Jump to content

LG KP500

Spidergr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να ξέρεις πως αυτές οι οθόνες γρατζουνιουνται πολύ εύκολα!:( :X

Αν προστατεύονται από μεμβράνη, δεν παθαίνουν τίποτα! Κάθε φορά που θα βγάζεις τη μεμβράνη για να την αντικαταστήσεις, θα παρατηρείς ότι είναι σα να το αγόρασες εκείνη τη στιγμή! Όλο το υπόλοιπο φθαρμένο και η οθόνη ανέπαφη! Αρκεί να χρησιμοποιείς μεμβράνες καλής ποιότητας (κατά προτίμηση αυτές που προτείνει η κάθε εταιρία). Η LG έχει δικές της μεμβράνες σχεδόν για όλα της τα μοντέλα και συγκεκριμένα το Cookie έχει ήδη τοποθετημένη μια επάνω του όταν το βγάζεις για πρώτη φορά από το κουτί και έχει άλλη μια σαν ανταλλακτικό. Με μέτρια χρήση, οι 2 μεμβράνες κρατάνε περίπου 6 μήνες (τόσο μου κράτησαν εμένα).

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αν προστατεύονται από μεμβράνη, δεν παθαίνουν τίποτα! Κάθε φορά που θα βγάζεις τη μεμβράνη για να την αντικαταστήσεις, θα παρατηρείς ότι είναι σα να το αγόρασες εκείνη τη στιγμή! Όλο το υπόλοιπο φθαρμένο και η οθόνη ανέπαφη! Αρκεί να χρησιμοποιείς μεμβράνες καλής ποιότητας (κατά προτίμηση αυτές που προτείνει η κάθε εταιρία). Η LG έχει δικές της μεμβράνες σχεδόν για όλα της τα μοντέλα και συγκεκριμένα το Cookie έχει ήδη τοποθετημένη μια επάνω του όταν το βγάζεις για πρώτη φορά από το κουτί και έχει άλλη μια σαν ανταλλακτικό. Με μέτρια χρήση, οι 2 μεμβράνες κρατάνε περίπου 6 μήνες (τόσο μου κράτησαν εμένα).

Ετσι ακριβώς!

Με τη μεμβράνη, μια χαρά η οθόνη.

Και καλη απόκριση έχει.

Scotty, beam us up.

Το προστατευτικο οθονης, ειναι αυτη η ζελατινα που ειναι τοποθετημενη απο την LG???
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Το προστατευτικο οθονης, ειναι αυτη η ζελατινα που ειναι τοποθετημενη απο την LG???

Ναι. Έχει και μέσα στο κουτί μια.

Ωραια. Και μια τελευταια ερωτηση(αντε, γιατι πολλες εκανα). Τα wap μπαινουν κανονικα, γιατι και εστειλα το μηνυμα στο 1333, και εκανα και κατι αλλες ρυθμισεις που λεει στο σαιτ της cosmote, και δεν γινεται τπτ...
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Αν του βάλεις την προστασία οθόνης που έχει στη συσκευασία δε θα έχεις κανένα πρόβλημα ακόμα και αν δε χρησιμοποιείς τη γραφίδα.

:wacko:MMM...

Μηπως γνωριζεις καποιον τροπο να την βαλω χωρις να βγαινουν αυτες οι ενοχλητικες φουσκαλιτσες;

Νομιζω οτι ηδη εχει μια πανω,ειναι καλη;

Παρεπιπτοντως το παρελαβα Παρασκευη πρωι!!!!!!!!:yahoo::yahoo:

Μηπως γνωριζεις καποιον τροπο να την βαλω χωρις να βγαινουν αυτες οι ενοχλητικες φουσκαλιτσες;

Παρεπιπτοντως το παρελαβα Παρασκευη πρωι!!!!!!!!:yahoo::yahoo:

Nαι, θα παρεις μια καρτα (πχ πιστωτικη) και καθως τοποθετεις κατα μηκος το προστατευτικο στην οθονη ταυτοχρονα θα το πιεζεις ελαφρα με την καρτα ωστε να μην μενουν κενα αερος και δημιουργουνται αυτες οι σπαστικες φουσκαλιτσες..βεβαια ειναι λιγο δυσκολο να πετυχεις το τελειο, αλλα προσεχε μην καταστρεψεις στο τελος την ζελατινη γιατι το εχω παθει εγω :p

iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro 

Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra

Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a

Ρε παιδιά, να ρωτήσω κάτι;

Έχω παιδευτεί απίστευτα με το να του βάλω ένα mp4 video σαν ήχο κλήσης.

Έχω δοκιμάσει όλα τα γνωστά προγράμματα (Total video converter, Super, Format factory)

επίσης έχω δοκιμάσει όλες τις παραμέτρους, αλλά επιμένει να μην δίνει επιλογή για ήχο κλήσης όταν τα περνάω στο κινητό.

Κοίταξα τα χαρακτηριστικά του μήπως αναφέρει κάτι για το θέμα, αλλά δε βρήκα κάτι.

Έχει καταφέρει κανείς κάτι παρόμοιο;

ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!

@rodi: Αν βάλεις την μεμβράνη θέλει περισσότερη πίεση. Αυτό που λέει ο stefidis ισχύει αλλά που να βρείς μεμβράνη; ;)

Iσίδωρε, εμενα μια χαρά αποκρίνεται με τη μεμβράνη.

Δοκίμασες να κανεις βαθμονόμηση;

Οσο για το που να βρεις, είτε μεσω ιντερνετ, είτε σε μαγαζία τύπου Πλαίσιο.

(εχω δοκιμάσει, όχι στο συγκεκριμένο τηλεφωνο, αλλά σε άλλα τη brando. Για μένα ειναι η καλύτερη.

Για ρίξε μια ματιά εδώ

Scotty, beam us up.

Iσίδωρε, εμενα μια χαρά αποκρίνεται με τη μεμβράνη.

Δοκίμασες να κανεις βαθμονόμηση;

Οσο για το που να βρεις, είτε μεσω ιντερνετ, είτε σε μαγαζία τύπου Πλαίσιο.

Κάνω βαθμονόμηση μερικές φορές αν και δεν ξέρω σε τί χρησιμεύει. ;)

Μπορείς να μου στείλεις κάποια σελίδα του Πλαίσιου ή κάποιο άλλο με μεμβράνες για ΚΡ500; Σε internet ξέρω πως υπάρχουν, σε μαγαζιά όμως;

@rodi: Αν βάλεις την μεμβράνη θέλει περισσότερη πίεση.

Μια χαρά δουλεύει με κανονικότατη πίεση! Κανένα πρόβλημα δεν είχα.

Αυτό που λέει ο stefidis ισχύει αλλά που να βρείς μεμβράνη; ;)

Πλάκα με κάνεις; Βρωμάει ο τόπος!

Μπορείς να μου στείλεις κάποια σελίδα του Πλαίσιου ή κάποιο άλλο με μεμβράνες για ΚΡ500; Σε internet ξέρω πως υπάρχουν, σε μαγαζιά όμως;

Η βαθμονόμηση χρησιμεύει ώστε η οθόνη να ανταποκρίνεται στο δικό σου χέρι.

Ειναι πολύ ευκολότερα έτσι.

Κοίταξε εδώ και αν δεν θέλεις να στο στείλουν, πέρνα απο το κατάστημα τους πχ εδώ και παρτο ο ίδιος.

Scotty, beam us up.

Παρεπιπτοντως το παρελαβα Παρασκευη πρωι!!!!!!!!:yahoo:

Με μια πιστωτική ή τηλεκάρτα (υπάρχουν ακόμα ; :lol: ) ή τέλος πάντων με κάτι αντίστοιχο όπως έγραψε και ο filipsyros. Καλό θα ήταν στην άκρη της κάρτας να βάλεις ένα χαρτί διπλωμένο (χαρτοπετσέτα, χαρτί κουζίνας κ.λ.π. ) για να μη κάνεις γδαρσίματα. Έτσι στρώνεται καλύτερα.

Αυτή που έχει επάνω είναι καλή. Εγώ την έχω ακόμα. :O

...

Δε χρειάζεται συνεχώς βαθμονόμηση βρε συ. :lol:

Μια φορά φτάνει.

...Αυτό που λέει ο stefidis ισχύει αλλά που να βρείς μεμβράνη; ;)

Στο ebay θα βαρεθείς να βρίσκεις :lol: με τιμές θανάτου. Μπορείς να βρεις και σα δώρο μαζί με θήκη.

Γεια σας παιδιά, παρέλαβα και εγς εχθες το μπισκότο μου αλλά έχω ένα μικρό πρόβλημα! Το αυτοκίνητο μου έχει ενσωματομένο bluetooth το οποίο συνδέεται με το κινητό και από εκεί μπορούσες να κάνεις κλήσεις. Μέχρι τώρα είχα ένα sonyericcson και όλα πήγαιναν καλά. Εχθές που σύνδεσαν το μπισκότο με το που συνδέεται κλείνει η συσκευή και ξανανοίγει ζητώντας μου pin. Το ίδιο μου κάνει αι με ένα ακουστικό samsung που έχω. Λέτε να είναι προβληματική η συκευή ή παίζει θέμα ασυμβατότητας? Το αυτοκίνητο (επειδή ρώτησα στη Ford) χρησιμοποιεί σύστημα ανοιχτής ακρόασης που έχει αναπτύξει η Nokia.

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

Γεια σας παιδιά, παρέλαβα και εγς εχθες το μπισκότο μου αλλά έχω ένα μικρό πρόβλημα! Το αυτοκίνητο μου έχει ενσωματομένο bluetooth το οποίο συνδέεται με το κινητό και από εκεί μπορούσες να κάνεις κλήσεις. Μέχρι τώρα είχα ένα sonyericcson και όλα πήγαιναν καλά. Εχθές που σύνδεσαν το μπισκότο με το που συνδέεται κλείνει η συσκευή και ξανανοίγει ζητώντας μου pin. Το ίδιο μου κάνει αι με ένα ακουστικό samsung που έχω. Λέτε να είναι προβληματική η συκευή ή παίζει θέμα ασυμβατότητας? Το αυτοκίνητο (επειδή ρώτησα στη Ford) χρησιμοποιεί σύστημα ανοιχτής ακρόασης που έχει αναπτύξει η Nokia.

Και το Ford Fiesta του αδερφού μου έχει Blueooth και συνδέθηκε κανονικά με SE. Ίσως φταίει το κινητό σου. Δοκίμασε με κάποιο άλλο.

Τελικά το πρόβλημα λύθηκε με upgrade από την έκδοση V10d στη V10e!! Μόλις μάθαμε και ένα από τα bug που διορθώνει η αναβάθμιση!! Μπράβο στην LG που κατάφερε να κάνει πράξη το software upgrade χωρίς να επηρεάζει τα αρχεία και τις ρυθμίσεις του χρήστη!!:D:D

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus

Καλησπερα,τελικα τα καταφερες;

Τι σου εμφανιζει στα παιχνιδια τωρα;

τα καταφερα ναι!πηρα βημα βημα το videaki,κατεβασα κ την εφαρμογη που χρειαζεται κ με τη μια πετυχε!!καλη φαση ειναι!!εχω βρει καποια παιχνιδακια πολυ βολικα κ ωραια!!γενικα μια χαρα παει παντως!!φτου φτου μην το ματιασω!!! :)))

ΠΑΟΚαρα και τα μυαλα στα καγκελα!! :ninja:

νομιζω πως ναι ειναι η τελευταια!αν και εγω στο δικο μου εχω την V10d!δεν εχω παρατηρησει κατι να μην πηγαινει καλα! :))
ΠΑΟΚαρα και τα μυαλα στα καγκελα!! :ninja:

Την V10b έχω εγώ. Μάλλον είναι καιρός να κάνω αναβάθμιση.:rolleyes:

Τί βλακειά οθόνη που έχει!χάλια είναι! Έχω συνηθίσει από το GT505 και τώρα μου φαίνεται...

Πήρα κι εγώ σήμερα το δεύτερο μου μπισκότο σε λευκό. Εχει εξωτερικές διαφορές απο το προηγούμενο που είχα. Εχει διαφορετικά πλαστικά. Είναι πλέον γυαλιστερά και όχι ματ. Και επιτέλους πέτυχα κομάτι με τη γαλάζια λωρίδα στο πλάι όπως το βγάζει η Ο2. Κατα τα άλλα δεν είδα διαφορές. Ελπίζω μόνο να μην γρατζουνιέται έυκολα.

Η V10e είναι η νεότερη έκδοση;

Ναι και απο προσωπική εμπειρία (βλέπε πιο πάνω) σου λέω οτι διορθώνει σφάλματα!!!;)