεσα απο e-plorer na το βρισκα\

υ.γ. κανει καλη δουλεια μπορω να πω

To ΣΚ θα μαι στο εξοχικο μου οπου τα κουνουπια δεν αστειευονται!

Θα το δοκιμασω και θα δω τι δουλεια κανει..:p

παρε και ενα αντικουνουπικο για καλο κακό.

Aμ τι δεν θα παρω? Σιγα μην βασιστω σε ενα app. Αυτα θα με λιανισουν..:p

Εdit:Ηθελα κατι να ρωτησω και ξεχαστηκα με τα κουνουπια! Το shazzam id οταν δεν συνδεθει με wifi τι ογκο δεδομενων σε χρεωνει?

Edit2: Εβαλα το Anti Μosquito και εμενα μου εβγαλε κανονικα εικονιδιο. Δεν ξερω αν παιζει ρολο που ειναι 3rd το δικο μου. Παντως δοκιμαζοντας το με ψηλοπονεσε το κεφαλι! Τι να το κανω αν εκτος και απο τα κουνουπια διωχνει και μενα?:confused:

Βρήκα μια πολύ χρήσιμη εφαρμογή:

VibrateCall

Κάνει το τηλέφωνο να δονείται από τη στιγμή που ξεκινάμε μια κλήση και σταματάει όταν το σηκώσει αυτός που καλούμε.

Με αυτό τον τρόπο δε χρειάζεται να έχουμε το τηλέφωνο στο αυτί μας μέχρι να απαντηθεί η κλήση.

Μπορούμε να ρυθμίσουμε και την ένταση της δόνησης σε 10 διαφορετικά επίπεδα! Τη δοκίμασα και λειτουργεί άψογα. :)

Στο μαγαζάκι υπάρχει ήδη.

http://thinkchange.cn/image/products/vibratecall_2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπάρχει και η ανοικτή ακρόαση :p

Μπορεί να είσαι κάπου που να μην ακούγεται,

ή να μη θες να ακουστεί! ;)

Άσε που δεν ενεργοποιείται αυτόματα με την κλήση και μετά για να μιλήσεις από το μικρόφωνο πρέπει να την απενεργοποιήσεις ξανά! Κούραση δηλαδή! :zzz:

:lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπορείς να κάνεις και κάτι πολύ πιο απλό. Όταν χτυπάει το τηλέφωνο του καλούντα, το ακουστικό αναβοσβήνει. Μόλις το σηκώσει, ο μετρητής (αφού τον ενεργοποιήσουμε από τις ρυθμίσεις), ξεκινάει να μετράει. Εγώ έτσι κάνω πάντα. Καλώ, δεν το έχω ποτέ στο αυτί μου και μόλις δω τον μετρητή να ξεκινάει, πάει να πει ότι το σήκωσε.

Μπορείς να κάνεις και κάτι πολύ πιο απλό. Όταν χτυπάει το τηλέφωνο του καλούντα, το ακουστικό αναβοσβήνει. Μόλις το σηκώσει, ο μετρητής (αφού τον ενεργοποιήσουμε από τις ρυθμίσεις), ξεκινάει να μετράει. Εγώ έτσι κάνω πάντα. Καλώ, δεν το έχω ποτέ στο αυτί μου και μόλις δω τον μετρητή να ξεκινάει, πάει να πει ότι το σήκωσε.

Κι εγώ αυτό έκανα, σχεδόν ποτέ δεν το είχα στο αυτί μου περιμένοντας.

Απλά με αυτή την εφαρμογή, δε χρειάζεται καν να κοιτάς την οθόνη.

Δεν ξέρω, μπορεί να ακούγεται άχρηστη λειτουργία σε κάποιους, για εμένα προσωπικά είναι πολύ καλοδεχούμενη και χρήσιμη! :happy:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κι εγώ αυτό έκανα, σχεδόν ποτέ δεν το είχα στο αυτί μου περιμένοντας.

Απλά με αυτή την εφαρμογή, δε χρειάζεται καν να κοιτάς την οθόνη.

Δεν ξέρω, μπορεί να ακούγεται άχρηστη λειτουργία σε κάποιους, για εμένα προσωπικά είναι πολύ καλοδεχούμενη και χρήσιμη! :happy:

χρησιμη αλλα τι γινεται με την μπαταρια?? φανταζομαι με την δονηση θα μειωθει η αυτονομια

Τι το ψάχνετε? Την λυση την έδωσε ο mirror. Έτσι κάνω και εγώ από τότε που είχα Ν95. Γιατί να τρώμε τσάμπα μπαταρία από την δόνηση και από το ότι θα τρέχει η εφαρμογή στο παρασκήνιο?

Λογικά ALEXHS όσο πιο μεγάλη είναι η σκάλα της δόνησης τόσο μεγαλύτερη κατανάλωση.

Αλλά και πάλι το σημαντικότερο είναι πως βολεύεται ο κάθε χρήστης.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4