Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch HD (Blackstone)

stark
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δοκίμασε και το Dial-up Enabler/Disabler.

wow! :!: πολύ καλό δείχνει!! Να ρωτήσω κάτι....δεν χρειάζεται manila για να τρέξει έτσι? απλά επειδή το look του είναι έτσι (όπως και το manila birthday πχ) το λένε έτσι, σωστά?

HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• Administrators
wow! :!: πολύ καλό δείχνει!! Να ρωτήσω κάτι....δεν χρειάζεται manila για να τρέξει έτσι? απλά επειδή το look του είναι έτσι (όπως και το manila birthday πχ) το λένε έτσι, σωστά?

Σωστά... :rolleyes:

Modpic.gif

μια ερωτηση οποις ξερει ενεργοποιησα το beam και δεν βρισκω καμια συσκευη ουτε με βρισκουν χρειαζεται καποια αλλη ρυθμιση? εχω την Kwbr_HD_4.3.1_Sense_Leo

• Administrators

Στις ρυθμίσεις του bluetooth εκτός από το να το ανοίγεις, έχεις σιγουρέψει ότι έχεις κάνει τη συσκευή visible;

Για να δεις άλλες συσκευές δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι ιδιαίτερο. Προσπάθησε να στείλεις ένα αρχείο με το resco explorer και όταν θα κάνει αναζήτηση για συσκευές, θα βρεις τις υπάρχουσες.

Modpic.gif

μια ερωτηση οποις ξερει ενεργοποιησα το beam και δεν βρισκω καμια συσκευη ουτε με βρισκουν χρειαζεται καποια αλλη ρυθμιση? εχω την Kwbr_HD_4.3.1_Sense_Leo

H ενεργοποίηση του beam είναι άλλη επιλογή από την ενεργοποίηση του bluetooth η οποία θα πρέπει να είναι και η πρωταρχική. Δηλαδή πρώτα από όλα ενεργοποιείς το bluetooth. Τώρα αν θες να στείλεις κιόλας πρέπει να ενεργοποιήσεις και το beam (αν θες να δεχτείς μόνο, δεν είναι απαραίτητο). Και τέλος υπάρχει και η τρίτη επιλογή εκεί στο bluetooth όπως λέει και ο athanaso να κάνεις την συσκευή σου visible στις άλλες (προκειμένου να δεχτείς). Νομίζω ότι το πιο απλό για να μην μπλέκεις είναι να τα ενεργοποιήσεις όλα για αρχή και να δοκιμάσεις :)

HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U

H ενεργοποίηση του beam είναι άλλη επιλογή από την ενεργοποίηση του bluetooth η οποία θα πρέπει να είναι και η πρωταρχική. Δηλαδή πρώτα από όλα ενεργοποιείς το bluetooth. Τώρα αν θες να στείλεις κιόλας πρέπει να ενεργοποιήσεις και το beam (αν θες να δεχτείς μόνο, δεν είναι απαραίτητο). Και τέλος υπάρχει και η τρίτη επιλογή εκεί στο bluetooth όπως λέει και ο athanaso να κάνεις την συσκευή σου visible στις άλλες (προκειμένου να δεχτείς). Νομίζω ότι το πιο απλό για να μην μπλέκεις είναι να τα ενεργοποιήσεις όλα για αρχή και να δοκιμάσεις :)

αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι τα εκανα αυτα που μου λετε μπορει ομως με διαφορετικη σειρα οποτε δεν ξερω αν ειναι προβλημα της ρομ θα ξαναπροσπαθησω ευχαριστω παντως για τισ απαντησεισ σας

• Administrators
Να στείλεις αρχείο με τον απλό τρόπο που προτείνω παραπάνω μέσω του resco explorer δεν έχεις καταφέρει;

Modpic.gif

Να στείλεις αρχείο με τον απλό τρόπο που προτείνω παραπάνω μέσω του resco explorer δεν έχεις καταφέρει;

μολις τωρα το δοκιμασα και τελικα τζιφος κατι παιζει με την ρομ μαλλον τι να πω!

• Administrators

Hard reset έχεις κάνει; Αν όχι κάνε και ξαναδοκίμασε. Αλλιώς ξαναφλάσαρε την rom.

Στο forum της εν λόγω rom έχεις ρωτήσει; Το έχει άλλος αυτό το πρόβλημα;

Modpic.gif

Guest Tankwart

Ειμαι με την αυθεντικη ρομ(1.56...) απο τοτε που εχω αγορασει τη συσκευη.Σκεφτομαι να βαλω μια cooked.H μαλλον 3,ωστε να δοκιμασω ποια μου κανει.

α.μια για win6.1 ελαφρια να πηγαινει σφαιρα

β.μια για win6.1 complete

γ.μια για win6.5 αλλα να ανταποκρινεται ικανοποιητικα η συσκευη.

εδω και αρκετο καιρο χρησιμοποιω το κινητο μου χωρις manilla(TF3D),αλλα με το προγραμμα Spb Pocket Plus που το βρισκω εξαιρετικο.Οποτε δε θα με χαλουσε μια ROM χωρις μανιλα.Βεβαια θα ηθελα να δοκιμασω και αυτες με το μανιλα του Leo που λεγεται sense αν δε κανω λαθος.

Ερωτησεις

1)Προτασεις για ROMS

2)Μαλλον πρεπει να βαλω HSPL αντι του USPL ετσι?(για πολλαπλα φλασαρισματα)

3)To radio 1.17 αξιζει?

4)Τι ειναι αυτο το "Rilphone"?,και γιατι το ραδιο 1.17 δεν εχει rilphone?

Ευχαριστω,περιμενω τις απαντησεις σας,σορρυ αν ορισμενα απο αυτα ακουγονται βλακωδη :)

• Administrators

Μιας και πλέον δεν υπάρχει και τόση κινητικότητα εδώ όσο στο παρελθόν σχετικά με τις μαγειρεμένες rom, πρέπει να ρίξεις μια ματιά στο xda-devs. Διαβάζοντας εκεί θα βρεις ποια rom και ποιο radio ταιριάζει στα δικά σου δεδομένα.

To hard spl δεν είναι υποχρεωτικό αφού και το USPL κάνει μια χαρά τη δουλειά του και χωρίς να πειράζει μάλιστα το stock spl.

Modpic.gif

@Tankwart

Η πιο ελαφριά WM 6.5 με Sense 2.5 (Rhodium). Ταιριάζει γάντι στο hardware του Touch HD.

Αυτή που έχω στο δικό μου (WM 6.5 Sense 2.5 Leo)

WM 6.5 χωρις Sense

WM 6.1 με Manila 2.1

-Για HSPL ψάξε στο xda developers το αρχείο "HSPLWrapper_Blackstone_156OliNex.zip" και ακολούθησε τις -απλές- οδηγίες.

-Για ελληνικό πληκτρολόγιο βάζεις το "EzInput_GreekKeyboard.cab" που θα το βρεις μαζί με άλλα χρήσιμα προγραμματάκια στο kwbr cab repository (υπάρχει λινκ στο htcpedia, αν δεν το βρεις, εδώ είμαστε) και δε χρειάζεσαι fingerkeyboard και ιστορίες.

-Για radio ψάξε πάλι στο xda developers το "HTC_Blacstone_radio_1.17.25.09" .zip ή .rar δε θυμάμαι. Έχει μέσα όλα τα απαραίτητα αρχεία. Παιχνιδάκι η αλλαγή.

Edited by akiskev
Μόνο Honda.

1)Προτασεις για ROMS

Αυτή που έχω στο δικό μου (WM 6.5 Sense 2.5 Leo)

θα σου ελεγα και εγω να βαλεις αυτην την ρομ.ειναι πολυ καλη.

μερικες φωτο πως την εχω φτιαξει

http://a.imageshack.us/img69/3457/screen01zi.th.png

http://a.imageshack.us/img42/5155/screen02xb.png

http://a.imageshack.us/img42/5136/screen04ox.png

Edited by sisferas_sax

Ανδρεας

χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one

destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid

την εχει δοκιμασει κανεις να γραψει εντυπωσεις?

Ανδρεας

To hard spl δεν είναι υποχρεωτικό αφού και το USPL κάνει μια χαρά τη δουλειά του και χωρίς να πειράζει μάλιστα το stock spl.

Προσπαθώ να περάσω μια ROM (KWBR 4.4.1) χρησιμοποιώντας το USPL.

Δεν έχω καταλάβει όμως ακριβώς τη διαφορά ανάμεσα στο USPL και στο HSPL, παρότι διάβασα το σχετικό wiki στο xda forum... μετά από ένα soft-reset το USPL χάνεται, μαζί με τη ROM που θα έχω περάσει??

Επίσης, υπάρχει τρόπος να κρατήσω backup από τη μαμίσια ROM (ελληνική της Ace Hellas) για να την ξαναπεράσω αργότερα?

Edited by geoponer
Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

• Administrators
Δεν έχω καταλάβει όμως ακριβώς τη διαφορά ανάμεσα στο USPL και στο HSPL, παρότι διάβασα το σχετικό wiki στο xda forum...

Με απλά λόγια, το Hard-SPL αλλάζει το stock-SPL με "πειραγμένο" spl για να μπορεί να δεχθεί η συσκευή και άλλες πέρα από την μαμίσια rom. Το USPL δεν πειράζει το stock-spl απλά κάνει bypass τον έλεγχο για SPL και έτσι μπορείς πάλι να περάσεις όποια rom θέλεις με το stock-spl.

μετά από ένα soft-reset το USPL χάνεται, μαζί με τη ROM που θα έχω περάσει??

Δεν χάνεται ούτε μετά από soft reset, ούτε μετά από hard reset.

Επίσης, υπάρχει τρόπος να κρατήσω backup από τη μαμίσια ROM (ελληνική της Ace Hellas) για να την ξαναπεράσω αργότερα?

Backup δεν μπορείς να πάρεις που να περιλαμβάνει και τη rom μέσα, αλλά η rom σου υπάρχει διαθέσιμη για όποτε χρειαστεί να την επαναφέρεις.

Modpic.gif

Στο xda-devs ναι. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα να το δοκιμάσεις και να μας πεις τη γνώμη σου.

Γιαννη ειμαι σε φαση να αλλαξω το hd μου και δεν μπορω τωρα να κανω την δοκιμη.αν το κρατησω τοτε μπορει να το κανω απο την αλλη εβδομαδα ;)

Ανδρεας

Έβαλα την KWBR 4.5 Sense 2.5 Rhodium. Είναι η τελική έκδοση, δεν πρόκειται να βγει άλλη από τον KWBR. Την προτείνω χαλαρά. Είναι κατα τι ταχύτερη από την Leo και σταθερότατη!

Για να προστεθούν αυτόματα μετά την εγκατάσταση τα προγράμματα που θέλετε, δεν έχετε παρά να φτιάξετε ένα φάκελο με όνομα "Autoinstall" στην sdcard και να βάλετε εκεί μέσα χύμα τα cabs.

Α, και όπως πάντα, μετά το πέρασμα της ROM κάνουμε ένα Hard reset το κινητό!

Μόνο Honda.

• Administrators
Για να προστεθούν αυτόματα μετά την εγκατάσταση τα προγράμματα που θέλετε, δεν έχετε παρά να φτιάξετε ένα φάκελο με όνομα "Autoinstall" στην sdcard και να βάλετε εκεί μέσα χύμα τα cabs.

Να πούμε βέβαια ότι αυτό είναι μόνο για όσα προγράμματα προορίζονται για την κύρια μνήμη.

Modpic.gif

Έχω περάσει μια custom rom του onkolog και θέλω να αλλάξω την ιδιότητα scrolling όταν πάω να μαρκάρω κάποιο κείμενο. Όταν δηλαδή σέρνω το στυλό πάνω σε ένα κείμενο, αντί να το μαυρίσει, κάνει scroll την οθόνη.

Ξέρει κανείς ποια ρύθμιση στο registry είναι να την αλλάξω;

το bluetooth και το wifi ειναι ενσωματομενα στην πλακετα του hd ηειναι 3εχωριστα?και τα 2 δεν λειτουργουν σωστα το 1ο μια βρισκω μια δεν βρισκω συσκευες και με το wifi οταν το εχω διπλα ακριβως στην κεραια του router μονο τοτε πιανει σημα και μαλιστα μια γραμμη:(δεν 3ερω τι να κανω λετε να ειναι το προβλημα στις κεραιες?