befos Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 Υπάρχει η περίπτωση με μια νέα ROM να διορθωθούν τα προβλήματα στα video με τον Core Player και τα μικροπροβλήματα με το GPS. Θέλω να πω υπάρχει περίπτωση να δούμε κάτι καλύτερο και ποιος είναι περίπου ο χρόνος αναμονής για μια νέα Rom? -έλεγα να το χτυπήσω μέχρι XMAS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 Παιδιά μια παράκληση: Όταν κάνετε "παράθεση" σε κάποιο post, σβύνετε τουλάχιστον τις φωτογραφίες γιατί με 5 μηνύματα γεμίζουμε μια σελίδα. Εκτός αυτού υπερφορτώνουμε το φορουμ. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 Πες τα χρυσόστομε ! Και οχι μονο τις φωτογραφιες, αλλα και δεν χρειαζεται να κανουμε "παραθεση" τα μεγαλα μηνυματα, ας γραφουμε μονο σε ποιον αναφερόμαστε χωρις το κειμενο, μπας και το κρατησουμε το forum οσο το δυνατο πιο λιτοδίαιτο :!: Πάντα χωρις παρεξηγηση παιδια, δεν το λεω για να θιξω κανενα Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 παιδια εχω το resco keyboard κ ενω εχω βαλει το im selector οταν κανω soft reset τοτε επανερχεται στο keyboard..καμια ιδεα????????????? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 @ koklas Αν καταλαβα καλα προσπαθεις να κάνεις default το resco keyboard. Ανα αυτο εννοεις, ναι δεν δουλευει η λειτουργια καθορισμου ως default του πληκτρολογιου, ουτε και με το SIPchange που δοκιμασα :wacko: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 ναι ναι αυτο εννοω....την ευαισθησια στην ο8ονη τελικα μπορουμε να την αλλαξουμε????? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 HKEY_LOCAL_MACHINE\Drivers\TouchPanel και αλλάξτε την τιμή που υπάρχει όσο θέλετε. Απλά πειραματιστείτε και κάντε το όπως θέλετε. Κάπου εδώ στο Myphone το είχα βρει. Δοκίμασε το Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 οσο το αυξανουμε λειτουργει καλυτερα η δεν ειναι απαρραιτητο???? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 και στο πλαισιο:http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1200313&catalog=22&category=69978016 Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 και πιο φτηνο απο το touch pro Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 και πιο φτηνο απο το touch pro βεβαια έχω να πω ότι στην αγγλία έτσι όπως έχει κατεδαφιστεί και η λύρα είναι πάμφτηνο :p http://www.amazon.co.uk/gp/offer-listing/B001ARI9KA/ref=sr_1_olp_1?ie=UTF8&s=gateway&qid=1229142539&sr=8-1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasg Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 Καλημέρα, χθές ξεκινησα να χρησιμοποιώ το HD μου, ο Αι Βασίλης ηρθε νωρίς φέτος :D Έχω αρκετά προβλήματα με τις ρυθμίσεις ομως, δεν πήρε τις ρυθμίσεις του δικτύου και δεν μπορώ ουτε sms να στείλω, μπορείτε να βοηθήσετε;;; Επίσης αφου εκανα συγχρονισμό στις επαφές μου εμφανιζει και τις επαφές που είναι αποθηκευμένες στην καρτα sim, πως μπορώ να το κάνω να μην τις εμφανίζει; :confused: :confused::confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skomat Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 Ena pm plz???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 δεν μπορώ ουτε sms να στείλω, .... μου εμφανιζει και τις επαφές που είναι αποθηκευμένες στην καρτα sim, πως μπορώ να το κάνω να μην τις εμφανίζει; : Δεν δικαιολογείται το να μην μπορείς να στείλεις sms. Για βγάλε την κάρτα και ξαναβάλτην. Χρησιμοποιώ πολλές κάρτες στην συσκευή μου, ποτέ δεν χρειάσθηκε να βάλω manual ρυθμίσεις για sms. Για τις επαφές θα σου συνηστούσα αφού τις έχεις περάσει στον outlook, να κρατήσεις ενα backup με όσες έχεις στην sim, κάπου να το έχεις για παν ενδεχόμενο. Μετά σβύσε τις επαφές που είναι στην sim γιατί μόνο προβλήματα θα σου δημιουργούν. Δεν κρατώ ποτέ επαφές στην sim και δεν γνωρίζω αν υπάρχει επιλογή ώστε να μην εμφανίζονται. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serafims Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 Ακούστε το παράδοξο !!! Πήγα χτες το απόγευμα στο Πλαίσιο να ρωτήσω αν υπάρχει η συσκευή και αν ναι να την αγοράσω και μου είπανε πως δεν είναι διαθέσιμη και πως τη περιμένουν. Τους είπα αν τη παραγγείλω θα τη φέρετε και μου λέει θα ρωτήσω τώρα στα κεντρικά και θα σου πω. Παίρνει η κοπελίτσα τηλ. και μου λέει ναι θα τη φέρουμε αλλά δεν ξέρουμε πότε γιατί ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η παραγγελία από την εταιρία που τη προμηθευόμαστε. Της λέω ΟΚ και πήγα και το παράγγειλα από Cosmote. Σήμερα το πρωί το βλέπω στο site τους και μάλιστα για παράδοση εντός 24 ωρών. Τι να πει κάποιος? Θα ήθελα να ρωτήσω αν το έχει κάποιος από Cosmote, υπάρχει περίπτωση να έχει μέσα αυτό το ηλίθιο myview και τις φωτο με τα logo της Cosmote? Και αν ναι, υπάρχει τρόπος να τα απεγκαταστήσω? Δεν θέλω ούτε να τα βλέπω! Στις κοπέλας μου το κινητό (sonyericsson w910) δεν κατάφερα να τα αφαιρέσω. Βέβαια αυτό δεν έχει Win mob 6.1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 Ακούστε το παράδοξο !!! Πήγα χτες το απόγευμα στο Πλαίσιο να ρωτήσω αν υπάρχει η συσκευή και αν ναι να την αγοράσω και μου είπανε πως δεν είναι διαθέσιμη και πως τη περιμένουν. Τους είπα αν τη παραγγείλω θα τη φέρετε και μου λέει θα ρωτήσω τώρα στα κεντρικά και θα σου πω. Παίρνει η κοπελίτσα τηλ. και μου λέει ναι θα τη φέρουμε αλλά δεν ξέρουμε πότε γιατί ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η παραγγελία από την εταιρία που τη προμηθευόμαστε. Της λέω ΟΚ και πήγα και το παράγγειλα από Cosmote. Σήμερα το πρωί το βλέπω στο site τους και μάλιστα για παράδοση εντός 24 ωρών. Τι να πει κάποιος? Θα ήθελα να ρωτήσω αν το έχει κάποιος από Cosmote, υπάρχει περίπτωση να έχει μέσα αυτό το ηλίθιο myview και τις φωτο με τα logo της Cosmote? Και αν ναι, υπάρχει τρόπος να τα απεγκαταστήσω? Δεν θέλω ούτε να τα βλέπω! Στις κοπέλας μου το κινητό (sonyericsson w910) δεν κατάφερα να τα αφαιρέσω. Βέβαια αυτό δεν έχει Win mob 6.1. καλα και η κοπελα σου σε αφηνει να ψαχουλευεις το κινητό της?:lol: αντε με γεια σου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 Ακούστε το παράδοξο !!! Πήγα χτες το απόγευμα στο Πλαίσιο να ρωτήσω αν υπάρχει η συσκευή και αν ναι να την αγοράσω και μου είπανε πως δεν είναι διαθέσιμη και πως τη περιμένουν. Τους είπα αν τη παραγγείλω θα τη φέρετε και μου λέει θα ρωτήσω τώρα στα κεντρικά και θα σου πω. Παίρνει η κοπελίτσα τηλ. και μου λέει ναι θα τη φέρουμε αλλά δεν ξέρουμε πότε γιατί ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η παραγγελία από την εταιρία που τη προμηθευόμαστε. Της λέω ΟΚ και πήγα και το παράγγειλα από Cosmote. Σήμερα το πρωί το βλέπω στο site τους και μάλιστα για παράδοση εντός 24 ωρών. Τι να πει κάποιος? Θα ήθελα να ρωτήσω αν το έχει κάποιος από Cosmote, υπάρχει περίπτωση να έχει μέσα αυτό το ηλίθιο myview και τις φωτο με τα logo της Cosmote? Και αν ναι, υπάρχει τρόπος να τα απεγκαταστήσω? Δεν θέλω ούτε να τα βλέπω! Στις κοπέλας μου το κινητό (sonyericsson w910) δεν κατάφερα να τα αφαιρέσω. Βέβαια αυτό δεν έχει Win mob 6.1. Φυσικά και μπορείς να τα αφαιρέσεις. Εγώ αυτό έκανα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 παιδια μια ερωτηση!Ποιος ειναι ο πιο καινουριος χαρτης για το igo8???Εγω εχω τον Eλλαδα 2008.07.Εχει και πιο καινουριο???Αν ναι δψστε σας παρακαλω ενα link Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 Θα ήθελα να ρωτήσω αν το έχει κάποιος από Cosmote, υπάρχει περίπτωση να έχει μέσα αυτό το ηλίθιο myview και τις φωτο με τα logo της Cosmote? Και αν ναι, υπάρχει τρόπος να τα απεγκαταστήσω? Δεν θέλω ούτε να τα βλέπω! Στις κοπέλας μου το κινητό (sonyericsson w910) δεν κατάφερα να τα αφαιρέσω. Βέβαια αυτό δεν έχει Win mob 6.1. Το myview και τις φωτο με τα logo της Cosmote τα εχει μεσα απο τη στιγμη που ειναι Ελληνικο της Ace Hellas ητε το παρεις απο Πλαισιο η Γερμανο η Κοσμοτε. Παντως απενεργοποιητε ευκολα μεσα απ της ρυθμισεις!:) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 υπαρχει δυνατοτητα να συνδιασουμε ενα μετρητη κλησεων με to touchflo?????? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 παιδια μια ερωτηση!Ποιος ειναι ο πιο καινουριος χαρτης για το igo8???Εγω εχω τον Eλλαδα 2008.07.Εχει και πιο καινουριο???Αν ναι δψστε σας παρακαλω ενα link Κάτι είχε πάρει το μάτι μου μερικές σελίδες πίσω, νομίζω στο post 1919.:O Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasg Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 Δεν δικαιολογείται το να μην μπορείς να στείλεις sms. Για βγάλε την κάρτα και ξαναβάλτην. Χρησιμοποιώ πολλές κάρτες στην συσκευή μου, ποτέ δεν χρειάσθηκε να βάλω manual ρυθμίσεις για sms. Για τις επαφές θα σου συνηστούσα αφού τις έχεις περάσει στον outlook, να κρατήσεις ενα backup με όσες έχεις στην sim, κάπου να το έχεις για παν ενδεχόμενο. Μετά σβύσε τις επαφές που είναι στην sim γιατί μόνο προβλήματα θα σου δημιουργούν. Δεν κρατώ ποτέ επαφές στην sim και δεν γνωρίζω αν υπάρχει επιλογή ώστε να μην εμφανίζονται. ΟΚ με τα sms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_6600 Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 Πήρα και εγώ το HD χτες. Έχω πολλά SMS στο Touch Cruise. Μπορώ να τα αντιγράψω στο καινούριο HD και πώς? Παράθεση In the Flesh? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 Έχω πολλά SMS στο Touch Cruise. Μπορώ να τα αντιγράψω στο καινούριο HD και πώς? Για δοκίμασε το PimBackup 2.8 Θα σου παρει backup επαφες, ημερολογοιο, μηνυματα κ.α. :lol: μήπως ξέρει κανείς που μπορεί να μπεί μια αγγελία πώλησης cruise???? Για δοκίμασε στο http://www.emarket.gr εγω αυτο ξερω :p Χρονια Πολλα και Καλες Γιορτες :) Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_6600 Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 Για δοκίμασε το PimBackup 2.8 Θα σου παρει backup επαφες, ημερολογοιο, μηνυματα κ.α. :lol: Χρονια Πολλα και Καλες Γιορτες :) Nά'σαι καλά φίλε ktsak. Καλές γιορτές :happy: Παράθεση In the Flesh? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts