miky7 Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 ]ξερει κανενας πως το κανουμε σε landascape ευχαριστω Εγκαθιστάς το gyrator 2, έχει από default κάποιες επιλογές για auto rotation της οθόνης. Προσθέτεις και αφαιρείς τα events που θες. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 1το ερτολογιο παιζει στο hd ?γιατι σε ενα diamond του ειχε πεταξει τα ματια. 2 καπου ποσταρα για την ημερομηνια αν μπορω να την αλλαξω απο 2 γραμμες σε 1 αλλα δεν θυμαμαι που, αν εχει κανεις καμια λυση?(εχω βγαλει το mannila μου την δινει) :yahoo:αυτη δεν ειναι συσκευη ειναι ερωτας με την πρωτη ματια:yahoo: και κανονίστε την πορεια σας θα επανερθω με πιο δυσκολές ερωτησεις και αυτο δεν ειναι προειδοποιηση αλλα απειλη:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 Βρε παιδιά βρήκε κανείς καμιά λύση ; Επίσης το iGO τρέχει σαν exe... πως μπορώ να το κάνω shortcut στα προγράμματα ή στο today ; ευχαριστώ :) Δεν έχω το πρόβλημα που αναφέρεται. Το έχω "αγοράσει" και έχω περάσει το sys.txt σύμφωνα με την προτροπή του odytsak. Κάνεις copy το exe και paste as shortcut στο My device/windows/start menu/programmes. Δοκίμασα σήμερα το iGO 8 στον δρόμο για την δουλειά. Ωραίο και εφετζίδικο αλλά... Πρώτον έχω βάλει το gyrator και έκανε rotation με το που γύριζα το HD και έκοβε την μισή οθόνη. Προσπάθησα να βάλω κάποιο event αλλά το gyrator δεν εμφάνιζε στην λίστα το iGO 8. Καμιά λύση εκτός από το να το απενεργοποιώ κάθε φορά; Δεύτερον το είχα σε 2Δ και δεν μπορούσα να βρω την επιλογή να είναι ο προσανατολισμός του χάρτη σε σχέση με την κατεύθυνση που οδηγώ. Τρίτον και βασικότερο μου έχασε το στίγμα κάποιες φορές και με έβγαλε για κάποια sec μερικά στενά παραπέρα. Θα το δοκιμάσω εκτενέστερα να δω αν επαναλαμβάνεται αυτό. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 Γνωριζει κανενας ποια ειναι η καταλληλη αναλυση των εικονων που αντοιστιχουν στις επαφες,ετσι ωστε οταν τις προσθετω στο TF3D να εμφανιζονται σωστες και οχι θολες????? Εκεί έχει ένα όντως ένα θέμα :worry:. Τράβηξα με το hd μερικές φωτογραφίες (ιδια ανάλυση - ποιότητα) και σε μερικές επαφές τις δείχνει super και σε άλλες θολές Το 'ψαξα λίγο αλλά τίποτα. :confused: Λογικά θα το χουν και άλλοι Δεν είναι θέμα ανάλυσης. Είναι πολύ μικρή η φωτογραφία για να σε απασχολέι η ανάλυση. Σβήσε τις φωτογραφίες από τις επαφές που είναι θολές και φρόντισε να τις σβήσεις και από το Outlook αν έχει συγχρονίσει και τις έχει περάσει και εκεί. Πήγαινε στο album σου στη συσκευή και άνοιξε σε full screen τις φωτογραφίες για να τις δεις. Μετά πήγαινε στις επαφές και κάνε την προσθήκη. Μην κάνεις την προσθήκη από το album αλλά από την επεξεργασία των επαφών. Κάν' το και πες μου. 1το ερτολογιο παιζει στο hd ?γιατι σε ενα diamond του ειχε πεταξει τα ματια. Το εορτολόγιο (φαντάζομαι εννοείς το today plugin) παίζει ΜΙΑ ΧΑΡΑ στο diamond αρκεί να ακολουθήσεις τη σωστή διαδικασία και να έχεις Second Today. Είναι λογικό να φρικάρει η συσκευή αν με το tf3d πας να περάσεις πάνω το εορτολόγιο. Οδηγίες για το diamond (ίδιες και για το HD όταν βγει το Second Today) εδώ: http://www.navimania.gr/showthread.php?t=11281 Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 σχετικα με της εικονες στις επαφες πηρα απο το facebook φωτογραφιες και τις εκοψα περιπου τετραγωνες και τις εμφανιζε καλα στο diamond. Αναλυση μικρη αλλα τετραγωνες. Στο HD φανταζομαι το ιδιο θα ειναι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick1150 Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 Δεν έχω το πρόβλημα που αναφέρεται. Το έχω "αγοράσει" και έχω περάσει το sys.txt σύμφωνα με την προτροπή του odytsak. Κάνεις copy το exe και paste as shortcut στο My device/windows/start menu/programmes. Δοκίμασα σήμερα το iGO 8 στον δρόμο για την δουλειά. Ωραίο και εφετζίδικο αλλά... Πρώτον έχω βάλει το gyrator και έκανε rotation με το που γύριζα το HD και έκοβε την μισή οθόνη. Προσπάθησα να βάλω κάποιο event αλλά το gyrator δεν εμφάνιζε στην λίστα το iGO 8. Καμιά λύση εκτός από το να το απενεργοποιώ κάθε φορά; Δεύτερον το είχα σε 2Δ και δεν μπορούσα να βρω την επιλογή να είναι ο προσανατολισμός του χάρτη σε σχέση με την κατεύθυνση που οδηγώ. Τρίτον και βασικότερο μου έχασε το στίγμα κάποιες φορές και με έβγαλε για κάποια sec μερικά στενά παραπέρα. Θα το δοκιμάσω εκτενέστερα να δω αν επαναλαμβάνεται αυτό. Σε ευχαριστώ για την απάντηση :) Περιέργως πλέον δεν μου βγάζει αυτό το μήνυμα.... έκανα ενα hard reset πριν από λίγο και πλέον δεν το βγάζει :rolleyes: τεσπα :) Για το gyrator2.... το εγκατέστησα και εγώ αλλά μου έβγαλε το ακόλουθο σφάλμα: Παρουσιαστηκε ενα μη αναμενομενο σφαλμα στην εφαρμογη Για αυτην την εφαρμογη απαιτειται νεοτερη εκδοση microsoft .NET comapact framework απο την εκδοση που ειναι εγκατεστημενη σε αυτη τη συσκευη Παράθεση Νίκος, :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 Σε ευχαριστώ για την απάντηση :) Περιέργως πλέον δεν μου βγάζει αυτό το μήνυμα.... έκανα ενα hard reset πριν από λίγο και πλέον δεν το βγάζει :rolleyes: τεσπα :) Για το gyrator2.... το εγκατέστησα και εγώ αλλά μου έβγαλε το ακόλουθο σφάλμα: Χρειάζεσαι αυτό http://rapidshare.com/files/74341832/NETCF_3.5_ppc_ce5.rar ή από δω http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=E3821449-3C6B-42F1-9FD9-0041345B3385&displaylang=en Που είναι απαραίτητο και για το Advanced Configuration Tool του Schap Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giopap87 Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 Δεν είναι θέμα ανάλυσης. Είναι πολύ μικρή η φωτογραφία για να σε απασχολέι η ανάλυση. Σβήσε τις φωτογραφίες από τις επαφές που είναι θολές και φρόντισε να τις σβήσεις και από το Outlook αν έχει συγχρονίσει και τις έχει περάσει και εκεί. Πήγαινε στο album σου στη συσκευή και άνοιξε σε full screen τις φωτογραφίες για να τις δεις. Μετά πήγαινε στις επαφές και κάνε την προσθήκη. Μην κάνεις την προσθήκη από το album αλλά από την επεξεργασία των επαφών. Κάν' το και πες μου. Λοιπόν πήγα στο album σου και άνοιξα σε full screen τις φωτογραφίες και τις έκανα από εκεί add και δούλεψε :D !!! Μάλλον παίρνε το thumb :cry: αν δεν είναι σε full screen η φωτογραφία.. Και με τον τρόπο που λές δούλεψε.. Ευχαριστώ CarpeNoctum. Και στις δύο περιπτώσεις αντικατέστησα την φωτογραφία που πρίν έδειχνε χάλια με την ... ίδια:wacko:!!! Ωραίο bug.:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 Δεν είναι θέμα ανάλυσης. Είναι πολύ μικρή η φωτογραφία για να σε απασχολέι η ανάλυση. Σβήσε τις φωτογραφίες από τις επαφές που είναι θολές και φρόντισε να τις σβήσεις και από το Outlook αν έχει συγχρονίσει και τις έχει περάσει και εκεί. Πήγαινε στο album σου στη συσκευή και άνοιξε σε full screen τις φωτογραφίες για να τις δεις. Μετά πήγαινε στις επαφές και κάνε την προσθήκη. Μην κάνεις την προσθήκη από το album αλλά από την επεξεργασία των επαφών. Κάν' το και πες μου. Μόλις το δοκίμασα κι εγώ τώρα και φαίνονται μια χαρά οι φώτο. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CptBill Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 καλα ουτε στο team του destinator να δουλευες το νεο igo ειναι ΠΛΗΡΕΣ ενημερωμενο φιλε τωρα αν εσυ θελεις να μεινεις στο απαρχαιωμενο destinator οκ δικο σου θεμα , αλλα μην παραπληροφορεις το φορουμ τι να κανουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ οι κυριοι του destinator πρεπει να δουλεψουν λιγο , αρκετα χρηματα πηραν τοσα χρονια (ακομα και τα δικα μου ) ειναι δυνατον σημερα το 2008 το destinator να ειναι με αυτην την αναλυση , ΗΜΑΡΤΟΝΝΝΝ Σημερα στο hd δουλευει αριστα το igo 08 , to Navigon 08, το , τομ τομ και το destinator με το σκιν του panosha , αληθεια αυτο το παλικαρι το πληρωνει κανενας ?????? ειδικα οι δηθεν μαγκες του destinator ?? Προσπαθησε να τα επαναλαβεις 40 φορες αυτα. Ισως στο τελος να πιστεψεις και εσυ ο ιδιος πως το igo ειναι πληρες. Ο χαρτης του ειναι για τα μπαζα. Εκτος φυσικα εαν το χρησιμοποιεις για να πας απο το υπνοδωματιο σου μεχρι τη κουζινα. Παράθεση - Αυτονόμηση θέρμανσης με αντλία θερμότητας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cretaman Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 Προσπαθησε να τα επαναλαβεις 40 φορες αυτα. Ισως στο τελος να πιστεψεις και εσυ ο ιδιος πως το igo ειναι πληρες. Ο χαρτης του ειναι για τα μπαζα. Εκτος φυσικα εαν το χρησιμοποιεις για να πας απο το υπνοδωματιο σου μεχρι τη κουζινα. περί ορέξεως κολοκυθόπιτες!! κράτα εσύ το απαρχαιωμένο destinator και άσε εμάς να κάνουμε routing από την κουζίνα στο υπνοδωμάτιο!!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrSmith Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 Μόνο στην περιοχή μου, στην Αθήνα πάντα, έχω βρει 3 ανάποδους μονόδρομους στο Igo. Μόνο!!! Δεν, δεν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 Δεν ξέρω τι λέτε εσείς στην Αθήνα για το igo, πάντως στην Πάτρα τουλάχιστον, οι χάρτες του δεν είναι ενημερωμένοι. Κάνοντας μια διαδρομή με το destinator, σου δείχνει τις ονομασίες όλων των παράπλευρων δρόμων που χωράνε στην οθόνη, ενώ αντίθετα το igo, σου δείχνει μόνο μερικούς αραιά και που. Από πλευράς αίσθησης, όντως το igo, βρίσκεται μερικά κλικ πιο πάνω και δείχνει πιο επαγγελματικό. Αυτό που είναι σίγουρο, είναι οτι ο ανταγωνισμός μόνο θετική επίδραση προς τον τελικό χρήστη μπορεί να έχει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 Κάνοντας μια διαδρομή με το destinator, σου δείχνει τις ονομασίες όλων των παράπλευρων δρόμων που χωράνε στην οθόνη, ενώ αντίθετα το igo, σου δείχνει μόνο μερικούς αραιά και που. Εσύ το επιλέγεις ανάλογα με το πόσο μεγάλη είναι η γραμματοσειρά που εμφανίζεται στην οθόνη. Οσο για το θέμα χάρτη έχει φυσήξει ο άνεμος της αλλαγής. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 Εσύ το επιλέγεις ανάλογα με το πόσο μεγάλη είναι η γραμματοσειρά που εμφανίζεται στην οθόνη. Οσο για το θέμα χάρτη έχει φυσήξει ο άνεμος της αλλαγής. Το έχω επιλέξει. Αντε να έρθει κι εδώ αυτός ο άνεμος.......:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CptBill Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 Για να μην το κουραζουμε, κανενας δεν αμφισβητει πως το igo ειναι μακραν καλυτερο του destinator το οποιο οντως υστερει ως software και μοιάζει να έχει μείνει πίσω. Ομως ο χαρτης της ngi στο destinator ειναι σημειο αναφορας. O χαρτης του igo ειναι απλα αναξιόπιστος, υστερεί σε πληροφόρηση και έχει τραγικά λάθη. Παράθεση - Αυτονόμηση θέρμανσης με αντλία θερμότητας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis1976 Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 Γεια σας θελω να ρωτησω αν χρησιμοποιεί καποιος κανενα bluetooth hands free δυο συσκευων με αναγνωριση κλήσης που να δουλευει στο HD και γενικα σε WM γιατι μεχρι τώρα δεν δουλευαν(η αναγνώρηση εννοω)...πολλα ζηταω???αντε να ειναι μιας συσκευης το Bluetooth;) και γενικά αν εχετε να προτείνεται καποιο Bluetooth hands free που να δουλευει αψογα με το HD καλοδεχούμενο ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 με core player κολληματα του κερατα με τον tcpmp ακομα πιο χαλια. και τα 2 παιζουν με περιθώριο σε full screen.αντιθετος ο player της συσκευης παιζει πολυ καλυτερα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 igo ..τα pixel....κοτρονια ολοκληρα. το γυρισα σε landescape εχει πιασει την μιση οθονη και τα κουμπια ρυθμισεων εχουν χασει την επαφη και δεν πατιούνται :mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 igo ..τα pixel....κοτρονια ολοκληρα. το γυρισα σε landescape εχει πιασει την μιση οθονη και τα κουμπια ρυθμισεων εχουν χασει την επαφη και δεν πατιούνται :mad: Σου pixelιάζει το iGO; Έβαλες στο sys.txt αυτά που λέει ο odytsak; Με το destinator βλέπω μόνο μεγάλα pixel. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 Γεια σας θελω να ρωτησω αν χρησιμοποιεί καποιος κανενα bluetooth hands free δυο συσκευων με αναγνωριση κλήσης που να δουλευει στο HD και γενικα σε WM γιατι μεχρι τώρα δεν δουλευαν(η αναγνώρηση εννοω)...πολλα ζηταω???αντε να ειναι μιας συσκευης το Bluetooth;) και γενικά αν εχετε να προτείνεται καποιο Bluetooth hands free που να δουλευει αψογα με το HD καλοδεχούμενο ευχαριστώ Jabra BT8040 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 Σου pixelιάζει το iGO; Έβαλες στο sys.txt αυτά που λέει ο odytsak; Με το destinator βλέπω μόνο μεγάλα pixel. όντως... το παιρνω πισω.:p μαγευτικό ειναι. αλλα αυτο με τους player? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 όντως... το παιρνω πισω.:p μαγευτικό ειναι. αλλα αυτο με τους player? Υπομονή τεκνον μου. Υπάρχουν κάποιες μικρολύσεις αλλά αναμένουμε νεώτερη έκδοση του Coreplayer. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis1976 Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 Jabra BT8040 http://www.winlink.gr/productDetails.aspx?prd_id=000000000000039.EL Αυτο φαινεται ενδιαφερον αν το εχει δοκιμασει καποιος με το ΗD ας μας πει τι λεει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 igo ..τα pixel....κοτρονια ολοκληρα. το γυρισα σε landescape εχει πιασει την μιση οθονη και τα κουμπια ρυθμισεων εχουν χασει την επαφη και δεν πατιούνται :mad: Σου pixelιάζει το iGO; Έβαλες στο sys.txt αυτά που λέει ο odytsak; Με το destinator βλέπω μόνο μεγάλα pixel. όντως... το παιρνω πισω.:p μαγευτικό ειναι. :lol::lol::lol::lol: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts