mirrorofsorrow Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 Αν το κάνεις μια αναζήτηση στο google, θα το βρεις στη στιγμή. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 Ερωτηση προς τους παραπανω γνωριζοντες. Στελνω εφαρμογες Sis με Bluetooth στο 5800, αλλα δεν μπορει μετα να τις στειλει σε αλλο κινητο παλι μεσω Bluetooth, εντομεταξυ δεν τις βρισκω ουτε στον X-plore με find file. Αν τις μεταφερεις κανονικα μεσω καλωδιου σαν file μπορεις βεβαια να τις μεταφερεις. Εχουμε καμια εξηγηση γιατι το κανει αυτο? Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 Ερωτηση προς τους παραπανω γνωριζοντες. Στελνω εφαρμογες Sis με Bluetooth στο 5800, αλλα δεν μπορει μετα να τις στειλει σε αλλο κινητο παλι μεσω Bluetooth, εντομεταξυ δεν τις βρισκω ουτε στον X-plore με find file. Αν τις μεταφερεις κανονικα μεσω καλωδιου σαν file μπορεις βεβαια να τις μεταφερεις. Εχουμε καμια εξηγηση γιατι το κανει αυτο? Τα αρχεία sis που λαμβάνεις με ΒΤ αποθηκεύονται στα εισερχόμενα μηνύματα. Για να τα δεις μέσα από τον x-plore θα πρέπει να πας Menu > Tools > Messaging. Από εκεί μπορείς να τα μεταφέρεις σε όποιο φάκελο θες κ ύστερα να τα στείλεις πάλι με ΒΤ. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas1984 Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 To αναποδο παντως δεν γινεται ετσι? Δοκιμασα να στειλω κατι φωτογραφιες απο το κινητο στο pc μεσω bluetooth και δεν γινοταν συνδεση... Ενω το αντιστροφο, δουλευε κανονικα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 9, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 Γίνεται, πως δεν γίνεται! Αυτό το έκανα με το αρχαίο πλέον 6600, με το 5800 δεν θα γίνεται... Μάλλον κάτι δεν κάνεις καλά στον υπολογιστή. Για να λάβει κάτι ο η/υ θα πρέπει να έχεις επιλέξει την αντίστοιχη επιλογή "Λήψη αρχείου" ώστε να μπορέσει να το λάβει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas1984 Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 Σε αλλο κινητο που εχω, ναι γινεται. Κανενα προβλημα. Αλλα στο 5800, χωρις το pc suite, δεν μπορω να στειλω μεσω bluetooth τιποτα στο pc. :wacko: Moυ βγαζει το σφαλμα "συνδεση αδυνατη" edit... το bluetooth εφταιγε τελικα... εβαλα ενα αλλο και ολα ok Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 Τα αρχεία sis που λαμβάνεις με ΒΤ αποθηκεύονται στα εισερχόμενα μηνύματα. Για να τα δεις μέσα από τον x-plore θα πρέπει να πας Menu > Tools > Messaging. Από εκεί μπορείς να τα μεταφέρεις σε όποιο φάκελο θες κ ύστερα να τα στείλεις πάλι με ΒΤ. :respect: Thanks Stendor μαλλον πρεπει να δω καλυτερα τα καλουδια του Xplore Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 Βγηκε η καινουργια εκδοση του PowerMp3 (v1.17) στα μαγαζακια.Δεν εχω δει ακομα τι αλλαγες εχουν γινει http://img32.imageshack.us/img32/9544/powermp3s60v3c.gif Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GnF Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 Θα ήθελα να με κατευθύνετε σε προγράμματα που να κάνουν τα εξής: Φωτογραφίες: είναι απίστευτα σπαστικό να μου βγάζει φωτογραφίες/βιντεο μαζί σε ένα αχανές περιβάλλον. Ψάχνω λοιπόν πρόγραμμα που να μου βγάζει στο μενού του τις φωτογραφίες με τον ίδιο τρόπο που έχω το structure στην κάρτα μνήμης και όχι όλα χύμα στο κύμα..... Μουσική: Ψάχνω πρόγραμμα που να μου βγάζει την μουσική με τον ίδιο τρόπο που είναι οι φάκελοι στην κάρτα μνήμης. Με εκνευρίζει που αν το mp3 tag είναι λάθος ή δεν υπάρχει μου το βγάζει σε ότι να είναι θέση. Είμαι ακόμα στην αναζήτηση προγράμματος που να ...... κόβει απο το bluetooth κάποιους ήχους.......Να περνάει δηλαδή η ήχος την ομιλίας μιας κλήσης αλλά να μην περνάει ο ήχος του GPS προγράμματος. ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 Θα ήθελα να με κατευθύνετε σε προγράμματα που να κάνουν τα εξής: 1. Φωτογραφίες: είναι απίστευτα σπαστικό να μου βγάζει φωτογραφίες/βιντεο μαζί σε ένα αχανές περιβάλλον. Ψάχνω λοιπόν πρόγραμμα που να μου βγάζει στο μενού του τις φωτογραφίες με τον ίδιο τρόπο που έχω το structure στην κάρτα μνήμης και όχι όλα χύμα στο κύμα..... 2. Μουσική: Ψάχνω πρόγραμμα που να μου βγάζει την μουσική με τον ίδιο τρόπο που είναι οι φάκελοι στην κάρτα μνήμης. Με εκνευρίζει που αν το mp3 tag είναι λάθος ή δεν υπάρχει μου το βγάζει σε ότι να είναι θέση. 3. Είμαι ακόμα στην αναζήτηση προγράμματος που να ...... κόβει απο το bluetooth κάποιους ήχους.......Να περνάει δηλαδή η ήχος την ομιλίας μιας κλήσης αλλά να μην περνάει ο ήχος του GPS προγράμματος. 1. Δεν υπάρχει ακόμα. Περιμένουμε νέα έκδοση του photo resco viwer. 2. Power mp3, δες το προηγούμενο ποστ. :) 3. Δεν γίνεται. Δεν το επιτρέπει το λειτουργικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GnF Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 1. Δεν υπάρχει ακόμα. Περιμένουμε νέα έκδοση του photo resco viwer. 2. Power mp3, δες το προηγούμενο ποστ. :) 3. Δεν γίνεται. Δεν το επιτρέπει το λειτουργικό. 1. τώρα που ξέρω το πρόγραμμα θα το περιμένω και εγώ σαν τρελός. Είναι απίστευτα βαρετό να κάνω κατηγορίες από το πρόγραμμα της Nokia για 2000 φωτογραφίες. 2. Το κατεβάζω αμέσωωωωωωωως. Ευχαριστώωωωω 3. Δεν υπάρχει περίπτωση δηλαδή να καταφέρει κανείς να το κάνει bypass με πρόγραμμα που θα φτιάξει? Ούτε να μας βάλει η Nokia την επιλογή του ποιου προγράμματος θα περνάει ο ήχος από το bluetooth? Ρε γμτ..... Ευχαριστώ πολύ φίλτατε για την απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 9, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 3. Δεν υπάρχει περίπτωση δηλαδή να καταφέρει κανείς να το κάνει bypass με πρόγραμμα που θα φτιάξει? Ούτε να μας βάλει η Nokia την επιλογή του ποιου προγράμματος θα περνάει ο ήχος από το bluetooth? Ρε γμτ..... Μπα, δεν το νομίζω να ασχοληθεί κανείς για κάτι τέτοιο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 Μόλις δοκίμασα την έκδοση 1.32 του CorePlayer αλλά, δυστυχώς, δεν είναι συμβατό με symbian 9.4. Ακόμα περιμένουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilardino Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 Μόλις δοκίμασα την έκδοση 1.32 του CorePlayer αλλά, δυστυχώς, δεν είναι συμβατό με symbian 9.4. Ακόμα περιμένουμε... thanks για την ενημερωση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 thanks για την ενημερωση... Το δοκιμασα και ειναι μπορω να πω πολυ καλο. Δεν παιζει ακομη στο 5800? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 9, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 Λίγο πιο πάνω λέει πως όχι, δεν είναι συμβατό με το Symbian OS 9.4 και κατ' επέκταση με το 5800. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis06 Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 Γεια σας παιδια!!! Ποιο προγραμμα για notes μ προτεινετε γτ εχουν βγει πολλα... Οχι οτι θελω να το χρησιμοποιησω τωρα αλλα καλο ειναι να εχεις ενα. Ποιο λετε οτι ειναι το καλυτερο??? Και ποιον player να κατεβασω για να παιζω avi γτ και εδω εχει πολλους και δεν ξερω ποιον. Αυτος της smartphoneware ειναι καλος??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 XpressNote, θα το βρεις εύκολα. Παράθεση Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 Γεια σας παιδια!!! Ποιο προγραμμα για notes μ προτεινετε γτ εχουν βγει πολλα... Οχι οτι θελω να το χρησιμοποιησω τωρα αλλα καλο ειναι να εχεις ενα. Ποιο λετε οτι ειναι το καλυτερο??? Και ποιον player να κατεβασω για να παιζω avi γτ και εδω εχει πολλους και δεν ξερω ποιον. Αυτος της smartphoneware ειναι καλος??? Απο οτι ξερω δεν εχει βγει καποιος καλος Player για avi αρχεια.Καλητερα να κανεις μετατροπη τα αρχεια avi σε Mp4 και να τα παιξεις με τον Real player του 5800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O_O Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 Κατέβασα το 1.17 PowerMP3, to κάνω ιnstall και λέει "ΣΦάλμα Ενημέρωσης"! Γιατί; YΓ. μαζί με το αρχείο, στο φάκελο είχε και το installserv και ένα hellox. πρεπει να τα κανω ινσταλλ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 10, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 Έχεις εγκατεστημένη τη προηγούμενη έκδοση; Αν ναι, κάνε τη απεγκατάσταση και μετά κάνε εγκατάσταση τη τελευταία. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
misfits73 Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 Εχω σεταρει το κινητο να κατεβαζω mail απο τη δουλεια τα οποια περιεχουν αρχεια doc,xls κτλπ. Υπαρχει κανα προγραμμα για εφαρμογες office? Thanx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 Εχω σεταρει το κινητο να κατεβαζω mail απο τη δουλεια τα οποια περιεχουν αρχεια doc,xls κτλπ. Υπαρχει κανα προγραμμα για εφαρμογες office? Thanx Υπαρχει η αναζητηση.Γραψε σε αυτη office και θα βρεις απαντησεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dosman Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 Εγώ αυτό που δεν μπορώ να κάνω με το Nimbuzz είναι να συνδεθώ στο Facebook chat και στο MySpace... Τα στοιχεία που βάζω είναι σωστά... (το e-mail μου για όνομα χρήστη)... Έχει κανείς καμία ιδέα τι παίζει;;; Παράθεση Mobile : iPhone 12 ProMax 256GB Pacific Blue / iOS 14.2 (A2411) Provider : Vodafone GR Giga Unlimited Ultra === Tablet : iPad Pro 5th Gen 12.9" Wi-Fi/LTE 2021 256GB: iOS 15.2.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 10, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 Δε κάνει το κόπο κάποιος να ανεβάσει το facebook app διότι στο mobie site γραφεί πως δεν είναι διαθέσιμο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts