Administrators athanaso77 Δημ. December 19, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 Που την βλεπεις την ρομ? Start / Settings / System / About Πληροφοριες ιδιοκτητη λεει μια εκδοση ρομ 1,56 και κατι αλλα αυτο εννοεις?Οταν λες για μανιλα τι ακριβως εννοεις οτι πρεπει να καναω? Οσον αφορα για ραντομ αξεσ εχω βαλει τεσσερις βερσιον που βρηκα. Manila είναι το TouchFlo3D shell της HTC που βλέπεις στην αρχική οθόνη. Ποιες τέσσερις εκδόσεις δοκίμασες του RandomAccess; Μόνο μία είναι κατάλληλη για τη συσκευή σου (η wvga). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 Η συνδεση δεδομενων γιατι παραμενει ανοιχτη συνεχεια; Την κλενω απο το μενου ασυρματες συνδεσεις ,μετα ομως ξανανοιγει, χωρις να κατεβαζειι κατι και μενει ετσι, τρωγοντας μπαταρια. Αυτοματη ενημερωση καιρου δεν εχω βαλει, μονο mail κατεβαζει καθε μιση ωρα ομως, οχι συνεχεια. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 Η συνδεση δεδομενων γιατι παραμενει ανοιχτη συνεχεια; Την κλενω απο το μενου ασυρματες συνδεσεις ,μετα ομως ξανανοιγει, χωρις να κατεβαζειι κατι και μενει ετσι, τρωγοντας μπαταρια. Αυτοματη ενημερωση καιρου δεν εχω βαλει, μονο mail κατεβαζει καθε μιση ωρα ομως, οχι συνεχεια. Κάθε φορά που το κλείνεις, μετά θα ανοίγει όταν πάει να κατεβάσει τα mails. Δεν χρεώνει κάτι, αυτό να μην σε απασχολεί. Να μην φοβάσαι δηλαδή χρεώσεις. Απλά, μπορεί να τρώει λίγο παραπάνω μπαταρία.. Εμένα ποτέ δεν με ενόχλησε.. Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpurocCc Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 Κάθε φορά που το κλείνεις, μετά θα ανοίγει όταν πάει να κατεβάσει τα mails. Δεν χρεώνει κάτι, αυτό να μην σε απασχολεί. Να μην φοβάσαι δηλαδή χρεώσεις. Απλά, μπορεί να τρώει λίγο παραπάνω μπαταρία.. Εμένα ποτέ δεν με ενόχλησε.. ποσο κραταει περιπου η μπαταρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpekas24 Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 μπορω να χρησιμοποιησω το HD σαν remote control μεσω bluetooth? κανεις???????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpurocCc Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 κανεις???????? δεν νομιζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 20, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 ποσο κραταει περιπου η μπαταρια? 2 ημέρες περίπου αλλά αυτό εξαρτάται από το τι χρήση κάνει ο εκάστοτε κάτοχος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 ποσο κραταει περιπου η μπαταρια?απο 10ωρες μεχρι 5 μερες,αναλογα με την χρηση που του κανει ο καθενας,δεν υπαρχει κατι στανταρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 20, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 κανεις???????? remote control για τι πράγμα; Η συνδεση δεδομενων γιατι παραμενει ανοιχτη συνεχεια; Για αυτό ακριβώς... μονο mail κατεβαζει καθε μιση ωρα ομως, οχι συνεχεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpekas24 Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 remote control για τι πράγμα; Για αυτό ακριβώς... να το συνδεσεις με τον υπολογιστη ας το πουμε για να media player κατασταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 remote control για τι πράγμα; Για αυτό ακριβώς... Φυσικα και δεν υπαρχει καποια χρεωση, αλλα τη μπαταρια τη γονατιζει. Το σωστο θα ηταν η συνδεση να κλεινει οταν δεν χρησιμοποιειται, οπως γινεται στα νοκια. Καλο βραδυ... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
warrant1985 Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 Καλημέρα σας θα ήθελα οποιος γνωρίζει να μου πει την διαδικασία πως κλειδώνουμε κάποια αρχεία μας σας ευχαριστώ εκ των προτέρων:):):) Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μόνο μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apozafeir Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 Καλημέρα σας θα ήθελα οποιος γνωρίζει να μου πει την διαδικασία πως κλειδώνουμε κάποια αρχεία μας σας ευχαριστώ εκ των προτέρων:):):) Το resco file explorer έχει τέτοια επιλογή, δεν την έχω χρησιμοποιήσει απλά το έχω δει στις επιλογές του. Παράθεση Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 21, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 Έτσι είναι, με το resco μπορείς να κάνεις αυτή τη δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbrav Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=564095 απο εμφανιση σκιζει,να δουμε τι λεει και στα αλλα:Oγενικα ο λαυρεντης τις φορτωνει σαν γαιδουρια τις ρομ του...την καλημερα μου σε ολους:) τελικα αξιζει ?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 τελικα αξιζει ?:)δεν ειναι ασχημη,δεν μου εχει κανει κατι περιεργο,απο εμφανιση ειναι πολυ ωραια αν σου αρεσουν τα φρου-φρου:) σταθερη αξια βεβαια με λιγοτερα κολπα και μεγαλητερη μνημη ειναι αυτη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=460640 γνωμη μου ειναι να τις δοκιμασεις και τις 2 και κρατας οποια σε βολευει;) την καλημερα μου σε ολους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbrav Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 δεν ειναι ασχημη,δεν μου εχει κανει κατι περιεργο,απο εμφανιση ειναι πολυ ωραια αν σου αρεσουν τα φρου-φρου:) σταθερη αξια βεβαια με λιγοτερα κολπα και μεγαλητερη μνημη ειναι αυτη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=460640 γνωμη μου ειναι να τις δοκιμασεις και τις 2 και κρατας οποια σε βολευει;) την καλημερα μου σε ολους σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση....Καλα Χριστουγεννα...!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosm Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Γεια σας....στο HD κατι ειχα πατησει και την ωρα την εβλεπα με μαυρα γραμματα.....ψαχνω να βρω ξανα πως ειχε γινει και δεν μπορω.Ξερει καποιος πως απο ασπρο φοντο γινετε μαυρο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Γεια σας....στο HD κατι ειχα πατησει και την ωρα την εβλεπα με μαυρα γραμματα.....ψαχνω να βρω ξανα πως ειχε γινει και δεν μπορω.Ξερει καποιος πως απο ασπρο φοντο γινετε μαυρο?? τι εννοεις ακριβως, μαυροι ειναι οι αριθμοι στην ωρα στο manila αν τους βλεπεις μικρους και λευκους τοτε κινησε τον αντιχειρα απο πανω προς τα κατω (αν εχω καταλαβει σε τι αναφερεσαι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosm Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Οχι αυτο με τον αντιχειρα.....βλεπω την ωρα με μαυρους αριθμους σε ασπρο κουτακι τετραγωνο...κατι ειχα κανει καποια επιλογη και ηταν μαυρο κουτακι με λεκους αριθμους που δεν χτυπαγε εντονα στο ματι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 καλησπερα σας, εβαλα το προγραμμα της WIND Web N Mail 120 MB για web surfing & email / facebook / weather update στο Touch HD. Θα μου φτασουν ? Καταναλωνει πολλα MB χωρις YOUTUBE & file :Ddownloading ? Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 καλησπερα σας, εβαλα το προγραμμα της WIND Web N Mail 120 MB για web surfing & email / facebook / weather update στο Touch HD. Θα μου φτασουν ? Καταναλωνει πολλα MB χωρις YOUTUBE & file :Ddownloading ? Όχι.. Με τίποτα δεν τα ξεπερνάς!!! Να σου δώσω ένα παράδειγμα. Έχω 500MB το μήνα. Και έχω το τηλέφωνο από τότε που βλέπεις στην υπογραφή μου. Το έχω κάνει modem για να μπαίνω στο Internet από τον υπολογιστή όταν δεν έχω WiFi, κατεβάζω εφαρμογές από AppStore και Cydia, είμαι συνέχεια στον safari και έχω κατεβάσει σε 2 μήνες 700ΜΒ... Και υπόψιν ότι κατέβασα κάτι θέματα (6-7) των 25ΜΒ έκαστο..;) Δεν τελειώνουν με web browsing τα 120ΜΒ. Είναι μια χαρά... Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 22, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Οχι αυτο με τον αντιχειρα.....βλεπω την ωρα με μαυρους αριθμους σε ασπρο κουτακι τετραγωνο...κατι ειχα κανει καποια επιλογη και ηταν μαυρο κουτακι με λεκους αριθμους που δεν χτυπαγε εντονα στο ματι Εδώ θα βρεις πολλές επιλογές σχετικά με αυτό που ζητάς... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=480510 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Όχι.. Με τίποτα δεν τα ξεπερνάς!!! Να σου δώσω ένα παράδειγμα. Έχω 500MB το μήνα. Και έχω το τηλέφωνο από τότε που βλέπεις στην υπογραφή μου. Το έχω κάνει modem για να μπαίνω στο Internet από τον υπολογιστή όταν δεν έχω WiFi, κατεβάζω εφαρμογές από AppStore και Cydia, είμαι συνέχεια στον safari και έχω κατεβάσει σε 2 μήνες 700ΜΒ... Και υπόψιν ότι κατέβασα κάτι θέματα (6-7) των 25ΜΒ έκαστο..;) Δεν τελειώνουν με web browsing τα 120ΜΒ. Είναι μια χαρά... Με email όμως θέλει λίγο προσοχή, καθώς δεν ξέρεις πόσα μειλ θα βρείς το πρωι και με τι συνημμένα.... Για σκέτο σερφάρισμα είναι υπεραρκετά τα 120. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Οχι αυτο με τον αντιχειρα.....βλεπω την ωρα με μαυρους αριθμους σε ασπρο κουτακι τετραγωνο...κατι ειχα κανει καποια επιλογη και ηταν μαυρο κουτακι με λεκους αριθμους που δεν χτυπαγε εντονα στο ματι φιλε πως μπορω να κανω και εγω την ωρα με μαυρους αριθμους σε λευκο φοντο ??? Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts