Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch HD (Blackstone)

stark
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πίσω στα γνώριμα μέρη(μαζί με το iphone)

λοιπόν παιδιά

καμία καλή rom και κανένα καλό πρόγραμμα για το κινητό..?

Καλώς όρισες και πάλι πίσω.

Ρομ αναλόγως.. Τι θέλεις? Θέλεις 6.5 με ωραιότατη εμφάνιση από το Manila Leo??

Βάλε αυτό που λέει και ο hellas200, που έχω στην υπογραφή μου.

Θέλεις ταχύτητα? Βάλε την υπογραφή του zaharakis.

Αλλιώς.... Οι xda είναι γεμάτοι αλλά δεν έχω ασχοληθεί περαιτέρω με άλλες.

Χμμμμ, 3.4 ναι υπαρχει, αλλα 3.5 δεν νομιζω να εχει βγει, εκτος αν κανω λαθος . Βλεπεις ο Panosha το περασε το ποταμι και ειναι πλεον στην απεναντι οχθη :lol:

Εσύ μην μιλάς...:lol::p

Ναι.. Πάει και ο Panosha...

Αλλά, Κώστα.. Αργά ή γρήγορα, θα γράφουμε στο ίδιο thread... Είτε εδώ είτε στο Leo.. Γιατί με φρουτάκια δεν μπλέκω.. Να με ψάχνει μετά το Τριανταφυλλόπουλος και να έχουμε άλλα...:lol::lol:

Αγγλικά δεν έχει το site του?!?!

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?!!?!? Το είδα στην πρώτη σελίδα του!?!?!?!

http://techblog.gr/mobile/htc-leo-aka-hd2-spy-photos-6543/

HTC LEO!?!?!?

ΩΩΩ Θεοί..!!!! Είμαι ερωτευμένος. Πωλείται HD ΤΩΡΑ!!!!!! :)

:lol::p

Δεν διάβασες μερικές σελίδες νωρίτερα που το λέγαμε με τον Δημήτρη???

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ρομ αναλόγως.. Τι θέλεις? Θέλεις 6.5 με ωραιότατη εμφάνιση από το Manila Leo??

Βάλε αυτό που λέει και ο hellas200, που έχω στην υπογραφή μου.

Θέλεις ταχύτητα? Βάλε την υπογραφή του zaharakis.

Αλλιώς.... Οι xda είναι γεμάτοι αλλά δεν έχω ασχοληθεί περαιτέρω με άλλες.

Είδα σε βίντεο το TouchFLO του Leo και ήταν πολύ καλό. Αυτή που έχεις στην υπογραφή από ταχύτητα τι λέει ?? Ρωτάω γιατί έχει το Manila του Leo και ενδιαφέρομε ;) Δεν με ενδιαφέρει να είναι και πολύ πιο γρήγορη από την εργοστασιακή, αλλά να μην είναι και πιο αργή. Είδα σε ένα προηγούμενο ποστ σου ότι σε θέμα ταχύτητας αγγίζει την εργοστασιακή. Και επίσης μετά την εγκατάσταση έχει πολλά προβλήματα και θέλει fixes ή θα είμαι ΟΚ ?? Και κάτι άσχετο... Από τα Screenshot φένετε η γραμμή των windows να είναι από κάτω... Υπάρχει καμία που να την έχει από πάνω ??

my Desktop PC: Intel Core I7-920 2.66GHz - OCZ Gold Low Voltage 6GB 1600MHz - Sapphire 5850 SVGA 1GB - Asus P6T - 2XWD Caviar Blue 640GB - Windows 7 Professional 64bit GR

my Phones: HTC HD (Dutty's HD WM6.5 Leo Holly Grail R0) - HTC Desire AMOLED (AOSP Oxygen v2.0.3 Android 2.3 Gingerbread)

Σταύρος

Είδα σε βίντεο το TouchFLO του Leo και ήταν πολύ καλό. Αυτή που έχεις στην υπογραφή από ταχύτητα τι λέει ?? Ρωτάω γιατί έχει το Manila του Leo και ενδιαφέρομε ;) Δεν με ενδιαφέρει να είναι και πολύ πιο γρήγορη από την εργοστασιακή, αλλά να μην είναι και πιο αργή. Είδα σε ένα προηγούμενο ποστ σου ότι σε θέμα ταχύτητας αγγίζει την εργοστασιακή. Και επίσης μετά την εγκατάσταση έχει πολλά προβλήματα και θέλει fixes ή θα είμαι ΟΚ ?? Και κάτι άσχετο... Από τα Screenshot φένετε η γραμμή των windows να είναι από κάτω... Υπάρχει καμία που να την έχει από πάνω ??

Μόλις περασα την 64 με τα Footprints..

Γενικα, στην πρωτη επαφη ειναι πολυ καλα. Σε ταχυτητα καλυτερα απο την 63. Και ειναι και σταθερες. Δηλαδη δεν μου εχει κολλησει η 63 για μια ολοκληρη μερα που ανοιγοκλεινα πολλες εφαρμογες, καμερα, πλοηγηση, οπερα.;)

Ειναι κοντα στην ταχυτητα της επισηςμης. Δοκιμασε, δεν χανεις τιποτα!

Η μπαρα ειναι κατω ναι. Αλλα δεν σε περιαζει! Δεν αλλαζει κατι! Εμενα μου αρεσει πολυ που ειανι ετσι γιατι μετα στην πανω μπαρα ολα τα εικονιδια ειναι σταθερα εκει και δεν αλλαζουν και επισης πανω δεξια ειναι το ρολοι μονιμα! Ο Τασκ μανατζερ ειναι απο κατω του και κανει 1-2 δευτερολεπτα να ανοιξει αλλα δεν σε περιαζει!

Το μονο φιξ που θελει ειναι ο τασκ μανατζερ που για να δουλεψει κανεις αυτο που γραφω εδω:http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2928430#post2928430

και ειναι πανευκολο.

Δεν εχω προλαβει ομως να δω αν η 64 ειναι. Σε πρωτη εικονα ειναι πολυ καλη. Οταν φορτωθουν 2-3 προγραμματακια ακομα θα επανελθω. Απλα τωρα θα φυγω απο το σπιτι και θα επιστρεψω το βραδακι με περισστερο feedback.;)

Η μονη 6.5 που εχω δοκιμασει και εχει τις μπαρες κανονικα και ειναι και αξιολογη απο πλευρας ταχυτητας και σταθεροτητας ειναι η R4 Leo του Dutty. Αν δεις μερικες σελιδες πισω δινω και εκει λινκ;).

Αλλα να σου πω την ειλικρινη μου γνωμη, αν δεν δοκιμασεις αφενος απο μονος σου, δεν θα αρκεστεις στα δικα μου σχολια. Αφετερου, παντα, μα παντα, μα οτι ρομ και να βγει, η συσκευη ποτε μα ποτε δεν θα ειναι οπως ειναι με την SL του Αραβα.. Και αν δεν το δεις με τα ματια σου, δεν θα το καταλαβεις..

ΑΥτααα...

Χμμμμ, 3.4 ναι υπαρχει, αλλα 3.5 δεν νομιζω να εχει βγει, εκτος αν κανω λαθος :worry:. Βλεπεις ο Panosha το περασε το ποταμι και ειναι πλεον στην απεναντι οχθη :lol:

εδώ θα βρεις την 3.5

http://www.navimania.gr/showthread.php?t=14190

;)

ΘΕΛΩ ΤΟ HD2 ΤΩΡΑ!!!!

Μόλις περασα την 64 με τα Footprints..

Γενικα, στην πρωτη επαφη ειναι πολυ καλα. Σε ταχυτητα καλυτερα απο την 63. Και ειναι και σταθερες. Δηλαδη δεν μου εχει κολλησει η 63 για μια ολοκληρη μερα που ανοιγοκλεινα πολλες εφαρμογες, καμερα, πλοηγηση, οπερα.;)

Ειναι κοντα στην ταχυτητα της επισηςμης. Δοκιμασε, δεν χανεις τιποτα!

Η μπαρα ειναι κατω ναι. Αλλα δεν σε περιαζει! Δεν αλλαζει κατι! Εμενα μου αρεσει πολυ που ειανι ετσι γιατι μετα στην πανω μπαρα ολα τα εικονιδια ειναι σταθερα εκει και δεν αλλαζουν και επισης πανω δεξια ειναι το ρολοι μονιμα! Ο Τασκ μανατζερ ειναι απο κατω του και κανει 1-2 δευτερολεπτα να ανοιξει αλλα δεν σε περιαζει!

Το μονο φιξ που θελει ειναι ο τασκ μανατζερ που για να δουλεψει κανεις αυτο που γραφω εδω:http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2928430#post2928430

Δεν εχω προλαβει ομως να δω αν η 64 ειναι. Σε πρωτη εικονα ειναι πολυ καλη. Οταν φορτωθουν 2-3 προγραμματακια ακομα θα επανελθω. Απλα τωρα θα φυγω απο το σπιτι και θα επιστρεψω το βραδακι με περισστερο feedback.;)

Η μονη 6.5 που εχω δοκιμασει και εχει τις μπαρες κανονικα και ειναι και αξιολογη απο πλευρας ταχυτητας και σταθεροτητας ειναι η R4 Leo του Dutty. Αν δεις μερικες σελιδες πισω δινω και εκει λινκ;).

Αλλα να σου πω την ειλικρινη μου γνωμη, αν δεν δοκιμασεις αφενος απο μονος σου, δεν θα αρκεστεις στα δικα μου σχολια. Αφετερου, παντα, μα παντα, μα οτι ρομ και να βγει, η συσκευη ποτε μα ποτε δεν θα ειναι οπως ειναι με την SL του Αραβα.. Και αν δεν το δεις με τα ματια σου, δεν θα το καταλαβεις..

ΑΥτααα...

Εμενα γενικα η εμπειρια μου απο τις ρομ του τυπου ειναι πολυ πολυ καλη. Εντυπωση μου κανει η ταχυτητα που ανοιγει το iGo8. Μπαμ μπου μπαγεβιτς!!!

Το μανιλα ειναι γρηγοροτατο και γενικα η ρομ μενει χωρις soft reset φια μερες. Ειναι οτι καλυτερο εχω δοκιμασει μετα του πανου και του αραβα.

Αλλα το ατιμο το μανιλα 2,5 δεν παιζεται. Γουσταρω φρο φρου ρε παιδι μου....:lol:

και ειναι πανευκολο.

Επισης εχοντας δουλεψει για καμια βδομαδα με τη μπαρα κατω και το Χ που κλεινει τα προγραμματα κατω δεξια και τεραστιο!!

Ε .... η μεταβαση σε κανονικη μορφη με το Χ πανω δεξια ΔΕΝ παλευεται. Απλα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ την κατεβάζω τώρα και μάλλον μία από τις επόμενες μέρες θα μπει (αν βρω χρόνο λόγω φροντιστηρίων). Το Μανίλα φένετε πολύ γα**** από τα screenshot. Για να δούμε και στην πράξη. Όσο για ταχύτητα ακούγοντε καλά λόγια ευτυχώς. Το μόνο κακό είναι ότι είναι αγγλικά... Εντάξει ας είμαστε και αισιόδοξοι... ευκαιρία να κάνω προπόνηση για το lower :p:p

Edit: Είδα και την R4 Leo του Dutty και μου καλοφάνηκε, πιο πολύ επειδή έχει τη μπάρα από πάνω... Ποια από τις δύο λέτε ??

Υ.Σ. Αλέξανδρε ευχαριστώ για την απάντηση... Έγραφες και τόση ώρα... :thanks::thanks:

my Desktop PC: Intel Core I7-920 2.66GHz - OCZ Gold Low Voltage 6GB 1600MHz - Sapphire 5850 SVGA 1GB - Asus P6T - 2XWD Caviar Blue 640GB - Windows 7 Professional 64bit GR

my Phones: HTC HD (Dutty's HD WM6.5 Leo Holly Grail R0) - HTC Desire AMOLED (AOSP Oxygen v2.0.3 Android 2.3 Gingerbread)

Σταύρος

Αγγλικά δεν έχει το site του?!?!

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?!!?!? Το είδα στην πρώτη σελίδα του!?!?!?!

http://techblog.gr/mobile/htc-leo-aka-hd2-spy-photos-6543/

αγγλικα υπαρχουν μονο για το περιβαλλον του site (κατω αριστερα εχει επιλογη γλωσσας) αλλα δυστυχως ειναι βιετναμεζικο το site και οι περισσοτεροι γραφουν στην γλωσσα τους

εμενα πουληθηκε ηδη......

:shock:

Σοβαρά??? Δημήτρη, μόλις το πιάσεις στα χέρια σου, θα με πάρεις ένα τηλέφωνο, να πάρω το αεροπλάνο και μετά το αυτοκίνητο, να έρθω στην Χαλκίδα να πιούμε καφέ!!! :happy:

Εμενα γενικα η εμπειρια μου απο τις ρομ του τυπου ειναι πολυ πολυ καλη. Εντυπωση μου κανει η ταχυτητα που ανοιγει το iGo8. Μπαμ μπου μπαγεβιτς!!!

Το μανιλα ειναι γρηγοροτατο και γενικα η ρομ μενει χωρις soft reset φια μερες. Ειναι οτι καλυτερο εχω δοκιμασει μετα του πανου και του αραβα.

Αλλα το ατιμο το μανιλα 2,5 δεν παιζεται. Γουσταρω φρο φρου ρε παιδι μου....:

και ειναι πανευκολο.

Επισης εχοντας δουλεψει για καμια βδομαδα με τη μπαρα κατω και το Χ που κλεινει τα προγραμματα κατω δεξια και τεραστιο!!

Ε .... η μεταβαση σε κανονικη μορφη με το Χ πανω δεξια ΔΕΝ παλευεται. Απλα

Συμφωνώ.. Ειναι πολυ ωραιο που ειανι η μπαρα κατω. Πολυ διαφορετικο.

Και εμενα μου αρεσει πολυ το νεο μανιλα.

Εγώ την κατεβάζω τώρα και μάλλον μία από τις επόμενες μέρες θα μπει (αν βρω χρόνο λόγω φροντιστηρίων). Το Μανίλα φένετε πολύ γα**** από τα screenshot. Για να δούμε και στην πράξη. Όσο για ταχύτητα ακούγοντε καλά λόγια ευτυχώς. Το μόνο κακό είναι ότι είναι αγγλικά... Εντάξει ας είμαστε και αισιόδοξοι... ευκαιρία να κάνω προπόνηση για το lower :p:p

Edit: Είδα και την R4 Leo του Dutty και μου καλοφάνηκε, πιο πολύ επειδή έχει τη μπάρα από πάνω... Ποια από τις δύο λέτε ??

Υ.Σ. Αλέξανδρε ευχαριστώ για την απάντηση... Έγραφες και τόση ώρα...

Παρακαλώ Σταύρο!

Λοιπον, αφηστε τον Dutty και τον miri και τους λοιπους chef των 6.5...

Αν θελετε την καλυτερη 6.5 βαλτε αυτη στην υπογραφη μου. Ο vietcong(:lol:) έχει δώσει ρέστα στην 64.. Ταχυτατη, σταθερη, ομορφη... Όλα τα έχει.... Δεν κολλάει και του έβαζα και προγράμματα διάφορα.. Απλά αν βάλεις τα πληκτρολογια του panosha δεν εχει αυτοματη συμπληρωση οταν πας να γραψεις sms>. Αλλα μπορουμε παντα να χρησιμοποιουμε το FK, απλα εμενα μου αρεσουν τα νεα πληκτρολογια των Topaz/Rhodium..

εδώ θα βρεις την 3.5

http://www.navimania.gr/showthread.php?t=14190 ;)

Ναι, εχεις δικιο, αν και ειναι light και οχι full. Βεβαια παρασυρθηκα απο τον τιτλο του thread, που αναφερεται στην 3.4 :(. Γιαυτο διορθωσα το σχετικο post μου :confused:

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

:shock:

Λοιπον, αφηστε τον Dutty και τον miri και τους λοιπους chef των 6.5...

Αν θελετε την καλυτερη 6.5 βαλτε αυτη στην υπογραφη μου. Ο vietcong(:lol:) έχει δώσει ρέστα στην 64.. Ταχυτατη, σταθερη, ομορφη... Όλα τα έχει.... Δεν κολλάει και του έβαζα και προγράμματα διάφορα.. Απλά αν βάλεις τα πληκτρολογια του panosha δεν εχει αυτοματη συμπληρωση οταν πας να γραψεις sms>. Αλλα μπορουμε παντα να χρησιμοποιουμε το FK, απλα εμενα μου αρεσουν τα νεα πληκτρολογια των Topaz/Rhodium..

Αλεξανδρε εβαλα την R4 καλη φαινετε...πεισε με να βαλω την δικια σου....:D:cool:;)

Αλεξανδρε εβαλα την R4 καλη φαινετε...πεισε με να βαλω την δικια σου....:D:cool:;)

:lol:

Δες την του Dutty.. Είναι πολύ καλή. Αν βάλαμε και την ίδια(είχα δώσει ποια έβαλα μερικές σελίδες πίσω), είναι πολύ καλή...

Απλά του φίλου από το Βιετνάμ είναι όμορφη(καθαρά υποκειμενικό), αλλά η μπάρα το να είναι κάτω μου αρέσει πάρα πολύ.. Και η 64 είναι ταχύτατη. Δηλαδή αν την βάλεις, με εξαίρεση τα δυο-τρία λεπτά που θα φας για να φτιάξεις τον Task Manager να δουλεύει κανονικά, μεγάλες διαφορές δεν θα δεις.. Αλλά εμένα νομίζω ότι είναι καλύτερη...

Δοκίμασε. Είναι ωραία...

Και ίσως τελικά την ρομ του Δημήτρη να αργήσω λίγο παραπάνω να την βάλω....:rolleyes::D

Δες την του Dutty.. Είναι πολύ καλή. Αν βάλαμε και την ίδια(είχα δώσει ποια έβαλα μερικές σελίδες πίσω), είναι πολύ καλή...

Απλά του φίλου από το Βιετνάμ είναι όμορφη(καθαρά υποκειμενικό), αλλά η μπάρα το να είναι κάτω μου αρέσει πάρα πολύ.. Και η 64 είναι ταχύτατη. Δηλαδή αν την βάλεις, με εξαίρεση τα δυο-τρία λεπτά που θα φας για να φτιάξεις τον Task Manager να δουλεύει κανονικά, μεγάλες διαφορές δεν θα δεις.. Αλλά εμένα νομίζω ότι είναι καλύτερη...

Δοκίμασε. Είναι ωραία...

Και ίσως τελικά την ρομ του Δημήτρη να αργήσω λίγο παραπάνω να την βάλω....:rolleyes:

η απαντηση σου με καλυψε....:D;)

Και ίσως τελικά την ρομ του Δημήτρη να αργήσω λίγο παραπάνω να την βάλω....:rolleyes::D

:D:lol:

μπορει να εδωσα το τηλ αλλα αυτο δεν σημαινει οτι εφυγα απο τα wm,αλλα ουτε και απο το thread/forum :)

εδω θα ειμαι και θα τα λεμε.

αλλα δεν μου αρεσει να σας βλεπω να βασανιζεστε.....δοκιμαζετε και φλασαρετε ετσι για πλακα...

και λετε οτι ειναι σταθερη η μια η η αλλη ρομ...

6.5 και σταθερα δεν πανε μαζι :!:

αν πηγαινανε θα εισαστε με μια ρομ ...

ακομη ψαχνοσαστε(και καλα κανετε) αλλα θα πρεπει να εχετε παντα μια βασικη ρομ με το backup της,

παντα ετοιμο να θεσει το τηλ σας σε πληρη λειτουργια και να κανετε την δουλεια σας αναμεσα στα φλασαρισματα/δοκιμες...

με τα συχνα (μαλλον με τα απανωτα,οπως το κανετε εσεις :lol:)φλασαρισματα,

πιστεψτε με σε αυτο σας μιλαω εκ πειρας....

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να χαρειτε το τηλ σας ποτε.....

απλα οταν θα εχει βγει ο αντικαταστατης του,θα το δωσετε για να παρετε αυτο χωρις να εχετε κατασταλαξει τελικα τι μπορουσε και τι οχι να κανει σωστα το τηλ σας.....τοσο καιρο που το ειχατε στα χερια σας και του ειχατε βγαλει τα ματια:p

οποτε δεν θα λειψω απο εδω,

για αυτο και η υπογραφη μου(οπως και εγω) θα παραμεινουμε μπας και σας βαλουμε λιγο μυαλο,ωστε να αποφασισετε να με ακουσετε :happy:

η ειρωνια ειναι οτι μια βδομαδα τωρα με ειχε πιασει ενας οργασμος δημιουργικοτητας και ειχα στησει ενα HD (πιστεψτε με) μοναδικο....

ταχυτατο,απροβληματιστο,λειτουργικοτατο και σταθεροτατο......και ομορφο....

και κανοντας το τελικο backup......κανονισα να το δωσω....:O

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Δημήτρη, προσωπικά, την ρομ της υπογραφής σου την έχω στημένη και το BackUp στον φάκελο στην SD μαζί με την ROM για άμεσο φλασάρισμα! :)

Αλλά θέλω να δοκιμάσω..

Και είναι ωραία αυτη 6.5 που έχω βάλει τώρα. Δεν ειναι SL αλλά ειναι σε καλό δρόμο!

Σίγουρα θα φτάσω σε κάποιο τέλμα, αλλά όπως πολύ σωστα λες οτι θα είναι κριμα να το δωσουμε καποια στιγμη και να μην το εχουμε χαρει, αλλο τοσο κριμα δεν θα ειναι να μην το εχουμε δοκιμασει και λιγο με τα ζορικα Μανιλα και 6.5...? Αυτο ασπαζομαι αυτη την περιοδο και φλασαρω μια και δυο φορες την μερα! Και εξαλλου βρισκω πολυ μεγαλη χαρα και ικανοποιηση σε αυτο που κανω! Γιατι παλαιοτερα διαβαζα το Thread όταν ειχα το Kovsky, και ελεγα κοιτα να δεις ωραια.. Αυτοι φλασαρουν καθε μερα!!!:lol::lol: Βεβαια τοτε φοβομουν και λιγο. Αλλα τωρα πια που εχω διαβασει και περισσοτερα, δεν το φοβαμαι..!

Και βεβαιως να μεινεις! Εκτος απο καλος δασκαλος και συμβουλατορας είσαι και καλη παρεα! :):lol:

Και οσο για το backup, ποτε δεν ξερεις αν θα ξαναπεσει στα χέρια σου για να το επαναφέρεις!:rolleyes:

Δημήτρη, προσωπικά, την ρομ της υπογραφής σου την έχω στημένη και το BackUp στον φάκελο στην SD μαζί με την ROM για άμεσο φλασάρισμα! :)

Αλλά θέλω να δοκιμάσω..

Και είναι ωραία αυτη 6.5 που έχω βάλει τώρα. Δεν ειναι SL αλλά ειναι σε καλό δρόμο!

Σίγουρα θα φτάσω σε κάποιο τέλμα, αλλά όπως πολύ σωστα λες οτι θα είναι κριμα να το δωσουμε καποια στιγμη και να μην το εχουμε χαρει, αλλο τοσο κριμα δεν θα ειναι να μην το εχουμε δοκιμασει και λιγο με τα ζορικα Μανιλα και 6.5...? Αυτο ασπαζομαι αυτη την περιοδο και φλασαρω μια και δυο φορες την μερα! Και εξαλλου βρισκω πολυ μεγαλη χαρα και ικανοποιηση σε αυτο που κανω! Γιατι παλαιοτερα διαβαζα το Thread όταν ειχα το Kovsky, και ελεγα κοιτα να δεις ωραια.. Αυτοι φλασαρουν καθε μερα!!!Βεβαια τοτε φοβομουν και λιγο. Αλλα τωρα πια που εχω διαβασει και περισσοτερα, δεν το φοβαμαι..!

Και βεβαιως να μεινεις! Εκτος απο καλος δασκαλος και συμβουλατορας είσαι και καλη παρεα!

Και οσο για το backup, ποτε δεν ξερεις αν θα ξαναπεσει στα χέρια σου για να το επαναφέρεις!:rolleyes:

ολο το thread εχει δημιουργησει μια πολυ καλη παρεα!!!

ακομη και οι αποστατες :worry: με τα μηλοφωνα ειναι ακομη εδω γυρω :happy:

οχι τοσο για να δουν τι μπορει να κανει το hd...αυτο το εχουν καρατσεκαρει απο αρχης κατ ιδιαν:)

απλα αισθανονται μερος αυτης της παρεας (και ειναι μερος αυτης της παρεας!!) και ειναι ετοιμοι να δωσουν ενα χερι βοηθειας σε οποιον το χρειαστει!!

απλα ειναι σε εναν κοσμο(apple) που εγω δεν ειμαι ετοιμος να ξαναμπω.....

αλλα κατι μου λεει οτι συντομα θα ειναι παλι αναμεσα μας,επισημα παλι οπως και πρωτα,μιας και δεν θα αντεξουν πολυ εκει :happy:

οσο για το backup που λες....δεν θα το χρειαστω παλι,γιατι πλεον δεν ειμαι παλι για hd...

ελπιζω πως το leo θα ειναι κατι καλο...θα δουμε....:O

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

ολο το thread εχει δημιουργησει μια πολυ καλη παρεα!!!

ακομη και οι αποστατες :worry: με τα μηλοφωνα ειναι ακομη εδω γυρω :happy:

οχι τοσο για να δουν τι μπορει να κανει το hd...αυτο το εχουν καρατσεκαρει απο αρχης κατ ιδιαν:)

απλα αισθανονται μερος αυτης της παρεας (και ειναι μερος αυτης της παρεας!!) και ειναι ετοιμοι να δωσουν ενα χερι βοηθειας σε οποιον το χρειαστει!!

:up:

Πάντα καλοδεχούμενοι! Αλλα πραγματικα, όλοι έρχονται και γράφουν...

Te_Salat, ktsak, Carpe, Miky... Όλοι 3GS...

Και φαντάζομαι και εγώ ότι κάποια στιγμή όλοι μαζί το ίδιο άβαταρ θα έχουμε και στο ίδιο Thread θα γράφουμε!

απλα ειναι σε εναν κοσμο(apple) που εγω δεν ειμαι ετοιμος να ξαναμπω.....

αλλα κατι μου λεει οτι συντομα θα ειναι παλι αναμεσα μας,επισημα παλι οπως και πρωτα,μιας και δεν θα αντεξουν πολυ εκει :happy:

Ούτε και εγω ξαναμπαινω Δημητρη.. Παρα τις πιέσεις και το ψήσιμο του Κώστα.. Που όλο και πετάγεται για να μας δείχνει και την υπογραφή του, αλλά και το άβαταρ του!:lol:

ελπιζω πως το leo θα ειναι κατι καλο...θα δουμε....:O

Δημήτρη, το είδες στο βίντεο πως ανταποκρίνεται στα πάντα του.. Ταχυτατο στο μανιλα.. Πραγματικα εντυπωσιακα γρηγορα...! Αντε να το δουμε και απο κοντα... Αλλα αυτο φανταζομαι προς το τελος του ετους...

Αλλά να δω στο leo όταν με το καλό βγει, τι ρομ θα του βγάλουν... Θα έχει τίποτα να πειράξεις?????:blink:

:up:

Πάντα καλοδεχούμενοι! Αλλα πραγματικα, όλοι έρχονται και γράφουν...

Te_Salat, ktsak, Carpe, Miky... Όλοι 3GS...

Και φαντάζομαι και εγώ ότι κάποια στιγμή όλοι μαζί το ίδιο άβαταρ θα έχουμε και στο ίδιο Thread θα γράφουμε!

Δημήτρη, το είδες στο βίντεο πως ανταποκρίνεται στα πάντα του.. Ταχυτατο στο μανιλα.. Πραγματικα εντυπωσιακα γρηγορα...! Αντε να το δουμε και απο κοντα... Αλλα αυτο φανταζομαι προς το τελος του ετους...

Αλλά να δω στο leo όταν με το καλό βγει, τι ρομ θα του βγάλουν... Θα έχει τίποτα να πειράξεις?????:blink:

παντα θα υπαρχει Αλεξη κατι που δεν θα δουλευει καλα στα wm :lol::lol:

και θα θελει πειραγμα,φτιαξιμο,πειραματισμο....

αυτη ειναι η φυση τους των windows....να μας κρατανε σε εκρηγορση....

να μας τρελαινουν με τα προβληματα τους και να μας ντοπαρουν καθε φορα που καταφερνουμε να λυσουμε καποιο απο αυτα.. :)

ισως αυτο να ειναι και ενα που με κραταει ακομη σε αυτα...(μαζι με την συνηθεια....)

που μου αρεσει να βαζω την προσωπικη μου σφραγιδα στα πραγματα μου...

και τα wm ειναι περα για περα,ακρως παραμετροποιησιμα....

σου δινουν το δικαιωμα να τα κανεις απο πολυ καλυτερα...εως πολυ χειροτερα..και ξερουν να σε τιμωρουν για αυτο :cool:

αλλα αυτο ειναι που δεν μπορει να μου δωσει το iphone...

αυτην την ευκολια να φτιαχνω το τηλ,να το χαλαω να το κανω ρημαδι τελειως και με ενα απλο φλασαρισμα και ενα restore ολα να ειναι μια χαρα!!!οπου και να ειμαι!!!!

οπου εγω γουσταρω(στον καφε,στο ταξιδι,στην δουλεια,στον δρομο η στην μεση του πουθενα....) χωρις την αναγκη ενος pc η laptop....

αν μπορουσε να γινει καποτε stand alone και το iphone και αν μπορουσε να μου δωσει την δυνατοτητα να εχω οπως εγω θελω αρχειοθετημενα τα αρχεια μου μεσα στην μνημη του τηλ,οπως μπορω και στα wm...τοτε μονο,ισως να το ξανασκεφτομουν...ισως...:happy:

παντα θα υπαρχει Αλεξη κατι που δεν θα δουλευει καλα στα wm

και θα θελει πειραγμα,φτιαξιμο,πειραματισμο....

αυτη ειναι η φυση τους των windows....να μας κρατανε σε εκρηγορση....

να μας τρελαινουν με τα προβληματα τους και να μας ντοπαρουν καθε φορα που καταφερνουμε να λυσουμε καποιο απο αυτα..

Συμφωνώ απόλυτα.. Η χαρά μου κάθε φορά που θα φλασάρω όταν θα πάω στο HKLM/System/GDI/Rotation (ή κάπου εκεί:O) και μετα εμφανιζειτα...

Και βεβαια τα νευρα μου όταν βαζω λαθος προγραμμα σε λαθος ρομ και μετα κολλαει το κινητο ολοκλρηο!!! Τι χαρα εκει...!:lol:

ισως αυτο να ειναι και ενα που με κραταει ακομη σε αυτα...(μαζι με την συνηθεια....)

που μου αρεσει να βαζω την προσωπικη μου σφραγιδα στα πραγματα μου...

και τα wm ειναι περα για περα,ακρως παραμετροποιησιμα....

σου δινουν το δικαιωμα να τα κανεις απο πολυ καλυτερα...εως πολυ χειροτερα..και ξερουν να σε τιμωρουν για αυτο :cool:

αλλα αυτο ειναι που δεν μπορει να μου δωσει το iphone...

αυτην την ευκολια να φτιαχνω το τηλ,να το χαλαω να το κανω ρημαδι τελειως και με ενα απλο φλασαρισμα και ενα restore ολα να ειναι μια χαρα!!!οπου και να ειμαι!!!!

οπου εγω γουσταρω(στον καφε,στο ταξιδι,στην δουλεια,στον δρομο η στην μεση του πουθενα....) χωρις την αναγκη ενος pc η laptop....

Για αυτά ακριβώς δεν παραστρατώ ακόμα... Ακριβώς.. Γιατί μπόρεσα σήμερα όταν έφευγα για να πάω για καφέ να το βάλω να φλασάρει.... Και μετά να το στήνω στον καφέ! :):lol:

αν μπορουσε να γινει καποτε stand alone και το iphone και αν μπορουσε να μου δωσει την δυνατοτητα να εχω οπως εγω θελω αρχειοθετημενα τα αρχεια μου μεσα στην μνημη του τηλ,οπως μπορω και στα wm...τοτε μονο,ισως να το ξανασκεφτομουν...ισως...

Όταν το είχα το iPhone δεν είχα τετοιες ανάγκες... Απλά δεν είχα δικά μου αρχεία μέσα! Τα είχα στο λαπτοπ! Στο iPhone είχα παιχνιδάκια και επαφές....:rolleyes:

Ε, ε , εδω ειμαι και διαβαζω

Μερικοί το αποχωρίζονται … … και μερικοί το πήραν τώρα!

Ελπίζω οι παλιοί – έμπειροι να μείνουν μαζί με εμάς τους νέους και να μας ξεστραβώνουν όσο μπορούν!

Ερώτηση: Μπορούμε να προσθέσουμε το καινούριο manila

( βασικά με ενδιαφέρει πολύ το tab με τα ραντεβού και τις υποχρεώσεις. Δεν είναι δυνατόν ρε παιδιά σε επαγγελματικό, υποτίθεται, τηλέφωνο να μην μπορείς να βλέπεις σε ένα tab όλα τα ραντεβού σου και όλες τις υποχρεώσεις που εκκρεμούν, σε παραγματικό βέβαια χρόνο! Η έλλειψη αυτή με κάνει να πιστεύω ότι τελικά το Tf3d είναι ένα παιχνιδάκι και … … τίποτε άλλο! Τέλος πάντων ας σταματήσω να γκρινιάζω! :X )

στο HD μας, χωρίς να πειράξουμε τίποτε άλλο; Χωρίς δηλαδή να χρειαστεί να flashάρω καινούρια ρομ; Ή τέλος πάντων υπάρχει τρόπος να προσθέσω ένα Tab το οποίο θα μου δείχνει τα ραντεβού αι τις υποχρεώσεις τις επόμενης εβδομάδος; Σε πραγματικό όμως χρόνο. Όχι δηλαδή να βλέπω μία φωτογραφία του μήνα π.χ Σεπτεμβρίου!

Έχω Ελληνικό HD απο Ace Hellas.

Συγγνώμη που γκρινιάζω (αν και νέος χρήστης HD) αλλά… :O

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

TFL3D και οργάνωση δεν πάνε μαζί, δεν μπορείς να έχεις ραντεβού και tasks σε κάποιο από τα tabs του TFL3D.

Είχε δώσει ο soom πριν λίγες σελίδες ένα αρχειάκι που υποτίθεται ότι μπορείς να βλέπεις στο home tab μέχρι 5 ραντεβού αλλά δεν είναι σίγουρο αν δουλεύει. Υπάρχουν πολλά προγράμματα για την δουλειά που θες αλλά δεν συνεργάζονται με το TFL3D, γιατί χρειάζονται την Home screen, την οποία πιάνει το TFL3D.

Το καινούριο έχει extra tab για το ημερολόγιο αλλά για να το βάλεις πρέπει να φλασάρεις cooked rom.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

TFL3D και οργάνωση δεν πάνε μαζί, δεν μπορείς να έχεις ραντεβού και tasks σε κάποιο από τα tabs του TFL3D.

Είχε δώσει ο soom πριν λίγες σελίδες ένα αρχειάκι που υποτίθεται ότι μπορείς να βλέπεις στο home tab μέχρι 5 ραντεβού αλλά δεν είναι σίγουρο αν δουλεύει. Υπάρχουν πολλά προγράμματα για την δουλειά που θες αλλά δεν συνεργάζονται με το TFL3D, γιατί χρειάζονται την Home screen, την οποία πιάνει το TFL3D.

Το καινούριο έχει extra tab για το ημερολόγιο αλλά για να το βάλεις πρέπει να φλασάρεις cooked rom.

Ίσως να μην συνεργάζεται αυτό που είχα δώσει με την επίσημη ρομ, αλλά με ρομ με βάση το Τοπαζ... Δεν ξέρω.. ΕΠειδή αυτές που βάζαμε στα Kovsky ήταν από Τοπαζ....

Δεν ξέρω...:O

Πάνω να βάλω Τοπιξ... Απογοητεύτηκα απο την 64 του βιετναμέζου... Έκανα 3 soft reset για να διαβάσω 6 μαιλ...:mad:

Και είχα δίκιο.. Αν δεν βγουν τα 6.5 επίσημα, πραγματικά καλή ρομ δεν θα δούμε....:O

Ίσως να μην συνεργάζεται αυτό που είχα δώσει με την επίσημη ρομ, αλλά με ρομ με βάση το Τοπαζ... Δεν ξέρω.. ΕΠειδή αυτές που βάζαμε στα Kovsky ήταν από Τοπαζ....

Δεν ξέρω...

Πάνω να βάλω Τοπιξ... Απογοητεύτηκα απο την 64 του βιετναμέζου... Έκανα 3 soft reset για να διαβάσω 6 μαιλ...

Και είχα δίκιο.. Αν δεν βγουν τα 6.5 επίσημα, πραγματικά καλή ρομ δεν θα δούμε....

Μια απο τα ιδια....μετα απο μερικες ωρες εντριβης με την 6.5 :lol: πηγε εις τον καλαθον..!!!!:lol:

οπως βλεπεις μια γυναίκα βαμμένη και μετά την βλεπεις και πρωι.....:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα (απλό και ελαφρύ) που να στέλνει τα εισερχόμενα απο bluetooth αρχεία κατευθείαν στην κάρτα μνήμης; Κάτι σαν το Dr Yar ας πούμε το οποίο όμως είναι ΠΠΠολύ παλιό και δεν το πολύ εμπιστεύομαι!

Παρεμπιπτόντως να σας πώ οτι "έστειλα" το Τf3d, και μέσω του Mobile Shell προσπαθώ να φέρω το HD στα μέτρα μου. Καλό και εντυπωσιακό το TF3d αλλά σε περιορίζει πολύ...! Πολύ φρού φρού χωρίς νόημα και ουσία (γνώμη μου).

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

υπαρχει καποια εφαρμογη απλη που να κλειδωνει την οθονη του κινητου μετα απο χ δευτερολεπτα;

ενα απο τα πολλά που κάνει το HD Tweak...;)