Administrators athanaso77 Δημ. October 6, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 - Το παρατεταμένο πάτημα του power button για shutdown βγάζει ένα ακαταλαβίστικο μενού με αραβικά σύμβολα, με αποτέλεσμα να μην ξέρω τι πατάω... - Ορισμένα soft keys δεν λειτουργούν (π.χ. το Advanced στο WiFi) - Το preview των emails του Gmail βγαίνει σε κινέζικα, αλλά ευτυχώς σε πλήρη απεικόνιση τα ελληνικά φαίνονται κανονικά! Ενημέρωσε τον μάγειρα για τα bugs που έχεις βρει για να τα διορθώσει. Κατά τα άλλα προτιμώ rom με WM6.5.X builds με το start button κάτω αριστερά. Είναι περισσότερο finger friendly. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisferas_sax Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 (edited) - Το παρατεταμένο πάτημα του power button για shutdown βγάζει ένα ακαταλαβίστικο μενού με αραβικά σύμβολα, με αποτέλεσμα να μην ξέρω τι πατάω... . απο τον συνφορουμιτη κολοσσο http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=8451737&postcount=18133 Edited October 6, 2010 by sisferas_sax Παράθεση Ανδρεας χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 (edited) παιδια θελω μια απλη εφαρμογη που να μπορω να βαλω φιλτρα πχ νουμερα που αρχιζουν απο 694,697 ,210κλπ για να μπορω να υπολογιζω το δωρεαν χρονο ομιλιας του wind Μ. Edited October 6, 2010 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 7, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Δυστυχώς δεν έχω βρει τέτοια εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gidiogi Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Καλησπερα σε ολους, Ενα θεματακι...διαβασα ολο το forum (και τις 796 σελιδες) αλλα δεν βρηκα ή μου διεφυγε, ενα προγραμμα (cab?) που μας δινει εικονα καιρου κατω απο την ωρα στην αρχικη οθονη. Αν καποιος μπορει να βοηθησει, καλοδεχουμενος. (εκτος κι αν ειναι θεμα ROM) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisferas_sax Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 αυτο λες?http://www.navimania.gr/showthread.php?t=15820 Παράθεση Ανδρεας χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 7, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Όχι δεν εννοεί αυτό. Θα χρειαστεί να βάλει άλλη (cooked) rom με το καινούργιο Sense που το υποστηρίζει αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gidiogi Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Καλημερα, οντως δεν εννοουσα αυτο, ειναι θεμα ROM οπως φοβομουν. Βρηκα και το throtllelauncher με καποια skins αλλα περνωντας το χθες, κολλαγε το τηλ. οποτε το απεγκατεστησα. Με τις ROM εχω ενα θεμα, ειναι τοσο πολλες πια που δεν το διακυνδυνευω. Ευχαριστω παντως ολους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 8, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Όσες και να είναι... γιατί να μην το διακινδυνεύσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gidiogi Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Εσυ θες να με βαλεις στα αιματα. Κατ'αρχην δεν το κατεχω το αθλημα καλα και η ημιμαθεια παντα δημιουργει προβληματα. Εχω ηδη χαλασει αρκετα τηλεφωνακια. Δευτερον το οτι ειναι πολλες δεν μου δινει ξεκαθαρο πεδιο ποια μου κανει και τριτον δεν μπορω να εχω μια "περιληψη" της καθε μιας ROM ωστε να αποφασισω ποια θα ειναι η "εκλεκτη". Ισως και να μην ξερω τι ακριβως θελω απο μια ROM. Παντως εχω κατεβασει δυο-τρεις να βρισκονται.:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Εσυ θες να με βαλεις στα αιματα. Κατ'αρχην δεν το κατεχω το αθλημα καλα και η ημιμαθεια παντα δημιουργει προβληματα. Εχω ηδη χαλασει αρκετα τηλεφωνακια. Δευτερον το οτι ειναι πολλες δεν μου δινει ξεκαθαρο πεδιο ποια μου κανει και τριτον δεν μπορω να εχω μια "περιληψη" της καθε μιας ROM ωστε να αποφασισω ποια θα ειναι η "εκλεκτη". Ισως και να μην ξερω τι ακριβως θελω απο μια ROM. Παντως εχω κατεβασει δυο-τρεις να βρισκονται.:cry: Αμα τα Αγγλικα σου ειναι καλα και διαβασεις προσεκτικα τους οδηγους που υπαρχουν δεν θα εχεις κανενα απολυτως προβλημα. Ολοι στην αρχη ειμαστε λιγακι τρομαγμενοι να το πω? και φοβομαστε μηπως καταστρεψουμε το κινητο αλλα στην πορεια δεν υπαρχει κανενα προβλημα και θα μπορεσεις να εκμεταλευτεις καλυτερα και το κινητο σου ;) Οτι προβλημα υπαρχει εδω ειμαστε και εμεις! :) Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 8, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Εσυ θες να με βαλεις στα αιματα. Κατ'αρχην δεν το κατεχω το αθλημα καλα και η ημιμαθεια παντα δημιουργει προβληματα. Εχω ηδη χαλασει αρκετα τηλεφωνακια. Δευτερον το οτι ειναι πολλες δεν μου δινει ξεκαθαρο πεδιο ποια μου κανει και τριτον δεν μπορω να εχω μια "περιληψη" της καθε μιας ROM ωστε να αποφασισω ποια θα ειναι η "εκλεκτη". Ισως και να μην ξερω τι ακριβως θελω απο μια ROM. Παντως εχω κατεβασει δυο-τρεις να βρισκονται.:cry: Δεν υπάρχει λόγος βιασύνης. Ψάχνοντας θα πάρεις τη σωστή απόφαση μόνος σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 αυτο που διαβαζω push email τι ειναι?στο hd μπορω να το εχω?(κανονικα η με xda πατεντα)ειναι το ιδιο με το να βαλω απο τις ρυθμισεις να ελεγχει για νεα email καθε χ λεπτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 8, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Διάβασε εδώ. Οι οδηγίες είναι για το HD2 αλλά λίγο πολύ τα ίδια ισχύουν και εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. October 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 Επειδή σε ένα HD εχει περαστει απο φιλο μας μια ρομ με πολυ καλο UI και win 6.5.5. θελω να ρωτσω που θα βρω μια καλη εφαρμογη για πυξιδα και να δουλευει φυσικά? Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 9, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 Μπορείς να βρεις και να δοκιμάσεις την εφαρμογή που υπάρχει για το HD2 αλλά δε νομίζω να δουλεύει η πυξίδα σε αυτή τη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 Διάβασε εδώ. Οι οδηγίες είναι για το HD2 αλλά λίγο πολύ τα ίδια ισχύουν και εδώ. εγω εχω μail απο την yahoo του στυλ .ymail.com το push για να λειτουργησει πρεπει να υπαρχει συνδεση με υπολογιστη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 9, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 Πρέπει να υπάρχει σύνδεση στο internet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 (edited) Πρέπει να υπάρχει σύνδεση στο internet. μεσω wind internet γινεται?εννοω το gprs αλλα οχι μεσω wap οχι μονο μεσω wifi? Edited October 9, 2010 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 9, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά δεν βρίσκω το λόγο να μη γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 (edited) Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά δεν βρίσκω το λόγο να μη γίνεται. 1-- α αρα δεν χρειαζεται μονο wifi... τωρα στην 2η εικονα ο σερβερ πως τον βρισκω?της yahoo mail εννοω.ειναι ο incoming η ο outgoing? 2--την επιλογη που εχω στα accounts να ελεγχει για νεα email καθε χ λεπτα την απενεργοποιω εαν φτιαξω το push? 3--γιατι μου ειχαν πει καποτε οτι δεν υποστηριζεται το push απο καμμια εταιρεια κινητης? Edited October 9, 2010 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 9, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 1-- Λογικά όχι. 2-- Καλύτερα ναι. 3-- Έλα μου ντε! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 (edited) 1-- Λογικά όχι. 2-- Καλύτερα ναι. 3-- Έλα μου ντε! :rolleyes: ολα οκ αλλα δεν συνδεεται γιατι δεν βαζω μαλλον σωστα τον σερβερ της yahoo.στο κομπιουτερ εχει τον pop.mail.yahoo.com σαν incoming και τον smtp.mail.yahoo.com σαν τον outgoing αλλα εδω δεν λειτουργουν!καποιος που να κανει push με yahoo να μας βοηθησει? Edited October 9, 2010 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. October 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 - Το παρατεταμένο πάτημα του power button για shutdown βγάζει ένα ακαταλαβίστικο μενού με αραβικά σύμβολα, με αποτέλεσμα να μην ξέρω τι πατάω... - Ορισμένα soft keys δεν λειτουργούν (π.χ. το Advanced στο WiFi) Γενικά είμαι ευχαριστημένος, αλλά ίσως δοκιμάσω και κάποια άλλη ROM σύντομα (ειδικά αν καταφέρω να βρω έναν τρόπο να κρατάω σε backup διάφορα, όπως τα email account settings κλπ). Για το πρώτο σου εδωσε link o φίλος sisferas πιο πάνω. Το wi-fi ρυθμίζεται απο την πρώτη οθόνη του Wireless Manager Για το backup των ρυθμίσεων και όχι μόνο διάβασε αυτόν τον οδηγό. http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=7622316&postcount=15209 Η εκδοση reference του NRG ειναι οτι πιο κοντά σε μαμίσια (stock) ROM. Χωρίς όμως πολλές απο τις εφαρμογές που έχουν οι αλλες εκδόσεις. Αν χρειαστείς βοήθεια εδώ είμαστε πάλι. Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. October 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 Δεν είμαι κάτοχος του Blackstone αλλά του HD2. Ένας γνωστός μου ενδιαφέρεται να αλλάξει ROM αλλά να είναι ελληνική. Υπάρχει τέτοια δυνατότητα?. Και αν ναι, τότε ένα site παρακαλώ ?. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts