Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch HD (Blackstone)

stark
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

οκ. Ευχαριστώ για την πληροφορία, έχω και την συσκευή αυτή και σκέφτηκα μήπως μπορώ να την αναβαθμίσω. Πάντως το HD2 πετάει!

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδια ενω το κομπιουτερ μου βρισκει την ασυρματη συνδεση wind και το ρουτερ της το HD παρατηρω οτι βρισκει το δικτυο συνδεεται,δινω το password αλλα μετα απο καποια ωρα χανει την συνδεση και δεν την ξαναβρισκει!σβηνω τις ρυθμισεις του συγκεκριμενου ασυρματου δικτυου απο το HD ,ξαναψαχνω κανω soft reset αλλα τιποτα!εαν κανω restart το ρουτερ τοτε το ξαναβρισκει αλλα μετα απο καποια ωρα παλι το χανει!εχω την τελευταια μαμισια ρομ αλλα δεν ξερω που κοιταω για ραδιο λετε να φταιει αυτο?

• Administrators
Σε τέτοιες περιπτώσεις συστήνω spb backup, hard reset και έλεγχος της συσκευής και δοκιμές και μετά επαναφορά του backup (αν δω ότι δεν έχει αλλάξει κάτι στη συμπεριφορά).

Modpic.gif

Καλησπερα παιδια μηπως ξερετε αμα κυκλοφορει καμια καλη (χωρις bugs) ελληνικη rom για το htc touch hd...?Ψαχνω εδω και καιρο αλλα δεν εχω βρει τιποτα αξιολογω και δεν θελω να βαλω αγγλικη γιατι εχω προβλημα με το πληκτρολογιο στα μηνυματα κλπ..Ευχαριστω..!!!

Καλησπερα παιδια μηπως ξερετε αμα κυκλοφορει καμια καλη (χωρις bugs) ελληνικη rom για το htc touch hd...?Ψαχνω εδω και καιρο αλλα δεν εχω βρει τιποτα αξιολογω και δεν θελω να βαλω αγγλικη γιατι εχω προβλημα με το πληκτρολογιο στα μηνυματα κλπ..Ευχαριστω..!!!

αν το θέμα σου είναι το αγγλικό πληκτρολόγιο, μπορείς αντί να αλλάξεις ROM να εγκαταστήσεις ένα εξαιρετικό πληκτρολόγιο που υποστηρίζει ελληνικά, ελληνικά για SMS 160 χαρακτήρων και αγγλικά.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=242312

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω με την Ελληνική ROM, καθώς η μόνη που γνωρίζω για το HD είναι αυτή εδώ: http://www.navimania.gr/showthread.php?t=21189 που δεν ξέρω πόσο ενημερωμένη είναι...

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

• Administrators

Ποια rom φοράει η συσκευή σου;

Modpic.gif

Ποια rom φοράει η συσκευή σου;

Η συσκευη τωρα εχει την αρχικη της ..(1.56.401)..Δοκιμασα μερικες απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=809477 ...αλλα ειχα το προβλημα με το πληκτρολογιο... *Το πληκτρολογιο αυτο το εχω δοκιμασει αλλα μου εμφανιζε προβλημα οταν αλλαζε παραγραφο(μπέρδευε τις λεξεις και αφηνε κατι κενα)..Το κανει σε εσας αυτο..?

Edited by kaykis

• Administrators
Το κανει σε εσας αυτο..?

Αυτό που αναφέρεις είναι γνωστό πρόβλημα σε rom που χρησιμοποιούν τον τελευταίο messaging πακέτο (από το HD2). Δεν φταίει το πληκτρολόγιο και δεν μπορείς να κάνεις κάτι στην παρούσα φάση.

Modpic.gif

Αυτό που αναφέρεις είναι γνωστό πρόβλημα σε rom που χρησιμοποιούν τον τελευταίο messaging πακέτο (από το HD2). Δεν φταίει το πληκτρολόγιο και δεν μπορείς να κάνεις κάτι στην παρούσα φάση.

Δεν ειναι ομως λιγακι σπαστικο αυτο..?Εγω δεν το μπορω αυτο και για αυτο εβαλα την αρχικη (μαμα)..Αμα μαθετε τιποτα νεοτερο εδω ειμαστε..:D Ευχαριστω παντως

Τελικα εγω που ειχα προβλημα με το σημα το πηγα αντιπροσωπεια γιατι ουτε και με hard reset εφτιαξε.

Οποτε αναμενω.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

• Administrators
Δεν ειναι ομως λιγακι σπαστικο αυτο..?

Φυσικά και είναι. Είναι ένα πρόβλημα που δεν έχει βιαστεί να το φτιάξει η HTC μιας και παρατηρείται μόνο με τις ελληνικές γραμματοσειρές.

Modpic.gif

Φυσικά και είναι. Είναι ένα πρόβλημα που δεν έχει βιαστεί να το φτιάξει η HTC μιας και παρατηρείται μόνο με τις ελληνικές γραμματοσειρές.

Δλδ Οποια ρομ και να βαλεις το προβλημα θα υπαρχει..!!Ομορφα!!Θα κρατησω την αρχικη τοτε...Αυτη η ρομ του ΓΡΗΓΟΡΗ(η ελληνικη) αξιζει τον κοπο..?Athanaso77 εσυ τι ρομ φορας...?

• Administrators
Δεν είναι σίγουρα ότι όλες οι rom θα έχουν το ίδιο πρόβλημα, μόνο όσες χρησιμοποιούν το καινούργιο messaging client. Οι παλαιότερες δεν θα το έχουν υποθέτω. Εγώ δεν έχω (πια) τη συγκεκριμένη συσκευή για να σου δώσω περισσότερες πληροφορίες.

Modpic.gif

Mπορει να δει κανεις το http://www.kontrachannel.gr μεσα απο το HTC HD?

Aν ναι με ποιο browser και με ποιο flash εγκατεστημενο?

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Ξέρει κανείς να μου πει πόσα χρόνια εγγύηση έχουν τα HTC?

Η οθόνη αφής του Blackstone μου σταμάτησε σήμερα να αποκρίνεται και δεν μπορώ να περάσω το PIN. Έκανα πολλά soft reset, έκανα hard reset αλλά το πρόβλημα εξακολουθεί. Στην πραγματικότητα έχει εμφανίσει newton rings, για άγνωστο λόγο...

Το κινητό το είχα αγοράσει μεταχειρισμένο, και είχε αγοραστεί στις 20/2/2009 από κατάστημα Vodafone (έχω την απόδειξη αγοράς του αρχικού ιδιοκτήτη).

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Ξέρει κανείς να μου πει πόσα χρόνια εγγύηση έχουν τα HTC?

Η οθόνη αφής του Blackstone μου σταμάτησε σήμερα να αποκρίνεται και δεν μπορώ να περάσω το PIN. Έκανα πολλά soft reset, έκανα hard reset αλλά το πρόβλημα εξακολουθεί. Στην πραγματικότητα έχει εμφανίσει newton rings, για άγνωστο λόγο...

Το κινητό το είχα αγοράσει μεταχειρισμένο, και είχε αγοραστεί στις 20/2/2009 από κατάστημα Vodafone (έχω την απόδειξη αγοράς του αρχικού ιδιοκτήτη).

2 χρονια εχουν! μεχρι 2/2011!τρεχα!

off topic : στο λινκ που παραθετεις πως αλλαξες τον τιτλο και εβαλες "newton ring" ?

Edited by ilka71

2 χρονια εχουν! μεχρι 2/2011!τρεχα!

off topic : στο λινκ που παραθετεις πως αλλαξες τον τιτλο και εβαλες "newton ring" ?

thanks for the info!

Όσο για το λινκ, δεν άλλαξα τίποτα... απλά έκανα hyperlink στο θέμα του xda forum.

υπαρχει browser με flash για το κινητο;

Ναι βεβαιως υπαρχει.

Και ο Opera 9.5 μπορεις να βαλεις flash.

Kαι υπηρχε κ ο skyfire ηταν αλλα τωρα εχει σταματησει υποστηριξη για Ελλαδα.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

• Administrators

Κάνεις copy τη σελίδα που θέλεις, μετά εδώ επιλέγεις το κείμενο που θέλεις, πατάς το εικονίδιο http://images.myphone.gr/editor/createlink.gif και στο pop-up παράθυρο κάνεις paste τη σελίδα.

Modpic.gif