Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch HD (Blackstone)

stark
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

αντιμετωπιζω το εξης προβλημα το κινητο δεν φορτιζει την μπαταρια 100% ουτε στον η/υ ουτε στον φορτιστη στην πριζα καμια ιδεα?

Μέχρι που φτάνει η φόρτιση δηλαδή; Έχεις βάλει κάποιο custom icom για τη μπαταρία της πάνω μπάρας;

εχω βαλει οτι εχει η ρομ του xannytech εκδοση 2,0

καλησπερα σε ολους ειμαι καινουργιος του hd το πηρα μεταχειρισμενο και θα ηθελα να ρωτησω μια απορια που εχω για τα μυνηματα στο πληκτρολογιο οταν γραφω ελληνικα παρολο που μου εμφανιζονται μικρα στο κειμενο ειναι μεγαλα.πως γινεται να γινουν μικρα οταν γραφω? ευχαριστω πολυ
[sIGPIC][/sIGPIC]

• Administrators
πως γινεται να γινουν μικρα οταν γραφω?

Δεν γίνεται γιατί το πρωτόκολλο των sms υποστηρίζει μόνο κεφαλαία στην περίπτωση των 160 ελληνικών χαρακτήρων/sms.

Μην παρασύρεσαι από τις άλλες συσκευές (πχ ΝΟΚΙΑ) που στα δείχνουν πεζά γιατί αυτό το κάνει εσωτερικά η συσκευή. Όταν φεύγουν αλλά και έρχονται είναι κεφαλαία.

Modpic.gif

Δεν γίνεται γιατί το πρωτόκολλο των sms υποστηρίζει μόνο κεφαλαία στην περίπτωση των 160 ελληνικών χαρακτήρων/sms.

Μην παρασύρεσαι από τις άλλες συσκευές (πχ ΝΟΚΙΑ) που στα δείχνουν πεζά γιατί αυτό το κάνει εσωτερικά η συσκευή. Όταν φεύγουν αλλά και έρχονται είναι κεφαλαία.

οκ ευχαριστω οποτε μονο κεφαλαια θα γραφω

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Administrators
...στην περίπτωση που θέλεις 160 ελληνικούς χαρακτήρες ανά sms. Γιατί με πεζούς χαρακτήρες ο αριθμός τους ανά sms περιορίζεται στους 70.

Modpic.gif

• Administrators
Εάν έχεις ελληνική συσκευή, στις ρυθμίσεις υπάρχει ένα εικονίδιο της ACE Hellas μέσω του οποίου επιλέγεις τη γλώσσα του λειτουργικού ανάμεσα σε αγγλικό και ελληνικό αλλά και τη δυνατότητα για 160 χαρακτήρες ανά sms ή όχι.

Modpic.gif

παιδια βοηθεια. Ειχα αγορασει τελη καλοκαιριου ενα htc hd μεταχειρησμενο και εδω και 3-4 μερες δεν ανοιγει γραφει το smart mobility στην αρχη στην συνεχει απο κατω τα κοκκινα νουμερα και μενει εκει.. Τι μπορει να εχει παθει? Που το στελνω για φτιαξιμο???? Αν γινει καποιος να απαντησει αμεσα γιατι εχω μεινει χωρις τηλ :P

1. Φτιάξε τα video σου ούτως ώστε να παίζουν σωστά στη συσκευή σου με αυτό... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=467112

2. Έχει συζητηθεί το ίδιο ακριβώς θέμα εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3086515#post3086515

Athanaso77 σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις αν και για το 2 δεν προτείνεται κάποια λύση

Guest lagoudakis
παιδια βοηθεια. Ειχα αγορασει τελη καλοκαιριου ενα htc hd μεταχειρησμενο και εδω και 3-4 μερες δεν ανοιγει γραφει το smart mobility στην αρχη στην συνεχει απο κατω τα κοκκινα νουμερα και μενει εκει.. Τι μπορει να εχει παθει? Που το στελνω για φτιαξιμο???? Αν γινει καποιος να απαντησει αμεσα γιατι εχω μεινει χωρις τηλ :P
Δοκιμασε σε πρωτη φαση να το βαλεις σε bootloader και να περασεις την ρομ(εχεις την επισημη;)αν δεν γινει τιποτα τοτε το στελνεις στο σερβις

Έχασα το φορτιστή για το HD. Μπορώ να του βάλω φορτιστή από Motorola που έχει κατάληξη σε mini usb (output 5V, 850mA) ή θα του προκαλέσω ζημιά; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δοκιμασε σε πρωτη φαση να το βαλεις σε bootloader και να περασεις την ρομ(εχεις την επισημη;)αν δεν γινει τιποτα τοτε το στελνεις στο σερβις

τι ειναι το bootloader?? Λιγη βοηθεια?? Αυτα που εχω μεσα θα χαθουν?

Guest lagoudakis
αν θυμαμε καλα,πατας συνχρονως το κουμπι on-off και το πληκτρο εντασης του ακουστικου αυτο που χαμηλωνει την ενταση,λογικα θα σου βγαλει την οθονη με τα 4 χρωματα,μετα το συνδεεις και τρεχεις την ρομ.hard reset δοκιμασες με τα κουμπια;http://www.hardreset.eu/htc_touch_hd_hard_reset_soft_reset_en.html,αν τρεξεις την ρομ φυσικα μετα θα χασεις τα παντα,οχι οτι εχεις στην καρτα

• Administrators
Έχασα το φορτιστή για το HD. Μπορώ να του βάλω φορτιστή από Motorola που έχει κατάληξη σε mini usb (output 5V, 850mA) ή θα του προκαλέσω ζημιά; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις άφοβα.

Modpic.gif

lagoudakis 1000 ευχαριστω φιλε εκανα restore και τωρα ξανανοιγει... τωρα τι rom και τι windows θα εχει? πως θα βαλω τα 6.5 και μανιλα 2.5???

• Administrators
τωρα τι rom και τι windows θα εχει?

Ότι είχε και πριν.

πως θα βαλω τα 6.5 και μανιλα 2.5???

http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=453

Modpic.gif

εχω κολησει στο tap the target firmly and accurately at each location on the screen.. Ti thelei karivos na kanw? Σορρυ αν πριζω @@ και spammarw μετα θα τα σβησω αλλα εχω τον πονο μου :P

• Administrators
εχω κολησει στο tap the target firmly and accurately at each location on the screen.. Ti thelei karivos na kanw?

Να πατήσεις με τη γραφίδα στο κέντρο του σταυρού.

ΥΓ. Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα greeklish και να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες. Δες εδώ την ανακοίνωση κατάργησης των.

Modpic.gif

Ουφ, παλι προβλημα...

συμβαινει που και που να μην μπορει να κανει κληση δεδομενων. Δηλαδη να προσπαθει να κανει συνδεση κ να μην μπορει.

γιατι ρε παιδια?

με επανεκκινηση του τηλεφωνου διορθωνεται.

μονο σε εμενα συμβαινουν αυτα?.....

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350